A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
Jól eljátszom velük, aranyosak.
nekem is van egy 4 éves kis tesóm.
néha hülye.. :D

N1ggA
Én nagyon szeretem õket, már alig várom, hogy legyen sajátom! (18 vagyok, lol :D)

Spread De Love!

Csuhai G
Nyári gyerektábor, és kerületi ifjúsági programok rendezésében veszek részt, tehát utolsó. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Pepsi Twist
majd kinövi 20 éves kora környékén addig én is olyan hülye voltam mint 1 10-12-14 éves :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJ Skyline
nekem nincs velük bajom, nekem is van egy 8 éves öcsém, igen néha agyrákot kapok tõle, de majd kinövi az erre a korszakra jellemzõ dolgokat és hello.

Pepsi Twist
"én pedig nem szeretnék 20 év múlva olyan fiatalok közt élni akiknek nincsenek céljaik, értékeik, ideológiájuk stb."

ez már megtörtént...

Attila8805
Hát valami oknál fogva engem szeretnek a gyerekek de ez sajna nem kölcsönös:)
LEgalábbis míg nagyon kicsik.
Nyáladzanak visítanak brrr.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bulba
Részemrõl oké, de valahogy én nem vagyok szimpatikus nekik, talán nem mosolygok eleget és nem tudok bánni velük, ha van a közelben másvalaki akkor inkább oda mennek. Ha (elég ritkán) egyedül vagyok egy kisgyerekkel akkor azért mindig sikerül valahogy megoldani. Sokszor persze idegesítõek meg minden, de emelje föl a kezét aki nem volt az kiskorában...
Törõdni és nevelni õket is fontos (még akkor is ha ez nehéz és idegölõ) hiszen õk adják majd a jövõt, én pedig nem szeretnék 20 év múlva olyan fiatalok közt élni akiknek nincsenek céljaik, értékeik, ideológiájuk stb

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

ThisZip
Panasztopikot, sztem rakd piros betûkkel bannerba.....

Ki nem állhatom a kis dögöket, idegesítõ az állandó nyüzsgésük.

Tanár ismerõs mesélte, hogy alsó tagozatos 4-eseknél csak úgy szabad tanítani, ha nem fordulsz hátra, mert különben bármire képesek.
<#vigyor1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Black Hawk
Kemény az idegrendszerem úgyhogy "Jól eljátszom velük, aranyosak."

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

VRSDM
erre a panasztopik. alantabb!!!

u dont have to listen anybody else but me

miilann
nem tudom sztem túlságosan szélsõségesek a lehetõségek és nem fedik minden lehetõséget

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

"Jól eljátszom velük, aranyosak."

Opcio katolikus papoknak es Michael Jacksonnak...

http://gaborszantai.co.uk/

"Mivel nincs gyerekem, még nem találkoztam egyel sem"

Attol, hogy nincs gyerekem, TV-ben mar lathattam ilyen elolenyt...

Pepsi Twist
Igenis õ feleslegessége

VRSDM
nincs személyeskedés!!! :)

Pepsi Twist
olyanok mint te? :D

mama2
"Jól eljátszom velük, aranyosak."
Bár némelyik idegesítõk az állandó nyüzsgésük miatt.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

VRSDM
Mivel a Zabhegyezõ Gyerekanimátorok Egyesületének tagja vagyok, ami egy fokozottan közhasznú szervezet. szóval tudjtáok mire nyomtam :)

Pepsi Twist
Ki nem állhatom a kis dögöket, idegesítõ az állandó nyüzsgésük.

(nekem tuti nem lesz gyerekem :D)

SötétBarom
Pl az, hogy nem tudják értelmezni a helyzeteket, testbeszédet, hangsúlyt.. Nagyon jellemzõ, hogy hülyéskednek veled, nyaggatnak, és hiába szólsz, azt hiszik viccelsz.. Aztán ha egy idõ után elpattan a húr, és felemeled a hangod, akkor meg jön a sírás..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Én.

Figy, van egy bowlingpályánk, ott dolgozom.. Ahogy megjelenik egy, vagy több 5-12 év közöti gyerek, már dobom is le az ékszíjat.. Úgy látszik a genetika nem szuperált jól nálam (Anyuci óvónéni :) )

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

FZoleee
Jól eljátszom velük, aranyosak. <#smile>
Nem tudom mi a bajuk sokaknak a gyerekekkel :(
SötétBarom
Utálom õket.. Kártékonyak, hangosak, a legtöbb kezelhetetlen félrenevelt minidroid.. Az arcom le tudnám kaparni tõlük, de fõleg a sok kretén állat szülõtõl..

Kivételek persze vannak, ismerek pár olyan kisgyereket, akik beszarás milyen viccesek, és aranyosak.. De azért I stick with option 1.

PyRex
az elsõre melyik okos szavazott?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

desigo
Jól eljátszom velük, aranyosak. <#ravasz1>
Nincs jó taktikám, mindig beégek

bár ebbõl csak a "nincs jó taktikám" az igaz:D beégni sose szoktam mert sose kezdeményezek xD:( (epic fail):D

Én szerintem azért égek be mindig, mert így táncolok. <#idiota>

igazából sehogy

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

desigo
na mostantól te is és bárki mehet reklamálni,ötletet felvetni :

ide
bardocz
Jajj,törölték a kérdésem,minnyá öngyi leszek....<#rinya><#idiota>

De úgyis a tél nyert volna :-)
Ability
Ma este is nekiültünk az ötleteknek, és elsõ körben kivégeztük az összes függõ ötletet. Következõ körben ellenõrizni fogjuk a bentmaradtakat is. Kicsit nehéz gyorsba eldönteni, hogy mi lenne sikeres, és mi nem. Amiért írok egyszerû: ha valaki nem ért egyet a döntéssel, akkor megvitathatja velünk, de tartsa észben, hogy nem csak a számláló fontos. Nekem már sokan írtak emiatt, de a számláló nem minden. Mi azt is vizsgáljuk, hogy mennyi hozzászólás születne egy kérdésbõl, kellõképpen megosztja-e a társaságot, kellõképpen komoly-e, megfelel-e az itt kialakult társaságnak... Ez utóbbi alatt azt értem, hogy sok kérdés azért is kihullik, mert már túl komoly, itt sok a fiatal, sokan nem tudnánk érdemben voksolni. Fontos még, hogy ki legyen dolgozva és sorolhatnám tovább, de az is egy szempont nálunk, hogy amíg van jobb kérdés ötlet, addig azokat rakjuk be. Sok kérdéssel nekünk sincs bajunk, nem azért utasítjuk el, mert gond lenne vele, csak nem feltétlen alkalmas, inkább tartogatjuk késõbbre. Az indoklás sosem teljesen részletes, nem írunk bele minden szempontot, inkább csak azokat, amit döntõ jellegûek, de szokszor a leíratlan apróságok is épp elég ok, hogy inkább késõbbra hagyjuk. Aki úgy érzi, hogy ezek után sem igazságos a döntés az írhat VRSDM-nek, Desigo-nak, vagy nekem.

(Lehet, hogy ez most itt senkit sem érdekelt, de az is fontos, hogy egy helyen mindenkinek talán kielégítõ választ tudjunk adni, és ne egyenként vonjanak kérdõre minket PM-ben.)
Rage47
<#eljen>
Csuhai G
Én általában Hasselhoff Jump In My Car c. számát szoktam énekelni a csajoknak dizsibõl kifelé menet.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

GregSB
És miután felcsíptem valakit hazaviszem kocsival és ezt mondom neki.

Eddig mindig bejött.

GregSB
Én ezzel.

:D

(Nem csajozok zenés szórakozóhelyen)

Csuhai G
:DD

VRSDM
kellett berakdnod, nosztalgia címszó alatt már vagy 20adjára nyomja a húgom. sajnos nála is elég komoly a hangcuccosmóka :'CCCCCCCC :D

Carlos
LEGJOBB!!!

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
Köszönöm hogy bekerült a válaszok közé:D

Bár két éve sehol sem csajozom mert van barátnõm:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Csuhai G
Ezzel a koreográfiával hóditok.

Rockynhooo
Nem emlékszem, de mindig összejön a zsákmány

álltalában mindig nagyon bebaszva mek rá a csajokra és álltalában összejön de azt már mindig másnap mesélik hogy hogy :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
nem csajozok sehol...

<10 éve ugyanaz van>
Black Hawk
Ki érti ezt? :D

Amúgy
nincs jó taktika de nem is mindig égek be :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

detto

HiPPoNaX
Meg mindig nem csajozok :D

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

VRSDM
sok briós :D cukros-mézes-mázas :)
odamész, köszönsz és áve. :)

bardocz
Nem járok ilyen helyre.
[HUN]FaTaL
Nem csajozok zenés szórakozóhelyen.

http://goo.gl/gd6Zi5

ChuckyHUN
Hasonló

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...