A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mire a fõnök:
- Szemmûtét? Nekem van egy szemorvos és sebész ismerõsöm, lehet megcsinálja olcsóbban vagy akár ingyen is a beavatkozást, mondja meg a kislánynak, hogy...
És mielõtt befejezhette volna a mondatot, mi volt a reakció?
A hívó fél szó nélkül letette.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kíváncsi vok mi lesz a végkifejlet.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Multkor oda jött 1 faszi és mondta h adjak már neki 1 kis pénzt piára, és adtam is neki 500 ft-ot =).
nekem ide ne jöjjenek már mindenféle sérült gyerek képével az ajtóm elé.
Az elsõnél még adtam de amikor havonta jönnek akkor már idegesítõ.
Pirosnál olyanoknak szoktam adni akirõl nem árad az,hogy full alkesz...
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Nálunk is az volt, hogy vittünk padláson talált ruhákat erre meg mondják, hogy nem fogadják el, mert túl régi..... így adakozzon az ember... :/
http://thenamelessphoto.com/
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
u dont have to listen anybody else but me
azóta a felesleges holmikat az utcára teszem ki egy padra, onnan is eltûnik 2 perc alatt
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
4en vagyunk tesók van mit lecipelni olyankor az iskolába :D
respect to the man in the ice cream van
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
erre vagy 2 hónap múlva jön a levél, hogy legyen már szives bemenni a rendõrségre mert csalók voltak, és mért vannak meg náluk az apám adatai...
szóval félév rendõrségre szaladgálás lett belõle...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nekem sem ad senki semmit mikor rászorulnék...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Az álkéregetõket ki nem állhatom, akik pl a kocsik között bicegnek, vagy a lépcsõ alján ülnek, nagyon elõredõlnek, magukraterítenek vmit és nem lehet megállapítani, hogy egy idõs nõ, vagy egy 20 éves fiatalról van szó. Nah meg az olyan aki zsepit kér nyáron....
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
hajléktalanoknak meg néha adok.
+ számított eddig is, mióta van leszavazási lehetõség sokszor maga a közösség harcolja ki, hogy valami ne kerüljön be. Toplistát sokat figyeltük, sok ötlet került be onnan. Vannak esetek amikor viszont több szempont alapján azt mondjuk, hogy valami nem alkalmas, vagy fordítva, valami jót tenne a topiknak, csak nem gondoltok rá. Fontos a számláló, de nem minden, nem döntõ szempont. Ez a mostani kérdés is jó szerintem, leírtam hogy miért, talán megmozgatja sokak fantáziáját a téma, és elkezdenek mesélni. Erre a szavazók tuti nem gondoltak, mert akkor népszerûbb lett volna.
top10-rõl meg csak annyit hogy minden témához lehetne írni sztorikat, csak épp nem írtok. Részemrõl az meg nem cél hogy offal kerüljünk oda, ha úgy hozza a sors akkot ottleszünk, és örülök neki.
...Mert sok jó kérdést elutasítotok :)
Meg egyébként is, vegyétek ki a tervezett kérdéseknél a le\felszavazási lehetõséget, mert szvsz eddig semmit nem számított.
Tekintve, hogy 40 felettiek kerülnek elutasításra és 10 alattiak a listába.
Nem akarok kötöszködni hogy szarul döntötök, csak annyit mondok, minek van egy funkció feleslegesen, ha végsõsoron nem számít semmit? :D
változatosan.
igazából mindkettõ.
Pain is inevitable. Suffering is optional.