A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
5 év rohadt sok idõ, hogy minden nap minden percében figyelj magadra, mire kikerülnél a börtönbõl egy lelki csõdtömeg lennél, mert kikezdené az idegrendszeredet
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Szóval maradjunk annyiban, hogy ez a kérdés egy kreténség.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ott adnak enni, van tetõ a fejem fölött, stb.. a melegekkel pedig megbeszélném az 1. nap, hogy ha hozzám mernek nyúlni, annak nem lesz jó vége.. rosszabb esetben mindennap verekszem velük, de még mindig jobb, mint a többi lehetõség.
u dont have to listen anybody else but me
Mert ugye nem tér ki rá, hogy levágja a farkam (ami csonkítás lenne, az meg már van egy a listán - tehát ezek szerint nem ezt teszi), a szexuális élvezettõli mentességet meg ha meg is fogadom ott neki, rögvest utána teszek magasról az egészre. Vagy életem végéig ott áll majd mellettem: és nem-nem, nem szabad dugni, megígérted! Vagy minden nõt kinyír a világon?
7. Megpróbálnám megölni azt, aki a pisztolyt rám fogja.
Amúgy sincs semmi értelme a kérdésnek mert:
1. ártatlan vagyok és bûnözõ szegezi nekem a pisztolyt. Ebben a szituációban miként kerülnék én akráhogy börtönbe vagy utcára vagy a nemi élet nuku? <#conf>#conf>
2. Bûnözõ vagyok és egy jard tartja a pisztolyt a fejemhez. Ekkor ha elég elvetemült vagyok leszarom, hogy kit csak ne engem nyírjanak ki. Vagy ha mégsem vagyok annyira elvetemült akkor sem tudom, hogy mondjuk a lábaim vagy a nemi élet elvesztsével a börtönt, hogy tudnám kiváltani?
Szóval a lényeg, hogy egyik verzióhoz sem passzolnak igazán a válaszok. Nem tudom bele képzelni magam a válaszok tekintetében. Ebbõl kifolyólag az általam legelfogadhatóbb választ "találtam ki". ;)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
amugy ez jo ilyen hulye kerdeseket en is ki szoktam talalni a haverjaimnak azok meg csak fogjak a fejuket :D
respect to the man in the ice cream van
A helységilegnek semmi értelme nincs, ellenben a lelkiesnek van :). (a kérdés feltevõje beírhatná, hogy mégis h gondolta)
Erre akartam: Fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át.
ha szó szerint értelmezzük, akk nem mehetsz el az erdõbe kis faházat építeni (mert akk már nem az utcán élsz :D)
Ez sztem száalmas :$ (már bocs, de inkább haljak meg én, minth helyettem az egyik szülõm...)
DFTBA ಠ_ಠ
Pénz mindig lehet csinálni, az összes többi viszont maradandó károsodást okozna a testemen / lelkemen.
Sokan inkább golyó a fejbe? Az emberben ott lapul mélyen az élni akarás.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
én neo vagyok és kikerülöm a golyót
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez egy beugratós kérdés, ugyanis az áll hozzám a legközelebb aki a pisztolyt tartja. Az õ életét feláldozom a sajátom helyet :P
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Inkább fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át. Onnan csak talpra állnék valahogy, a fegyházat viszont valószínûleg nem élném túl...
-elhíresztelném magamról h AIDS-es vagyok és így a börtönlakók 75%a nem próbálkozna
-a maradék 25%nak meg már levan gyengülve a szervezete (az AIDS miatt) így õket befenyíteném, és így tõlük se kéne tartanom
-az 5 évet pedig kibírnám :)(jó magaviselettel talán keveseb is lenne :))
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD