A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hayni
[magánügy. ]
N1ggA
és mik a problémáid? lehet, hogy tudnánk segíteni...

Spread De Love!

wordsworth
Újra kezdeném egy bizonyos ponttól, de csak azért, hogy újra átéljem azt a sok jó dolgot, és ne csak emlékezzek rá mint most :))))

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Csuhai G
Problémáim mindig is voltak, mindig is lesznek. Most is vannak. De hát ettõl szép az élet...folyamatos kihívások nélkül unalmas lenne. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gyenge, vagy tehetetlen vagy. Olyan nincs, hogy 15 évesen ezt kijelentse valaki. <#idiota>

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Olyan nincs.

Hayni
(15 évesen) az elsõ..
erre mondják a nagyok hogy ennyi idõsen hogy lehet ilyet mondani meg mi érhetett ami miatt ezt mondanám...
De akk is az elsõ :/
Pepsi Twist
ez a kérdés úgy szar ahogy van:

"Hogyan büntetnéd azokat, akik megkülönböztetett jelzést használó jármûnek (fõleg mentõ, tûzoltó) nem adja meg az elsõbbséget (akár jármûvel, akár gyalogosan akadályozza a haladásban)?"

1.: Megkülönböztetõ jelzést használó....
2.: Megkülönböztetõ jelzéseIT

mert ha csak 1et használ a 2 vagy 3 közül (vagy mennyi van neki) akkor nekem nem kötelességem elengedni...

ergó: ebbõl az jön le hogy nem kell megbüntetni és a kérdés is tárgytalan :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
én erre nem tudok nyomni :D nem szavazok XD én ott basztam el az egészet (ill muterom) hogy megszült :D

BaliBoy
Mindenképp, az életem egy merõ kudarc

A merõ kudarc nélkül. Szerencsére nem merõ kudarc az életem, de tudok olyan pontokat az életemben amikor nem tettem meg dolgokat és azóta is nagyon bánom vagy éppen fordítva. Szinte biztos vagyok benne, hogy néhány ezek közül merõben máshogy formálta volna az eddigi életem.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Rockynhooo
újrakezdeném egy ponttól, de nem merõ kudarc az életem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

<#nyes><#eljen>

Mike at home
A "Voltak problémáim, de már minden rendben" kb. azt jelenti, hogy most már fél lábbal a sírban vagy, 1-2 nap és beadod a kulcsot

"Semmi problémám nem volt, ennél jobb nem is lehetne most az életem" meg nem létezik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

II Rocky II
pontosan!
egy paraszt is okosabb tisztelettudóbb tud lenni mint egy diplomás városi bunkó :D

24 - Exile -Nov.23

ChuckyHUN
Voltak problémáim, de már MAJDNEM minden rendben

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Birom mikor valaki azt mondja hogy azért csõd az élete mert egy segédmunkás vagy akármi. Azt a munkát is elkell végezni valakinek. Csak itt Magyarországon nem keresnek jól. Annak csõd az élete aki drogozik vagy eldobta magától a családot vagy a szerelmet. Attól még lehet valaki jó ember mert nincs diplomája. Viszont egy diplomás is lehet bunkó tahó paraszt.

Darkon
Nem
Voltak, vannak és mindig lesznek problémák ennek ellenére tökéletesen elégedett vagyok az életemmel.

(jó pesszimista válaszok:P, beletörõdöm, labilis, menõ kudarc)

Born to win

Bulykin
Mindenképpen, de azért azt nem mondanám hogy az életem egy merõ kudarc...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

toysoldier
Mindenképp, az életem egy merõ kudarc

nem merõ kudarc, de sokmindent máshogy csinálnék...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kas123
Voltak problémáim, de már minden rendben

NEOreg3
ez nem is kérdés.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kicsikiraly
elég labilis, de helyrehozható.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mike at home
az igenre miért csak 1 válasz van, míg a nemre 4?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PyRex
megint nincs elég válaszlehetõség. az életem nem merõ kudarc, sõt. de akkor is van egy vagy két döntés, amit annak idején nagyon szarul hoztam meg - ezeket visszacsinálnám.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Nem egy merõ kudarc, de van amit másképp csinálnék a mai fejemmel!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

miilann
nem feltétlen merõ kudarc de mindenképp újrakezdeném

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

tigeroo
Nem, beletörõdök hogy ez van.

Life goes on.
tigeroo
na ezt a szavazós izét hogy oldjam meg? mit kell csinálnom mert idegesít h nemtudok szavazni (opera böngészõ)
II Rocky II
midnenképp ujrakezdeném de nem állítom hogy az életem egy merõ kudarc:S szal szimpla ujrakezdés választ betettem volna :D

24 - Exile -Nov.23

Bercy
Hát ez egy elég nehéz kérdés. Nyilván senki se csinált mindent tökéletesen az életében, lenne mit "kijavítani".
Az biztos, hogy ha visszamenne valaki az élete egy elõzõ pontjára akkor több tapasztalattal vághatna neki.

Én a középsõ lehetõségre nyomtam, mert úgy érzem hogy változásra van szükségem.
elitehun
Én újra kezdeném de az életem nem egy merõ kudarc:)
VRSDM
ismerõs most törölte a wow-os accját, pedig lett volna a karakterre egy vevõ 20.000ért, de inkább törölte, azt a büszkeséget és boldogságot az arcán " igen, megcsináltam, abbahagytam " :D kész :D

u dont have to listen anybody else but me

fery02
Mindenképp, az életem egy merõ kudarc - attól a ponttól kezdeném újra, mikor erõsen elkezdtem foglalkozni a számítógépes játékokkal. Idõvel egy szar kocka lettem, és ez kihat teljesen az életemre. Szarul érzem most magam, ennyi. <#szomoru1>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bulba
Sokmindent rosszul csináltam de a végére a nagy dolgok majdnem mindig összejöttek. Amit meg elb-tam azt úgyse tudnám kijavítani.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

VRSDM
nekem mindig vannak rossz doglok, pl. már tudom hogy nem elektro-s suliba kellett volna mennem, viszont tudom hogyha nem oda mentem volna most nem ismerném azt az osztályt. így mindjárt mérlegelek és inkább szívok jó társaságban mint hogy " élvezzem " a sulit rosszban :D

Unalmas h mostansag szinte mindig ugyanaz a temaju kerdesek vannak. Elabszatade az eleted, hol cseszted el meg stb....
nekem Semmi problémám nem volt, ennél jobb nem is lehetne most az életem

II Rocky II
vagy lekéne állítani a kérdés beküldés funkciót és kész.
Mostatól meg a kimaradtott kérdéseket tennék be a szerkesztõurak , így végre kilehetne ûríteni a "gépet":D

24 - Exile -Nov.23

VRSDM
<#puszi>

Pepsi Twist
van 1 csomó kérdés ami 15+ pontot kapott azok miért nem kerülnek be?

DJ Skyline
na, úgylátom a jogsis kérdés eddig felkeltette az érdeklõdést. meg holnapra is bekerült egy kérdésem ^.^

kulabácsi
igyá még

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bardocz
Ability
Ergó vigyelek ágyba?
bardocz
PICSÁMON MARADVA NEM MEGY,CSAK KOTSIBAN!!4[/BRUTÁLNAGY]
Ability
Aluggyá bardibaba.
bardocz
VITZELTEM!!4
bardocz
NEM MÛKÖDIK AZ ADATBÁZIS!!4
Csak ha muszáj. (ha már üvöltöznek velem akkor porszivozok <#idiota> )
Bulykin
de szó szerint<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
akkor te még nem mosogattál egy heti szennyesedényt

akik meg az uccsóra nyomtak... hát... büszkék lehetnek, tényleg. na majd ha kirúgják õket otthonról akkor lesznek szarban

DFTBA &#3232;_&#3232;