A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
igen csak tudod a biciklisek forgalomba részt vesznek ergó tudnia kéne hogy mit jelent az a KURVA stoptábla... meg fõútvonal meg egyebek a biciklisek 95%-a ezt NEM tudja... érted?????? NEM TUDJA!!!!!!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

joshua
nekem még holnap hátravan a szóbeli😄 de eddig jól haladok😄

Szabi84
Ha a linkelt verdára gondolsz szerintem jól néz ki, ami pedig a biciklizést illeti, igazad van az övék a jövõ, vagy legalábbis valami hasonló megoldás, ezt hollandia nagyon is bizonyítja, bár náluk nincs emelkedõ😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Goruck
<#eljen><#wave><#taps><#taps><#taps><#taps>

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

bardocz
<#taps>

VRSDM
átmentem a pótvizsgán kettõbõl is. tré hogy buktam mert hülyevoltam leszartam, de megvan :] lehet tapsolni 😄

u dont have to listen anybody else but me

Ezt annyira bírom! Emberek akiknek tojáshéj a seggükön szídják a bringásokat, hogy így kresz meg úgy. 250LE vento.... mégis minek? Úgy néz ki az a kocsi mint 1 rakás szar egyszerûen igénytelen. Õrületbe kerget, hogy ilyen ventokat meg corsákat feketére festenek meg a maguk szerény módján megtuningolják. A gázt minden idióta tudja nyomni... csak az a baj az íratlan szabályokat sem ismerik.
A tudatlanok azt sem ismerik fel, hogy a nagyvárosokban a biciklié a jövõ nem pedig a sufnituning szar bádogdobozoké. Kurva nagy fun autózni Budapesten mondhatom...
'97 óta van jogsim, jelenleg targatetõs honda cerkát hajtok ha muszály.
Ha tehetem bringára ülök és azt kell mondanom nagyobb a respektje a fiximnek mintha akár 1 ferrarival vagy isten tudja mivel nyomulnék.

Ability
Ja, aztán meg a modik ránkzárják a topikot. 😄 Figyelni fogom én is amúgy, ha eldurvul a helyzet, akkor kaptok egy szavazás zárolást, és egész nap nézegethettek egy szép hibaüzenetet.
bujcsik555
támogatom az ötletet.<#pias>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bardocz
FLÉÉÉÉÉM<#gonosz1> ITT BIZA NEM LESZ PITSÁNMARADÁS!!4
tugyiti
romás kérdést szombatra kérném ha lehet úgy este 9 után htx
Ability
Na, kicsit nézelõdtem, és beraktam 8 kérdést várólistára. Vannak merész kérdések is (romák pl.), amit régen nem mertem volna betenni, de azt hiszem, hogy nem okoz majd problémát. Pár kérdést átalakítottam, és így már alkalmas arra, hogy bekerüljön. Volt olyan is, ami azért maradt ki, mert anno nem lehetett több lehetõséget jelölni. Szóval megoszlanak, de a lényeg, hogy most van jó elõre beosztás. Várólista alatt tudjátok követni....
Ability
Mellesleg csak annyit kell tenni, hogy Szûrõk -> népszerûség, elutasított, és kész is. Lehet csemegézni, nem most fogyunk még ki. Mellesleg meg is néztem, lennének olyan kérdések, amiket betennék, csak erõsen át kell dolgozni õket. Ezt is annyiszor mondtuk, hogy az sem mindegy, hogyan vannak felépítve az opciók.
Ability
Fú, hát ez érdekes lett, de nem én írtam ilyenre. Lehet nem tetszett a böngészõmnek, hogy full sávval töltök.
Ability
Nem lettek kitörölve, most is megvannak, és ha kifogyunk a kérdésekbõl, akkor onnan fogunk csemegézni. Azt meg már akkor is megmondtuk, hogy egyszer eljön az ideje, amikor azokra is szükség lesz, és az indoklásban is benne szokott lenni, hogy egyelõre van jobb, DE majd egyszer.... Azt akartuk, hogy ne legyen sok függõ kérdés, nyomon lehessen követni az újakat, és ne ragadjanak be. Mellesleg a legtöbb elutasított kérdNem lettek kitörölve, most is megvannak, és ha kifogyunk a kérdésekbõl, akkor onnan fogunk csemegézni. Azt meg már akkor is megmondtuk, hogy egyszer eljön az ideje, amikor azokra is szükség lesz, és az indoklásban is benne szokott lenni, hogy egyelõre van jobb, DE majd egyszer.... Azt akartuk, hogy ne legyen sok függõ kérdés, nyomon lehessen követni az újakat, és ne ragadjanak be. Mellesleg a legtöbb elutasított kérdés tényleg nem alkalmas, csak van olyan is, ami most már beférne.és tényleg nem alkalmas, csak van olyan is, ami most már beférne.
FZoleee
na ja... nem tudom miért kell ilyen ürüggyel elutasítani, de akkor most így jártak...
Régen voltak jók csak mind ki lettet törölve mert "nem beszélnénk róla sokat".

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Goruck
nem azon múlik, sek sokat számít, mert kisebb a lefulladás élménye, meg autováltóssal sokkal könnyebb, pedig szerintem kifejezetten a váltás az egyik legjobb, amikor jól kihuzatod 2esbe 😄😄 és utána már 4es vagy 5ös jön 😄

Egyéb:
Szerintem alkalmasságit kéne tennie mindenkinek, IQ tesztel kezdeném😊
Szabi84
vezetni tudás nem a váltón múlik az csak pár hét gyakorlás

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bardocz
Ostobáknak ostoba autó😄
N1ggA
ott azért egyszerûbb is a helyzet, mert szinte minden kocsi automata

Spread De Love!

Pepsi Twist
amerikába mindenki 16 évesen már jogsizik... és ott elég laza... 1 nap alatt megvan a jogsi (sztem) 1. bemész jónapot kreszvizsga oké 2 óra rutin megvan hibátlan itt a jogsid -.-

z99999
jah, valószinû hogy odafenn csak azt lesik, hogy mi hogy szavazunk

Pszt.

II Rocky II
k
de 17évesen kicsit merészebbek a fiatalok,azért 20-23 évesen másképp gondolkozik az ember! agonodlkozásmódja is változik,szal inkább ezen van a hagsúly.
persze van kivétel mint pl. alatta, levõ hszban irtak...
de döntõ többség bizony 17 évesen benne van még a buliheve: "énvagyok a vagány diszkóból piásan beül a kocsiba és belad apait anyait!"
22 éves korára meg csak benõ a feje lágya és akkor ezeket sem meri megtenni!

24 - Exile -Nov.23

17 éves vagyok. És nincs jogsim.
Nem, szerintem semmi nem változna.-ra jelöltem.
Nem kor, hanem személyiség függõ. Van egy jogsis ismerõsöm, 17 éves korában már kocsival járt suliba. Na ez az, ami mindenkinek leesik, de az ienek kimaradnak, mint pl reggeli edzésre is jár, ezért kell neki a kocsi, mellesleg suli után is edzése van. Atletizál igen magas versenyszinten, öcséért jár az oviba délutánonként, és messze is lakik. Tényleg, minek neki a jogsi, hisz még csak 17, 18.
szvsz: szerintem ez nem korfüggõ most az hogy 17évesen kapsz jogsit vagy 20.
20évesen elkezded akkor sem lesz több tapasztalatod mint 17évesen szvsz.
ja és egy lassab autóval elõzni nem merõ,forgalmat feltartó,sárgánál lefékezõ láma is közveszélyes a lila szuzukijában...

desigo
teljesen jó ez így....
FZoleee
II Rocky II
aki még nincs 20 éves vagyis kb 14 lehet az tuti ezt nyomja meg a saját érdekében is -.-
"Nem, szerintem semmi sem változna."

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Mindenképp, feltolnám 20 fölé a jogsi megszerzésének korhatárát.

24 - Exile -Nov.23

bardocz
Ha húszra tolnák ki,akkor utána kitolnák 25-re,és így tovább.
ez faszság.
nem azzal van a gond, hogy valaki 17-18 éves vagy 20! Egy 17 évesnek lényegében már full kifejlett a mozgáskoordináció és ugyanannyira fejleszthetõ a helyzetfelismerés, mint 20 éves korban van.
a baj azzal van, hogy még kezdõ, vagy olyan a mentalitása.
ha 20 fölött kezd el valaki vezetni, akkor is kezdõként kezdi. a mentalitása meg nem változik az olyan embernek 1-2-3 év alatt.
bardocz
Akkor neked kéne elvenni a jogsidat!
bardocz
"3. biciklisekkel is kezdenék valamit, ha nem is jogsi, de kurvára büntetném õket, ha olyan helyzetet teremtenek, ami gáz..."

A sok tehetségtelen autós szokott olyan helyzeteket teremteni-.- Tapasztaltam már nem egyszer,budafoki úton a JÁRDÁN nem mentem még végig úgy,hogy valami idióta balfasz ne akart volna elütni.
bardocz
<#eljen>

Faszom se akar fél év helyett várni még 3 évet.
N1ggA
Ne büntessék amiatt a fasz 17 éves miatt a többi fiatal sofõrt. Ennyi erõvel szigorítsuk a nõk jogosítványhoz való jutását, meg amúgy bárkiét is...

Spread De Love!

20 fölé.

joshua
Nekem a jogsim 31-én lesz egy éves.18 vagyok és sztem nem vezetek sokat kocsin,bár simsonon annál többet😄 Sztem szigorítani kéne elég rendesen.Én a teljesítménykorlátnak látnám értelmét. Van egy két ismerõsöm akik szórakozóhelyrõl eléggé részegen gyorsulnak hazáig... Nagyon néha szoktam csak megkapni apám kocsiját (peugeot 406,2.1 turbódízel) ami sztem eléggé jól megy.Hülyeségekbe eddig nem mentem bele bár szoktam néha hajtani ha normális úton vagyok.
Ja és csak a városi vizsgán húztak meg egyszer mert hátrafele tolatásnál hozzáért a kerék a patkához.

Ability
FIGYELEM!

Sajnos kezdünk kifogyni a kérdésekbõl, a 'Tervezett kérdések gyûjtõhelye' oldalon napok óta semmi érdemleges frissítés. Tudom, hogy már nagyon körbejártunk minden témát, de bízok benne, hogy van még olyan, amit érdemes lenne kitenni. Régen nagyon sok kreatív ötlet érkezett, de most egyszerûen már nem tudunk válogatni, nincs választék, és sok kérdés szinte már ismétlõdik, nagyon egy kategóriára mennek. Ha így haladunk, akkor lassan nem tudunk mit kitenni, pedig jó lenne elõre berendezni legalább egy hetet kérdésekkel. Pontosan ezért kérlek most titeket, hogy látogassátok meg a fent említett oldalt (bannerban megtaláljátok), és küldjetek be ötleteket. Eddig is 1-2 ember munkálkodott sokat, de most szeretnék adni egy löketet az újaknak. Nem kell tartani semmitõl, az sem baj, ha már volt, csak próbálkozzatok, hátha jó sül ki belõle. A másik dolog pedig pont az, hogy régen volt választék, ezért sok kérdést azért utasítottunk el, mert nem akartuk bent hagyni függõnek, és volt nála jobb. Lehet, ha most néznénk vissza õket, akkor pár bekerülne. Ezt akkor is mondtuk, hogy eljön az idõ, amikor azok a kérdésekbõl is sorra kerül pár, mert nem voltak rosszak, csak éppen akkor volt alkalmasabb. Tehát ha valakinek van olyna kérdése, akkor küldje be most is, és újra elbíráljuk.
Én 17 évesen átmentem elsõre mindenbõl, B és A/1 is megvan. És nem fizettem le senkit. (Igaz hogy pár ezer kilométert levezettem, mielõtt elkezdtem letenni a jogsit)<#eplus2>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Norbi1990
Én nem fizettem semmit se a vizsgabiztosoknak de harmadszorra átengedtek 😄
Goruck
😊 jah, az más

miilann
úgy tûnik rosszul írtam én is ilyesmikre gondoltam,hogy manapság lecsengeted a pénzt aztan már kapod kézbe a jogsit...
tisztelet a kivételnek.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ghost rider
Gondolom ha multimilliomos lenne az apja nem 250LE lenne az autója.<#nyes>

szerintem csak dolgozik ...

Pepsi Twist
õõõõõ

FZoleee
multimilliomos apuci kedvenc kisfia vaty? <#idiota>
Pepsi Twist
az legyen az én titkom... de annyit elmondok hogy sok pénz az egyik alkotó eleme 😛

Goruck
hirtelen azthittem h valami bmw-d vagy mercid van, na de ez így tisztasor, faszán néz ki, mi van benne amitõl 250LE ?