A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
+
Tánc közben közeledem
erre a kettõre lehetett volna de a nem emléxemesre nyomtam :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
u dont have to listen anybody else but me
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
tdu az egy jól kinézõ árkád.
figy váltok a kocsival és tökmindegy hogy adom a gázt, amíg nem rakja be következõ fokozatva egy script alapján adagolja nekem?! nanemár, farolás-pörgés ugyan ez.
nem lehet benne tartani egy normális tempót, mert adom a gázt folyamatosan, egyenletesen picit leljebbveszem és egybõl leugrik mintha nem is nyomnám. röhejes. nincs vele gond, NEM SZIM. ennyi. ettõl még énis vezettem bele sokszázezer kilómétert, és?! árkád ennyi.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
kb.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Az összes többibe enm tudnak már igazán újat alkotni. Bár ezek is ellaposodó mûfajok.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nem szoktam jaccanit csak en meg meg valaki nyomott :DD
mar kinottem a jatekokbol, meg idom sincs ra
respect to the man in the ice cream van
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Am én is szimulátor,mostanában rFactor(fõleg új historic moddal),de amúgy GTL,LFS RBR,ezek a szimulátorok nem a grid,nfs,colin,hiába akarják a vérpityuk megmagyarázni:D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szerepjátékok közül egyedül a gothic jött be igazán.
fps bõl:a wolfenstein enemy terrority kötött le sokáig.hello a tps hol marad?mert az hiányzik...
namost TDU?! :D úgy le van programozva hogy mikor mit csinál mint a hétszentség :)
Ez mind. Nehéz volt választani, de az FPS-t válaszottam.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amúgy FPS-t nyomtam mert remek feszültség levezetõ :D
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
szal szinte minden -.-
de fps nálam az elsõ szal azt jelöltem.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||