A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
mindig is akartam egy várat xD
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
http://thenamelessphoto.com/
de nem ártana pontosítani az ilyen kérdéseket, elég félreérthetõ.
- Szeretnék kutyát / macskát, de nem tudnám sajna eltartani
vagy
- Szeretnék kutyát / macskát, de a család nem megy bele
most az utolsóra kéne hogy nyomjak /Egyik sem, rühellem az állatokat/, csak ez nem teljesen igaz, mert nem rühellem az állatokat 😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ha pedig a normál szavazásról van szó, akkor ott az IE az egyedüli, aki elutasítja a sütiket.
pedig kukikat sem töröltem, h aaz számít.
középiskolában:a lusta okos😄
a jelenre meg nem vonatkozik a kérdés szóval no komment😄
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Egyébként szerintem az lehet, hogy mégsem adja vissza a magasságot, a feltételeken átugrik, és az else ágban kap egy display: block-ot, amitõl megjelenik, miközben a magasságát sosem állította a script.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- A túl hosszú kérdést levágja a script ugyebár. Mostantól ha ráálltok az egérrel, akkor a teljes kérdést láthatjátok.
- Nem mutatja többé a szavazóikont, ha már szavaztál egy ötletre (jobban át lehet látni, hogy mire voksoltatok)
- Az elutasítás mellé mostantól indoklást is lehet írni (hajrá VRSDM 😛)
Szerintem nagyjából elértük a végleges változatot, de ha van még ötlet, akkor várom.
gimiben végig megvoltunk magunknak a haverokkal, az osztály nagyrésze szart ránk, mi meg még magasabbról rájuk. elitsuli volt, elit kölykökkel.
Én teljesen normális kopasz voltam 😄 ha valaki nagyon felidegesített akkor megvertem (általános), norm voltam de itt is ha beszólt valaki megvertem de itt már nem voltam annyira agresszív (középsuli), beszól valaki megverem de mostmár még kevsébé vok agresszív most inkább az autón élem ki az agresszivitásomat (száguldás, napjaink)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
tudom hogy mindenki leszarja, de leírtam, mer' jólesett.
óvodában: sarokban bújkálós, senkivel nem játszó elmélkedû és kínlódó, de rendkívül aranyos kiskölyök 😄
1.-tõl 8.-ig: az okos és visszahúzódó jótanuló, kevés baráttal.
9.-tõl 10.-ig: a mindent leszaró flegma kussban ülõs.
11.-tõl napjainkig: végtelenül lusta és nyugodt, de alkalmazkodni próbáló, kicsit elvont, sokak által furának tartott.
egyik sem.
normális voltam
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
én 1-3.-ig a jókis '90s popzenét hallgattam, Hip Hop boyz, bestiák, ámokfutók, 4Fclub 😄D
4-5.-ig jött a diszkózene-korszak,
6.-ban meg fekafan lettem, eminemes pólóban 😄
7-ben olyan semilyen, majd 8.-ban kezdtem el a populárisabb rockzenéket hallgatni, tankcsapda, nightwish meg hasonlók.
9.-ben már mindenféle metál jött, legyen bármilyen noname, akkor kezdtem el hajat növeszteni,
10.-re lettem igazán igénytelen kinézetû hosszúhajú rokker. Pain of Salvation, Opeth, Children of Bodom, Iced Earth meg hasonlók, ezek mentek 😄
év végére kezdett bejönni a punkzene, és vágattam le a hajam, majd
11.-re már amcsi punkzene, emocore, egy kis magyar punk, meg bejött mellé az elektronikus zene (psychedelic trance, DnB leginkább) plusz még rap meg magyar underground hiphop fellángolások is voltak
12.-re mindezek mellé bejött még a reggae és a ska punk is, és eljutottam odáig, hogy stílusfüggetlenedtem 😄
'mindegy csak jó legyen - szint'
de azért ha választani kellene, manapság is a lájtos amcsipunk az talán, amit mind közül a legtöbbet hallgatok (Rise Against, Amber Pacific, The All-American Rejects, stb.). De azért a keleti zenéket is szeretem :p Yoshida Brothers-t, Chinese Traditional Orchestra-t is szoktam hallgatni 😄