A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondold magad szerencsésnek és már jobban indulsz a szerencsések között...

SötétBarom
Határeset.. Éreccségin mindenbõl kihúztam azt az egyet, amit tudtam 😄DDD
De pl ha valami sunyiságot csináltam régen (lógás, cigizés, ilyen hülyeségek) mindig elkaptak 😄D Meg a yardokkal sincs sok szerencsém.. Viszont azok is engedtek el necces szitu után gond nélkül.. Szal a kettõ közt..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

NeverwinterKING
nem tom, ilyeneken nem gondolkodok :|

\"You are fucking crazy people!\"

Pepsi Twist
ahhoz képest hogy én rally-zok az utakon 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

sweech
😄!

DJ Skyline
Valahol a kettõ között.

PyRex
ja és TÉK 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
elsõ értelmes gondolatod 😊))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Pepsi Twist
ha jól belegondolok szerencsésnek számítok mert a jogsim még nem vették el és még más sem jött nekem kocsival sõõõõõõõõt én sem mentem neki senkinek...

z99999
hát ez nagyban függ attól hogy az egyén fejében a szerencsés vagy peches történések maradnak e meg jobban, olyan opció kéne, hogy nem hiszek a szerencsében.

Pszt.

VRSDM
elsõre nyomtam, sokszor jönnek be a dolgok, bár lehet többször szívok, cska azokat igyekszem elfeledni 😛 vagy a szívásnak is a jó felét látom. nem tudom :]

u dont have to listen anybody else but me

én egy szerencsés szerencsétlen vagyok, aki szerencsétlen módon szerencsés, néha.
CopyKing92
én játékokban rohadt szerencsésvagyok 😄 <#idiota><#idiota><#idiota>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Könnyû mindent a balszerencsére fogni.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Marci0115
nekem is igy van

balszerencsés vagyok. amit eltervezek általában sosem sikerül jól, néha ritkán spontán történik velem jó dolog.

Bulykin
én álltalában szerencsés vagyok^^ sé remélem így si lesz😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LordVenom
sajnos a szerencsétlenség végig kísér...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

bulba
Sokszor kis dolgokban szerencsétlen vagyok, de a nagyobb dolgok (mondjuk úgy "végcél") általában bejön

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

fery02
Én vagyok a megtestesült szerencsétlenség...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Pepsi Twist
mind a 4-re nyomhattam volna...

Szerencse...elég hülye fogalom.

CsuTy89
Ez még nem elég 😄

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

CopyKing92
azok hülyék akik a mindenképp itt hagyja 😄 és ha kap egy házat a rozsadombon 25 ferrarival és 50 milliárd forint-al? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Kicsikiraly
najó ilyen késõn az összetett mondatok nem nagyon mennek 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
igen, ott a baj, hogy az árak növekszenek, a fizetések nem :S (mondjuk még nem dolgozom, de így is érzem azt, hogy mit érez édesanyám, aki sajnos egyedül nevel, és látnom kell azt, hogy egyesek mennyire nem becsülik meg azt amiért a szüleik dolgoztak :S)

DFTBA &#3232;_&#3232;

tugyiti
:CCCDDDDDDDDD:::::
akyyy
én erre szavaztam:
Egyéb (kommentben kifejtem)

de nem fejtem ki, muhaha😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomászító
sztem a fõ probléma az h az "átlag" ember aki munkával keresi a pénzét soha nem tud egyrõl a kettõre jutni és véletlenûl vmi plussz kiadás van már családot kicsit megszorítja.Szóval sztem a probléma a pénz általában, nem azt mondom h mindenki milliomos legyen csak ne mindent hitelre keljen vennem, a 20éves kocsimat ne egy 10éves törlesztésü leasingelt suzukira keljen cserlénem (hangsuj 10éven mert ez most nálunk) ez a piár rendszer vegyél meg mindent mindenre adunk hitelt.
Csak anyi kéne h az emeberek normálisan meg tudjanak élni és máris más lenne a helyzet.
ui: én is kint melózok pont ezek miatt

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

én is utálom, és nevetségesnek tartom, de ez miatt nem szoktam idegeskedni. a bulvárhíreket néha átfutom, megmosolygok egy-kettõt, és ennyi. tv-t soha nem szoktam nézni, a híreket interneten olvasom, ha pedig van valami igényes mûsor, azt általában letöltöm.

MaSzKa
Az emberek normálisabban viselkednének egymással

Nem lennének ilyen igénytelenek az emberek a környezetükre (szemetelés, rongálás)

Lényegesebben többet keresnék

Normális lenne a jogrendszer, és nem ilyen abszurd, mint most

kb ezek

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Rettenthető
Az, hogy ~160 emberbõl mindössze ~16% gondolja úgy, hogy nem lépne le Magyarországról..., megvallom ez engem most kurvára lehangolt.

Valóban, számtalan pontot csaphattam volna még hozzá a válaszlehetõségekhez, de az eredmény már így is eléggé szar.
Aki a kedvére való válaszlehetõséget nem leli meg, annak ott van az egyéb (kommentben kifejtem).
Épp elég baj az, hogy már a felsoroltak is elég okot adnak arra, hogy emberek máshol akarjanak élni. Mellesleg sajnos sokszor jogosan, mert az emberek valóban elég patkányul viselkednek egymással (nem kell ám messzire menni, elég a fórumokon olvasgatni - a való élet meg pff.) és a környezetükkel, szarba sem veszik az ember munkáját -> nem fizetik meg ahogy illene, a jogrendszer is banális és még sorolhatnám... ááá faszom. Utálom ezt a Világot!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

akkor ne törölgess
érdekes, hogy aki 30 év alatti, szinte mindeki így látja. szal csak várnod kell, ha a mi generációnk felnõ, ezeknek a mûsoroknak már nem lesz többé nagy nézettsége.
következmény: változtatás a részükrõl -> a mi generációnk agyát is kimossák majd, csak másféle módon, másfékle mûsorokkal.
toysoldier
<#gonosz1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

VRSDM
Többször került már szóba hogy, nincs "cigányozás", nem akarok ennyit törölgetni mint ma!

u dont have to listen anybody else but me

A kurucinfon olvasta <#wow3>

kabel15
Jó ez a szavazás de 1-2 dolgot kihagytak ja és jó lenne ha töbre is lehetne szavazni!

BattleTag: kabel15#2672

Kicsikiraly
de azért utálod azokat az illetõket -.- ez olyan mint amikor valaki utálja a borsófõzeléket, de igazából életében nem evett még....

DFTBA &#3232;_&#3232;

tommyg
<#wow3>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Akkor honnan tudod mi van benne ? <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Be se szoktam kapcsolni!

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Kicsikiraly
gondolkoztál azon hogy kikapcsold a tv-t? 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Rettenthető
Elég lehangoló a helyzet a szavazás eddigi eredményét illetõen... :-(

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

sweech
én is utálom, de ez nem befolyásol semmit. sajnos

Sajnos itt tart az ország!

Az ország nagyobbik része 'hülye' és õk ebben lelik örömüket és a tv társaságok se a betelefonálós showból élnek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Na ne mond😛 de én akkor is utálom a Máúnikát meg a Balázs shot meg a Gyõzikét!!! 😄

banok
mert a többség nem nézné meg.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sweech
Spektrum
National Geographic Channel
Animal Planet
Discovery Channel
Discovery Science
Discovery Travel
Discovery World
Viasat Explorer
Viasat History

ezek jutnak így nagyhirtelen eszembe. ha tudományos mûsorra vágysz, ne arra várj, hogy a mónikasó helyett menjen 😉