A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
loál kivégzések? a középkorban is volt akkora bûnözési ráta mint ma..

Pszt.

de ha már nincs mit tenni... magyarországon nem a jobb embereket védi a törvény hanem a férgeket! Az emberi hulladékot nem a börtönben kell eltartani az adózók fizetésével hanem valami olcsó módszerrel nyilvánosan kivégezni... és mindenkinek elmenne a kedve az ilyesmitõl :D persze ez egy elég abszurd megoldás de jó lenne :)

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Carlos
Erre mondta az egyik kollégám:
"Engem a törvény védjen meg, ne a shotgun-om!"

Þór vígi þessi rúnar

így van lõni fejbe amelyik betör

Carlos
Csak a magántulajdon védelme ami szent és sérthetetlen. Amerikában.

Þór vígi þessi rúnar

ami szerintem egy hatalmas marhaság.

II Rocky II
vagyis m-o-n :S mert máshol amerikaba talán ott engedélyezve van,h ha betörnek akkor lelehet löni a tolvajt :D

24 - Exile -Nov.23

igazából még nem törtek be hozzánk :)
Igen, de nem vittek el semmit (mert pl. meglátták a játék fegyverem és az AMD Power PC 2000-met)
Fabio Capello
szerencsére még nem...

Gondolom becsületes dolgozó emberkék voltak...

Igen, és max 500.000 Forint értékben vittek el ingóságo(ka)t.
Rohadjanak meg... de elkapták õket, de a pénzt meg a cuccot azóta se látta senki -.-"

Lõni fejbe mindet! Hadd pusztuljon a fajtája! Csak kár hogy a "törvény" tiltja!!!

Rettenthetõ
Sajnos nálunk már elég sokszor jártak. Most legutóbb leszüreteltek a kertben.

Vagy pl. a múlkor jártak a színes, fémtolvajok, akik elvittek 2 felújításra váró eszközt, aminek álámínium értéke kb. 10e Ft/db, amúgy meg kerül 400K / db. Szóval megvallom, nekem kicsit kezd a fszom ki lenni ezekkel a tetvekkel.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

II Rocky II
elsõre azt hittem h poén :D

24 - Exile -Nov.23

bulba
1x elvittek egy fúrót meg egy rossz láncfûrészt.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

FZoleee
<#hehe>ügyesek<#eljen>
Benny04
<#eljen>megérdemelték...

Szomszédhoz éjszaka betörtek a romák, hallotta hogy motoszkálnak, hívta a rendõröket, azok jöttek, meg a securitysok, félholtra verték a betörõket.

-rendõr: Látott valamit?
-szomszéd: Nem.
-rendõr: OK.
Se feljelentés, semmi....

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

II Rocky II
hát nektek minek kellett a balta ??? pont azért kellett neki is :D
am nem rég törtek be mamámhoz :@@@h menjenek a fasz**ba azok a redves lopós *******k :@
elvittek 40ezer forintot :SS
érdekes ha rajta kapod és megvered akkor meg lehet h engem jelentenének fel súlyos testisértés miatt,kész röhej az egész :&
egyik helyen meg aludt a gazda és ugy rámolták ki aszaláámit kolbást sonkát ...disznóvágási anyagokat :S

24 - Exile -Nov.23

Benny04
hát a cigóknak :-|
azoknak mindegy, mi, csak ingyért legyen.

miilann
a baltázsgyilkosnak :|

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Benny04
szerencsére még nem... remélem nem is fognak...

VRSDM
kerítésen kívülrõl emeltek már el pl baltát, seprût :D

de hogy kinek kell egy balta? :O jó kérdés. szerencsére még nem.

u dont have to listen anybody else but me

Igen, de nem vittek el semmit. Egy büdös vén cigányasszony se szó se beszéd fényes nappal besétált a házba, és leakasztotta öregapám pénztárcaszerû táskáját.....szerencsére nem volt benne semmi. A garázson pedig felfeszítették a redõnyt és bemásztak, de ott nem volt mit elvinni éppen.

Haveromékhoz rendesen betörtek, elvittek laptopot, fényképezõt, pénzt, ékszereket......rohadt mocskos tolvajok.

egyszer a melletem lévõ lakásban a szomszédom aludt a szobában órája az ágy melletti asztalon + rádió ami ráadásul szólt is és ugy vitték el észre sem vette hanem másnap modta neki a felesége :D

Pepsi Twist
olyan miért nincs hogy én vagyok a betörõ? <#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
Még szerencsére nem.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kétszer is. Más más lakásba!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

FZoleee
Még szerencsére nem. :c
De még bármi megtörténhet, hosszú az élet :|
z99999
még szerencsére nem

Pszt.

LordVenom
"Felesleges hülyebiztossá csinálni. "

:DD ez tetszett. ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

II Rocky II
ja igaz.csak azért melitettem meg mert elõtte volt h csak 3 lehetõséget lehetett bejelölni,szla csak ezért érdeklõdtem :D

amugy

nyaklánc

24 - Exile -Nov.23

Ability
Az a baj, hogy nehézkesen adminisztrálható lenne a rendszer, ha minden opcióhoz külön megkötéseket társítunk. Felesleges hülyebiztossá csinálni. Emelett még így is vannak olyanok, akik mindig a legabszurdabb választ nyomják poénból.
Ability
Felesleg ilyen elvárásokat támasztani, ha az ember rendeltetésszerûen használja a dolgot, akkor nincs gond, ha meg abban leli legnagyobb örömét, hogy mindegyikre szavaz, akkor örülök a jókedvének. :D
II Rocky II
a-a
"Nincs semmilyen ékszerem sem"
épp ezért enm kéne h mindegyiket engedje.
mert ha a felette levõ midnet bepipálom akkor ezt nem szabadna :D

24 - Exile -Nov.23

Bulykin
Csak volt nyakláncom és gyûrûm, de már 1 éve lassan hogy nem hordom...mondjuk most is van, de az fa.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ability
Hogy ha több ékszered van, akkor mindet ki tudd választani a listáról.
II Rocky II
lol :D
miért lehet mindegyiket bejelölni ? o_O

24 - Exile -Nov.23

Met
Karkötõ, Fülbevaló, Gyûrû

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Goruck
Nyaklánc+Karkötõ de egyiksem fém :D:D még jóhogy, mert ez sokkal jobb :D

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

RIZLA
fülbevalo (x2)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Netgear
1 ékszerem van, ami mindennél többet ér, egy fehérarany eljegyzési gyûrûm! <#mf1><#nyes><#wave>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

z99999
nincs ékszerem

Pszt.

Rage47
még órám sincs, ott a telefon:)
Szabi84
Nem hordok ékszert, csak óra de azt sem mindig. Nyakláncból olyat hordanék ami legalább fél milla és nyomot hagy a nyakambaXD

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nincs semmilyen ékszerem sem.

régen hordtam fülbevalót, de kivettem, aztán elhagytam. lusta voltam újat venni, szal benõtt a lyuk :0
karkötõt meg nyakláncot veszek fel néha, de cskis fát, semmi fém.
karkötõbõl még a bõrt szeretem, de az meg szétment :c
Piercing nyelvbe ^.-

Nincs semmilyen ékszerem sem