A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
biztos valami sztárvárszos izébigyó!

Þór vígi þessi rúnar

szia, és neked hogy jött? <#smile>

Kicsikiraly
igen :D ezért mondom hogy nincs köze hozzá csak hasonlít :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

ChuckyHUN
De az Warren, nem Waren, nem?:D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Kicsikiraly
hát a Kicsikiraly az onnan ered, hogy tibiában akartam karaktert csinálni, és már idegesített hogy semmi név nem jön össze, beírtam ezt, elfogadta, és mivel a tibiás topik miatt jöttem fel, ezért azzal a nevemmel regisztráltam ide. de már inkább a Waren-t használom, ami fantázianév, bár van egy ilyen férfinév is, de azt nem ismertem amikor a Waren-t kitaláltam.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Énvagyokazapád
:D

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

ChuckyHUN
Miért neked miért nem Boros kóla?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist
miért nem prisoner? :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

PrisonMan
Egy Prison Break-es fórumon regisztráltam éppen, foglalt volt a nick amit akartam, aztán gondolkodtam mi lehet valami jó. Prison-t mindenképpen akartam, aztán Michael-re (fõszereplõ) is akartam valamelyest utalni; és voálá így lett a PrisonMan

ChuckyHUN
kb.. 8-9 éve voltunk nyaralni lebarnultam mint az állat, így lettem Csoki aztán utána meg alakulgatott valahogy

A valódi nevembõl ered <#wilting>
tudom, gecikreatív. itt olvasom mindenki nevének van története, meg össze-vissza csavargatják egyesek, én meg csak lefelejtettem a magánhangzókat.
ez sg-n ha jól számolom ez a 6. regem (:DDD) amúgy meg máshol használok még vagy 5 fajtát, meg se tudom jegyezni mikor mit találok ki. Közös tulajdnoságuk, hogy fantázianevek, és mind szarok.
Goruck
nekem is van egy Szücsi nevû nagyon kedves ismerõsöm, de az lány :D

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

szucsy89
Szûcs Norbert lévén, valamilyen szinten a valódi nevem használtam...osztálytársamim hívtak/hívnak Szücsinek elõször msnen lett ez a nevem mostmár mindenhol ez:)

itt sg-n a 89es utótag pedig abból ered h 1989ben születtem:)
Battletech regényekbe van egy 85 tonnás klán harci mech a Masakari,na szóval onnan van:) ami mellesleg benne van a mechwarrior4-be is
Rettenthetõ
Amikor választottam, akkor elég sokszor láttam a Rettenthetetlen címû filmet.
De minthogy az elég felvágós, beképzelt név lenne, mindazonáltal nem is vagyok rettenthetetlen - mert bizonyos emberektõl eléggé el lehet ijeszteni, rettenteni, így lettem Rettenthetõ.
Ezt leszámítva a hangok súgnak olyan neveket, amikbõl szerencsére egy sem lelehetõ fel az interneten, és van ahol az(oka)t használom.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Black Hawk
az eredeti nickemet Hmuda kivágta mint macskát szarni úgyhogy kellett egy gyors 5let másik nickre (nem láttam a filmet és nem játszottam a játékkal se csak úgy jött)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Nem használtam fel egy betût többször...
Hymtozis, hYmTOZIS, hyMTOzIs.
kuci06
egyszerû:
Kuci a becenevem, és 2006-ban kezdtem használni neten is :D
Kuci + 06 = Kuci06 <#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

<#eplus2><#eljen>
Abszolút fantázianév. :D
kulabácsi
lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
nemtom, lehet ez ment akkora tv-ben :O amit szoktam máshol használni az foglalt volt (bekaphatja -.-) azt ez lett :C

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mert szeretem, ha büdös a picsa...egy kicsit

CefreTeam&#8482;

gergobaby
Egyéb: CSüli: Osztályban, oszt.fõnököm jóvoltából, papLAN: háezmeg vmi viccbõl asszem ... ( Így szólt: Hogy nevezik a papok hely hálózatát? papLAN ) :D:D

Toshiba L300-2C5

poppe
asszony fantáziájában született meg :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

regen F1restarter volt aztan f1re most meg a Pendulum : Painkiller szamba ahogy mondja az mc hogy Painkillah abbol lett hogy Paink1llah :D
Hayni
hát a szotyihoz nem sok köze van : DD
max a y maradt meg XD
no comment

Régen Szotyiként toltam egy-két játékot (meg elsõ fórumon), és észrevettem, h más s játszik/koczkul/gépezik ezen a néven, és nekik nem igazán azért, amiért nekem. A volt háziállatomat hívták így.
Úgyh ezért gondoltam h kéne más, de az is eszembe jutott, h bármi amire én is gondolhatnék valós szó, vagy efféle, az másnak is eszébe juthat, és sokan nem is arra asszociálnának, aminek kapcsán én kitaláltam, h használom. A Szotyit viszont nem akartam eldobni, a Tomi meg (mint rendes nevem is) elég gyökér név lenne nicknek. Így vhol, és vmikor szépen elkezdtem ismét ezen agyalni, míg jött, h egy régi billentyûcsapkodós nevem tök jól hangzott. Ez volt a Hiozis, ezt CS-nél használtam régen, egy rövid ideig.
Tehát Hiozis, Szotyi, Tomi. Ebbõl jött, h 3in1 ami "én" lennék. Egy H és a hangzás az elsõböl. Aztán ez alapján betéve a Szotyi és a Tomi is.

Hymtozis (ejtsd: "ahogy tudod"; írd: "ahogy van")
Ability
Most a 'dzsani' nevet használom, ami egyértelmûen a nevembõl (jani) ered. Ez a végleges, ezt nem akarom változtatni. Nem sok fantázia van benne, nem is annyira eredeti, de tetszik. Elõtte volt egy 'Sh!ZzLe', amit késõbb csak 'ShiZy'-nek használtam. Ez még az az idõszak volt, amikor multi játékos voltam, és kellett valami leet nick. Ennek a névnek nem sok története van, az amcsiknál van egy ilyen 'izzle' szleng. Az a lényeg, hogy bármit elémondhatsz, és az 'izzle' részbe pedig behelyetesíthetsz valamit. Ergó ShiZzLe -> Shit pl. Ez ritka név volt, elmagyarázva a legnagyobb baromság, de egyébként ha meg látják, akkor olyan hangzatos, hogy 'Sh!ZzLe'.

SG-re kb. akkor regeltem, amikor elõször lett netem olyan 14-15 éves koromban, ergó ez az Ability egy elcseszett név, amit meg is akarnék változtatni. Amúgy egy reklámban láttam, és akkor megtetszett, tetszett a jelentése, a hangzása. :D
Beast Machine

...vágod?

gazgoblin
regi magic the gathering-es idokben goblinnal nyomultam es ez ragadt ram

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Goruck
ez egy jó kérdés !!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

bardocz
ahaja<#idiota>
bardocz
Vezetéknév.
miilann
amugy márk vagyok. de egyik haverom haverja nem tudta megjegyezni. ezért lettem milán,ami általában foglalt volt igy lett a miilann.
ezenkívûl még használom a millert,ami pedig az elõzõbõl jött.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

cenobite
Egyéb...

Egyik kedvenc horrorfilmem Clive Barker - Hellraiser-e. Ebben voltak a cenobite-ok, azok a szépséges lényezetek. :)

gamertag: kenobita

joshua
a Joshua vmi rajzfilmszereplõ akire a volt osztályom szerint hasonlítok<#idiota>
még van egy amit amúgy használok az pedig a Danny,ez pedig a nevembõl jön:D

Itt élek

NEOreg3
neo+regisztrált (az ötlet az újreg-régreg párosból született)

mindenhol ezt használom.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Egy klán név volt még DC ben! És ezzel a nickel írtam hivatalosan mint az egyik vezetõ!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

milk41
am az elsõt is választhattam volna mert:
Milán
milk4

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Bulykin
Bulykin egy orosz focista, a haverjaim szerint hasonlítok rá(ami nem igaz)...elég béne játékos, szal remélem értitek miért hívnak így:D:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

A valódi nevemet használtam fel valamilyen formában.<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

VRSDM
azóta kinder pinguit veszek :D

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
bit by bit, turn apart, we never win ...

ejj még nem is tudtam angolul, de fonetikusan leírtam cédérõl a szövegét, százszor visszatekerve :D

még ma is tudom :P

u dont have to listen anybody else but me

milk41
Egyéb (kommentben kifejtem)

én régebben milka waffelini õrült voltam,hetente több ezret költöttem waffelínikre,ma is megtenném csak megtanultam nem hülyeségekre költeni a pénzt

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

toysoldier
Egyéb (kommentben kifejtem)

A kedvenc számomból jött.
Eminem - Like toy soldiers

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

tigeroo
vmi vagány nevet akartam még a gamestar online-ra 2002 körül.
szazl a tiger név jól csengett, az zsigerbõl jött:D

az oo pedig a 007-bõl (haverom volt sniper007 énmeg tiger007, tiger00, tigeroo)

kb.
z99999
nem volt jobb ötletem<#bdead>

Pszt.