A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert akkor az autók kopnának kicsit jobban. :D

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Szerinted annak a bele megér annyit? annyi ütés után?
VRSDM
déh ha leszavaztok veddki ab :]

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
szerintem érdekes :$ hogy mennyire szorultak el mostanság.
mikor ottvan az mp3-on pda-n telefonon mindenhol.

u dont have to listen anybody else but me

Lincseljük meg VRSDM-et!!444négy (nemtom miért, de nem is érdekel, lincselésben mindig aktív.)
Aquir
hah és egy szép elõlapcsere? :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nincs mobilom<#hehe><#banplz>
1-2 évig kihúzza nálam bármelyik.

http://thenamelessphoto.com/

Ability

Lincseljük meg VRSDM-et!!444négy <#vigyor1>
kas123
(Y), ki a francokat érdekel h van e a másiknak karórája?!

de néha az én iqm mellett összekeverem, erre is kell gondolni.
bardocz
Mert nem az aszfalton,hanem mondjuk a zsebedben kéne hordani?:D
jóvanna, nem mondtam igazat, de még 3 an hazudtak :P Amúgy egy két évente, mert azalatt leamortizálódik a festék bármirõl, és akkor már égõ kezd lenni. Miért nincs síkosító az aszfalton, hogy ne kopjon a tello?
ThisZip
Nincs mobiltelefonom.------> 4 szavazat? WTF? Nanemáááááá.... <#beka2>

Amugymeg 3-4 évente, most akarok egy SE w580i-t, zenehallgatásra van kihegyezve, amit 100%-ban kihasználnék

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Aquir
viszont azt az ujjad használod elsõként másra is, még ha is letörlöd:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nekem vékonyak az ujjaim, szal mindegy -.-
Lullaby
Csak akkor ha elromlik a jelenlegi.

Amíg tudok róla beszélni és SMS-t küldeni, nem cserélem le.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Aquir
na ugye én megmondtam :p

Aquir
hiszen épp direkt írtam:)

cicai
én a kérdésre a választ írtam
"Milyen gyakran veszel/vetetsz új mobiltelefont magadnak?"

számolj 3ig amig mielött hozzászolást akarsz írni^^

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

most hogy mondod... tényleg<#fejvakaras>
cicai
miröl beszélsz?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Aquir
neked bármelyik ujjad kihúzza? az szép

Aquir
de bénzsa vagy, a kisujj jobban befér :p :DDD
és azt nem is használod annyira

cicai
1-2 évig kihúzza nálam bármelyik.

mutató -.-
Aquir
például:
melyik ujjaddal piszkálod a füled?

mutató
középsõ
hüvelyK?
gyûrûs
kisujj
a póló hátUjja
stb ?:D

PyRex
nem lehetne érdekfeszítõbb kérdéseket berakni? :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Aquir
32.58%-oddal a második legnagyobb táborba vagyok. Az elsõk meg pazarlóan nagy ökolábnyososok :p

PyRex
de miért? :D

Bandee1987
Nekem eddig 2 telóm volt: az elsõ még 2002-ben a Nokia 3310. 2005-ben (vagy 2006-ban? már nem emléxem) a Sony Ericsson k700i. Még mindig a sony ericcson van meg, bár már eléggé szarakodik, nem is csodálom, párszor leesett a padlóra, stb. Szal sztem nyár végén beújítok valamire, de ahhoz még melózok vmennyit.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

te is tûkön ülsz :-0
Sharp TM100-asom volt legalább 3 évig, amikor vettem még 80k volt az ára... szal sokáig nem cseréltem, csak amikor már eléggé haldoklott szegény.
Aztán már lassan 1 éve Nokia 6120 classic, még legalább 2 évig húzni fogja ez is :p
nem vagyok egy telefonbuzi, mondhatni leszarom a telefonokat. úgyis csak telefonálok meg sms-t írok vele, akkor minek cserélgessem félévente :| a lényeg, hogy szimpatikusan nézzen ki, az évek során úgyis hozzám nõ :D
PíszLávJuniti
Ugyon olyan "magyar virtus" mint amikor új 1.0 ás suzukit vesz marinéni 20 éves hitelre :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Ameddig használható, miért ne használnám? a jelenlegi 4 éves.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bardocz
Mostan és régi között volt 2 év,elõtte is 2 év,így ócó elõfizetéssel:D De szerintem én ezt jópár évig nem cserélem le,mert nagyon fasza telefon :-) v630i Hameg majd le lesz cserélve tuti SE-re:D
PyRex
mind nokia :)

Pepsi Twist
Félévente, mert megtehetem.

de nem a legújabb modelleket veszem

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gergobaby
általában 2 évente amikor már 10k ért kapni jó telefont amire megéri cserélni :) Most pl. egy E250-em van amit 1 éve 8990-ért vettem :) És még lesz is több mint 1 évig sztem...

Toshiba L300-2C5

Goruck
Mi nem nagyon cserélgetjük a telefonjainkat
Fateromnak 5-6 éve Nokia 3310
Anyámnak 3-4 éve Nokia 3410
Nõvéremnek kb 2 éves Nokia 6101 meg valami samsung, ami mostanába mindenkinek van :S
Bátyámnak kb 3/4-ed éve Nokia E61i
Nekem fél éve Nokia 5700
Öcsémnek az én 1,5 éves Nokia 6111
Nagymuterom meg az én leselejtezett öreg Nokia 3100-mat használja:)

mindenkinek van normális telefonja, nem cserélgetjük!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

átlag 2 évente van új, mert kb addig szokták húzni...
bár a mostani LG KG320 2 gombja is alig akar mûködni egy év után, szóval lehet, hogy újat fogok venni...
NEOreg3
3-4 évente, mert mindig akad jobb dolog amire el tudom baszni a pénzem<#vigyor3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Black Hawk
3-4 évente eddig egy volt csak ami 1 év alatt tönkrement... :D
de a mostani motorolám nagyon bírja a strapát :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

sweech
én nem várom, hogy elromoljon mert nekem kell vennem :P bár szeretnék újat mert mp4 lejátszóm már nem tökéletes, de sajnálom rá a pénzt :|

rhazid
még mindig egy Nokia 3310-esem van rohadtul nem mûködik rendesen de nem is izgat h új legyen.:)

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

N1ggA
Siemens C60. De még mûkõdik. És arra várok, hogy elromoljon, és kaphassak újat :)

Spread De Love!

DöflingR
Én nagyon ritkán, 3-4 évente. Nagyon nem érdekel, a lényeg,hogy telefonálni tudjak vele..

bulba
Ha valakinek a családból tönkremegy a telefonja mindig én kapok újat, õ pedig az enyémet. Így kb biztosított hotgy 1-2 évente kapok újat. A jelenlegi (nokia 6233) kb másfél éves.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

sweech
következõ kérdést alig várom o.O

sweech
4 éve vettem az elsõ telefonomat, egy siemens mc60-at. azóta is azt használom