A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utolsora nyomtam
respect to the man in the ice cream van
az egyéb lelki jellegû próblémákat elfolytok és ha egyedül vagyok akkor kitombolom magamat. 😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Egy drogos sincs itt? <#idiota>#idiota>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Inkább erre, de nálam is a túlzott lustaság. Eléggé durva tud lenni, amikor felgyülemlik a teendõ, aztán meg számonkérik, hogy mit csináltam, én meg erre mutatom a nagy semmit. <#zavart1>#zavart1>
Erre nyomtam, mert egyik rossz szokásom, hogy sokat vagyok gép elõtt, a másik hogy nagyon lusta vagyok de ilyen opció nem volt d:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Szoktam rulettezni meg pókerezni (ezért van a rolex is mert amúgy kitagadnának a kaszinóból) de nem vagyok függõ néha hétvégén elmegyünk haverokkal kaszinóba aztán rulettezünk meg póker és iszunk 1 kis whisky-t aztán jól eldumálgatunk a játék mellett
ezért nyomtam erre, de nem vagyok függõ 😛
amúgy másik rossz szokásom, hogy gyorsan hajtok -.-
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
De talán a : Szorongok, depresszióra vagyok hajlamos, vagy egyéb lelki problémám van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
majd leírok 1-2-t ha lesz idõm.
u dont have to listen anybody else but me
Mondjuk a függõ egy kicsit erõs, de ez a legjellemzõbb. Viszont nem drogozom, nem dohányzom, alkoholt csak mértékkel fogyasztok és még csak egy csésze kávét sem ittam soha.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Toshiba L300-2C5
De ha már választani kell, akkor számitógép, bár nem függõségi szinten.
Þór vígi þessi rúnar
most is sportingbeten van egy kevéske pénzem aztan eb alatt elvagyok vele,ha esetleg lenullázódna a számlám akkor sem az lesz h rögtön felnyomatok x ezer forintot,szal nem érzem magam függõnek
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
biztosan be fog kerülni.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(