A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
azaz nem csak különsleges alkalomra 😄
szal nemtudom melyiket jelöljem be<#confused>#confused>
24 - Exile -Nov.23
Egyébként sztem sokkal jobb, nekem már kb 4-5 éve megvan, és csak az üveg karcos egy kicsit meg a festék jött le egy picit 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ráadásul drágák is. Nem érik meg sztem az árukat.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Van, de nem hordom
of
ha mar oras kerdes akkor szerintetek amik ezen az oldalon vannak bling shop azok gagyi szar orak ? csak mert aranylag jol neznek ki es olcsok azert kerdem
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
u.i.: csak arra kell vigyázni a suliban órán,hogy megne lássa a tanár,hogy elöveszed gyors es megnezed,mert meg azis elég lehet hogy elvegyék 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Sokkal egyszerûbb megfordítani a kezemet mint a zsebembe turkálni a telo után, amit elég sok helyen ki is kell kapcsolni.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
egyszerûen megszerettem a sört, finom az íze, jó az illata, ízlik. neked meg nem.
régen én sem szerettem, de aztán egyre többet söröztem és most már imádom. haverom is hasonlóan van, épp most kezdi megszereti. szerintem igyál te is kicsit többet belõle, és lehet, hogy megtetszik
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A mostani telóm a 4., és lassan azt hiszem 5 éves.
SMS-nél nem lehet névileg kikeresni, h kinek akarom küldeni az üzit. Fejbõl kéne tudni a számokat. Plusz SMS, hívás, és ébresztés funkción kívül nem sok mindent tud. Mellesleg kicsit tropa.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Sz = Szavazatok, vagy számláló (Ez mutatja az értékelések számát.)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
de most olyan telóm van, ami félévnél többet is kibír, és most inkább mást veszek telefon helyett...
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
mellesleg a karórás kérdést én küldtem be, lehet engem lincselni <#wave>#wave>