A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az élet maga tényleg kényelmes volt
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ez azért ennyire nem egyszerû. Most nem fogok arról beszélni, hogy a tûz távoltartja az állatot, mert ez csak egy példa volt, de sokkal jobban félek attól, hogy elüt egy autó, vagy valami pszichopata elrabolja a gyerekem, vagy valami rendellenes természeti csapás miatt összedõl a házam.
Ami ma a bolygón történik, az valami rettenetes, tesszük tönkre a bolygót, miközben arra költjük a pénzt, hogy minél több atombombánk legyen, amit aztán majd jól ledobunk. Sokkal sokkal gyorsabban esszük föl a Föld erõforrásait, mint ahogy azok pótlódnak, és lassan el fog fogyni. Na akkor mi lesz? Majd szépen ledobjuk az atomot, mert ott még van egy kicsi olaj, aztán azok visszadobják, aztán mindenki jól meghal. Hû már alig várom.
Valamit tenni kéne, mert ez így nem mehet tovább.
2012, december 23. see ya!
Spread De Love!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az eddig elért fejlõdés igenis hasznos. extrém példa: dínók kipusztulása vs. armageddon címû film.
Spread De Love!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de nem kell õket lebaszni, mindig ez van, ha már jóideje békés idõket élünk :p
"Az egészet ott baszta el az ember, hogy a közösség nem ölte meg azt, aki elsõként szeretett volna uralkodni, és a többiekét birtokolni..."
Ezt nehéz kivitelezni. Tegyük fel, hogy van egy erdõben élõ közösség. Mivel emberek vagyunk, ezért biztos akad olyan aki, lusta, hanyag, lekakilja a másikat. Az idõs bölcsek úgy döntenek, hogy számûzzék õt/õket. Egyedül vagy kis csoportban megsértõdve van/vannak, hogy miért történt ez, álljunk bosszút. Egyik este belopakodás a faluba, és csendben megölni azokat az embereket, akik számítottak. Nõk, gyermekek nem tudnak ellenkezni, jön a másik csoport, és szólnak, hogy ez a mi földünk.....
Szóval annyi tényezõ van, hogy lehetetlen békében élni. Talán akkor, ha azok akik harcolnak békét kötnek, vagy meghalnak. Ezután pedig fontos, hogy a gyerekeket "ne neveljük félre". Persze azzal tisztában legyenek, hogy meg kell dolgozniuk a kenyerükért, de ne arra, hogy lopj, ha sok pénzt akarsz szerezni. Ha ez esetleg megvalósulna és minden happy, akkor meg lehet, hogy születik egy lusta, hanyag egyén aki lekakilja a másikat.......
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
http://gaborszantai.co.uk/
hideget meg alapból jól tûröm. a meleghez meg nem kell nagyon alkalmazkodni :p
ha felajánlanának egy törzsi életet, valószínûleg elfogadnám. Most nem mindegy, hogy itt rohadok meg, vagy felfal egy vadállat, ha nem figyelünk oda? Abban legalább van adrenalin, és soha nincs depresszió.
Nézni a sok elhulló ártatlant,gyereket,nõt?
nagy élmény lehet ölni a másikat <#levele>#levele>
poén lenne egy ideig de egy életet így leélni ...
mekkora élmény már... erdõben felépítjük a falut, felhúzzuk a sátrakat, lándzsákat faragunk, valaki ruhákat készít, mások kaját gyûjtenek, tûz körül beszélgetünk este, meg pipázgatunk :D ez a jó élet.
Nem ez a fos, ahol állandóan valami szar miatt kell aggódni, és rohadtul elhidegülnek az emberek.
Az egészet ott baszta el az ember, hogy a közösség nem ölte meg azt, aki elsõként szeretett volna uralkodni, és a többiekét birtokolni...
hát, azért sztem nem így van! amugy meg minden korszakban létezett csak más formában
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Bezzeg milyen jó lehetett régen, békében, nyugiban élni egy kis törzsben, ahol igazi szabadság van, az emberek nem idegesek, mindenkinek megvan a maga feladata, és mindenki el is látja. Nincs pénz, és minden közös.
Igazából ahogy olvasom, amit írok, rájövök, hogy én igazi kommunista vagyok, ami a legjobb utopisztikus dolog! Csak lehetetlen megvalósítani. Próbálták, de mind elbuktak. Pedig milyen jó is lenne :) Csak túl sokan vagyunk hozzá...
Spread De Love!
Hiszel a vallásod tanításaidban?
1. Igen
2. Nem
3. Ateista vagyok
4. Nem tartozom semmilyen vallási felekezethez.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Fontolgattam még a gyártulajdonost, de végül a japcsikat erõsítem :)

Nem vagyok jó töriben ugyhogy lehet h marhaságot fogok írni. Nem polgár lennék, hanem az akkori rendszer szerint 1-2 lépcsõvel fölötte álló "földesúr". Csomó rabszolga elvégezné a dolgaimat, a kereskedelembe meg pénzt "fektetnék". Napközben hosszú "ebédszünetben" fürdõkben lógnék. Esténként meg barátokkal/haverokkal zabálnék, vedelnék, feküdnénk és néznénk, hogy a gladiátorok hogyan csépelik egymást. Rémlik, hogy egyik uralkodó, aki keveset volt trónon, csinált magának egy hatalmas lebujt az egyik szigetén, és állandóan ott volt a kormányzással mit sem törõdve. Ilyesmi helyet valszeg én is építtetnék. <#idiota>#idiota>
Pl "Egy felfedezõ ûrhajó kapitánya lennék pár száz év múlva, amikor az emberiség elkezdni meghódítani a világegyetemet"
Én ezt választottam volna :D Így maradt az Ókor.