A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Flock?= Foggalmam sincs.
ezek meg mik??
ff rulz<#circling>#circling>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Én is a kis tüzes vuk oldalán állok. <#eljen>#eljen>
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1XOpera
1/2 Explorer
1/213+E10 Flock
1/0 Safari (Banned)
x Egyéb.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Milyen böngészõt használsz?
- Firefox
- IE
- Opera
- Safari
- Egyéb
http://goo.gl/gd6Zi5
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
megyek gyorsan megmosom mert tegnap elfelejtettem :d
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
pedig napi 2 fogmosás általában megvan.
ezt a három fogtömést is a szatír köcsög iskolai fogorvosnõ csinálta, sztem fix, hogy a 3-ból max 1 volt lyukas...