A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
Vodafone

DFTBA ಠ_ಠ

Carlos
T-Mobil (Westel). kb 10 éve.
Asszony, család ingyen bármikor bármeddig, Vodára/Pannonra kedvezményes hívás bármikor, 40 ingyen sms, 2500/hó.

Þór vígi þessi rúnar

Bulykin
Vodafone, percdíjas szal nem valami jó, de az sms az óccsó😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ThisZip
T-Mobile
kb 7-8 éve

gondolkodtam, hogy T-Mobile-os szám mellé veszek egy másik számot, végignéztem a számlistámat, és nálam Pannon meg Voda ugyanolyan arányban van, de szerencsémre azt látom, hogy egyre többen váltanak át T-Mobile-ra, ugyhogy mindegy <#vigyor3>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

T-Mobile de kurvára nem érdekel =O)

whiskeyman
szintén Pannon 8 éve

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Pannon kb 7-8 éve

poppe
pannon, de leszarom...mikor kellett új teló, pont ott volt olyan amilyen tetszett, + asszonnyal ócsón hívjuk egymást ingyen... de volt már mindegyik

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

vodafone természetesen 😊 / legjobb szolgáltatás, legjobb tarifa / <#gonosz1>

FZoleee
Pannon forever 😊
DJ Skyline
Pannon már 7 éve

tigeroo
nekem nincs telefonom :l elhagytam a hegyalján. de tájmobilos voltam akkor szazl arra nyomtam.
MaSzKa
általánmosba suliba kaptam osztályrsaktól

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

hát az én nevem félig az igazi . másrészt meg kezdõként nem tudtam miért nem fogadja el e-mail cím készítésekor a nevet és méregbõl megnyomtam 1 betût és ez így ment 3 betûn át amikor végre elfogadta , de ma már szinte mindenhol ezt használom ...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Jano
Mike - Michael - Mihály

Cyyya Misi. <#smile>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bardocz
<õ tudja,de senkinek sem mondja meg :-)>
PyRex
mi vagy? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bardocz
Gábort gondoltam😊
Mike at home
amúgy meg nemvok Miklós, ahogy Jano sem János

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Egyéb:

anno régen, az index fórumán minden egyes hsz-hez be kelett lépni, innen a rövid 4 karakteres név: Mike

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

wordsworth
William Wordsworth 18sz angol kötõõ 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Nem fert ki a Gabriel ArchAngel sehova, azert maradt ez (Gabor)...<#vigyor2>

http://gaborszantai.co.uk/

Goruck
ott a pont 😊

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

poppe
ti megnézitek egy bannolt emberke linkjét? 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

manapság meg kihalt ez a zenei stílus, és több kisebb ágba épült bele. innentõl kezdve már tényleges zenei alapja sincs az egésznek, csak kell valami összefoglalónév a tépett hajnak.
na beindította a link az offtopikot :p
Miért lenne az ? Egy zenei stílus volt alapból, csak mostanában aki furán öltözködik egybõl emo 😊 Bár a 90 %-uk csak "divat emo" mert ez jön be a csajoknak 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BaliBoy
Pedig az egész emo önmagában egy paródia 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kicsikiraly
ez az egész emogochi egy ilyen anti-emo paródia<#szomoru1><#wow3>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Netgear
Na én is megszavaznék egy hatalmas seggberúgást az összes EMO-stól akit imád! Tököm tele van már a kis tizenéves EMO imádó fõleg picsákkal / és fiukkal!! Mindenhol ez megy.......S Z Á N A L M A S

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Egyéb:
amikor be akartam regizni, beírtam 20 nevet de egyiket se fogadta el, végül ezt elfogadta, azt ennél maradtam.. 😄

sztem nem kell sokat részletezni.. Szabolcs a keresztnevem, és '91-be születtem -.-"

én megszavazok egy banánt a picsádba
Paulie
jóaza dzsani (:

.

Kicsikiraly
itt nem is a szavazás eredménye, hanem a leírások az érdekesek 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

DJ Skyline
fantázianév

- Ismert személyek, címek nevét kölcsönöztem.

két kedvenc NHL-es jégkorongjátékosom volt régebben: Doug Weight és Doug Gilmour, tetszett a stílusuk, hogy baromi sok gólpasszt adnak mindig, és viszonylag kevés gólt lõnek, mert akkor is továbbpasszolnak, mikor más már rég lõne, így adta magát, hogy Dougie (a név becézett alakja) lesz
azóta az egyikük már rég visszavonult, a másik is "öreg" már, meg mostanában már nem is nagyon követem a hokit, inkább mást, de a név megmaradt (de már lecserélném, ha lehetne...)

ez a nevem bazdmeg 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy hiphop partykat szervezõ brigád neve volt régen

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Bexter
Bexter - anno réges rég nagy scooter rajongo koromban fehérre volt festve hajam akkor kezdtek el bexternek hivni mivel az énekesnek is hasonlo neve van h. p. baxter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Goruck
<#idiota>

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

a becenevem: Cucmaláj.
állítólag illik rám <#idiota>

Kérem kapcsolja ki!

LordVenom
Ismert személyek, címek nevét kölcsönöztem.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Rockynhooo
hosszú idõk óta ez az elsõ kérdés ahol minden posztot elolvastam , vannak yo sztorik xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Aszittem Zsani 😄

BaliBoy
Pedig az Abillity sokkal jobb sztem.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Jano
Ja, Dzenut meg Mike találta ki.

Jano
Melóhelyen volt egy Janó becenevû fickó, aki egy érdekes figura volt. Mikor regeltem az SG-re, pont betoppant az irodába, ÍGYHÁT. De engem Dzsénónak, vagy Zsánónak kell ejteni, nem vagyok János. -.-
Úgy lettem mégis János, hogy természetesen midenki Jánosozott itt a fórumon, a Loál meg hamáregyszer kiötlõdött, akkor métne. :-|

Neme ViktorVector, ami a Viktorból eléggé adódik, a Vector-t meg tesitancsi aggatta rám 😊

LeWyTy
Az én sztorim a legkeményebb! szerintem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leventének hívnak...levitinek csúfoltak<#wow3>...ebbõl lett a LeWyTy...
Azé Gerry van a képemen mer egyik haverom kitaláta hogy énvagyok a GERGÕ és kész...<#idiota><#idiota><#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gercse
Gergõ foglalt volt, számokat nem szeretek írkálni utána, el kezdtem a becézet formákat keresni, az is mind foglalt volt, így maradt a gercse
édesanyám becézett így amikor kicsi voltam, most már mindenhol ezen a néven vagyok szinte fent, de a valóságban senki nem szólít így (már)