A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Van és rendszeresen hordom. A telefon szar, nem mindenhol lehet bekapcsolva, kotorászni kell utána a zsebedben és még le is merülhet.

http://goo.gl/gd6Zi5

II Rocky II
van,de ritkán hordom
azaz nem csak különsleges alkalomra 😄
szal nemtudom melyiket jelöljem be<#confused>

24 - Exile -Nov.23

Benny04
Nincs, és nem is kell, órának jó a telefon

Nekem van és egész nap hordom, kivéve otthon, illetve ugyan vízálló, de azért leveszem, mert a szíj már nem az eredeti, azt ha leszakad nem fogom keresni.

Egyébként sztem sokkal jobb, nekem már kb 4-5 éve megvan, és csak az üveg karcos egy kicsit meg a festék jött le egy picit 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BaliBoy

Ráadásul drágák is. Nem érik meg sztem az árukat.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DJ Skyline
Nincs, és nem is kell, órának jó a telefon - bár már gondoltam már rá párszor hogy miért ne, de akkor meg már valami normálisat, nem valami strandon kapható 300 Ft-os szart

On
Van, de nem hordom

of
ha mar oras kerdes akkor szerintetek amik ezen az oldalon vannak bling shop azok gagyi szar orak ? csak mert aranylag jol neznek ki es olcsok azert kerdem
Pipör
Nincs, és nem is kell, órának jó a telefon<#eljen>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

gercse
Van, és rendszeresen hordom...
ill. pont tegnap szakadt el a szíja, úgyhogy most pihen 😄

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

rhazid
van, de nem hordom régebben hordtam most már meguntam

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

QuippeR
nem hordom, mert bepittyeg rá a fémdetektor

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Doomista
Nincs, és nem is kell, órának jó a telefon 😊

u.i.: csak arra kell vigyázni a suliban órán,hogy megne lássa a tanár,hogy elöveszed gyors es megnezed,mert meg azis elég lehet hogy elvegyék 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

poppe
nem hordom, most hirtelen azt se tudom hol van 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bulba
Igen és rendszeresen használom is, a mobilomat viszont annál kevésbé.
Sokkal egyszerûbb megfordítani a kezemet mint a zsebembe turkálni a telo után, amit elég sok helyen ki is kell kapcsolni.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

nana. azért nem arról van szó, hogy alkoholista lennék, és ezért kell a sör, hogy az alkohol iránti igényeimet kielégítsem.....

egyszerûen megszerettem a sört, finom az íze, jó az illata, ízlik. neked meg nem.

na ugye.nem csoda hogy nem szeretted mert elég vacak,az már más kérdés hogy egy idõ után hozászokoll és már nélküle nem tudsz meglenni.

az alkohol módjával egészséges is lehet. a sör amúgy nagyon finom <#finom>

régen én sem szerettem, de aztán egyre többet söröztem és most már imádom. haverom is hasonlóan van, épp most kezdi megszereti. szerintem igyál te is kicsit többet belõle, és lehet, hogy megtetszik

érthetetlen mit szeretttek azon a fájdalmasan rossz izû italon?ráadásul amúgy sem egészséges...na meg utálom ha valaki bûzlik az alkoholtól.

4 évente.

Pepsi Twist
jaja 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

joshua
az egyszerûbbet gondol idézõjelben akartad írni<#idiota>

desigo
1-2 évente...

vigyázok rá mindig pedig ugysem fog sokat érni...
Pepsi Twist
nem tom sztem ezt nem fogom 😄 bár lekéne, vmi eccerûbbre mondjuk N95-re

És mikor cseréled le (az) újra? 😄
Pepsi Twist
iPhone már fél éve megvan és még jó semmi baja N95 szekrényben pihenget 😄 (amúgy eladó az N95)

Szabi84
szigorúan csak ha megdöglik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ja igen én is magamnak veszem, mielõtt lejár a 2 év akkor félreteszek 1 kicsit

én meg 1000 Ftért szoktam telefont venni 2 évente minimum

2 évenként jár le a hûségnyilatkozatom így 2 évente van új......

ChuckyHUN
1,2 évig.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

DJ Skyline
Csak akkor ha elromlik a jelenlegi.

Pipör
Én novemberben vettem N73-mat és most veszek a következõt.<#wow3>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Most nyáron (vagy a végére) akarok beszerezni egy újat.
A mostani telóm a 4., és lassan azt hiszem 5 éves.
SMS-nél nem lehet névileg kikeresni, h kinek akarom küldeni az üzit. Fejbõl kéne tudni a számokat. Plusz SMS, hívás, és ébresztés funkción kívül nem sok mindent tud. Mellesleg kicsit tropa.
gondoltam, hogy ez, csak megzavart hogy 0-ról indult

Ability
+ azért ilyen alacsony mindegyiknél, mert most találtam ki, hogy legyen, 0-ról indult mind.
ThisZip
Szerintem sem kéne több lehetõséget egy szavazásnál. Igaz, h a szavazás lényege a véleménynyilvánítás, de akkor az eredmények nagyon összemosódnának.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Ability
P = Pontok (Ezt tudjátok ki befolyásolni, mehet minuszba, ez mutatja az átlag értékelést.)

Sz = Szavazatok, vagy számláló (Ez mutatja az értékelések számát.)
a tervezett kérdéseknél az Sz. oszlop mit jelent?

wordsworth
Félévente, mert eléggé elhasználódnak nálam a telefonok sajna :/

PSP user n\' soon ps3 user too :)

A múlt héten vettem egy LG KU990 Viewty-t. Már eléggé itt volt az ideje az 5 éves Sharp GX-10i-met lecserélni😊

Hát akkor ugrott be mikor olvastam ezt a mobilszolgáltatós kérdést.

Benny04
félévente, mert telefon-buzi vagyok<#smile>
de most olyan telóm van, ami félévnél többet is kibír, és most inkább mást veszek telefon helyett...

HiPPoNaX
Atlag 1-2 evente veszek uj telefont, altalaban a vasarlas pillanatanal kicsit regebbi, tehat mar viszonylag jutanyos aron beszerezheto okostelefonra esik a valasztas. A 3650-esemet pl. nagyon szerettem, majdnem 3 evig hasznaltam is, csak utolerte a halal szerencsetlent.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Ability
Ha arra gondolsz, hogy több szavazást kirakni egyszerre, akkor az semmiség lenne, de nem látom értelmét, jó ez a napi egy kérdés. Ha arra gondolsz, hogy több opciót lehessen bejelölni... hát az tervbe volt, de szerintem nincs rá szükség. A legtöbb esetben még jó is, ha muszáj elhatárolódni a többi lehetõségtõl, jobban kijön az eredmény, ha csak egyre lehet szavazni. Mérce szinte mindig van, el lehet dönteni, hogy melyik a legtalálóbb. A többlehetõséges szavazás nagyon ritkán jönne jól, nagyon kevés olyan kérdés van, ahol tényleg szükség lenne rá. Viszont sok bonyodalommal jár, ha ezt bevezetjük. Adminisztrálni is nehézkesebb, külön válaszd ki a típust, add meg mennyit lehessen max. bejelölni, stb... Illetve akkor írjak hozzá JS-t, hogy ha bejelöl pl. 2 lehetõséget, akkor a többi lehetõség legyen inaktív. Szóval próblémás, és nem látom az igazi értékét, ritkán lenne szükség rá. Vélemény? (Többiek is mondjanak!)
[HUN]FaTaL
Csak akkor, ha elromlik a jelenlegi, mert úgyis másra költöm a pénzt😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Olyat nem tudnátok összedobni h többre is lehessen ?

PyRex
nem fognak mert mindig lesz 100 érdekesebb kérdés 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ability
Dönts Te. Nincs vele bajom, vicc volt, de az tény, hogy lett volna ennél jobb választás. Az is tény, hogy egyszer azok is sorra kerülnek. 😛
egyetértek

mellesleg a karórás kérdést én küldtem be, lehet engem lincselni <#wave>