A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Hát a mai helyzet azért durvább :)

Spread De Love!

inkább csak keveset látsz belõle egyszerû polgárként.
az élet maga tényleg kényelmes volt
bardocz
Még az sem igaz:)
David2
szóval sem mondtam, h akkoriban nem volt, csak h legkevésbé

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

N1ggA
"Soha nincs depresszió? Dehogynem, pl mi mozog a bokor mögött, egy cickány vagy egy tigris? Télen mit fogsz enni? Túléli a gyereked a betegségét? Sose tudhatod mi vár a vadonban...."

Ez azért ennyire nem egyszerû. Most nem fogok arról beszélni, hogy a tûz távoltartja az állatot, mert ez csak egy példa volt, de sokkal jobban félek attól, hogy elüt egy autó, vagy valami pszichopata elrabolja a gyerekem, vagy valami rendellenes természeti csapás miatt összedõl a házam.

Ami ma a bolygón történik, az valami rettenetes, tesszük tönkre a bolygót, miközben arra költjük a pénzt, hogy minél több atombombánk legyen, amit aztán majd jól ledobunk. Sokkal sokkal gyorsabban esszük föl a Föld erõforrásait, mint ahogy azok pótlódnak, és lassan el fog fogyni. Na akkor mi lesz? Majd szépen ledobjuk az atomot, mert ott még van egy kicsi olaj, aztán azok visszadobják, aztán mindenki jól meghal. Hû már alig várom.

Valamit tenni kéne, mert ez így nem mehet tovább.

2012, december 23. see ya!

Spread De Love!

desigo
majdnem sikerült is neki...
Hitler is azt hitte megváltja a világot...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

az eredmények nagyon is jelentõsek, csak a laikus ember nem tud errõl. az igazán nagy dolgoknak (ember távoli galaxisokba utazása) egyszerûen fizikai korlátai vannak. de én nem kifejezetten az ûrkutatásra gondoltam, csak egy példa volt. szerintem nem visszafelé kell nézni, hanem elõre.

az eddig elért fejlõdés igenis hasznos. extrém példa: dínók kipusztulása vs. armageddon címû film.

N1ggA
Belegondolva, hogy milyen sok pénzt emésztett és emészt föl az ûrkutatás (ami pénzt sokkal fontosabb dolgokra lehetne költeni), jelentéktelennek tartom az eddig elért eredményeket.

Spread De Love!

bardocz
Inkább haltam volna meg akkro a hazáért,mint most.
bardocz
Rabszolgák,keresztre feszítések,gladiátor játékok,kis népek földbe tiprása mi ha nem barbarizmus?
Bandee1987
Én visszamennék 2007-be, és elsõ utam a lottózóba vezetne :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

dédnagyapám huszárként szolgált és végig kellett néznie ahogy halomra gyilkolják a zsidókat... aztán megúszta a don kanyart, mert elõtte hazavezényelték, leszerelt és bányászként dolgozott tovább közben pedig a padláson bújtatott egy zsidó családot, na ezért tisztelem én õt, hogy abban az idõben is ember tudott maradni és remélem ezzel kielégítem a kíváncsiságod
hõsködni akarnak.
de nem kell õket lebaszni, mindig ez van, ha már jóideje békés idõket élünk :p
desigo
akik a világháború korát szeretnék átélni azok szerinted egy nyugodt kis svájci faházban szeretnének éldegélni ?
gondolj arra, hogy az emberiség fejlõdik. lehet, hogy az emberek nyugodtabbak voltak akkoriban, de még azt sem tudták, hogy a föld gömbölyû. nem vagy büszke a vívmányokra? hiszen ember járt a Holdon! a magam részérõl én minnél késõbbi idõpontban élnék, nagyon érdekel, hová fog fejlõdni az emberiség.

ThisZip
Soha nincs depresszió? Dehogynem, pl mi mozog a bokor mögött, egy cickány vagy egy tigris? Télen mit fogsz enni? Túléli a gyereked a betegségét? Sose tudhatod mi vár a vadonban....

"Az egészet ott baszta el az ember, hogy a közösség nem ölte meg azt, aki elsõként szeretett volna uralkodni, és a többiekét birtokolni..."

Ezt nehéz kivitelezni. Tegyük fel, hogy van egy erdõben élõ közösség. Mivel emberek vagyunk, ezért biztos akad olyan aki, lusta, hanyag, lekakilja a másikat. Az idõs bölcsek úgy döntenek, hogy számûzzék õt/õket. Egyedül vagy kis csoportban megsértõdve van/vannak, hogy miért történt ez, álljunk bosszút. Egyik este belopakodás a faluba, és csendben megölni azokat az embereket, akik számítottak. Nõk, gyermekek nem tudnak ellenkezni, jön a másik csoport, és szólnak, hogy ez a mi földünk.....
Szóval annyi tényezõ van, hogy lehetetlen békében élni. Talán akkor, ha azok akik harcolnak békét kötnek, vagy meghalnak. Ezután pedig fontos, hogy a gyerekeket "ne neveljük félre". Persze azzal tisztában legyenek, hogy meg kell dolgozniuk a kenyerükért, de ne arra, hogy lopj, ha sok pénzt akarsz szerezni. Ha ez esetleg megvalósulna és minden happy, akkor meg lehet, hogy születik egy lusta, hanyag egyén aki lekakilja a másikat.......

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

a VH-k alatt tudta egy ferfi klasszikus ertelemben hosnek erezni magat, ezert izgatja jobban ez a kor a mai fiatatokat...

http://gaborszantai.co.uk/

nem ragaszkodom annyira a kényelmes kis életemhez, sõt, mindig azt vártam, hogy végre történjen már valami. Valami izgalmas. Utálok így élni, ennél csak jobb lehet.
hideget meg alapból jól tûröm. a meleghez meg nem kell nagyon alkalmazkodni :p
ha felajánlanának egy törzsi életet, valószínûleg elfogadnám. Most nem mindegy, hogy itt rohadok meg, vagy felfal egy vadállat, ha nem figyelünk oda? Abban legalább van adrenalin, és soha nincs depresszió.
Darukezelõ
Érdekes dolog, hogy akik a háborúra szavazókat "támadják", azok rögtön arra gondolnak hogy katona ként élnék át az egészet azok, akik a "A Világháborúk korát szeretném átélni" dologra szavaztak. Csak katona ként lehet átélni? Egy semleges állam polgára ként ugye már nem, vagy valami más, ami nem a katonáskodásról szól :S Azt írja hogy a háborúk KORÁT szeretném ÁTÉLNI, nem azt hogy a háborúban HARCOLNI.

ThisZip
Naja, ha benyomod a godmode-ot meg a végtelen lõszert.... <#idiota>

desigo
na ezt fejtsd ki bõvebben,hogy mi a jó benne?
Nézni a sok elhulló ártatlant,gyereket,nõt?

nagy élmény lehet ölni a másikat <#levele>
desigo
a mai kényelmes élet után megnézném,hogy hogyan alkalmazkodnátok a hideghez,meleghez,vadállatokhoz,konkurens törzsekhez
poén lenne egy ideig de egy életet így leélni ...
simám második vh.
tökkéletesen igazad van =)
mekkora élmény már... erdõben felépítjük a falut, felhúzzuk a sátrakat, lándzsákat faragunk, valaki ruhákat készít, mások kaját gyûjtenek, tûz körül beszélgetünk este, meg pipázgatunk :D ez a jó élet.
Nem ez a fos, ahol állandóan valami szar miatt kell aggódni, és rohadtul elhidegülnek az emberek.
Az egészet ott baszta el az ember, hogy a közösség nem ölte meg azt, aki elsõként szeretett volna uralkodni, és a többiekét birtokolni...
ThisZip
"arra a korra jellemzõ legkevésbé a barbarizmus"

hát, azért sztem nem így van! amugy meg minden korszakban létezett csak más formában

David2
átélni összeset szívesen átélném, márcsak a tapasztalat miatt, de sztem legjobb ókori görögként vagy rómaiként lenne a legjobb, legalábbis arra a korra jellemzõ legkevésbé a barbarizmus

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Én biztos, egy rossz fakéssel biztos nekifutnék valakinek respawnt várva :)
bardocz
Ti tényleg azt hiszitek,hogy aki világháború iidején élt volna,az csak az fps-ek miatt?Hát akkor el vagytok tévedve.
N1ggA

<#eljen>

Spread De Love!

A kõkorban, egy törzsi társadalom tagjaként, ott nekem is jutna emberi kapcsolat.

sok az americans armys meg FPS-s gamer aztan azt hiszik a haboru az kurva joh :D
Hegi90
Hopp.... bocsi :)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

rhazid
naon sok jó van talán szamuráj leginkább:)

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

N1ggA
Aki a világháborúk korában vagy a jelenben élne, az el van tévedve nagyon... Egy valamit mondjatok: miben jobb a vh vagy a jelen mondjuk a kõkornál vagy az indiánoknál. Világháborúk: fölösleges öldöklés, népirtás, stb. Jelen: fogyasztói társadalom, globalizáció, környezetszennyezés, globális fölmelegedés, terrorizmus, gyakorlatilag tesszük tönkre a bolygót, ezt nem látjátok? 20. században kezdõdött és a 21. században folytatódik az igazi hanyatlás.
Bezzeg milyen jó lehetett régen, békében, nyugiban élni egy kis törzsben, ahol igazi szabadság van, az emberek nem idegesek, mindenkinek megvan a maga feladata, és mindenki el is látja. Nincs pénz, és minden közös.
Igazából ahogy olvasom, amit írok, rájövök, hogy én igazi kommunista vagyok, ami a legjobb utopisztikus dolog! Csak lehetetlen megvalósítani. Próbálták, de mind elbuktak. Pedig milyen jó is lenne :) Csak túl sokan vagyunk hozzá...

Spread De Love!

sweech
Hegi90
Egybkt holnapra következõ szavazás:

Hiszel a vallásod tanításaidban?
1. Igen
2. Nem
3. Ateista vagyok
4. Nem tartozom semmilyen vallási felekezethez.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Arisztokratákra gondolsz sztem.

Hegi90
Japánban, szamurájként akarok élni

Fontolgattam még a gyártulajdonost, de végül a japcsikat erõsítem :)

desigo
gyártanám a gumiabroncsokat tonnaszám :)
És mibõl lenne pénz ? Akkoriban még nem komonizmus xp

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nem szavazok mert en a 19. szazadban lennek maffiozo :D es iet nem latok :D
ThisZip
Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék.

Nem vagyok jó töriben ugyhogy lehet h marhaságot fogok írni. Nem polgár lennék, hanem az akkori rendszer szerint 1-2 lépcsõvel fölötte álló "földesúr". Csomó rabszolga elvégezné a dolgaimat, a kereskedelembe meg pénzt "fektetnék". Napközben hosszú "ebédszünetben" fürdõkben lógnék. Esténként meg barátokkal/haverokkal zabálnék, vedelnék, feküdnénk és néznénk, hogy a gladiátorok hogyan csépelik egymást. Rémlik, hogy egyik uralkodó, aki keveset volt trónon, csinált magának egy hatalmas lebujt az egyik szigetén, és állandóan ott volt a kormányzással mit sem törõdve. Ilyesmi helyet valszeg én is építtetnék. <#idiota>

desigo
ááá
jó dolga lenne a munkásaimnak...
napi 8 óra pihenés stb...
Fasza kis forradalmak, munkásmozgalmak :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GregSB
Lehetett volna egy jövõbeni opció is.

Pl "Egy felfedezõ ûrhajó kapitánya lennék pár száz év múlva, amikor az emberiség elkezdni meghódítani a világegyetemet"

Én ezt választottam volna :D Így maradt az Ókor.

ja és tele volt homokossal <#mf2>

Goruck
detto

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

desigo
Gyártulajdonos az ipari forradalom idejében

pénz=korlátlan hatalom

ennyi...