A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
nem járok zenés szórakozóhelyre, de 99.99% valószínûséggel beégnék ha lenne elég önbizalmam kezdeményezni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pepsi Twist
Nem emlékszem, de mindig összejön a zsákmány

+

Tánc közben közeledem

erre a kettõre lehetett volna de a nem emléxemesre nyomtam :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

VRSDM
ööö jókérdés :D nemtudom milyen de tény hogy nagyonjó :D

u dont have to listen anybody else but me

PíszLávJuniti
nemszoktam játszani / körökre osztott stratégia - menedzser játék (xcom - enemy unknown)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pepsi Twist
de tudja: rárak spoilert meg tuning stage 3at XDDDD + festést és kész :D XDDDDD

bardocz
Hát igen,a sok árkádos emberke nem tudná egy rFactor-ban,gtr2-ben,vagy akár gtl-ben mit csináljon,hogy gyorsabb legyen:)
Toribash az körökre osztott stratégiai játék ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hitman !!,Cod4,Generals,stronghold,counter-strike,garrysmod,San andreas multi
VRSDM
árkád szim vitába hozzátenném, amelyik játékban nemtudod szétbuherálni a kocsid beállításait, nincs teszt kör, és nincs idõmérõ stb. mind1... az nem szim.

tdu az egy jól kinézõ árkád.
figy váltok a kocsival és tökmindegy hogy adom a gázt, amíg nem rakja be következõ fokozatva egy script alapján adagolja nekem?! nanemár, farolás-pörgés ugyan ez.

nem lehet benne tartani egy normális tempót, mert adom a gázt folyamatosan, egyenletesen picit leljebbveszem és egybõl leugrik mintha nem is nyomnám. röhejes. nincs vele gond, NEM SZIM. ennyi. ettõl még énis vezettem bele sokszázezer kilómétert, és?! árkád ennyi.

HiPPoNaX
Igazabol nincs kedvenc jatekstilusom. Keveset jatszom, de akkor mindig az aktualis hangulatomnak megfelelo jatekokkal. Ha feszult vagyok, akkor valami akcio/fps/arcade cucchoz nyulok, mig nyugisabb, raerosebb idomben szivesen jatszom mondjuk szerepjatekokkal, valosideju strategiakkal, bizonyos szimulatorokkal (pl. MSTS), illetve ha eppen akad, akkor egy jofajta kalandjatekkal. A szerepjatekra szavaztam, mert osszesitesben szerintem azzal toltottem el mostansag a legtobb idot.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Pepsi Twist
én még a munka helyemen is játszok :D ha nincs benn a fõnök :D

Rockynhooo
én se jáccok , csak ha ki jön az uj fifa azt végig tolom aztá csás xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
Nem szoktam játszani

butaság mind...
mondjuk 10 év alatt még megértem...
Darkon
Ki az a ketto rajtam kivul<#wave> (korokre osztott strategia)

Born to win

David2
MMORPG és FPS

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Hegi90
Ja, és mivel legtöbbet a RO-val játszom, ezért MMORPG.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Ragnarok Online, CS 1.6, Quake III, Diablo II
kb.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DJ RX7
wow<#wow3>(nem kocka <#gonosz1>)

:3

FPS Halo,Counter-Strike,unreal,Half-life stb.
Bulykin
õk wowkocka, te máskocka:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

igen semmi új játék nem tudja már a figyelmemet felkelteni halál unalmas a legtöbb

BaliBoy
Valósidejû stratégiák vagy Szerepjátékok.

Az összes többibe enm tudnak már igazán újat alkotni. Bár ezek is ellaposodó mûfajok.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

cement
lol
nem szoktam jaccanit csak en meg meg valaki nyomott :DD
mar kinottem a jatekokbol, meg idom sincs ra

respect to the man in the ice cream van

bardocz
Szerinted csak a wow létezik mmorpg-ként?<#wilting>
szucsy89
az mmorpg-t meg a sok wowkocka jelölte be tuti
szucsy89
RTS!

gondoltam h az fps vezet-.-
bardocz
Az árkád autóverseny az NEM szimulátor,és soha nem is volt az,és soha nem is lesz :-) Annak ott van az arcade kategória.
Molnibalage
A szimulátor résznél kicsit szét kellett volna bontani a dolgokat, mert ebbe az arcade autóvercsentõl (ami nem szim. igazán...) a vasút szimulátorig minden benne van. A gazdasági szimulációk is igazából szimulátoroknak tekinthetõek, viszont külön sem lehet szavazni rájuk. Kicsit hiányos a lista.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Lol :-) Még a forza is árkád,pedig ott is ésszel kel már vezetni,csak elég illúzióromboló P1-es kocsival driftelni:DD
bardocz
<#nyes>
bardocz
Igazi nfs vérpistikéknek te soha nem fogod megmagyarázni,hogy az nem szimulátor:D Ugyan ez igaz Collin-ra is:D

Am én is szimulátor,mostanában rFactor(fõleg új historic moddal),de amúgy GTL,LFS RBR,ezek a szimulátorok nem a grid,nfs,colin,hiába akarják a vérpityuk megmagyarázni:D
Ne jajjgassál. Tdu sim és arcade közt van. Nekem az az arcade, amikor 300-al veszem a kanyarokat. Tdu-ban ésszel kell vezetni, mint a valóságban (persze csak ha az úton akarsz maradni...); igaz van benne sok lámaság, de továbbra is azt tartom, hogy nem teljesen árkád.

Molnibalage
Repszim mindenek fellett, de néha befigyel egy kis RPG (Gothic, NWN) és startégia (Civ, RTW, Panzer General).

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

N o N a m e
Jaja. Need For Speed sorozat. Nekem a kedvenceim a FarCry és a GTR2. Csak mondom.
HunnernesKonge
wowkocka vagyok<#szomoru1>melette pörög a cs haverokkal lowmix szinten. MMORPG-t szavaztam
végülis jah.

VRSDM
vedd az fps-el egy kötegbe, mert a cél ugyan az, menj és lõdd szét :D

Pepsi Twist
igen 1001 ember játszik vele de nem azzal leginkább :D én is jáccottam pár NFSel és mégis az FPSt nyomtam :D

körökre osztott stratégiák.például:heroes 4 vagy silent storm.de mondjuk úgy nem valami népszerû mûfaj.
szerepjátékok közül egyedül a gothic jött be igazán.
fps bõl:a wolfenstein enemy terrority kötött le sokáig.hello a tps hol marad?mert az hiányzik...

VRSDM
senki nem mer arcadre nyomni, ettõl független ezeregy ember játszik velük :D

N o N a m e
Én kettõt jelölnék be szivesen: FPS és a Szimulátorokat.
VRSDM
egy SZIMULÁTORBAN nem script-ek irányítják a kocsi mozgását.

namost TDU?! :D úgy le van programozva hogy mikor mit csinál mint a hétszentség :)

VRSDM
tdu sem szimulátor ... jajj, fogalomzavar...

mama2
FPS,szerep,MMOPRG,valósidejû stratégiák, körökre osztott stratégiák, sportjátékok.
Ez mind. Nehéz volt választani, de az FPS-t válaszottam.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

NEOreg3
fps

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Leginkább szimulátor (sztem a TDU-t is vehetjük ide HC módban). De mostanában sokat Transport Tycoon-ozok is. :))

PJack
MMORPG

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Black Hawk
steve blood-ék mingyá megérzik a szavazás szagát

Amúgy FPS-t nyomtam mert remek feszültség levezetõ :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Pepsi Twist
még az arcados NFSes vérpistikék nincsenek itt :D

miilann
fps,rpg,mmorpg,sport,stb
szal szinte minden -.-
de fps nálam az elsõ szal azt jelöltem.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||