A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még megvan :( de már nem vagyok kiskorú :(
desigo
17-18 ...
én még szûz vagyok...:D és leszarom ha más cikinek tartja 18 éves leszek

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Ability
Nem, dehogy. :) Csak itt már máskor is kijött valamilyen alkoholos kérdésnél, hogy a többség még nagyon fiatal. Igazából nekem fel sem tûnik, akik ide szoktak írni, azok már nem gyerekek, kevés kivétel van. De a szavazás mindig mást szokott mutatni. Ez pedig tipikusan olyan kérdés, hogy a banda egyik felének még nem aktuális, a másik negyed nem fogja kidumálni, és ezzel együtt felvállalni, hogy ha esetleg késõbb volt meg neki, mint a "normának". Meg egyébként is, ezen nem lehet semmit beszélni. Nem rossz kérdés, legalább megtudjuk az átlagot, mégha kevesebb szavazat is fog beleszámítani, csak szerintem olyan kérdések kellenének, ami megosztja a fórumozókat, ahol lehet élményeket mesélni, ahol magyarul ki lehet dumálni a témát. (Tehát nincs bajom a kérdéssel, nem azt mondom, hogy vegyék le. :P)

ui.: egyébként meg az is lehet, hogy csalnak is az emberek ilyen kérdésnél. Hiába névtelen, szeretik magukat ámítani. :D
VRSDM
már várólistán van ;)

u dont have to listen anybody else but me

egyébkéntmeg szavazzatok az új különlegesképességes kérdésemre, nekem tetszik xDDD
de azért hasznos információ, én pl. kíváncsi vagyok az arányokra =)
kulabácsi
miért te már öregnek érzed magad? :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
pedofília :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ability
Szerintem ez nem egy szerencsés kérdés. Nincs mit beszélni róla, ezen nem lehet összevitázni, mint az elõzõn. (Nem konkrétan a vita hiányzik, hanem szerintem ebbõl a kérdésbõl nem sok komment fog születni, nem fog pörögni a topik.) Illetve túl sok a fiatal...
bardocz
Az se írni,se olvasni nem tud,úgyhogy ide se jár:D
és mi van azzal, aki 12 éves kor elõtt vesztette el? :D
najó.
Ability
Felcseréltem a színeket mindkét oldalon. A lényeges dolog, a szavazás kérdése most fekete, a mellékes infók (dátum, állapot, stb.) pedig szürkék. A rámutatásos (hover) szín pedig vörös. A lenyíló rész szürke lett, hogy elkülönüljön a kérdéstõl. Összeségében talán jobban olvasható, viszont ilyen világos háttéren a sok apró fekete betû valahogy... nagyon elüt, ránézek, és egy paca az egész, fárasztó a szemnek. Még nem tudom mi lesz vele, de igazából nem tetszik.

Elkövetkezendõ késleltetett kérdések:

'08-06-05 15:59: Szereted-e a focit?
'08-06-04 15:58: Ha szupererõt kapnál egyik napról a másikra mit tennél?
VRSDM
vagy sok fiatal vagy sok lúzer jár erre.

nem mondom hogy el kell sietni, mert nem, meg kell adni a módját (bár mindenki hajhássza az elsõt hogy mennyei, namost biciklizésnél sem a kezdetek hanem a megtanulás majd a trükkök az élvezetesek :P

ergó. nyomás kuffantani egyet, aztán kettõt, aztán stabil barátnõ ;)

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
Ez az:DD Roszuil emlékeztem,nem rajzolt.Köszi!
Rash87
<#banplz> ennyi hülyeséget rég olvastam :D

Glory, Glory Man. United!

BaLTáSGYiLKoS
pixelpofák?

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

FZoleee
FZoleee
Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék :) Bár szivesen lennék Angliában is egy vár ura :D
bardocz
Nem ez,van egy másik,egy rajzolt képen egy csávó fogja a fejét,és kétségbeesett arca van:D
BaLTáSGYiLKoS
hmmm...<#hawaii>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

kas123
1 biztos, nem a te testedbe költöznék be.

magus
most komolyan mit vársz, az sg-t látogatók átlagéletkora (a valódi, nem a statisztika) igen alacsony

bardocz
Ja h bocs,hogy te még abban a oorban élszhogy aki nem codozik meghal,aki codozik,az meg nem hal meg rögtön,viszont csak a cod miatt megy<#wow3>
Valaki lineklhje már be neki a jaj,de gecibuta vagy képet plz,nemtalálom.
bardocz
Már megint a nácik,tanuljál már valamit a témáról és utána szövegeljél bazmeg.
aha értem. frankó, köszi szépen!

Rage47
itt be tudnál vmi olvashatóbb betûszínt rakni a halványszürke helyett?
Ability
Kész, mûködik, a jelenlegi kérdést is tegnap auto rakta be. Most ebben a pillanatban viszont nincs beállítva késleltetett szavazás. Az is úgy mûködik, hogy mi választunk a kérdések közül, ha úgy tartja kedvünk, akkor felhalmozunk akár 10 kérdést is, és a beállított idõpontban jelenik meg. Tehát nem magától választ a népszerû kérdés ötletek közül. Majd ha VRSDM megjön, akkor talán beállít többet is, én annyira nem akarok beleszólni, hogy mi kerüljön ki. Lehet majd kaptok Ti is egy listát, ahol az elõre beállított kérdéseket lehet megnéni. Egyfajta várólista lenne.
jöhetne má'

volt szó arról, hogy automata script fogja berakni mindennap x órakor. ezzel mi a helyzet?

mazsola89
Mikor lesz új kérdés?

mazsola89
Ha arról volna szó h tudom h nem halok meg és bármikor visszajöhetek a jelenbe akkor én is a VH-ra szavaznák :-D
Ja és a film teljesen más mivel a filmben nem te lövöd le az ellenfelet.
Szerintem rohadt szar dolog lehet h gyilkolnod kell hogy ne halj meg.
CoD pff röhej a sok kisgyerek azt hiszi ennyibõl áll az egész h futsz és aprítasz ááá

Én sose játszottam egy percet sem a cod-al. Amit tudok a 2.vh-ról, azt regényekbõl és filmekbõl tudom: (Oroszlánkölykök, Meztelenek és holtak, valamint Ryan közlegény és Elit alakulat). Ezek ha nem is tökéletesen, de nagyjából átadják a harcok minden aspektusát. Én csak azért jelöltem vh-t, mert a többi egyszerûen nem tetszik.

sweech
jaértem :)

nem.szamurájként nem.szerzetésként soha:D.így írtam.tehát a szamurájságot egy sima nemmel utasítottam volna el.a szerzetességet meg egy SOHÁ val

tudod mit?én nagyon örülök hogy nincs kötelezõ katonaság és nem kell katonának lennem egy félévre sem.rohadt jó hogy az ember életébõl elvettek régen akár több évet is hát szerintem pedig nem...kb mik történtek:voltak akiket folyamatosan aláztak gondolom igazi ember lett volna belõle....,volt olyan akit részeges tiszt lõtt agyon...,voltak akik meg bebuzultak nem bírták nõ nélkül.....szóval én örülök hogy nem vaqgyok részese ennek a baromságnak.

sweech
szamurájok nem szerzetesek. szerintem te a shaolinokkal kevered, õk kínaiak :)

egy vár ura lennék:D...világháborúba kösz nem akarok meghalni se katona lenni.2007 egy liberális kor,nem szeretem.gyártulajdonos szép is de azért jobba vár ura.japán igen egy csodás kultúrájú ország,de azért szamuráj áh inkább nem.Szerzetesként soha.ókorban sem szivesen élnék.õsi civilizáció kössz nem.kõkor ez vicc?soha

mama2
Aztmondjátok nem a COD miatt van az, hogy a világháborút akarjátok átélni. Az unokatestvérem azt mondta, hogyha egyzser lesz a 3. világháború õ megy, mert sok mindent tud már a COD-ból, mivel õ sokat játszik.
Szerintem annak a 16.07%-nak a fele a Cod, meg a hasonló második világháborús játékok miatt akar oda eljutni. De kérdem én: szeretnétek ti azt látni, hogy embereket végeznek ki a nácik csak azért, mert megszólaltak, vagyhogy a családtagjaitokat rabolják el?
És azt sem hinném, hogy ha titeket visznek katonának vissza akartok jönni, csakhogy már nem lehet. Szerintem az a 8% akik nem a sok COD miatt szavaztak a világháborúsra, azonnal meghalna a csatamezõn.
Szóval ne mondjátok nekem hogy ilyet akartok átélni, mert nem hiszem el. Mondjuk hogyha nem esne bántódásom, akkor talán én is elmennék oda, de nincs halhatatlanság kód az életben, szóval... nem jelöltem be.
Amúgy szerintem a következõ kérdés legyen az, hogy ki testébe költöznél egy napra bele? A válasz lehetõségeket rátok hagyom.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

egyetértek. én is szívesen mentem volna katonának.

desigo
ez jó kérdés volt <#eljen>
LSL
Egy háborúban nincsenek GYÕZTESEK (nyerni lottón szokás), csak túlélõk, és halottak. És akik túlélték örültek, hogy hazamehettek végre. Már ha még volt hova...

Én egy reneszánsz mûvész szeretnék lenni. De csak ha miután már életemeben elismertek különben éhen halnék :D

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Szerintem mindegyik lehetõséghez van normális magyarázat. (Ókort jelöltem, de még japán lett vna.)
Mert pl Vh-t jelölném utsolsók között, de Amcsiba szivesen mentem vna NAVY-hoz. Olyan kapcsán, h pl eltörölték a kötelezõ katonaságot itthon. Nem sajnálom, de nem ártana. Egyrészt erõsödnének az emberek, és kevesebb patkány lenne, értem ezalatt az általam patkánynak tartott embereket (pedig volt csuklyáspatkányom és nincs közük egymáshoz). Meg sztem nem gond, ha kapnánk egy fizikai, meg hadviselési alapot.
Ha még mindig látható benne rossz dolog akkor: Az egészet úgy értem, h ha mondanák, h mindenkinek (fiúk/férfiak) egy évig napi szinten kõkemény testnevelés órák egy bentlakásos táborba. Így nem ártana, meg jó lenne, mert "olyan" emberek vennének körül.
bardocz
Nem vagyok benne biztos.Az hogy az akkori felsõ réteg hogy élt,az egy dolog.Sajnos ókorról tényleg nem tudok túl sokat,abban biztos vagyok,hogy egy egyszerü parasztember jobban élt mint a középkorban,de szerintem ma jobb a helyzet.
PrasCo
Aztán amint egy kicsit többet gyûjtenél, mint a törzs többi tagja, vagy valami különlegesen finomat, és el akarnák venni tõled a közösség címén, mindjárt nem lennél akkora "kommunista". <#gonosz1> (persze idézõjelben, és "jó értelemben", félreértés ne essék)

A világháborúról meg annyit, hogy annak a 17%-nak egyike sem hallgatta meg még a nagyszüleit. Vagy csak leszarták.
Dark Angel 666
Egy félreesõ vár ura lennék a középkori Angliában

9.62%

PíszLávJuniti
mondjuk a mûvész sem hangzik rosszul.
egész nap csak absinth meg fû :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pipör
Egy õsi amerikai civilizációban Élnék szívesen(Maja, Azték stb.)
6.49%

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Rockynhooo
én is szamuráj.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Pepsi Twist
A Világháborúk korát szeretném átélni

17.76%

(mint nyertes :D)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

PíszLávJuniti
szamuráj +1

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler