A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Nem lehet csatlakozni az!

Maradjatok a picsátokon majd megjavul magától, a tárhelyszolgáltató addig szarozik.
tugyiti
:Nem lehet csatlakozni a flamedayhez.
NEOreg3
nem is írhatok ide állva?:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
ték

DJ Skyline
picsátokon a maradjatok

NEOreg3
spontán flame-day?<#gonosz1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

maradjatok a picsátokon.
desigo
de nagyon ráértek...
sweech
ték

sweech
A tárhelyszolgáltató szarozik, majd megjavul magától. Addig maradjatok a picsátokon.

bardocz
Mostmár mehet a:
FLÉM

<#gonosz1>
: Nem lehet csatlakozni az adatbázishoz!
Ability
A tárhelyszolgáltató szarozik, majd megjavul magától. Addig maradjatok a picsátokon. <#gonosz1>
Pepsi Twist
FAIL

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

NEOreg3

tugyiti
: Establishing connection to PyRex failed.Do not drink more plshtx
: Nem lehet csatlakozni az adatbázishoz! <#idiota>

(bocs)

bardocz
Na gyerünk,írja be mindenki,errõl is biztos lesz statisztika<#idiota>
Pepsi Twist

Pepsi Twist
én ezt úgy szoktam hogy nem üvöltözök meg semmi csak mint 1 nyugodt pszichopata halkan lassan beszélek vele tiszta faarccal és a végén ráhagyja ha igaza van hanem és a végén mindig nekem lesz igazam :D

bardocz
Legjobbak az ilyen sértõdõs emberek,úgy is nekem van igazam,mert ha nem beismerem,még a hangomat sem emelem fel,úgy beszélek mint bárki mással bármi másról,és egy hétig hozzám se szól<#idiota>
Bulykin
jaja, nálam elõfordul olyan is hogy tudom hogy nekem van igazam(és mások is tudják), de zavar hogy õ vitázik velem, esetleg megharagudott rám és inkább én kérek elnézést...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bulba
Én is így vagyok vele, elnézést kérek, mert tudom, nem goromba viselkedéssel kell megbeszélni a dolgokat, de azért tudatom az illetõvel, hogy jogos a felháborodásom.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Bulykin
Még ha jogos is volt felháborodásom, de megsértek valakit, akkor bocsánatot kérek.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

NEOreg3
egy kezemen ha meg tudnám számolni hányszor kértem bocsánatot valamiért is

Mike at home
pedig tudod mekkora dolog bocsánatot kérni? próbáld meg! bizony nem könnyû

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
<#eljen><#idiota>
Attila8805
De legalább õszinte:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

banok
Szinte teljesen kizárt. Maximum, ha alárendelt vagyok (szülõ, tanár, fõnök).

egy bunkó paraszt vagyok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mike at home
de itt nem a az volt a kérdés, hogy megbántottad-e, hanem hogy goromba voltál

kicsit javítok önmagamon, attól függ, vmennyire fontos-e számomra az a személy
ismeretlentõl, akivel soha többé nem találkozom, nem kérek bocsánatot, ha netán goromba voltam vele
de ez ritka, alapvetõen nem szoktam az lenni, jó mondjuk itt a fórumon szoktam bunkón viselkedni, és nem kérek bocsánatot, de a valódságban nem vagyok ekkora tahó :)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kulabácsi
nõ e vagy?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bardocz
Akivel gorombán viselkedtem,azzal lehet nem véletlenül tettem így,ezért nem érzem fontosnak.Csak néha kérek bocsánatot,de ritka,és akkor se gorombaság miatt van,hanem max a másik fél hiszi azt.
Heh en qurvara nehezen tudok bocsanatot kerni :D Nem tudom magamban elismerni h a masiknak volt igaza:D Meg igy a moralom is lemegy XD

Szinte teljesen kizárt.

poppe
ha megbántottam bocsánatot kérek, függetlenül attól h kinek van igaza...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

kulabácsi
állt ha az ember megmondja a véleményét ami a másiknak nem tetszik abból sértõdés van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mike at home
az megint más mint a gorombaság
elmondhatod a véleménydet gorombaság és sértegetés nélkül is

kulabácsi
ja csak van h az ember megunja azt h mindig õ kér bocsánatot inkább csak ne legyen már veszekedés, és a végén eljut arra a pontra h inkább kimondja amit gondol azt vagy tetszik neki vagy nem...ami néha hasznos is, mert észreveszi magát az illetõ

Mike at home
szerintem nem szégyen bocsánatot kérni, mint ahogy csodákat tesz egy kedves mosoly, és egy köszönöm is
sokaknak az is nehezükre esik, pedig nem kerül semmibe, ugyanakkor örömet szerzel vele a másiknak

Mike at home
elsõ

Mike at home
iii

II Rocky II
váó :D
mióta én rányomtam a 3dikra azóta csak arra böknek:D
jöttem akkor 9 szavazat esett rá mostmár 13 :D

24 - Exile -Nov.23

Benny04
Sokszor nem kérek bocsánatot, de a legtöbbször utólag bánom, hogy úgy viselkedtem. :D

sokszor nem kérek bocsánatot, amikor kellett volna, szal 3.
utólag meg fasznak érzem magam
II Rocky II
Sokszor nem kérek bocsánatot, de a legtöbbször utólag bánom, hogy úgy viselkedtem.
ha jogos ha nem jogos egyaránt igaz:S

24 - Exile -Nov.23

Még ha jogos is volt felháborodásom, de megsértek valakit, akkor bocsánatot kérek.

Erre nyomtam, bár a harmadikra kellett volna :/

Pepsi Twist
Szinte teljesen kizárt.

kulabácsi
2.
állt megmondom a véleményemet, nem rakom cukormázba, akinek ez nem tetszik az bekaphatja -.-