A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
A keféltekben nem vagyok azért anyira biztos 😛 Ellenben rabszogák tényleg ottvoltak,nem kellett semmit sem dolgozni.
Misi az ezredes
Stipi Stopi II. Világháború 😛

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Ókor, mert orrba-szájba kajáltak, piáltak és keféltek😊

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Ott lennének a gladiátor játékok😊
szucsy89
római polgár...bár nemtom meddig bírnám gépek nélkül
Szabi84
világháborúk kora, szeszcsempészet, mafia, chicago, Al Capone, kell ennél több?😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bardocz
Bár nem szeretem az amerikaiakat,de inkább az,USA-t mégse pusztíotta le senki a háborúban.Meg ott bárki lehet okos😄
bardocz
Jogos.De még így is ott a többi példám,ami 20. századra vonatkozik.És amikor egy zsidó mondja azt,hogy a náci tábor luxus az oroszhoz képest,az szerintem elgondolkodtató.És én mindig is tartani fogom,hogy a legalja mindennek a kommunizmus ilyen téren.Láttam még régebben egy táblázatot,nem tudom már,hogy hadi,vagy civil áldozatok száma,de ez németeknél 3 millió volt,oroszoknál meg több mint 30 millió.Tehát ha ezt nézzük,még mindig õk a "gonoszabbak".
Garf
pont tegnap beszéltük ezt barátokkal. 1960-70, amerika vagy anglia. ^^

http://www.flickr.com/photos/bubue/

hmm. igaz. meghajolok az érveid elõtt. viszont: milyen kultúrát irtottak ki az amerikaiak? mikor? az indiánokra gondolsz? szerintem az akkori idõket nem nagyon lehet egy kalap alá venni a 20. századdal. amúgy....ha nagyon elvontan nézzük, akkor az is "természetes" dolog volt. az indiánok/egyéb természeti népek egyszerûen túl gyengék voltak a fennmaradáshoz. gyengeség alatt értve a technikai elmaradást is, ezáltal nem tudtak hatékonyan védekezni.

N1ggA
Egyértelmûen valam indián civilizációban élnék, de a kõkor is jól hangzik. A lényeg, hogy valami kommuna legyen, nem ez a globalizációfasságos fogyasztói társadalmas hûdeiparilagfejlett szarság legyen...

Spread De Love!

bardocz
Katonák...Japánok kínai felukon teszteltek biológiai fegyvereket.Oroszok ugyan azt csinálták mint a nácik,csak úgynond "hatékonyabban",ergo több zsidót öltek meg,és sokkal több ártatlan embert.Németországot szõnyegbombázás alá vetették,amikor egyértelmû volt már mindenkinek,hogy vesztítenek,de nem baj,õk még megmutatják milyen faszák,hogy lebombázzák õket.Vagy ot vanak a hõs,szent "Amerikaiak",hány éves kultúrát írtottak ki?És amiket felsoroltam,egy sem a katonák bûne,hanem az akkori kormányé.Háborúban attól függ melyik a jó fél,hogy melyik oldalon állsz,de nem lehet egyértelmûen kijelenteni kik a gonoszok.
már nem azért de akiket felsoroltál, azok majdnem mind KATONÁK voltak. kicsit van különbség az között, hogy két kormány egymás hadseregét öli halomra, vagy pedig ártatlan, védekezésre képtelen embereket semmisít meg. szerinted miért voltak évtizedekig háborús bûnös perek, miért építették azt a sok tábort? elhiszem, hogy nem a német katonák tehetnek errõl, mert õk csak tették amit tenniük kellett, de a náci vezetõk egyértelmûen bûnösök.

egyébként a válaszlehetõségek listája korántsem teljes, nekem például egyik sem szimpatikus, ezért a világháborúra szavaztam.

bujcsik555
Ha már múlt, akkor maradjunk 2007-nél.
KO.ocka vagyok, és nekem a mostani gépes korszak a megfelelö 😄

Viccet félretéve:Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék
görögöknél szivesen élnék, mondjuk valamilyen épp háborúmentes idöben.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bardocz
Igen.De hogyha sok nép ugyan azt csinálta,mint a nácik,miért csak õket emelik ki?Ráadásul ha ettõl eltekintünk,és a gazdasági fejlõdést tekintjük,akkor pl kommnizmus idején fejlõdés nem igen volt,míg a németek a porból,egy vesztes világháború után 20 évvel majdnem elfoglalták egész Európát.Ez azért nem kis teljesítmény.És itt most ne azt nézzük,hogy hány ártatlan ember halt meg,hanem csak a fejlõdést.
mama2
Ja...(nemtuderremástírni😄)

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Ja...

bardocz
Viszont az európaiak elég mocskos módon kizsákmányolták õket.De az azelõtti idõk tényleg jók lehettek ott.Bár voltak érdekes játékaik,ami vagy meghalsz vagy nem,nameg ugyebár az isten felé mutaott áldozatok se nagyon jönnek be.
És ilyenkor lehet azt mondani hogy az ember a legkegyetlenebb legmocskosabb állatfaj a Földön!

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

bardocz
Hány kínai halt meg csak úgy?Hány japán halt meg csak úgy?Hány német halt meg csak úgy?Hány orosz halt meg csak úgy?Soroljam még?Amúgy én is az 1 millióban hiszek.De elég sok nép nevét fel lehetne sorolni.
Rage47
aztékokat sem foglalták el egybõl, volt azért békeidõ, az sztem jó lehetett😊
A 6 millió nekem is gyanus de az 1 millió az tuti!!! Neked az 1 milliós embertömeg nem jelent semmit??? Ártatlan emberek?

mama2
Egy õsi amerikai civilizációban (Maja, AzTékkkk stb.) kifújva, mert leigázták õket a spanyolok:S. A kõkorban nem jó, mert ott meg a vadászat során megölne egy vadállat, vagy megfagynák a jégkorszak idejébe. Görög,Róma nem jó, mert Romában üldözték a keresztényeket, Görögbe, meg sok volt a csata.
Félreesõ vár ura. Hát az jó lenne talán, de azt meg elakarná foglalni VIII Henrik:S.
Reneszánsz mûvész, na az jó, de semmi kézügyességem.
Szerzetesként élnék elzárva, vagy ha már múlt, akkor maradjunk 2007-nél.

Azért az ókori görög, v római polgár lennék, mert érdekel, h hogysmint éltek akkor, meg kultúra, meg minden.
Vagy spártai, ha csak nem ledobandó csecsemõ lettem vna.
Szavaidból itélve olvastál egy neonáci rasszista mocskot! Nem így van? Minden emberfajból vannak rohadék emberek! Én nem lettem volna se náci se amerikai se akármelyik hódító hatalom. Õskor 4ever! Kicsit olvasgass francia filozófusok által írt könyvet vagy mûvecskéket.

Rage47
az emberek a vh.-ban sem tudták az igazat..
bardocz
Hát töbebt tudnék meg,mint zsidó propaganda könyvekbõl.Nem a raszizmus beszél belõlem,félre ne értsétek,de elég érdekes dolgokat állítanak,érdemes utánaolvasni.Gázkamrásdinak meg mindennek.
Rage47
és sztem megapasztalnád ezt sok infót, ha ott lennél?😄
az õskor volt a legjobb, jó kis közösség, megyünk halászni/vadászni/felfedezni, gondtalan anarchia :p
a második Japán lenne. Szeretem Japánt =)
jah, csak bármikor megölhetett egy vadállat, a nõk 50 %-a a szülésbe belehalt, a kisgyerekek nagyrésze belehalt a fogváltásba, mert elgennyesedtek ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tigristank
Már nem azért, de a kérdés írója szerint a ferencesek és domonkosok mióta élnek elzárva?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

bardocz
2. Világ Háborúról max akkor lehet pontos infókat megtudni,ha megtapasztalja az ember,olyanoknak nem hiszek,akik egyértelmûen hazudnak,max józan gondolkodással,és mindkét oldalról könyveket olvasva lehet megtudni ezt-azt,de azt hagy ne hidjem már el,hogy pl 6 milió zsidó halt meg koncentrációs táborokban,nem hiszem,hogy 6 év alatt született helyettük 5 milió,engem az ilyenek érdekelnének.
És családokat ráncigáltál volna ki a házukból aztán a gázkamrába? Gondolkozz már egy kicsit.

DJ Skyline
makettezem, második világháborús dolgokat szoktam építgetni, érdekel az akkori, és a XX. századi haditechnika, háborús események. és írtam lejjebb hogy töribõl a XX. század érdekel, nem fogok olyanra szavazni ami nem érdekel. nem feltétlenül a háborúk korát élném át, ha hidegháború lett volna a világháború helyett, akkor arra nyomtam volna, ennyi. CoD-nak és egyéb második vh-s játéknak ehhez semmi köze. tehát én most a saját érdeklõdési köröm alapján közelítettem meg ezt az egészet.

Az õskorban sztem nyugalom volt csak mikor megjelentek a hataloméhes emberkék ott romlott el minden...

bardocz
Amúgy én világháborút választottam.Érdekel,hogy valójában mi volt ott,és nem a nemmondom milyen propaganda.Sõt,én legszivesebben akkormár a náci oldalon vennék részt a háborúban.Õk a nagy tömeggyilkosok persze...Japánok ugyan ezt csinálták,Amerikaiak is szintén.
II Rocky II
kéne az is hogy a jövöben vagy a jelenben vagy nem akarok seholsem -.- akkor maradjon a 2007..😄

24 - Exile -Nov.23

És ez melyikre nem igaz ?

Látom te a világháborúra szavaztál -.-....

olvass utána és megtudod

Rage47
az nincs ott😄
bardocz
Te ki a fasznak hiszed magad?Te vagy az isten vagy mi?
Én egyszerûen kíváncsi vok milyen lehetett :S
Bár nem zsidóként az tuti

Rage47
ezért lenne jó, ha mindenki indokolná, hogy miért azt szavazta, amit, ha már leírta, hogy mit szavazott
És ? Lehet valaki ezt szeretné megtapasztalni. Valaki hullákról készít aktfotókat.

de ez a sok buggyant aki a világháborúban élne... szánalmas 😞 ezt meglátná egy túlélõ...

Rage47
én is inkább vmi nyugis helyet választanék, nem szívesen aludnék bombaesõben😊
Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék.
Tudod mit élnél át te szerencsétlen? Nemi erõszak, kivégzések, néznéd ahogy a családtagjaidat elhurcolnák, a barátodat felakasztanák, és Hiroshima felett atombomba robbanna... ilyenkor lehet látni mennyi tudatlan ember él az országban...

codbuzik... semmit nem tudtok a világháborúról ti szerencsétlen majmok...