A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen még hasznot is hozhatnának a társadalomnak addig dolgoztatni a bünõzõket amíg élnek.szökési kísérlet azzonali kivégzéssel tolerálva.

David2
erre találták ki a munkatábort

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

igen azokat a korcsokat a dolgozó emberek pénzébõl tartják el...

mert egy tényleges életfogytiglanra ítéltnek van vesztenivalója?mert ha halálbüntetéses kivûl csak a ténylegs életfogytig tartó büntetés igazságos egy gyilkos,erõszakoló vagy pedofil büntetésére.Az ilyesfajta elemek veszélyt jelentenek a társadalomra.Az életfogytig tartó büntetés is lehet jó akkor ha az államnak nem kerül pémzbe azoknak az értéktelen bünõzöknek az eltartása,magyarul valami gulág féle megfelelne ha az nem lehet akkor halál azokra a bünõzökre akik kiérdemelték.

PyRex
ja persze csak azt felejted el, hogy a raboknak a ellátását mind mi fizetjük, sry. franc akar pénzt adni azért, hogy egy pedofil szarszemét élhessen sokáig...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

rhazid
Szerintem az életfogytig tartó munka sokkal nyomasztóbb, rosszabb mint egy villamosszék vagy gázkamra vagy mi a fene.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Benny04
természetese...
Vissza kellene állítani, mert akikre ilyen büntetés kiszabható, az meg is érdemli.

Bercy
Hát ez a halálbüntetés elég kényes téma. Nagyon veszélyes lehet valakit halálra ítélni. Például amit Bulba is írt, hogy a halálbüntetés nem visszafordítható. A másik nagyon fontos dolog pedig az, hogy ha valakit halálra ítélsz onnan kezdve annak az embernek nincs veszteni valója -> mindenre képes, minden lehetõséget megragad.

Én a büntetésrendszer teljes reformját tudnám elképzelni. A súlyos bûnözõknek (szándékos emberölés, erõszak stb) egy igen szigorú börtönt hoznák létre ahol munkára lennének kényszerítve. Semmi színes tévé meg sport lehetõség. Egy ilyen ember megérdemli, hogy napi 12 órát dolgozzon, hogy legalább ne kerüljön pénzbe az államnak a büntetése.
Kicsit kiábrándító számomra amikor amerikai börtönökrõl dokumentum filmet látok és mutatják, hogy milyen bandák szervezõdnek bent. Hát szerintem ha jól meg lennének dolgoztatva és szigorúan lennének fogva akkor nem lenne se idejük se kedvük ilyen bandákat kialakítani.
Rettenthető
4.) Mindig fent állhat a tévedés lehetõsége, ezért nem szimpatizálok vele.
Egy kényszermunkatáborból még mindig vissza lehet hozni valakit, de a halálból bajos.

Ugyanakkor büntetés mértékén és a börtönökön volna mit reformálni, mert ami most van, az vicc.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

bulba
Sztem nem kellene visszaállítani mert, ha idõközben kiderül hogy nem is az igazi bûnöst ítélték el akkor gáz van, de börtönbõl ki lehet engedni

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Arnoux
Vissza kéne állítani, mert már így sincs elég hely a börtönökben. Ezért szabadulnak a gyilkosok olyan gyorsan..

Carlos
Vissza kellene állítani, mert akikre ilyen büntetés kiszabható, az meg is érdemli.

Þór vígi þessi rúnar

Baze, ma reggel kezdtem el a Death Noteot, erre kb most éppen ugyanez van benne o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Black Hawk
gyerekgyilkosok, erõszakolók, pedofilok.... Szebb lenne a világ azt hiszem... hulljon a férgese.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

VRSDM
vagy ha nem is a halálbüntetést, de valami féle számûzetést lehetne kitalálni...

nevadába kirakják valahol jópárezer kilóméterre mindentõl :]

u dont have to listen anybody else but me

BaliBoy
A válasz egyértelmüen: "Vissza kellene állítani, mert akikre ilyen büntetés kiszabható, az meg is érdemli."

Annyira hatalmas mértéket öltött már a bûnözés... és sajna ûgy tûnik, hogy a börtönbüntetés már nem elég visszatartó erejü.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

VRSDM
valami konkurens megoldást ötölnék ki, biztos hogy lenne halálbüntetés. de nem orba szájba mindenkit...

u dont have to listen anybody else but me

joshua
"Vissza kellene állítani, mert akikre ilyen büntetés kiszabható, az meg is érdemli."

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

halál minden egyes gyilkosra.

mama2
Én a:"Vissza kellene állítani, mert akikre ilyen büntetés kiszabható, az meg is érdemli."

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PyRex
Ti mire szavaztatok? <#wilting><#help><#fogmosas><#wow3>

Eddig elég egyértelmû 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mama2
második.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PyRex
elsõ 😊

ThisZip
"Csak valakit az is érdekelhet, hogy összesen mennyire szavaztak."----> Ha ennyire érdekli akkor számolja ki<#idiota> , megvan hozzá így is a megfelelõ infó.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

II Rocky II
nem adok,de ha volna mibõl akkor adnék /// nem adok ha volna sem... (ezt hiányoltam:S)
az elõbbire voksoltam volna ...

24 - Exile -Nov.23

desigo
azért van,hogy ne itt menjen az OFF...
hm... én szoktam adni, ha felesleges apró van nálam... ilyen 50-100 ft közötti összegeket max 😄
eddig a legtöbb egy 200-as volt, a kecskeméti csöveseknek tábor után :p
A panasztopik azért van, hogy legyen kifogás, mért szartok le minden véleményt 😄S
átlátszó.
õõõõõ.
egen
Ability
Az elsõ nem hülyeség, sok olyan eset van, amikor meg kell szabni a jelölhetõ opciók számát. De természetesen van lehetõség limitálatlan jelölésre is, ezt mi döntjük el, minden kérdésnek külön be lehet állítani.

Az utóbbi lehet hülyeség, de ... már én is megindokoltam szinte, hogy miért kellene a régi módszer ide is, és jelenleg is úgy mûködik. Csak valakit az is érdekelhet, hogy összesen mennyire szavaztak.
ThisZip
Elsõ: Sztem hülyeség lenne behatárolni a jelölhetõ opciók számát, mivel senki sem tudhatja, hogy mit akar a másik. Ahogy nézem átlag 4-5 szokott lenni, ha mindenképpen határolni kéne a rendszer miatt, akkor legyen max 10 vagy 15.

Második:Leadott szavazatot érdemes számolni. Opciózásnak nem sok elõnyét látom, hiszen ez szavazás. Legyen egyszerû és normális! 😉
Nem tudom kinek az 5lete volt, bocsi, hogy ezt mondom, de kicsit bugyuta.

Ability
Két kérdésem van. Az elsõ, hogy kiírjuk-e valahol a max. jelölhetõ opciók számát? Igazából ha nincs tiltva a Javascript, akkor nem is engedi túllépni a bejelölhetõ mezõket. A másik komplexebb. A szavazatoknál a leadott szavazatot számoljuk, vagy az opciókra leadott szavazatot. Hogy jobban értsétek: az elsõ esetben személyenként egyszer számol a számláló, az utóbbi esetben pedig összeadja az opciókra összesen leadott szavazatokat. Utóbbinak azért nem látom értelmét, mert egységesnek kellene lennie az egylehetõséges szavazatokkal is, és talán jobb, ha a számláló megmarad annak, ami volt: személyenkénti leadott voksok száma.
Ability
Sikerrel zárult a teszt. Százalékos bugot javítottam. Az ötletes oldalon ne keressétek a bejelölhetõ lehetõségek számát, azt majd mi adjuk meg amikor elfogadjuk az ötletet.
Szoros 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

NeverwinterKING
nálam is jóa

\"You are fucking crazy people!\"

bardocz
Jó a kiemelés nálam.
Ability
Százalékot rosszul mutatja.
Ability
Újra szavazzatok, és lesz még egy limitálatlan is. Utána kijelehtõ, hogy megy, és vissza minden.
Ability
Hirtelen felindulásból csináltam. De nem visszük majd túlzásba terveim szerint. Én még mindig azt gondolom, hogy a legtöbbször jó, hogy muszáj elhatárolódni, és egyet kiválasztani. Viszont van, amikor kellhet.
bardocz
Én voltam elsõ és jól mutatta.
ThisZip
A kiemelés nálam müxik. (FF)

ThisZip
A "bíróság" döntött, h legyen többlehetõséges szavazás?

Ability
Közben mondjátok, hogy a kiemelést is jól mutatja-e. Köszönöm!
Ability
Valaki szavazzon már gyors, épp tesztelek. 😄 (Végre megkapjátok azt a fícsõrt, amit már régóta szeretnétek.)
Rockynhooo
hát maradna vagy 2-3 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Ne most,majd holnap!😄
Attila8805
Jaja és így a kisebbség újra kisebbség lehetne<#hehe><#hehe>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

banok
én is.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/