A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attol függ mien ember ál hozzám a legkozelebb
z99999
mert szeretik a friss husit

Pszt.

Csuhai G
Ha annyi meleg van, akkor miért nem egymást kúrogatják?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Én nem úgy képzelem el ezt a börtönéletet, hogy éjjel arra kelek fel, hogy 3 f*sz van a seggemben ha nem figyelek... ha mégis ennyire durva a helyzet, akkor inkább én is megyek utcára 10 évig.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
:DDD

Rettenthetõ
És persze soha nem aludnál, mert Te vagy Jet Li az Egyetlenbõl, igaz?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

ThisZip
nem lesz jó vége----> számodra :D

5 év rohadt sok idõ, hogy minden nap minden percében figyelj magadra, mire kikerülnél a börtönbõl egy lelki csõdtömeg lennél, mert kikezdené az idegrendszeredet

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

z99999
ezzel azt hiszem egyetérthetek

Pszt.

ikeniken mikor a 200kilós nigger betámad te elkezdesz verekedni.. háhááá

sweech
sok meleg Csuhai G-t gyõz

Rettenthetõ
De mielõtt ezt megtehetné, elõkapom a lézerkardom és hosszában kettévágom a csávót alulról felfelé - a heréjénél kezdve...

Szóval maradjunk annyiban, hogy ez a kérdés egy kreténség.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Csuhai G
"Lehúznék 5 évet egy melegekkel teli fegyházban."

Ott adnak enni, van tetõ a fejem fölött, stb.. a melegekkel pedig megbeszélném az 1. nap, hogy ha hozzám mernek nyúlni, annak nem lesz jó vége.. rosszabb esetben mindennap verekszem velük, de még mindig jobb, mint a többi lehetõség.

VRSDM
bead egy injekciót a brédbe (ami nem fáj, mert elõtte érzésteleníti spray-vel), az injekció meg szép kiöli a érzõ idegvégzõdéseket és sejteket a farkadból. onnantól ágaskodhatsz amerre akarsz, sosem lesz már orgazmusod :]

u dont have to listen anybody else but me

z99999
hihi nem.én gyártom<#idiota>

Pszt.

Kicsikiraly
már megjártad egyszer igaz? :)

DFTBA &#3232;_&#3232;

BaliBoy
<#wilting>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

z99999
bead egy antiviagrát amitõl impotens leszel egész életedbe

Pszt.

Rettenthetõ
Mondjuk arra titkon kíváncsi lennék, hogy a "Többé soha ne juthassak semmiféle szexuális élvezethez" azt a kedves a fejemhez a pisztolyt tartó akárki, hogy a halálba kivitelezné?
Mert ugye nem tér ki rá, hogy levágja a farkam (ami csonkítás lenne, az meg már van egy a listán - tehát ezek szerint nem ezt teszi), a szexuális élvezettõli mentességet meg ha meg is fogadom ott neki, rögvest utána teszek magasról az egészre. Vagy életem végéig ott áll majd mellettem: és nem-nem, nem szabad dugni, megígérted! Vagy minden nõt kinyír a világon?

7. Megpróbálnám megölni azt, aki a pisztolyt rám fogja.

z99999
golyót a fejembe

Pszt.

BaliBoy
Hát vazz... mi vagyok én gondolat olvasó? :DDD

Amúgy sincs semmi értelme a kérdésnek mert:

1. ártatlan vagyok és bûnözõ szegezi nekem a pisztolyt. Ebben a szituációban miként kerülnék én akráhogy börtönbe vagy utcára vagy a nemi élet nuku? <#conf>

2. Bûnözõ vagyok és egy jard tartja a pisztolyt a fejemhez. Ekkor ha elég elvetemült vagyok leszarom, hogy kit csak ne engem nyírjanak ki. Vagy ha mégsem vagyok annyira elvetemült akkor sem tudom, hogy mondjuk a lábaim vagy a nemi élet elvesztsével a börtönt, hogy tudnám kiváltani?

Szóval a lényeg, hogy egyik verzióhoz sem passzolnak igazán a válaszok. Nem tudom bele képzelni magam a válaszok tekintetében. Ebbõl kifolyólag az általam legelfogadhatóbb választ "találtam ki". ;)

cement
elsõ... inkabb bunyoznek minden nap 5 éven a seggem épségéért minthogy mondjuk 10evig hajlektalan legyek
amugy ez jo ilyen hulye kerdeseket en is ki szoktam talalni a haverjaimnak azok meg csak fogjak a fejuket :D

respect to the man in the ice cream van

Hayni
golyó <#vigyor4>
kas123
De nem helységileg legközelebb álló, hanem lekiekben.
A helységilegnek semmi értelme nincs, ellenben a lelkiesnek van :). (a kérdés feltevõje beírhatná, hogy mégis h gondolta)

FZoleee
Én is arra szavaztam, de félrenyomtam, szóval csak 6 ember <#idiota>
Erre akartam: Fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át.
BaliBoy
#9115<#nezze>

BaliBoy
Nincs kikötve, hogy kicsoda van legközelebb mellettem. És mivel a kérdésnek sincs túl sok értelme ezért nyugodtan bele lehet magyarázni, hogy a pisztolyt tartó személy van hozzám legközelebb.

kas123
Fosszanak meg minden vagyonomtól, és az UTCÁN éljek 10 éven át.

ha szó szerint értelmezzük, akk nem mehetsz el az erdõbe kis faházat építeni (mert akk már nem az utcán élsz :D)

kas123
Tehát 7en feláldoznák az anyukájukat, az apukájukat vagy vkit, akit még náluk is jobban szeretnek, mint h õk haljanak meg o.O
Ez sztem száalmas :$ (már bocs, de inkább haljak meg én, minth helyettem az egyik szülõm...)

Inkább kapjak golyót a fejembe.

Kicsikiraly
fosszanak meg minden vagyonomtól, stb. régi álmom az erdõben lakás :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

GregSB
Fosszanak meg a vagyonomtól egyértelmûen.

Pénz mindig lehet csinálni, az összes többi viszont maradandó károsodást okozna a testemen / lelkemen.

most tényleg nem vágjátok le, hogy a hozzád legközelebb álló személy az nem a melletted álló ember?

ThisZip
Fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át.

Sokan inkább golyó a fejbe? Az emberben ott lapul mélyen az élni akarás.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

DJ Skyline
és milyen igaz :D

szóval akkor 2-es lehetõség <#idiota>

Pepsi Twist
Inkább kapjak golyót a fejembe.

én neo vagyok és kikerülöm a golyót

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

VRSDM
ott már édesmindegy szerintem hogy mit választasz, ha pl. apukád akar lepuffantani :D

CopyKing92
én kiváltanám a hozzám közelebb álóval aki a fejemhezfogja a fegyot ha lehet :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

VRSDM
aki impotens annak valóban könnyü :D

5.<#mf1>

fery02
Van benne valami, de én mégis arra nyomtam. Interneten mondjuk így könnyû tényleg...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sweech
:dsa

BaliBoy
Kiváltanám az életemet a hozzám legközelebb álló személy életével

Ez egy beugratós kérdés, ugyanis az áll hozzám a legközelebb aki a pisztolyt tartja. Az õ életét feláldozom a sajátom helyet :P

VRSDM
de városban is lehetne ugyan így... valami lapostetõs ház tetején, berendezkedni :)

sweech
valóságban senki nem választaná a golyót -.-

Én golyót nyomtam, de ez az erdõben élõs dolog nem is lenne rossz.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

VRSDM
után 10éven át, megoldanám, elmennék valami erdõbe, és magam élném az életem, magam keresném az ételem stb.

Mással nem váltanám ki az életem, ez a legnagyobb geciség lenne. Nyomorékként nem akarnék élni, viszont meghalni sem akarok.

Inkább fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át. Onnan csak talpra állnék valahogy, a fegyházat viszont valószínûleg nem élném túl...

kas123
Lehúznék 5 évet...
-elhíresztelném magamról h AIDS-es vagyok és így a börtönlakók 75%a nem próbálkozna
-a maradék 25%nak meg már levan gyengülve a szervezete (az AIDS miatt) így õket befenyíteném, és így tõlük se kéne tartanom
-az 5 évet pedig kibírnám :)(jó magaviselettel talán keveseb is lenne :))

CopyKing92
ja és ígyis teljes életet élek :D <#zavart2><#idiota>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
én szerencsésvok hogy megbuktam 5 ödikben nyelvtanbol? :D azten meg most majdnem 8 adik végén :D