A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hja, csak még most is van olyan h évek múltán derül ki h vkit ártatlanul ítéltek el, ez benne a gázos.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rockynhooo
gondolkodás nélkül engedélyezném... így gyors megdöglene mind.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

halált a bünõzõkre!

Benny04
láááál :D

Rettenthetõ
A cégnél felhívták fõnököm egyszer, hogy egy kislánynak a szemmûtétjére gyûjtenek, amit Németországban végeznének el, de nagyon drága a beavatkozás, nem járulna hozzá a cég? (10 millió Ft-os beavatkozásnak hazudta).
Mire a fõnök:
- Szemmûtét? Nekem van egy szemorvos és sebész ismerõsöm, lehet megcsinálja olcsóbban vagy akár ingyen is a beavatkozást, mondja meg a kislánynak, hogy...
És mielõtt befejezhette volna a mondatot, mi volt a reakció?
A hívó fél szó nélkül letette.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Igen, nem kell ezen parázni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Attila8805
A holnapi kérdést nagyon várom:)
Kíváncsi vok mi lesz a végkifejlet.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

[HUN]FaTaL
Nem adok senkinek semmit, örülök ha nekem van (sokszor nincs):D

http://goo.gl/gd6Zi5

miilann
sztem az sgbõl él a sok hajléktalan alkoholista-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

kas123
Én néha a hajléktalanoknak adok :), de csak azoknak akik nem hazudnak.
Multkor oda jött 1 faszi és mondta h adjak már neki 1 kis pénzt piára, és adtam is neki 500 ft-ot =).

desigo
másodikra nyomtam
nekem ide ne jöjjenek már mindenféle sérült gyerek képével az ajtóm elé.
Az elsõnél még adtam de amikor havonta jönnek akkor már idegesítõ.
Pirosnál olyanoknak szoktam adni akirõl nem árad az,hogy full alkesz...
ThisZip
Ezt nem tudom honnan vetted.....

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

banok
adó 1% számít?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ThisZip
Jah tényleg, régebben volt Fókuszban, hogy annyi ruha van segélyszervezeteknél, hogy egy hajléktalan 3(!) hónapig minden nap új ruhát tudna felvenni... :O
Nálunk is az volt, hogy vittünk padláson talált ruhákat erre meg mondják, hogy nem fogadják el, mert túl régi..... így adakozzon az ember... :/

:DAS :DASD_AS

http://thenamelessphoto.com/

miilann
akkor végülis adakoztatok :| :D

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Csuhai G
Ha van nálam "fölösleges" apró, és olyan kedvem van, akkor a nempofámbamászóskéregetõs hajléktalanoknak szoktam adni. Ruhákat pedig szegényebb ismerõsöknek szoktam adni. Segélyszervezetekkel nem foglalkozom... régebben bevittem a vöröskereszthez 1 szatyor jó állapotú márkás ruhát és nem vették át, mondván nekik pénz kell, nem ruha.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

VRSDM
suliba 2.ról kirúgtuk véletlen a labdát a váci útra, a 2. kocsi meg felvette, kiabálunk hogy köszönjük, erre a válasz: " nincs mit, a fiamnak jólesz " ... és elvitte. :| :D

u dont have to listen anybody else but me

poppe
mi párommal bevittük a nem használt ruháinkat a vöröskereszthez, és õk nem vették át, mondván, hogy nincsenek kivasalva...<#nemtudom>
azóta a felesleges holmikat az utcára teszem ki egy padra, onnan is eltûnik 2 perc alatt

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

cicai
Nem adok senkinek semmit

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Szabi84
"karbantartó folyadék kellene"<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

VRSDM
jó hogy szólsz, édesanyám tanár, karácsonykor mi is minden kinõtt nem kellõ cuccunkat odaadjuk, mondjuk az fix hogy jó helyre megy, mert ott a suliban adják oda a rászorulóknak.
4en vagyunk tesók van mit lecipelni olyankor az iskolába :D

cement
vicces volt, mert multkor mi is ulunk a kocsiba felreaaltam mert cd-t csereltem es ket ficko ott tantorgott mellettunk a jardan, egyik elkezd felenk imbolyogni, lehuzom neki az ablakot mondom mondjad mi kéne aszondja: háát karbantartó folyadék kellene neki meg a barátjának :D mondom te legalább faszán megmondod mi a téma. aszondja: ja hát nem fogok hazudni nem kenyérre kell :D:D:D még dumáltam vele kicsit, dõltünk a röhögéstõl, aztan odaadtam neki az összes apromat :D

respect to the man in the ice cream van

bardocz
Nem adok senkinek semmit.Úgyis mind hazudik és piára kell.Mondjuk amikor télen odajött egy fickó,hogy nem fog hazudni,és piára kell adtam neki.Tõlem ne a 28 kölykéért kérjen,akiknek nincs mit enniük,stb...
bulba
Elkopott kinõtt ruhákat, meg mindent ami nekem nem kell de, másnak jól jöhet azt igen.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Szabi84
Hozzank is jött egy fickó tegnap elött, de kp-t sohasem adnék ezeknél meg csak azt lehet, adjon csekket vagy valamit, haggyonmár a mai világban készpénzel, tiszta röhely, meg amúgy sem bízom ezekben!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Rockynhooo
ad a geci, nekem sincs .. .:\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nem igazán adakozunk, bár eddig ha volt apróm odaadtam, de vagy 2 éve jöttek hozzánk gyûjteni valami alapítványtól és mutatott a nõ fényképes igazolványt is... apámnak volt a zsebébe 200 forint és a kezébe nyomta, a nõ meg ugye felírta az adatait, mert adott...
erre vagy 2 hónap múlva jön a levél, hogy legyen már szives bemenni a rendõrségre mert csalók voltak, és mért vannak meg náluk az apám adatai...
szóval félév rendõrségre szaladgálás lett belõle...
VRSDM
mégse módosítottad :D

PyRex
hülye a kérdés, illetve kevés a válaszlehetõség..

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Pepsi Twist
megfázott a klímás mercibe :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

poppe
nyáron zsepit? lehet h csak allergiás :) mi a másik verzió?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Pepsi Twist
Nem adok senkinek semmit.

Nekem sem ad senki semmit mikor rászorulnék...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bulykin
nem biztos hogy minden hajléktalan szalad az elsõ kocsmába ha van egy ks pénze<#ejnye1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ThisZip
"hajléktalanoknak olykor igen"-----> aki erre szavazott gondolom nem tudja, hogy szaladnak is az elsõ kocsmába...... vagy azért ad, hogy megnyugtassa a lelkiismeretét, hogy na most ma tettem egy jó cselekedetet? vagy vallásos aki meggyónja istenének bûneit? <#beka2>

miki36
ha lenne, adnék, de csak segélyszervezeteknek

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Bulykin
Nem adok senkinek semmit...örülök ha nekem van<#zavart1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Benny04
Nem adok senkinek semmit...

ThisZip
Nem adok senkinek semmit. Ha kevés van nekem is, akkor fõleg nem. :P
Az álkéregetõket ki nem állhatom, akik pl a kocsik között bicegnek, vagy a lépcsõ alján ülnek, nagyon elõredõlnek, magukraterítenek vmit és nem lehet megállapítani, hogy egy idõs nõ, vagy egy 20 éves fiatalról van szó. Nah meg az olyan aki zsepit kér nyáron....

Black Hawk
Nem adok senkinek semmit - nekem sincs

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

VRSDM
szervezetnek ha adnék akkor is csak személyesen, pl. a harley mo. adott Fót-on (ahol lakom) a gyermekotthonnak 30db montit :) ilyenekbe látok fantáziát...

hajléktalanoknak meg néha adok.

Ability
idézet

+ számított eddig is, mióta van leszavazási lehetõség sokszor maga a közösség harcolja ki, hogy valami ne kerüljön be. Toplistát sokat figyeltük, sok ötlet került be onnan. Vannak esetek amikor viszont több szempont alapján azt mondjuk, hogy valami nem alkalmas, vagy fordítva, valami jót tenne a topiknak, csak nem gondoltok rá. Fontos a számláló, de nem minden, nem döntõ szempont. Ez a mostani kérdés is jó szerintem, leírtam hogy miért, talán megmozgatja sokak fantáziáját a téma, és elkezdenek mesélni. Erre a szavazók tuti nem gondoltak, mert akkor népszerûbb lett volna.
VRSDM
5fõs bíróság órákon át ücsörög a gép elõtt, és beszélget közösbe át minden kérdést, több szempontból megvitatva. Így jönnek ki a valójában bekerült kérdések. a panasztopik meg mindig alrébb van ...

top10-rõl meg csak annyit hogy minden témához lehetne írni sztorikat, csak épp nem írtok. Részemrõl az meg nem cél hogy offal kerüljünk oda, ha úgy hozza a sors akkot ottleszünk, és örülök neki.

"Kerüljünk már be a TOP10-be, rég volt itt olyan kérdés, amirõl nagyon sokat beszéltünk volna..."

...Mert sok jó kérdést elutasítotok :)

Meg egyébként is, vegyétek ki a tervezett kérdéseknél a le\felszavazási lehetõséget, mert szvsz eddig semmit nem számított.
Tekintve, hogy 40 felettiek kerülnek elutasításra és 10 alattiak a listába.
Nem akarok kötöszködni hogy szarul döntötök, csak annyit mondok, minek van egy funkció feleslegesen, ha végsõsoron nem számít semmit? :D
imádom õket, de csak azt a fajtát, akit nevel is anya meg apa, nem pedig a verekedõs rajzfilmeken nõ fel és csak az minden célja, hogy ordítva nekedugorjon és elkezdjen verni...
Ability
Beraktam holnapra egy kérdést, mert nem volt semmi a listán. Ettõl a kérdéstõl azt remélem, hogy kicsit beindítja a topikot. Maga a kérdés nem annyira fontos, viszont jó sokat lehet sztorizni róla. Volt is az SG-n egy topik, ahol hajléktalanok kéregetõs szokásairõl beszélgettek. Amikor indult népszerû is lett, mindenkinek volt valamilyen különös története. Ezen felül itt vannak az átverések is, szerintem mindenki tudna mondani egy történetet, amikor valamilyen segélyszervezetnek álcázott bûnbanda próbálta rászedni valamire. Kerüljünk már be a TOP10-be, rég volt itt olyan kérdés, amirõl nagyon sokat beszéltünk volna...
Sehogy nem állok velük. Tökre olyanok, mintha emberek lennének!
változatosan.
Bulykin
<#eljen>

bardocz
Aranyosak,amíg el nem kezdenek hisztizni :C
PJack
Ki nem állhatom a kis dögöket, idegesítõ az állandó nyüzsgésük./Jól eljátszom velük, aranyosak.
igazából mindkettõ.

Pain is inevitable. Suffering is optional.