A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You are fucking crazy people!\"
gyûrût is szívesen hordanék,egyelõre még nem találtam megfelelõt :0
fülbevaló meggondolandó,de sztem sose lesz nekem. -.-
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
a karkötõ meg csak néha
\"You are fucking crazy people!\"
ezeket hordom folyton, aztán karkötõket fa-szövet-bõr fel-fel kapdosok mindig valamit.
u dont have to listen anybody else but me
Karkötõ
Fülbevaló
Gyûrû
mind van de csak nyakláncot hordok (Fuchs)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a nyaklánc és a fülbevaló a mindennapos viseleteimhez tartozik
a karkötõt és a gyûrût pedig bulikkor, vagy vmien nagyobb eseménykor hordom
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Karkötõ
Egyéb (kommentben kifejtem) - gyûrû
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
DFTBA ಠ_ಠ
Tarkódnál a pisztoly csöve. Mit választasz?
Többé soha ne juthassak semmiféle szexuális élvezethez.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
De egyébként szerintem elég jól megmagyaráztam, hogy miért és, hogy ez a kérdés hogy lehetett volna jobb. #9137 #9214
Abban viszont egyetértünk, hogy a nagylányos még sokkal rosszabb, mivel a kérdés két lehetséges válasza tlkp. ugyanaz. :)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Megmagyarázom: inkább a golyó,mint a lábaim elvesztése,de mivel nem merném bevállalni a golyót,akad más választás is: a vagyontól való megfosztás...megmarad a lábam,és nem halok meg. ;)
Jesszus,van aki nemhogy a golyót be meri vállalni,de még akciózna is...sok itt a mekgájver meg a csáknorisz...<#idiota>#idiota>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
De a 10 év utcán sok. Inkább halál:D
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
"Értelmes emberek csak olyan dolgokon filóznak amiknek van racionalitás alapjuk."
Na hát bocs, de ez......hülyeség. Akkor ennyi erõvel sosem fogok azon gondolkozni, hogy milyen jó lenne, ha megnyerném a lottó ötöst, mert nincs reaális esély rá. Milyen jó lenne a Marson sétálni. És még sorolhatnám. Ez fantáziálás, és szerintem igenis fontos. Ezért jó ez a kérdés.
A kérdés feltevõjének vállalnia kell, hogy esetleg nem mindenkinek fog tetszeni a kérdése. Nem rejtettem véka alá, hogy ez most nekem sem tetszik mert nem látom értelmét. Ha filozofálni akarok akkor nem ilyenen fogok mert ettõl nem érzem, hogy több leszek. Szóval Fbn Lx, kár ezt személyes sértésnek venned. Biztos vagyok benne, hogy volt már olyan kérdésed ami nekem is tetszett. (mivel többségében jó kérdések szoktak lenni) Szvsz ezt a kérdést úgy kellett volna megfogalmazni, hogy mit vállalnál be az alábbiak közül ha mindenképpen választani kell. Ez a pisztolyos megfogalmazás szerintem nem túl nyerõ. Értem mire akarsz vele kilyukadni de.... És akkor a két "életvesztõs" válasz helyett valami másik kettõt kitalálni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Golyót a fejembe semmiképp nem merném beállalni.
o_0
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Viszont egyetértek az elõttem szólóval,én is kíváncsian megnézném,hogy a valóságban bevállalja a golyót,aki arra nyomott. Asszem lenne pisi-kaki a keménysrácoknak. Ezt nem igazán lehet így,gép elõtt átérezni.
Az összes lehetõséget számba vettem,és õszintén megmondom: semmiképp nem váltanám ki az életemet az öcsémével,vagy a menyasszonyoméval.
Semmiképp nem mennék ratyi fegyházba,hogy pár hét után a nagy drabális langyik szétszakítsanak.
Inkább a halál,mint a két láb amputációja.
Szex nélkül élni nem lehet,én sem tudnék.
Golyót a fejembe semmiképp nem merném beállalni.
Ez teljesen kizárásos alapon ment: fosszanak meg az anyagi javaimtól...
logikus.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...