A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Úgyhogy nem 2 dobermann kellene, hanem vagy 6x3 db párhuzamosított Gattling, biztos, ami biztos alapon.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
DFTBA ಠ_ಠ
több órát, elrakott kp-t, mobiltelefont ami otthon lett hagyva vittek el, meg látszik hogy több mindent is akartak, de vagy nem bírták el vagy nem tudom. ja és a komplett zárrendszer kicserélése se volt olcsó :S
azóta se kapták el õket tudtommal.
DFTBA ಠ_ಠ
hehe ne viccelj már, max 5-10 év iylen tempóban
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ráadásul vannak olyan emberek, akiknek szinte egyáltalán nem lehet levenni az ujjlenyomatát semmirõl (szárazabb, nem izzadós kéz, gyengén látható bordázatok az ujjbegyen stb. mind megnehezítik).
Ilyeneket mikor csinálnak magyarok bali?
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ilyenek csak a filmekben vannak.
A koleszban kiraboltak engem meg a haveromat míg aludtunk. Nekem eltüntek az irataim. Majd 1 hét múlva megkerültek. Bevittem a rendõrségre, hogy hátha tudnak ujj lenyomatott venni róluk. (Mindezt azért mert az elkövetõrõl video felvétel is készült.) Fel lettem homályosítva, hogy ilyenek csak a filmekben vannak. Ujjlenyomatot pl. csak homogén, 1 anyagból lévõ dolgokról tudnak venni. (van olyan anyag amirõl egyáltalán nem tudnak)
Kb. ez lehet a vérszáradással is. :))
Akkor alakitsunk egy kicsit:
Sétálsz az uccán a pároddal, odajön két ember (mindegy, hogy milyen) és elkezd kötekedni, molesztálják a barátnõdet.
Te bizony nem kapnád elõ azt ami épp nálad van (nem a pöcsödre gondoltam), vágnád úgy fejbe õket gondolkodás nélkül, hogy csak na? Mert én igen.
Aztán ha belehal, hát peche volt...És itt a gond! Engem basznak meg, mert védtem a páromat.
Egyik munkatársammal fordult elõ (a két roma nem halt bele)
Per volt, rokonság a tárgyalóteremben, fenyegetés, meg miegymás: kinyirunk, kinyirjuk a családodat, etc.
Þór vígi þessi rúnar
megy a fehér ember az utcán éjszaka, és beleköt az ártatlan romába, aki természetesen EGYEDÜL van, és BÉKÉSEN sétálgat, de a fehér ember gondol egyet és viperával ráver a magányos cigányra aki éppen munkából hazafelé tart.
de akkora állóképessége van a kitartó romának, hogy miközben javában verik a fejét, õ simán elõránt egy kést és beletolja az oldalamba, azzal a kiáltással, hogy 'maggammal viszlek, ha már meg kell halnom!'
a videó magáért beszél
Aki rendezett körülmények között él, nincs büntetett rokona, van munkája vs dzsipó, apu sitten, anyu részegen koldul, bátyó ladát lop, húgi 5-ik gyereket fijalja.
Azért ezt is figyelembe kéne venni, oder?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Ha ilyen egyszerü lenne a dolog akkor halomra öldöshetnék az emberek egymást és csak annyit kellene mondaniuk, hogy önvédelem. Ha nem tudod bizonyítani (vagy a rendõrség) akkor az bizony önbíráskodás.
Ha késsel az ódalamba (ha nem pusztulok bele) úgy elverem, hogy beszarik, akkor:
1, az összes roma aki a környéken van odajön és agyonver
2, a kissebbségi hülyeség úgy beperel, hogy 10 év akasztásra és 5 év golyó álltali halálra ítélnek.
Þór vígi þessi rúnar
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
én 60 cigány -30 magyart mondanék. 30 év sok idõ ilyen tempó mellett
Pszt.
Tudom ez nem a témához jött de remélem valós tényeket közöltem!
Mész az uccán. Szembejön a kiscigány belédvágja a kést, te fogod és a nálad lévõ viperával úgy hókonbaszod, hogy beledöglik.
Ilyenkor te vagy a hunyó még ha önvédelem volt akkor is.
Þór vígi þessi rúnar
és akkor is szar volt azoknak akik nem a nemesekhez tartoztak, arról nem is beszélve mennyi embert végeztek ki ártatlanul, mivel akkoriban az ártatlanságot kellett bizonyítani, nem a bûnösséget.
Pszt.