A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
ui.: egyébként meg az is lehet, hogy csalnak is az emberek ilyen kérdésnél. Hiába névtelen, szeretik magukat ámítani. :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
najó.
Elkövetkezendõ késleltetett kérdések:
'08-06-05 15:59: Szereted-e a focit?
'08-06-04 15:58: Ha szupererõt kapnál egyik napról a másikra mit tennél?
nem mondom hogy el kell sietni, mert nem, meg kell adni a módját (bár mindenki hajhássza az elsõt hogy mennyei, namost biciklizésnél sem a kezdetek hanem a megtanulás majd a trükkök az élvezetesek :P
ergó. nyomás kuffantani egyet, aztán kettõt, aztán stabil barátnõ ;)
u dont have to listen anybody else but me

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Valaki lineklhje már be neki a jaj,de gecibuta vagy képet plz,nemtalálom.
volt szó arról, hogy automata script fogja berakni mindennap x órakor. ezzel mi a helyzet?
Ja és a film teljesen más mivel a filmben nem te lövöd le az ellenfelet.
Szerintem rohadt szar dolog lehet h gyilkolnod kell hogy ne halj meg.
CoD pff röhej a sok kisgyerek azt hiszi ennyibõl áll az egész h futsz és aprítasz ááá
Szerintem annak a 16.07%-nak a fele a Cod, meg a hasonló második világháborús játékok miatt akar oda eljutni. De kérdem én: szeretnétek ti azt látni, hogy embereket végeznek ki a nácik csak azért, mert megszólaltak, vagyhogy a családtagjaitokat rabolják el?
És azt sem hinném, hogy ha titeket visznek katonának vissza akartok jönni, csakhogy már nem lehet. Szerintem az a 8% akik nem a sok COD miatt szavaztak a világháborúsra, azonnal meghalna a csatamezõn.
Szóval ne mondjátok nekem hogy ilyet akartok átélni, mert nem hiszem el. Mondjuk hogyha nem esne bántódásom, akkor talán én is elmennék oda, de nincs halhatatlanság kód az életben, szóval... nem jelöltem be.
Amúgy szerintem a következõ kérdés legyen az, hogy ki testébe költöznél egy napra bele? A válasz lehetõségeket rátok hagyom.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Én egy reneszánsz mûvész szeretnék lenni. De csak ha miután már életemeben elismertek különben éhen halnék :D
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Mert pl Vh-t jelölném utsolsók között, de Amcsiba szivesen mentem vna NAVY-hoz. Olyan kapcsán, h pl eltörölték a kötelezõ katonaságot itthon. Nem sajnálom, de nem ártana. Egyrészt erõsödnének az emberek, és kevesebb patkány lenne, értem ezalatt az általam patkánynak tartott embereket (pedig volt csuklyáspatkányom és nincs közük egymáshoz). Meg sztem nem gond, ha kapnánk egy fizikai, meg hadviselési alapot.
Ha még mindig látható benne rossz dolog akkor: Az egészet úgy értem, h ha mondanák, h mindenkinek (fiúk/férfiak) egy évig napi szinten kõkemény testnevelés órák egy bentlakásos táborba. Így nem ártana, meg jó lenne, mert "olyan" emberek vennének körül.
A világháborúról meg annyit, hogy annak a 17%-nak egyike sem hallgatta meg még a nagyszüleit. Vagy csak leszarták.
egész nap csak absinth meg fû :)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
6.49%
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
17.76%
(mint nyertes :D)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler