A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goruck
😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
egyébre nyomtam, de végülis a nevembõl fagad, van/volt egy honlap ahol ha beírtuk a nevünket kidobta, hogy mi lenne a nevünk Középföldén ha Ork, ha Elf, ha satöbbi-k lennénk
nevem Simon Kristóf "orknevem" Goruck the One-eyed > Goruck
bátyámé is ilyen, mint Elf Firithmenelion > Firith
azóta egyszer megtaláltam az oldalt, de már nem azt dobja ki...

ThisZip
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a Looooser nevû felhasználó, hogyhogy ezt a nevet regisztrálta magának.
A másik, emlékszem régebben legendásan elhíresült, hogy St nem mondja meg a neve eredetét. 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Bercy
Nekem félig-meddig a nevembõl ered.
A nevem Micskey Balázs.
Amikor középsuliban elsõs voltam akkoriban a magyar válogatott szövetségi kapitánya Bicskei Bertalan.
Na most ugye elsõben még annyira nem ismerik egymást az osztálytársak és egy félrehallásból kifolyólag márt jött is a bercizés.
ThisZip
"Carlos itt van és kinyír mindenkit."

A:SD:ASD:ASD:AS😄A:SDA:SD

FZoleee
A valódi nevemet használtam fel valamilyen formában.
ThisZip
Egyéb.

Régen haverral sokat cseteltünk éshát gondolkodtam, hogy kéne vmi jó kis név. Akkoriban bírtam a latin nyelvû, furfangos szavakat és elõvettem állatszótárt. A:SD:ASD:ASD:ASD (g*cirégen volt) Ebben nem találtam semmit, viszont volt egy másik idegen szótár és megláttam, hogy diszciplína= tudományág, tudományszak.... 😛

Jó hát akkor legyen a nevem Diszciplína, igen ám, de csetes ismerõsök, mindig csak ennyit írtak le, hogy diszcip. Látom hogyhát ez a név egyszerûbb és angolosítsuk. 😄

Ez maradt meg amikor regisztráltam, gondoltam, hogy nem találok ki más nevet, úgyse fogok fórumozni. 😊

Mostmeg utálom ezt a nevet, mint a xart, kérdeztem modit, hogy nem lehetne megváltoztatni, mondta, hogy sajnos a regisztrációs nevet nem.

Gondoltam, hogy legalább a logomban más név szerepeljen. épp breakcore-t hallgattam, amikor a Crazy Monkey pattant ki a fejembõl. 😄

Simaji
Nos hát a Simaji névnek van egy kis története. 😊 Igaz nem nagy de talán érdekes.

Amikor elõször weboldal készítéssel kezdtem szórakozni keresgéltem tárhelyeket ahová fel rakhatnám az oldalam.

Haverom mondta, hogy ott az FW.hu az elég jó. Mondom ok regelek is egyet-

Na most azt tudni kell, hogy a családi nevem asz Simai. Elõször erre próbáltam regelni de foglalt volt és ezért jött létre a Simaji. 😄

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

PyRex
"HuBBle - na figy. Hu ugye mert magyar vagyok, Hungary, BB mert eastern bikes márkájú a bmxem, és annak két darab BB van a logóján 😛 és Le, mint limitált kiadás, szóval csak én vagyok ilyen néven.
és az egész ugye utal az ûrteleszkópra is, mert szemüveges vagyok , így közösek a lencséink 😄😄D"

basszus, de ahogy ezt elmeséled, az sem semmi 😊))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

VRSDM
<#wink>

u dont have to listen anybody else but me

2., szíészáj ment a tévében <#vigyor3>

PyRex
Õ meg Laci? 😊 asd:ASD:ASD

VRSDM
egyéb nickjeim más oldalakon...

cHPis. ez is még régi modemes betárcsázós idõk, mikor szilveszterkor az volt a buli hogy haverral egész éjjel lógunk a csetponthun :CCC 😄 na azt a nevet akartam hogy chips. csak csúnyán melléírtam, biztos a sok gyerekpezsgõ 😄 na értitek ez onnan.

aztán van ahol ekor a nevem, az meg writer név. streetartos

most a legujjabb a bicós név amit kitaláltam egyik éjjel mámorosan 😛

HuBBle - na figy. Hu ugye mert magyar vagyok, Hungary, BB mert eastern bikes márkájú a bmxem, és annak két darab BB van a logóján 😛 és Le, mint limitált kiadás, szóval csak én vagyok ilyen néven.
és az egész ugye utal az ûrteleszkópra is, mert szemüveges vagyok , így közösek a lencséink 😄😄D

Rockynhooo
alapjáraton kb 6-7 éve mki rockynak hív , csak álltalában foglalt minden oldalan ez a nick így kikellett taláni vmit, és van egy Haverom akinek Bene a vezetékneve és kiírta mnsre h Beninho, én meg leloptam és Rockynhooo de nagyon utálom :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

VRSDM
valódi nevem egy része...
igazság szerint amikor lett netem 6-7 éve nem is tudom már, akkor kellett az invitelnél választani mailneveket amiket õk adnak nagy tárhellyel. és így faterom válaszotta a nevébõl hogy VRSLC. aztán a digigépünkhöz kellett rá 1hétre kb nagyobb memória kártya, és itt sg-n kérdeztem rá a fotósóknál hogy mi a különbség a flash meg a sima memkártya között. mert a mistralba két fajta volt 😛

aztán be kellett regelni, és apu után én lettem VRSDM, mint Veres Ádám :]

jó kis sztori.

Nekem egyszeru : birom az autos jatekokat es mar jott is a nev 😄 meg siettem is es ez jutott eszembe..

PyRex
10-11 évvel ezelõtt (igen fiatalok, akkor még modemmel toltuk és egy éjszaka alatt JÓ ESETBEN lejött 100MB... - egy mp3 kb. 20 perc volt...), gimnáziumban angolórán tanultuk ezt a szót, ami asszem valami jénai tál fajtát jelent, vagy mit - lol 😊 de megtetszett és azóta...

Pepsi Twist
nos az egyéb...

azért lett a popsi twist mert részeg voltam kellet 1 regg ide és az asztalon volt pepsi twistes üvegbe VBK 😄 á mondom jó lesz a pepsi twist név XD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
Ismert személyek, címek nevét kölcsönöztem.

Egyéb (kommentben kifejtem) (erre nyomtam)

whiskeyman
lássuk csak...whiskeyman..hm... fogalmam sincs mibõl eredhet

ja, megvan szeretem a whiskeyt

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Még másik két nicket használok. (nem itt sg-n, hanem máshol) azok meg az egyiket az osztályom találta ki nekem, a másik meg fantáziaszülemény.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Carlos
Delta Force demójából ered amit a haverokkal toltunk annó.
Amikor berohantál a faluba elkezdtek ordibálni spanyolul és tán valami Carlos-t is kihallottam.
Ekkor mondtam, hogy igen, Carlos itt van és kinyír mindenkit. Aztán rámragadt.

Þór vígi þessi rúnar

A vezetéknevem.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

BaliBoy
A valódi nevemet használtam fel valamilyen formában és Egyéb (kommentben kifejtem)

Az egyik haverom volt az értelmi szerzõje a névnek. Aztán amikor legelõször kerültem net közelbe és kellett egy nick, akkor hirtelen ez ugrott be. Azóta megragadt. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kicsikiraly
gyalogos lelép a zebrára > kocsi megáll... ha mindenki betartaná a szabályokat, körülnézés nélkül le lehetne lépni a zebrákra (persze ahol nincs lámpa.)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pepsi Twist
nekem a tököm tele van a biciklisekkel a motorosokkal meg a gyalogosokkal (a gyalogosokkal már kezdek megbékélni mert azok már szétnéznek mielött átgázol a zebrán) de a biciklis az megy mint a mérgezett egér... szét sem néz...

a motoros? arról meg ne is beszéljünk... volt vele 1 történetem tuti mondtam ha nem akkor ma reggel elmondom de most megyek aludni...

hát nem valami izgik a várólistára felvett kérdések <#szomoru1>
Goruck
😄 lehet

bardocz
De gondolom csak kategóriaelsõ<#buck>
Am az is szép teljesítmény,talán majd viszontláthatjuk a VB-n egyszer:-)
Goruck
haverom osztálytársa amatõr raliversenyzõ zsigával és mindíg nyernek, apja a navigátor és a srácnak nincs jogsija...

Simaji
Hello mindenki!

Nos hát nem lehet általánosítani szerintem. De azt sem igazán lehet megtenni, hogy minden egyénre külön csinálunk szabályt.

Nos én igazából bevezetném, hogy minden tanulónak kötelezõ legyen megcsinálni egy agresszivitás tesztet. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

bardocz
<#nevetes1>
bardocz
Én sosem megyek úton,így nem rakom ki a kezemet.Egyszer váltottam sávot,de azon az úton gyorsulni sem lehet,és már nem volt forgalom,este 11 volt😄
Ability
Igyál még! 😄
VRSDM
Bardi 😄 ne kötöszködj nem védelek meg.
am. mióta egyszer majdnem elütöttek kb. 150környékén az 50es táblánál fóton (2 baromállat gyósút éjjel) szembevesába jön mint a rakáta, én meg nézek mivan, no azóta hiába tré hiábanem ha fõótuon megyek inkább kiraom a kezem kanyarodásnál, és nolám bmxen ülön amin lazánkéne mennimintakiegyedülvan . étzzizrk berúgtam nagyontacskómódón és nemegy a betûkeresés de értitek bmxen ülök lazán a nadrág a combonnál élvezem a z életem éns mégis kirakom a kezem.m mertnekmaa akarok meghalni. ennyi 😊

bardinak adok igazat amúgy, decsakmarerta barátom 😉 (I)

bardocz
Nekem is van egy évfolyamtársam,aki kintrõl a picsából be szokott vezetni apjával a móriczig,és érdekes módon még egy balesetet sem okozott.Pedig hány éves?17?
tigeroo
az intelligencia nem korhoz kötött. egy siheder fiú általában okosabb mint mondjuk egy szétkurt vénasszony
milk41
pepsi embereknek csapódik😄(vigyázni kell ám vele😄)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Goruck
látom hogy még mindíg nem értitek, nem az életkoron múlik, hanem, hogy ki mennyire érett már az autóvezetésre. Van aki 17 évesen csak álatkodni tud a kocsijával és néha nekicsapódik valaminek. de van huszon, vagy harmicéves is aki ugyanezt csinálja(lásd: Pepsi 😄😛😛 csak õ nem csapódik semminek)
Én 17 éves, vagyok és nem szoktam állatkodni, nemsokára megyek el pár haverral találkozni, de nem baromkodni...
van egy ismerõsöm aki most lesz 15 és nagyon sokat vezet a városba és tud rendesen közlekedni...nem az életkoron múlik...

Darukezelő
30, 40 fölé? :S Nem sok az egy kicsit? Az autós iskolák kb csõdbe mennének, a mai 40 évesek vagy tudnak vezetni, vagy nem akarnak, vagy nincs rá idejük megtanulni, nagyon kevesen vannak azok akik ilyen idõs korukban teszik le a jogsit.

Kicsikiraly
nem

DFTBA &#3232;_&#3232;

FZoleee
õ az a kurva okos nálagyengébbembertmegverõs figura, szerintem <#smile>
milk41
ja,múltkor jövünk haza belgiumból 10órás utazás(ált ez 12-13szokott lenni,de mivel szakadt az esõ a belsõ sáv üres volt és 150-160 végig😄),beérünk a váci útra,mindenhol baszottnagy pocsoja,jön ki a bringás a mellékutcából be elénk(daewoo lanosba nincs ABS),apám fáradtan padlóig nyomta a féket és majdnem elbasztuk a bringást,de az annyira betojt mikor látta h csúszunk akkor úgyugrott le a bringáról mint valami szöcske azt majdnem elesett a vízben😄

limperatore
csak 30 és 32 év között lehetne jogsi<#zavart2>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bardocz
Talán zebra elõtt eleve lassítanod kéne,és nem ér váratlanul,hogy a hülyéje lelép eléd<#wilting>
Pepsi Twist
25-26 éves koráig mindig könnyû... utána egyre nehezebb 😄

Szabi84
20-21 éves is fiatal, inkább 40 fõlé tenném

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Pepsi Twist
tudom hogy elsõbbséget kéne adni... ez mind rendbe van... de azért a biciklis is körülnézhetne kisfiam... úgy megy le a járdáról mintha 1dül lenne az úton... az összes ilyen de komolyan az összes... és nemhiszem hogy 1 marhát láttam mert nem 25 lakosú kis faluban lakom... vagy ha nem 95% akkor én még nem láttam elég biciklist... vagy mindig a hülyébbik részével találkoztam

milk41
inkább tanuljon meg valaki fiatalabb korában vezetni(ügye ilyenkor még könnyebben megy minden),mint hogy 20-21évesen

bardocz
Te viszont kurva sokat tudhatsz,így fórumbeli megnyilvánulásaid alapján.Meg marha sok biciklissel találkozhattál,de inkább egy hülyét láttál sokszor,ha nálad ez 95%.Idióta autósok meg nem tudják,hogy biciklisnek elsõbbséget kéne adni,ÉRTED,NEM TUDJA!!!