A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
körömrágás, szerencsejáték, alkohol. ezeket eleg kemenyen.

utolsora nyomtam

respect to the man in the ice cream van

Benny04
lehet <#vigyor>

Black Hawk
Talán egy-két apróság, de majdnem tökéletes vagyok 😊 (pl. körömrágás)

az egyéb lelki jellegû próblémákat elfolytok és ha egyedül vagyok akkor kitombolom magamat. 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

miki36
félrenyomtak😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Benny04
Túl sok, vagy túl kemény drog fogyasztása, ami lassan leépít. - 0
Egy drogos sincs itt? <#idiota>

ThisZip
kávéfüggõ és ott van a logóban Garfield :SD:SDA😄:SA😄A:SD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Darkon
Kavefuggo(majdnem tokeletes)

Born to win

en is aztan mindig meg latom hogy üres 😄 bemeek szobamba aztan megint kimek meg nezni mi van benne 😄
casio az zoral marka !!!
szucsy89
hûtõt nyitogatom😄 nemtom miért bemegyek a konyhába és vagy 5x kinyitmo😄😄D
PíszLávJuniti
majdnem tökéletes vagyok -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Torokreszelés és kényszeres pislogás közben nyitogatom a hûtõt, miközben nem is vagyok éhes, ezzel próbálom magam túltenni a lelki problémáimon, amelyek abból adódnak, hogy rengeteg pénzt költök szerencsejátékokra illetve dohány- és alkohol tartalmú termékekre. <#rinya><#wow3>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ThisZip
Szerencsejáték- , internet- , vagy számítógépjáték függõ vagyok.

Inkább erre, de nálam is a túlzott lustaság. Eléggé durva tud lenni, amikor felgyülemlik a teendõ, aztán meg számonkérik, hogy mit csináltam, én meg erre mutatom a nagy semmit. <#zavart1>

bardocz
Modnuk hûtõt mindig túrórudi után nyitogaton,de ez nem jön rám gyakran,fõleg,hogy most van itthon 😄
bardocz
Számítógép igaz rám leginkább ezek közül,ezét azt jelöltem,de nem vagyok gépfüggõ.
desigo
mostanában a A hûtõt nyitogatom xD

de látom nem vagyok egyedül ...
Lullaby

Erre nyomtam, mert egyik rossz szokásom, hogy sokat vagyok gép elõtt, a másik hogy nagyon lusta vagyok de ilyen opció nem volt d:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

N o N a m e
Nyitogatom a hûtõt ha kimegyek a konyhába, nem tudom miért, mindig keresek valamit benne 😄
Szerencsejáték-.-
Benny04
internet függõ....

Pepsi Twist

Szoktam rulettezni meg pókerezni (ezért van a rolex is mert amúgy kitagadnának a kaszinóból) de nem vagyok függõ néha hétvégén elmegyünk haverokkal kaszinóba aztán rulettezünk meg póker és iszunk 1 kis whisky-t aztán jól eldumálgatunk a játék mellett

ezért nyomtam erre, de nem vagyok függõ 😛

amúgy másik rossz szokásom, hogy gyorsan hajtok -.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bulykin
körömrágás+szerencsejáték...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Annyi rossz szokásom van, nem tudom eldönteni, hogy melyik a legrosszabb.

De talán a : Szorongok, depresszióra vagyok hajlamos, vagy egyéb lelki problémám van.

NEOreg3
számítógépfüggõ vagyok, de a depressziósat is jelölhettem volna akár😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

És még a szerencsejáték sem kell oda 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DöflingR
Szerintem simában a "Szerencsejáték- , internet- , vagy számítógépjáték" fog nyerni..

wordsworth
Túl sok dohány / túl sok alkohol.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

számítógép.napi 5 óra általában és az már függõség.4 óra játék-1 óra net nálam.

Gunnersboy
lol aszittem csak én szavazok majd a hûtõsre, azért látom elég szép számba vannak még 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ChuckyHUN
Talán egy-két apróság, de majdnem tökéletes vagyok 😊 (pl. körömrágás)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nekem van egy pár, nem kapcsolódnak káros szenvedélyekhez, inkább idiótaságok. 😊
majd leírok 1-2-t ha lesz idõm.
VRSDM
kávé idõnként, dohányzás rendszeres, sg mindenperces, alkohol épp elég gyakran a sokhoz. DE :] akkor is bmx-emmel vagyok a legtöbbet. egészséges fiatal vagyok szerintem.

u dont have to listen anybody else but me

BaliBoy
Szerencsejáték- , internet- , vagy számítógépjáték függõ vagyok

Mondjuk a függõ egy kicsit erõs, de ez a legjellemzõbb. Viszont nem drogozom, nem dohányzom, alkoholt csak mértékkel fogyasztok és még csak egy csésze kávét sem ittam soha.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Köröm és internet 😄

gergobaby
Bejelöltem a gép függõt, bár annyira nemvok függõ, csak 10 órát ülök gép elõtt ( jobb esetben ) <#email><#mf2>

Toshiba L300-2C5

Carlos
Hiányzik az egyik sem, vagy egyéb.
De ha már választani kell, akkor számitógép, bár nem függõségi szinten.

Þór vígi þessi rúnar

miilann
igazából ezek közül egyik se,vagy nem túl durván mert pl szerencsejátékozom de egyrészt nem tartom rossz szokásnak másrészt nem vagyok függõ sem
most is sportingbeten van egy kevéske pénzem aztan eb alatt elvagyok vele,ha esetleg lenullázódna a számlám akkor sem az lesz h rögtön felnyomatok x ezer forintot,szal nem érzem magam függõnek

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

a hûtõ az megvan... 😄
Garf
dzsidzsidzsidzsi dzsi-junit!

http://www.flickr.com/photos/bubue/

ThisZip
Nekem is van. Elõször úgy gondoltam, hogy tényleg telón van óra, de most vizsgaidõszakban nem kotorászhatok az után, mert végén azt hinnék, hogy puska.

tommyg
nekem ilyen

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

MaSzKa
valami ilyesmi van gumiszíjjal és zöld adidas jellel

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

szerintem jó kérdés =)
biztosan be fog kerülni.
Itt világítom uv lámpával de semmi <#buck>

DJ Skyline
mi a baj az érettségizõs kérdéssel? :C

😄DD sikerult belinkelnem a képet😄 csak varazstollal van meg rajzolva <#idiota>
bazmeg, drága volt?
desigo
nem is látod xD
NEOreg3
fú ez de szép😮

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(