A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Aki a 8általánost gondolja legmagasabb reális végzettségének az utcaseprõnek vagy kukásnak készül?

http://goo.gl/gd6Zi5

VRSDM
tessék a topikban jónak lenni, jó kérdéseket írni, kúltúráltan segítõen fogalmazni és majd meghozza a gyümölcsét 😉

u dont have to listen anybody else but me

talán 8 általános.
most fog kiderülni, sikerül e a szóbeli 😄
caseih9400
szakmunkás képõ. am aki diplomát akar az is könnyen elfog helyezkedni 😄
annyian vannak már mint az oroszok. több szakmunkást keresnek mint diplomást.

khm...khm...

Égett is a pofánk miattad, mikor kitüntettek mint sugdolózó 😊
Sir Quno Jedi
Én kérem még Õrsvezetõ is voltam kérem! ÉS írtam a jelentéseket, fényképekkel, kódnevekkel, mikrofilmmel... IGEN!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem hagyod vegre ott az elemi negyedik osztalyt?
A Mokus-orsnel meg van karrier-lehetoseg?😊

Hiaba varsz, mar soha nem leszel uttoro...😛

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Ja, node hova már???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BaliBoy
Látod... Érdemes lett volna tovább tanulni. <#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sir Quno Jedi
A végzettséget gondolni kell???? Nem is tudtam...

jó persze ezek egyértelmûek. de mit fog dolgozni az, aki pl. általános bölcsészszakra megy?

BaliBoy
Torténelem tudósok, irodalmárok, jogászok stb....

elméletileg ugyanez a helyzet majdnem minden mérnök/reál diplomával. akik jogász/közgáz stb diplomával nem kapnak munkát, csak azok sírnak. mondjuk aki bme-n elvégzi a villanymérnököt, azt megtapsolom, mert az tényleg megérdemli a jó munkahelyet.

ezen én is rengeteget gondolkoztam, és nem jöttem rá. megkérdeztem egy haveromat, aki valami ilyesmit tanul, és azt mondta, hogy "öööö...........nemtom."

LES FORZA INTER
hm te mikor építesz házta, mert kõmûves amgának felépíti, beszállítókat ismeri, tudja honnan érdemes hozatni.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
jó a jó hly a kulcsszó, mert azért nézz szét, ez enm mindenhol van így.
orange county choppers: hm nem szoktam nézni de ezt pont vágom, jah meg drogozott is, de vehetjük a west coast customsot is: drága cumókazt csinál kb 10-40 fõ, és mi van a többivel, mert a nagyrész hm.... pedig a szakmunkák többet érdemelnének a bölcsésznél, pl villanyszerelõ: kösd már be helyette a falba a kábeleket, megnéznélek, de igazad van, vannak jól keresõk is, csak ritka.

jah ez a ragozás: nem sértésnek, csak a vélemyényem.

Pepsi Twist
khm ezek az építész, kõmûves meg minden úgy csalnak ahogy tudnak... mindig itt van ott van 1 kis baj (ami nincs persze) és akkor szépen összegyûlik 1 mercire való...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Tényleg,egy bölscész mit csinál?
bardocz
Szakmunkás nem keres sokat?😄 Nézz szét menyiért dolgoznak,kurva sokat lehet kaszálni azokkal a munkákkal.
Ott a pont, ahonnan en jottem, ott az epiteszek uj autoval jarnak: Mazda, Renault, Vitara...
A kivitelezoknek (komuvesek) pedig 7-es BMW-vel, Q7-tel, X5-tel...
Mi Zalakarosra jarunk wellness szalloba, ok Bora Bora-ra...
Nekem 29 evesen megvolt az uj hazam, nekik 21 evesen 3 hazuk volt...

Ok mar akkor dolgoztak, amikor en meg tanultam, lehet ez a baj...

http://gaborszantai.co.uk/

karbantartas, már itt is?
BaliBoy
<#nyes>

Bandee1987
Figyelj, kurvára nem mindegy, hogy az a diploma milyen diploma. Össze sem hasonlítható egy bölcsész egy villamosmérnökkel. A villamosmérnökök (fõleg mostanában) elég keresettek, szinte biztos kapnak állást (elég jól fizetõt), a bölcsészek meg szívnak, mert kinek kellenek (és ráadásul sokan vannak)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

VRSDM
khm. asztalos jó helyen mennyit keres? sokszorosát mint gondolnád.
minõségi kovácsmester? még akár annál is többet.

sokan nézik le a szakmunkásokat de bizonyos területeken nagyon értik a dolgukat
picit elvont de egy érdekes példa. orange county choppers? szted mit végzett az idõsebb paul? bizony lakatos-kovács hasonlók nem ám egyetemet.

LES FORZA INTER
hm szakmunkást nem fizetik meg rendesen, abból nem lehet megélni, diplomásokat alkalmaznak úgy, hogy nem veszik figyelembe a diplomát, több diplomások már túlképzettek, mind1 mid van, ha egyszer nem akarnak csak sz@rért, hú*yért dolgoztatni, annyiért meg ki vállalja el, ha nem is nézik emberszámba? akkor már legyen egy diplomád, meg amit még az alapképzésben össze tudsz szerezni.

Pepsi Twist
jaja

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BaliBoy
Nagyobb baj ennél, hogy a diplomások nagyon nagy százaléka büfét végez...

BaliBoy
Diploma.

Már csak 1 félév választ el. 😊)

desigo
az egy dolog,hogy ki mit szeretne és abból mi lesz a valóság...
bardocz
Ez enm az,hogy diplomázni akarnak,hanem hogy azt még valóságosnak vélik,hogy megszerezzék.Én is azt jelöltem be,de valami vegyészes cucc öszejön,akkor megyek kémcsövekkel játszani😄
ajjaj mindenki diplomázni akar, ez a baj magyarországon már így is több a diplomás mint akik szakmájában dolgozok

Attila8805
Hát nem tom én értettem de viszont elõre senki se tudhatja hogy mit tudna elvégezni.
Legalábbis szerintem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

NEOreg3
én sem értem miért nem értem, ez a megfogalmazás nekem nem fekszik😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

VRSDM
nemértem mi a nem érthetõ de biztos van valami...
reális=valóság talaján maradva (nem mindenkibõl lesz nasa-s hiába akarja)
legmagasabb fok = nincs mit magyarázni
végzettséged NEK = ergó a jövõben mi lesz
lehet a gondolsz szó a bökkenõ 😛 😄
/gonosz.

NEOreg3
az nem esik le, hogy miért ezt jelenti😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

David2
hát pedig most nekem is gondolkodni kellett, h mit akarsz<#zavart1>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

hopp bocs ez nem a hominak (<#vigyor1><#vigyor1>) ment, véletlen volt.

diploma

ha még mindig nem érted, akkor az a kérdés, hogy mit gondolsz, ezek közül melyiket fogod majd egyszer elérni.

N o N a m e
???
xD megint mondtam egy marhaságot.. na mindegy.. mi diplomának hivjuk..
Náluk is, csak el ne mondjátok neki 😉
Bulykin
hát én nemtom...most érettségizem, de zseretnék majd továbbtanulni 2évet, aztán ha nem lesz semmi meló vagy vmi jó lehetõség, akkor ha lesz kedv egy fõsulira, akkor talán😄 de messze van mégXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bardocz
Itt nem számít diplomának se a 8 általános,se a gimnáziumban kapott érettségi,diplomát egyetemeken lehet szerezni,meg talán fõiskolán,de ebben nem vagyok biztos.
[HUN]FaTaL
A diploma nálunk egyetemi/fõiskolai végzettséget jelent. A nyolc általános az csak bizonyítvány, a középiskola érettségit ad😊

N o N a m e
Diploma? Nekem már van egy csomó diplomám:
1. elvégeztem a 8 általánost
2. elvégeztem a kötelezõ 10 osztályt
3-4-...-n. versenyeken való 1-3 hely.

Igaz Romániában élek, de nálunk a diploma az alap, ezzel tudjuk bizonyitani hogy elvégeztünk valamit.
Nálatok mit jelent a diploma? Az életben csak 1x kaptok?
[HUN]FaTaL
A géped sajnos kb 30k-t ér:/

Egyébként a mostani szavazáshoz: Diploma (remélem)😄

NEOreg3
az jó, nekem még most sem esett le=)

NEOreg3
máskor fogalmazz érthetõbben.

mama2
Még nekem is leesett azonnal...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

VRSDM
mindenkinek leesett rajtad kívül.

4019 - homomama - túl sok lehetõség van :S