A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De (MMO)RPG, FPS
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ja hogy a gridet meg a colinmcreat szimnek gondolják azmármegintmás.
u dont have to listen anybody else but me
Most már csak sportjátékok(manager) és talán még az mmorpg is😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
én már nem játszok, de régebben FPS, TPS.......Half-Life-ok, GTA-k, Mafia, Jedi Knight, Jedi Academy........és néhány szimulátor: GTR, Richard Burns Rally
http://thenamelessphoto.com/
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
😄 de azert van amiert tok sirni xd
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ez olyan mint h ma voltunk sört kóstolni és nõk nem ihatnak xD
\"You are fucking crazy people!\"
Egyszerûen csak tudom milyen szar érzés mikor mindenki neked mondja el a kis bajait és mindenki csak azért megy hozzád hogy sírjon ezzel egyfajta lelki szemetest csinálva belõled... ezért nem szoktam másra zúdítani minden probémám...
de hát ez van 😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
24 - Exile -Nov.23
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
úgy tudom, hogy ezt a mai napig nem tudták kideríteni. hallottam egy olyan elméletet (konkrétan wikipedia 😄), miszerint a "stresszhormonoktól" így szabadul meg a szervezet.
#6401: úgy is lehet sírni, hogy más nem látja. magad elõtt meg ne szégyenkezz...
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
sõt, furcsa szinte az egész osztályom törölgette a könnycseppjeit, mikor az elektrotechnika tanárunk tartotta az utolsó óránkat idén, neki meg élete utolsó tanítási óráját, 71éves, és nagyon jófej volt az öreg. namost úgy beszélt, olyan személyesen, csend volt az óráján mint még soha 😄 meg sem mukkant senki, aztán kiment a tanár a végén, sok szerencsét kívánt az élethez. és mindenki csak pakolt csendben, némán, senki nem mert megszólalni...
hm, dúúrva volt 😊 namost mindezt egy 21fõs fiúosztályban, egy fiúiskolából, ahol egymás poénból megdugása a játék, akár csak a katonaságban 😄 stb.stb.stb. 😊
könyvön még sosem sírtam, de mindenféle egyéb érzelmeket nagyon fel tud korbácsolni.
ja, amikor elõször láttam a Rekviem egy álomért-ot, na akkor sem sírtam, viszont a vége után 10 percig csak meredtem a monitorra...
Amúgy eszembe jutott még 1, amin elérzékenyültem: A Pál Utcai Fiúk.. (a könyv) Az hazavágott lelkileg legalább egy fél napra 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
amikor nagyon kicsi voltam, az oroszlánkirályon sírtam. mostanában filmen sosem, bár olyan már volt párszor, hogy könnybe lábadt a szemem egy picit
De mostanában már nem jellemzõ.. Viszont kiskoromban kicsordult a könnyem a terminator 2 végén, amikor belengedték az olvadt vasba svarcit :S
régebben többször most már kevésbé jellemzõ
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi