A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszony, család ingyen bármikor bármeddig, Vodára/Pannonra kedvezményes hívás bármikor, 40 ingyen sms, 2500/hó.
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
kb 7-8 éve
gondolkodtam, hogy T-Mobile-os szám mellé veszek egy másik számot, végignéztem a számlistámat, és nálam Pannon meg Voda ugyanolyan arányban van, de szerencsémre azt látom, hogy egyre többen váltanak át T-Mobile-ra, ugyhogy mindegy <#vigyor3>#vigyor3>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Cyyya Misi. <#smile>#smile>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
anno régen, az index fórumán minden egyes hsz-hez be kelett lépni, innen a rövid 4 karakteres név: Mike
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://gaborszantai.co.uk/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
na beindította a link az offtopikot :p
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
amikor be akartam regizni, beírtam 20 nevet de egyiket se fogadta el, végül ezt elfogadta, azt ennél maradtam.. 😄
sztem nem kell sokat részletezni.. Szabolcs a keresztnevem, és '91-be születtem -.-"
két kedvenc NHL-es jégkorongjátékosom volt régebben: Doug Weight és Doug Gilmour, tetszett a stílusuk, hogy baromi sok gólpasszt adnak mindig, és viszonylag kevés gólt lõnek, mert akkor is továbbpasszolnak, mikor más már rég lõne, így adta magát, hogy Dougie (a név becézett alakja) lesz
azóta az egyikük már rég visszavonult, a másik is "öreg" már, meg mostanában már nem is nagyon követem a hokit, inkább mást, de a név megmaradt (de már lecserélném, ha lehetne...)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
http://bexter.hu Szép Fényeket!
állítólag illik rám <#idiota>#idiota>
Kérem kapcsolja ki!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Úgy lettem mégis János, hogy természetesen midenki Jánosozott itt a fórumon, a Loál meg hamáregyszer kiötlõdött, akkor métne. :-|
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azé Gerry van a képemen mer egyik haverom kitaláta hogy énvagyok a GERGÕ és kész...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?