A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
"Engem a törvény védjen meg, ne a shotgun-om!"
Þór vígi þessi rúnar
24 - Exile -Nov.23
Rohadjanak meg... de elkapták õket, de a pénzt meg a cuccot azóta se látta senki -.-"
Vagy pl. a múlkor jártak a színes, fémtolvajok, akik elvittek 2 felújításra váró eszközt, aminek álámínium értéke kb. 10e Ft/db, amúgy meg kerül 400K / db. Szóval megvallom, nekem kicsit kezd a fszom ki lenni ezekkel a tetvekkel.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
-rendõr: Látott valamit?
-szomszéd: Nem.
-rendõr: OK.
Se feljelentés, semmi....
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
am nem rég törtek be mamámhoz :@@@h menjenek a fasz**ba azok a redves lopós *******k :@
elvittek 40ezer forintot :SS
érdekes ha rajta kapod és megvered akkor meg lehet h engem jelentenének fel súlyos testisértés miatt,kész röhej az egész :&
egyik helyen meg aludt a gazda és ugy rámolták ki aszaláámit kolbást sonkát ...disznóvágási anyagokat :S
24 - Exile -Nov.23
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
de hogy kinek kell egy balta? :O jó kérdés. szerencsére még nem.
u dont have to listen anybody else but me
Haveromékhoz rendesen betörtek, elvittek laptopot, fényképezõt, pénzt, ékszereket......rohadt mocskos tolvajok.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
:DD ez tetszett. ;)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
amugy
nyaklánc
24 - Exile -Nov.23
"Nincs semmilyen ékszerem sem"
épp ezért enm kéne h mindegyiket engedje.
mert ha a felette levõ midnet bepipálom akkor ezt nem szabadna :D
24 - Exile -Nov.23
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
karkötõt meg nyakláncot veszek fel néha, de cskis fát, semmi fém.
karkötõbõl még a bõrt szeretem, de az meg szétment :c