A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
DFTBA ಠ_ಠ
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
tudom, gecikreatív. itt olvasom mindenki nevének van története, meg össze-vissza csavargatják egyesek, én meg csak lefelejtettem a magánhangzókat.
ez sg-n ha jól számolom ez a 6. regem (:DDD) amúgy meg máshol használok még vagy 5 fajtát, meg se tudom jegyezni mikor mit találok ki. Közös tulajdnoságuk, hogy fantázianevek, és mind szarok.
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
itt sg-n a 89es utótag pedig abból ered h 1989ben születtem:)
De minthogy az elég felvágós, beképzelt név lenne, mindazonáltal nem is vagyok rettenthetetlen - mert bizonyos emberektõl eléggé el lehet ijeszteni, rettenteni, így lettem Rettenthetõ.
Ezt leszámítva a hangok súgnak olyan neveket, amikbõl szerencsére egy sem lelehetõ fel az interneten, és van ahol az(oka)t használom.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Hymtozis, hYmTOZIS, hyMTOzIs.
Kuci a becenevem, és 2006-ban kezdtem használni neten is :D
Kuci + 06 = Kuci06 <#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
CefreTeam™
Toshiba L300-2C5
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Úgyh ezért gondoltam h kéne más, de az is eszembe jutott, h bármi amire én is gondolhatnék valós szó, vagy efféle, az másnak is eszébe juthat, és sokan nem is arra asszociálnának, aminek kapcsán én kitaláltam, h használom. A Szotyit viszont nem akartam eldobni, a Tomi meg (mint rendes nevem is) elég gyökér név lenne nicknek. Így vhol, és vmikor szépen elkezdtem ismét ezen agyalni, míg jött, h egy régi billentyûcsapkodós nevem tök jól hangzott. Ez volt a Hiozis, ezt CS-nél használtam régen, egy rövid ideig.
Tehát Hiozis, Szotyi, Tomi. Ebbõl jött, h 3in1 ami "én" lennék. Egy H és a hangzás az elsõböl. Aztán ez alapján betéve a Szotyi és a Tomi is.
Hymtozis (ejtsd: "ahogy tudod"; írd: "ahogy van")
SG-re kb. akkor regeltem, amikor elõször lett netem olyan 14-15 éves koromban, ergó ez az Ability egy elcseszett név, amit meg is akarnék változtatni. Amúgy egy reklámban láttam, és akkor megtetszett, tetszett a jelentése, a hangzása. :D
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
ezenkívûl még használom a millert,ami pedig az elõzõbõl jött.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Egyik kedvenc horrorfilmem Clive Barker - Hellraiser-e. Ebben voltak a cenobite-ok, azok a szépséges lényezetek. :)
gamertag: kenobita
még van egy amit amúgy használok az pedig a Danny,ez pedig a nevembõl jön:D
mindenhol ezt használom.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Milán
milk4
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
http://gaborszantai.co.uk/
ejj még nem is tudtam angolul, de fonetikusan leírtam cédérõl a szövegét, százszor visszatekerve :D
még ma is tudom :P
u dont have to listen anybody else but me
én régebben milka waffelini õrült voltam,hetente több ezret költöttem waffelínikre,ma is megtenném csak megtanultam nem hülyeségekre költeni a pénzt
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A kedvenc számomból jött.
Eminem - Like toy soldiers
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
szazl a tiger név jól csengett, az zsigerbõl jött:D
az oo pedig a 007-bõl (haverom volt sniper007 énmeg tiger007, tiger00, tigeroo)
kb.