A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kultúrált vagy! :)

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

már bocs...

Akkor inkább nem választok semmit megvároma következõ szavazást :D

egyáltalán mi a faszért kell mindenbe beleszólni???

"Nem szeretnék ilyen szituációba kerülni" :DDD bassz ez betett nagyon.
Szerinted ki szeretne? :D
akkor no komment, ha még azt sem bírod felfogni, hogy a kérdés lényegét adja pont, hogy mindegyik 'létfontosságú'.
Kicsikiraly
pont ez a lényeg. ha mindenképp fel kell áldozz egy létfontosságú dolgot, melyik ér neked a legkevesebbet? lehetett volna a kérdés rengeteg féle, robog a vonat és ki vagy kötözve, halálos beteg vagy, stb.

DFTBA ಠ_ಠ

De inkább nem szólok mostmár semmit hozzá mert úgyis primitív bunkó leszek (egyesek) szerint!

Figyelj már! Meg sem néztem ki találta ki a kérdést! És ha már itt járunk adhattál volna olyan válaszlehetõséget hogy: Nem szeretnék ilyen szituációba kerülni! Nem a kérdés a szar hanem a válaszlehetõségek:S Ezek a dolgok amiket felsoroltál mind létfontosságú!

Kicsikiraly
mit értesz értelmes alatt? mit értesz bölcs alatt?

DFTBA ಠ_ಠ

azt hiszem Gandol reinkarnációjával állunk szemben!
najó, befejeztem.
a néhánnyal ezelõtti hsz-eddel tanúbizonyságot adtál róla, hogy igenis primitív vagy.
nagyon trendy lett mostanában ez a tükörbenézõs fikázás - csak az a baj, hogy gyakran pont azok mondják, akik nem jó önjellemzõk.
Én tisztában vagyok minden tulajdonságommal, hidd el, sokszor néztem már tükörbe. tudom, hogy egyáltalán nem vagyok jó ember.
De ha már valaki primitív, az nem a kérdés, és nem a kitalálója, hanem a vak basztatós minõsítéseddel sokkal inkább te vagy.
ma már elég basztatást kaptam, szal ha még hozzá akarsz fûzni valami azt majd holnap, de leginkább soha. mert ez nekem már sok egy napra, nagyot csalódtam számos emberkében és a mentalitásukban.
és kérlek vedd észre ki a primitív. Az, aki azért nyög be, hogy becsméreljen és kioktasson, holott saját maga nem tud többet, jobbat letenni az asztalra, vagy az, aki megvédi magát, amikor csak geciskedve tudnak egyes emberek feléfordulni.

tudom, hogy fasz vagyok, a kérdéseim pedig rohadt szarok, mondjuk már elég sokat írtam - talán még olyan is volt, ami neked is tetszett -, de nem veszem zokon ha inkább engem lövetnél fejbe, te is csak ember vagy, és jogosan mented a tyúkszaros életedet. szóval hiába vagyok én agyilag nulla akinek ilyen kérdésekre futja, a primitív az bizony TE vagy.
De megígérem neked, hogy nem írok több kérdést. Tökre felesleges egy közösségért tenni valamit, ha mindenki olyan primitív módon fikázza le, mint ahogyan te tetted, fõleg, ha még dobálóznak is vele utána, hogy a primitív igenis én vagyok. De lehet, hogy még mindig nem vagy tisztában a primitívség fogalmával.
Tudod, hogy mi az? segítek. Primitív dolog, ha valakinek a közösséghez hozzátett konstruktivitása kimerül a "Kiváltanám az életemet annak a személynek az életével aki ezt a kérdést kitalálta!!!" hozzányögésekkel. Sõt, a primitívség szûklátókörüséggel és önismereti hiányosságokkal is párosul, ha az illetõ nem képes felfogni, hogy ezzel valami nincsen rendben.
ennyit akartam -.-
Én meg a számítógépes **** topicokon kivül nem sok hozzászólásodat láttam! Érdekes engem mindig az oszt le akinek fingja sincs milyen gondolkodású vagyok... attól hogy okos vagy attól még értelmesebb nem leszel! Mert tudod aki okos az nem bölcs, aki bölcs az pedig nem okos. Valahogy így fogalmazott egy filozófus(ha jól emlékszem)...

sweech
Inkább kapjak golyót a fejembe. 54

de sok gecikemény ember jár az sg-re :o!

Kicsikiraly
végülis tényleg fejlett, széleslátókörû és nyitott személyiséget sejtetnek a hozzászólásaid -.-

DFTBA ಠ_ಠ

És nem vagyok primitív ha rám értetted... nézz már magadba... vagy inkább tükörbe!

Arra azért kíváncsi lennék az alkotó mit választana...

Darkon
Prison Break:)

Born to win

NeverwinterKING
Inkább kapjak golyót a fejembe.

kiv vagyok ki az a görény aki a legjobb barátját feláldozná

\"You are fucking crazy people!\"

ilyen primitív, értelmetlen embert már láttam.
kulabácsi
megdobálnád utcakövekkel?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ilyen primitív értelmetlen kérdést életemben nem láttam!
Kiváltanám az életemet annak a személynek az életével aki ezt a kérdést kitalálta!!!

rhazid
golyót a fejbe :c

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

BaliBoy
LOOOL :DDD

De milyen szituációba élje bele magát az ember??? Mondj már erre egy konkrét példát!
Értelmes emberek csak olyan dolgokon filóznak amiknek van racionalitás alapjuk. Különben tök felesleges. Ennyi erõvel lehetett volna a válaszok között olyan is, hogy pl: Mátrix szerüen kikombózok a golyó elõl, vagy megállítom az idõt és elfutok stb...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

A másik meg az ember tuti megpróbálná a fegyvert csak felrántani... Mikor mögötted áll gyors a kezed felemelni egy figyelmetlen pillanatban :)

II Rocky II
golyó inkább.de ilyen értelmes kérdést:S van ami igen nem -es válasz lenne rá és arról is lehetne beszélni órákat:P

24 - Exile -Nov.23

szucsy89
kapjak golyót a fejembe vezet?

megnézném én a sok huszárt ott élesbe hogy hogy lövetné agyon magát...sehogy

vagyonfosztásra nyomtam
sajnálom, ha ennyire fáj :'(
sweech
én is félreértettelek, de biztos bennünk van a baj :(

z99999
ehh ez vicces most komojan azért szólsz le engem, mert az elõbb félreértettél?grat

Pszt.

elfogadom, ha valaki megsértõdik, de már annyi kötekedõ, "csakazérisfikázok meg lékettalálok benne" hsz-t olvastam, hogy ez már felbaszott sry :c
hát szerintem ez tökéletes kérdés, és a válaszok is jók. nem a részleteken kell agyalni, azok nem fontosak, hanem beleélni magad a szituációba.

sose gondolkodtál még úgy, hogy "mi lenne ha?" ha akarod, képzeld el úgy, hogy egy öltönyös titokzatos faszi az, akinek minden a hatalmában van. nem olyan bonyolult ez szerintem <#smile>

léket ütöttek a lelkivilágodon krájbébi
a sok elvonatkoztatni képtelen, fantáziátlan ember kedvéért leírom:
ez NEM egy konkrét, való életben bármikor megtörténõ szituáció.
Ez egy olyan típusú kérdés, amit az ember bármikor feltesz a haverjának poénból. Amolyan "mit választanál ha muszáj lenne".
hogy ki meddig képes elmenni, mit tart a lehetõ legrosszabbnak, és a leg elviselhetõbbnek.
FZoleee
FLAME OFF
z99999
húha hát télleg komoj izgalom van abban, hogy most homlesz vagy rokkant lennél e szívesebben.

a mondatokat nagybetûvel kezdik.

ha nem akarsz marhaságokat olvasni, menny a tudományos részlegbe.

ez pedig egy javaslat volt, pont ahogy az elõbbi, nem rádparancsoltam.

Pszt.

Darukezelõ
Azért a lehetõségek itt ott sántítanak. Meg a kérdés is lehetne konkrétabb. Ki akar lelõni? Például ha egy sorozatgyilkos leakar lõni, akkor valószínû fegyházba fogok kerülni tök ártatlanul. Tehát nem azt teszik fegyházba aki leakar lõni, hanem engem. Vagy a második lehetõség, leakarnak lõni a Blahán akkor majd biztos (teszem azt) a Szentgotthárdon lakó anyukámra fogok gondolni, hogy "ne lõjj le kérlek, leutazunk Szentgotthárdra és lõdd le a mamám". Meg mi lesz velem 10 év után ha semmi vagyonom nincs már? Hirtelen felvesznek valahova, ismét biztos anyagi hátterem lesz ripsz ropsz? :D Az ötlet jó, de szerintem a lehetõségekre aludni kellett volna mégegyet.

egyrészt én meg sem néztem, hogy ki írkált hülyeségeket, tehát nem is neked címeztem a postomat, de ha már leugattál akkor válaszolok.

bizony, ez egy fórum, és épp ezt a témát tárgyaljuk ki. de néhányan inkább marhaságokat beszélnek, és hülyeségekbe kötnek bele, mert nincs érdemi mondanivalójuk.

a komoly nem pontos j.

mellesleg akkor jövök be ide, amikor akarok, nem te fogod megmondani.

z99999
neked ugyanez+ez egy FÓRUM. az a hely, ahol az emberek kitárgyalnak egy adott témát. és mivel gondolom ide nem halálkomoj depós öngyilkosjelöltek járnak, ezért az ilyen dolgok humorosabb oldalát próbálják venni
és hogy a végére legyen egy közhely: ha nem tetszik, ne gyere be

Pszt.

z99999
hülye vagyol
én azt mondtam, hogy ha AZ AKIT LEGJOBBAN SZERETEK PISZTOLYT FOGNA RÁM, AKKOR INKÁBB Õ
idióta.

Pszt.

Szabi84
annyira szar a választék, inkább a golyó

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

PyRex
szerintem ez egy kurva hülye kérdés.... de akkor már inkább street life.
Fura, hogy sokan meg inkább 5 év buzulás :SD:D:SD:SD:SD:SD:SD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

II Rocky II
hopsz :D akkor lehet h mint szavazás egy variánsa lehetett ?:D(azaz tervezett kérdés?:XD)

24 - Exile -Nov.23

nem volt

II Rocky II
ez a kérdés volt már:S mi értelme van h ujra beteszitek a régi kérdéseket ?:SSSS

24 - Exile -Nov.23

Magamat szeretem a legjobban.<#idiota>
(Egyépként sztem értik, csak a kérdés nem tetszik sokaknak.)
hát ez eszméletlen.

EMBEREK!

a hozzád legközelebb álló NEM EGYENLÕ azzal a személyel, aki a legrövidebb távolságra áll tõled.
a hozzád legközelebb álló ember EGYENLÕ azzal, akit a legjobban szeretsz.
: D_AS_D:ASD DDDd

bazmeg ha tudom hogy valakinek ennyi esze van átfogalmazom
basszus de hülyék itt egyesek. hát szerintetek a kérdésfeltevõ tényleg úgy gondolta, hogy az adott pillanatban hozzád legközelebb ÁLLÓ embert öljék meg? hát kérem ennek mi értelme? teljesen egyértelmû, hogy a legközelebbi rokonod / családtagodra gondol.

a kérdés pedig egyáltalán nem hülyeség, csak ti nem tudtok elvonatkoztatni. "Többé soha ne juthassak semmiféle szexuális élvezethez.", hogy ezt hogy kiviteleznék? kit érdekel, nem ez a lényeg...

z99999
mongyuk ha az aki rámfogja a pisztjt akkor énis a 2. opcijót válaztanám

Pszt.

Csuhai G
Szerencsére egyáltalán nem vagyok tisztában a börtönélettel. Ha ennyire vészes a sok buzi, akkor utca 10 évig..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"