A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Vissza kellene állítani, mert akikre ilyen büntetés kiszabható, az meg is érdemli.
Én a büntetésrendszer teljes reformját tudnám elképzelni. A súlyos bûnözõknek (szándékos emberölés, erõszak stb) egy igen szigorú börtönt hoznák létre ahol munkára lennének kényszerítve. Semmi színes tévé meg sport lehetõség. Egy ilyen ember megérdemli, hogy napi 12 órát dolgozzon, hogy legalább ne kerüljön pénzbe az államnak a büntetése.
Kicsit kiábrándító számomra amikor amerikai börtönökrõl dokumentum filmet látok és mutatják, hogy milyen bandák szervezõdnek bent. Hát szerintem ha jól meg lennének dolgoztatva és szigorúan lennének fogva akkor nem lenne se idejük se kedvük ilyen bandákat kialakítani.
Egy kényszermunkatáborból még mindig vissza lehet hozni valakit, de a halálból bajos.
Ugyanakkor büntetés mértékén és a börtönökön volna mit reformálni, mert ami most van, az vicc.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Þór vígi þessi rúnar
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
nevadába kirakják valahol jópárezer kilóméterre mindentõl :]
u dont have to listen anybody else but me
Annyira hatalmas mértéket öltött már a bûnözés... és sajna ûgy tûnik, hogy a börtönbüntetés már nem elég visszatartó erejü.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
u dont have to listen anybody else but me
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
az elõbbire voksoltam volna ...
24 - Exile -Nov.23
eddig a legtöbb egy 200-as volt, a kecskeméti csöveseknek tábor után :p
átlátszó.
egen
Az utóbbi lehet hülyeség, de ... már én is megindokoltam szinte, hogy miért kellene a régi módszer ide is, és jelenleg is úgy mûködik. Csak valakit az is érdekelhet, hogy összesen mennyire szavaztak.
Második:Leadott szavazatot érdemes számolni. Opciózásnak nem sok elõnyét látom, hiszen ez szavazás. Legyen egyszerû és normális! 😉
Nem tudom kinek az 5lete volt, bocsi, hogy ezt mondom, de kicsit bugyuta.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"