A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
erre mondják a nagyok hogy ennyi idõsen hogy lehet ilyet mondani meg mi érhetett ami miatt ezt mondanám...
De akk is az elsõ :/
"Hogyan büntetnéd azokat, akik megkülönböztetett jelzést használó jármûnek (fõleg mentõ, tûzoltó) nem adja meg az elsõbbséget (akár jármûvel, akár gyalogosan akadályozza a haladásban)?"
1.: Megkülönböztetõ jelzést használó....
2.: Megkülönböztetõ jelzése
mert ha csak 1et használ a 2 vagy 3 közül (vagy mennyi van neki) akkor nekem nem kötelességem elengedni...
ergó: ebbõl az jön le hogy nem kell megbüntetni és a kérdés is tárgytalan :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A merõ kudarc nélkül. Szerencsére nem merõ kudarc az életem, de tudok olyan pontokat az életemben amikor nem tettem meg dolgokat és azóta is nagyon bánom vagy éppen fordítva. Szinte biztos vagyok benne, hogy néhány ezek közül merõben máshogy formálta volna az eddigi életem.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Semmi problémám nem volt, ennél jobb nem is lehetne most az életem" meg nem létezik
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egy paraszt is okosabb tisztelettudóbb tud lenni mint egy diplomás városi bunkó :D
24 - Exile -Nov.23
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Voltak, vannak és mindig lesznek problémák ennek ellenére tökéletesen elégedett vagyok az életemmel.
(jó pesszimista válaszok:P, beletörõdöm, labilis, menõ kudarc)
Born to win
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nem merõ kudarc, de sokmindent máshogy csinálnék...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
24 - Exile -Nov.23
Az biztos, hogy ha visszamenne valaki az élete egy elõzõ pontjára akkor több tapasztalattal vághatna neki.
Én a középsõ lehetõségre nyomtam, mert úgy érzem hogy változásra van szükségem.
u dont have to listen anybody else but me
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
u dont have to listen anybody else but me
nekem Semmi problémám nem volt, ennél jobb nem is lehetne most az életem
Mostatól meg a kimaradtott kérdéseket tennék be a szerkesztõurak , így végre kilehetne ûríteni a "gépet":D
24 - Exile -Nov.23
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
akik meg az uccsóra nyomtak... hát... büszkék lehetnek, tényleg. na majd ha kirúgják õket otthonról akkor lesznek szarban
DFTBA ಠ_ಠ