A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem meg ien
DöflingR
Fasza darab :D

desigo
nem drágább az.

van itt 1 Ft-ért is.
Vidd lejjebb az elsõ linket :D
Pepsi Twist
kevesebb :P

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

desigo
és mennyi HUF?
4-500k?
Pepsi Twist
nem, ez full eredeti :P

desigo
úgy gondoltam,hogy replika-e?
Pepsi Twist
ez rolex omg, amúgy nem volt túlságosan drága :D

Enyém:

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

bardocz
Nem,mert lesz mindig telefonom:D
desigo
desigo
ezt majd kinövöd xD
bardocz
Ez jól néz ki,de nekem fémszíjasok,vagy hogymonyák jobban bejönnek,mint bõr.
bardocz
Elemes?<#eplus2>
desigo
mennyi volt?
gagyi-e?
Pepsi Twist
nekem ilyen vané:

desigo
nekem ez kéne inkább...

desigo
magamutogató buta sztároknak való <#levele>
bardocz
Én meg ilyen csicsás puzis órát nem vennék :C Valami fémkeretes sima,max a számlap lehet telebaszva anyi infoval,hogycsakna
én ilyennel.
en iennel
FZoleee
Mi lenne, ha kilazítanád? (hülyén hangzott, de csak érted :D)
SötétBarom
Ilyennel vállalom:

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

NEOreg3
szeretnék csakhát eléggé drágák amik nekem tetszenének:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MaSzKa
engem idegesít elszorítja az ereimet :(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Black Hawk
Nincs, és nem is kell, órának jó a telefon... Ha meg lemerül akkor felnézek az égre és nagyjából megmondom :D hiába a jó idõérzék :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

RIZLA
telefon

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

DöflingR
Nekem már 2 éve ott porosodik a szekrényen mert nem mûködik, sajnos Uri Geller sem tudta megjavítani <#idiota>

cicai
Igen, rendszeresen hordom

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

elég sok a gyenge ötlet amik mostanában lettek beküldve, már bocs :D
Másrészrõl meg kéne tanulni elõtte helyesen írni.
"Utánna"
"korkülöMbség" "korkülöbség"
"mindíg"

de a fotózásos bejön -.-
nekem nincsen, illetve régen óróbálkoztam vele többször is, de idegesített csak, szal egy ideje megvagyok a telefonnal.
De most rájöttem hogy kéne, ezek a komolyabb órák nagyon tetszenek :D meg tényleg idegesítõ állandóan a telefonom útán nyúlkálni.
Sokszor ha közeli helyre megyek, viszem a telefont magammal, hogy tudjam az idõt. Lenne órám, nem kéne mindenhová telefont hurcolászni -.-
Fabio Capello
Van, de nem hordom / csak különleges alkalomra

20

22.99%

desigo
lehet beírni ötleteket...
Esik a színvonal kérdések terén..<#szomoru1>
Hát azért ez nem feltétlen igaz. Sztem az óra tök hasznos, telefonnal meg elég ha tudsz telefonálni, ehelyett már minden szart tudsz rajta csinálni :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
telcsi:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

VRSDM
bizony az óra egy státuszszimbólum szerepet tölt be. a telefon kevésbé.

u dont have to listen anybody else but me

desigo
van de nem nagyon hordom...
Volt egy marha jó Mexx órám, de sajna elszakadt a szíja, és olyat nem minden bõrösnél lehet venni, a gyártásával meg már leálltak... Azóta szeretnék valami hasonlót.

Pepsi Twist
nagyon sok embernél az óra presztizs... (mint ahogy nálam is ^^)

toysoldier
Nincs, és nem is kell, órának jó a telefon

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

FZoleee
Nem tom, de az óra sokkal kényelmesebb... Ránézel a kezeden az órára és kész :D Amúgy az "Igen, rendszeresen hordom"-ra szavaztam <#smile>
DJ Skyline
sokat kell kotorásznom, belenyúlok és kiveszem :D és általában nem úgy indulok el itthonról, hogy egy egység van már csak az aksiból. ritkák azok a helyek ahol nem kapcsolhatom be (nem nagyon járok ilyesmi helyre). de ha meg mégis ki kell kapcsolni, akkor megkérdezem mennyi az idõ <#wilting>

bardocz
Miaz,hogy nem egészséges,csomó vitamin van benne :P
PíszLávJuniti
szal rendszeresen hordom

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Hordom, ha olyanhelyre megyek, sazl kb 2 naponta van rajtam. Itthon csak zavar, meg úgyse fontos.
Színházba, kultúráltabb sörözéshez, munkahelyre, egyetemre felveszem.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pepsi Twist
Igen, rendszeresen hordom

Rolex power! ^^

gergobaby
Persze, rendszeresen hordom... már vagy 4-5 éve megvan sok bringás bukást megért... De jó.. :)

Toshiba L300-2C5