A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
na de ez off szóval haggyuk rá :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

egyéb.kommentben kifejtem de késõbb most nem érek reá megyek vizsgáztatni<#idiota>

Pepsi Twist
mert az még nagyon régen volt :D

Goruck
bocs elis felejtettem a Ventot!!! csak régen nem ilyen képet láttam róla!!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
jó de te vagy Pepsi Twist...

lefogadom, hogy valami német "csoda" :D:D

kosarazol még?

Pepsi Twist
tessék 1 normális felüdítõ kép :)

Pepsi Twist
nekem 250 LE-s van :)

Goruck
nagyon helyes!! :D csak nem szabad megölni mást, meg magadat, amúgy nincs vele bajom :D

Goruck
az vizsgákon kéne szigorítani
Már meg ne haragudj, te mikor vizsgáztáál? haveromat és bátyámat is azért húzták meg, mert nem vitt pénzt és ezt meg is mondták nekik, ezen nem lehet mit szigorítani, én sem elsõre mentem át mert volt egy olyan faszkalap vizsgáztató akinél akkor mentem volna át ha fizetek, de nem így tettem. Osztálytársam (most lett 18 a honappban) nyomul mint egy barom vizsgán kétszer ment neki a patkának, egyszer kanyarba egyszer parkoláskor mégis átment, mert odanyomott 40rugót a vizsgabiztosnak, aki 230 LE-s autót ad a gyerekének annak tellik "megvenni" egy jogsit is, nekem csak 105 LE-s van és meg vagyok elégedve vele :D

Pepsi Twist
én a mai napig autó versenyzek az utcán :D

Pepsi Twist
nyomjak be felüdítõ képet?

Goruck
én 17 éves vagyok és most szereztem meg a jogsim 5 hónapja és kocsim is van. Én nem vadulok egyáltalán, de látok érdekes dolgokat, voltam egy bulin kb egy hete(kocsival és nem ittam semmit) és ott volt két srác két velemkorú srác két kocsival, jól be voltak baszva és mentek gyorsulni és hívtak engem is, de kihagytam, na õk állatkodnak az utakon!

Amúgy szerintem nem feltétlenül a kor miatt alakulnak ki a balesetek, nagyon sok FASZ van az utakon, 17 vagy 20 év felett is és azok is csinálnak halálos baleseteket...

PyRex
jobb ha nem nézed meg

(válasz ment)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

kulabácsi
így igaz, már minden hülye kaphat jogsit, akinél apuci anyuci tele van lével az meg kb nulla gyakorlattal is, és alátolják a nagy dögöket, na ebbõl lesznek a halálos balesetek...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pepsi Twist
ment a privi

amúgy mit rejt a kép? nekem nem jeleníti meg :D (levan tiltva csak akkor jeleníti meg ha rányomok hogy jobb komb kép megjelenítése)

PyRex
ez nem a büntetéstopic, te szerencsétlen barom

Pepsi Twist
én speciel a biciklire kötelezõvé tenném a KRESZ vizsgát... az összes biciklis úgy megy mintha 2 beton fal között lenne... azt sem tudja melyik tábla mire való... csak néz elõre és megy mint a golyó...

Marci0115
<#banplz>

Pepsi Twist
Nem, szerintem semmi sem változna.

ThisZip
Nem, szerintem semmi sem változna.

20 fölé jogsi? OK. Külön szabályok? OK. De amíg ilyenek történnek, mint hétvégén mondott a Napló, hogy 17 éves srácnak szó nélkül odaadtak egy 230(!) lóerõs kocsit, addig semminek sincs értelme.......

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

daeemoon
Csakhogy kötekedjek. Nekem öreg motorom van. Kemény 110 a vége... Ha a legfelsõ határra ülök rá, amit vezethetek (25 kw - 33 LE) Akkor bizony rég nem írom ezeket a sorokat, mert ismerem magam annyira, hogy hajtottam volna, és a tudásomból jön, hogy rég eltaknyolok. Persze kis tempónál is lehet falnak menni, de az emberre nagyon sokat hat az, hogy milyen autó van alatta, vagy motor. Talán épp itt jönne a lényege a pszichológiai vizsgálatnak. És talán a mûszakinál lehetne csinálni teljesítménymérést is. Ezzel a tuning ladákat ki lehetne szûrni. Persze lehet addig visszaépítené széria géppé, de azért macerás.

miilann
a vizsgákon kéne szigorítani.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

BaliBoy
OK. Akkor nem skoda, hanem mondjuk egy kocka lada amivel a tuning huszárok játszák az agyukat. De lehetne kevésbé szélsõséges példát is hozni, mondjuk egy corsa/fiat... meg egy bmw/volvo... A lényeg ugyanaz. A motorral is ugyanez a helyzet. Egy robogón ugyanúgy meg lehet halni mint egy gyorsasági motoron.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

daeemoon
A biciklisek az érthetõség kedvéért, bal oldalon voltak. :)

daeemoon
Ebben is van valami, de azért egy szar Skodának kicsit más a teljesítménye, nem flegmázik annyira vele a kisgyerek, hogy némá hogy gyorsul, meg hogy megy... Zsupsz egy villanyoszlop. Semmi baj, 2 millás kár, igaz Peti? Peti... R.I.P

A másik, a biciklisek.... Na õket tényleg meg kellene már fogni. Én se vagyok a legszabályosabb, elismerem, de mikor 90 el megyek motoron tök sötétben, egyszercsak egy fehér folt elindul az út közepe felé... 3 biciklis mellény és világítás nélkül...

Én személy szerint a 20 éves korhatárral azért nem értek egyet.

BaliBoy
Nem teljesen tök mind1, hogy egy szar 120-as skodával vagy egy csilli-villi bmw-vel megy 70-el a fának?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

PyRex
1. 20 fölé a jogsi korhatár
2. motorokra az alábbi korlátozás
3. biciklisekkel is kezdenék valamit, ha nem is jogsi, de kurvára büntetném õket, ha olyan helyzetet teremtenek, ami gáz...

daeemoon
Vezessék be ugyanazt, mint a motoroknál, legyen teljesíténykorlátozás. Maximum annyi különbséggel, hogy a korhoz kötõdne, hogy hány LE-s gépet vezethet. Meg mondjuk a pszichológiai vizsgálat se lenne rossz ötlet. (nekem mind1 mert nekem már megvan a jogsim xD)

Pepsi Twist
ma*

Pepsi Twist
ok holnap csinálok 1 képet

Pepsi Twist
következõ szavazás :D láttál már emo rendõrt? :D

fõleg ha emo.

télleg, láttatok már emo rendõrt? _DSA:D_AS
tugyiti
de ha meg is állít maximum megvered azt is
PyRex
képet!

szucsy89
ennyi depis embert
Pepsi Twist
most elszoktam engedni... csontig levan sötétítve mindenhol kivéve a szélvédõ a szélvédõ tetején 1 10cmes csík van és van mindenrõl mûbizonylatom szóval a rendõr nemfog megbüntetni...

Rettenthetõ
Ez így szép és jó, amit írsz, de - lehet újat írok neked - attól még mert valaki süket, vezethet gépjármûvet és ha jön a megkülönböztetetõ jelzéseit használó jármû (amibõl a süket, lévén hogy süket, maximum a fényjelzést érzékeli), ugyanúgy takarodnia kell az útból. Érc?
Mellesleg ha forgalomban vezetésbõl vizsgáznál, és ott akár csak a fényjelzését használó mentõautót nem engednéd el, vagy nem vennéd észre, helybõl buknál.

"ha meg megyek egyenes úton és nem akarok sávot váltani akkor is hogy vegyem észre hogy ott villog? -.- fényes nappal sötétített üvegekkel? a falakon még a kék fényét sem látom -.-"

Ja hogy te a visszapillantót, mint olyat hírbõl sem ismered?
Csak mert nem váltasz sávot, attól még olykor célszerû hátranézni 600 km-s nyíl egyenes útszakaszon is.
Amúgy a szélvédõ kivételével hol van sötétítve az üveg a kocsidon? Tippelem mindenhol. Csak mert a vezetõ oldali sötétített üvegekért úgy megb*szhat egy akadékoskodó rendõr, hogy öröm nézni..., (vagy eleve leengedett ablakokkal állsz meg minden ellenõrzéskor, mert ezt tudod te is?)

":D"

Én annyira nem találom mókásnak, hogy egy, csak kék fényjelzést használó mentõt nem engedsz/engednél el. Majd ha neked sem engedik el hozzád hasonló gondolkodásúak, majd akkor is így mosolyogj!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

DJ Skyline
Voltak problémáim, de már minden rendben

Pepsi Twist
de õ csak azt mondta hogy villogva :D

bardocz
Pirosnál mindig vinnyog:|
Pepsi Twist
ha meg megyek egyenes úton és nem akarok sávot váltani akkor is hogy vegyem észre hogy ott villog? -.- fényes nappal sötétített üvegekkel? <#idiota> a falakon még a kék fényét sem látom -.-

Pepsi Twist
sztem akkor is többes számban kéne használni... de ha meg csak villog a mentõ és nem ad ki hangot hogy vegyem észre? nem nézek a tükörbe mikor állok a pirosnál -.-

bardocz
<#eljen>
Rage47
attól még hogy újrakezdeném, nem biztos, hogy merõ kudarc az életem:)
N1ggA
Ja bocs, így már más. I feel for you..

Spread De Love!

Kb. egyetértünk.

Dehogy kezdeném újra akárhonnan is! Ki a f@sznak lenne kedve ugyanazt az akárhány évet végigszerencsétlenkedni? :D
Ha valakinek valami nagy problémája van (halálos beteg, megölt 3 embert balesetben, stb.) akkor még meg is értem.
dehát ilyen apró hülyeségek miatt hogy "rosszul döntöttem", áhh :| attól vagytok azok akik vagytok, és az akármilyen, szeressétek bevállalni.
Na kérem, halaggyunkmá'!
Mike at home
mert nem mostál fogat, látod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Így már értem.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Rettenthetõ
Ha a Lánglovagoknak megfelel ez a megfogalmazás (mert ott is alkalmazzák: "Amikor megkülönböztetett jelzést használó gépjármû..."), akkor nem tudom te mit problémázol ezen.
És a jelzést nem feltétlen rakják õk sem többesszámba, bizonyára nem véletlenül.
Ezekszerint, ha mögötted egy, csak fényjelzést használó mentõ, rendõr és/vagy tûzoltó jelenik meg, te nem engeded el, mert te az utolsó pontba tartozó személy vagy, aki most magára ismerve akadékoskodik a kérdésen. Rendben.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

bardocz
Kezdené a halál,amit régen elbasztam most is elbasznám:D Utolsó,de biztos voltak problémáim,de mivel túléltem,így minek kezdjem újra?