A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De pl ha valami sunyiságot csináltam régen (lógás, cigizés, ilyen hülyeségek) mindig elkaptak 😄D Meg a yardokkal sincs sok szerencsém.. Viszont azok is engedtek el necces szitu után gond nélkül.. Szal a kettõ közt..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Pszt.
u dont have to listen anybody else but me
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
DFTBA ಠ_ಠ
Egyéb (kommentben kifejtem)
de nem fejtem ki, muhaha😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csak anyi kéne h az emeberek normálisan meg tudjanak élni és máris más lenne a helyzet.
ui: én is kint melózok pont ezek miatt
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Nem lennének ilyen igénytelenek az emberek a környezetükre (szemetelés, rongálás)
Lényegesebben többet keresnék
Normális lenne a jogrendszer, és nem ilyen abszurd, mint most
kb ezek
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Valóban, számtalan pontot csaphattam volna még hozzá a válaszlehetõségekhez, de az eredmény már így is eléggé szar.
Aki a kedvére való válaszlehetõséget nem leli meg, annak ott van az egyéb (kommentben kifejtem).
Épp elég baj az, hogy már a felsoroltak is elég okot adnak arra, hogy emberek máshol akarjanak élni. Mellesleg sajnos sokszor jogosan, mert az emberek valóban elég patkányul viselkednek egymással (nem kell ám messzire menni, elég a fórumokon olvasgatni - a való élet meg pff.) és a környezetükkel, szarba sem veszik az ember munkáját -> nem fizetik meg ahogy illene, a jogrendszer is banális és még sorolhatnám... ááá faszom. Utálom ezt a Világot!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
következmény: változtatás a részükrõl -> a mi generációnk agyát is kimossák majd, csak másféle módon, másfékle mûsorokkal.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
u dont have to listen anybody else but me
BattleTag: kabel15#2672
DFTBA ಠ_ಠ
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ