A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mérgezd magad, jó nagy legyen a májad 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kaja után egy óráig bírnám, aztán lehet, hogy........megint ennem kéne xD
Fõleg ha ott van Eric Roberts <#vigyor1>#vigyor1>
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bár az ember mindenevõ, kurva kevés zöldséget eszünk a húsbevitelhez képest
az emberi hús meg nem azért büdös mert emberi, hanem mert megdiglett, bárminek a húsa büdös lesz egy idõ után
Pszt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
hát ha muszáj...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Þór vígi þessi rúnar
amúgy szerintem ez ugy van ahogy kulabácsi irja..egy dolog az elmélet és megint más a gyakorlat
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Þór vígi þessi rúnar
Egy évben egyszer elmegyek nyaralni, ott szépen csokira pirulok aztán abból gazdálkodom következõ nyárig 😄DD
Bár idén lehet hogy majd elmegyek szoliba egyszer kétszer, irritál, hogy folyton baszogatnak, hogy úgy nézek ki mint egy kétnapos vízihulla 😄D
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ez jó voltXD
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ezért vagyok fehér. Mindenki azt hiszi beteg vagyok, 9. osztályban egyik tanárnõ azt hitte hogy beteg vagyok (úgy is csináltam) és hazaküldött, õ igazolta az egész napot. 😄 jó volt, de majd feltünt neki hogy mindig ilyen vagyok és már többször nem tudom becsapni, esetleg az új tanárokat 😊
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu