127612
  • Zoli007
    Az eleje óta nézem, de az utolsó pár évadot már csak végigkattintgatom.
  • Lacee86
    Nem láttam egy részt sem, nem is érdekelt soha.
  • Pluskast
    Minden évadot követtem, vagy inkább úgy mondanám, hogy minden évadját megnéztem. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz a vége.
  • molnibalage83
    A 4. évad premierje előtt kezdtem nézni, akkor ledaráltam az első 3 évadot gyorsan és azóta is nézem.
  • cenobite
    Egy részt sem láttam, de egyszer talán végigseggelem. Anyum viszont nagyon rá van kattanva. :)
  • Musachy
    Nem néztem meg egyet sem, nem is érdekel.
  • Fbn Lx
    a 3. évadig jutottam azt hiszem, egy átlag feletti sorozatnak mondanám. 6/10.
    a könyveket olvastam az ötödikig, összehasonlíthatatlanul jobb. Azt értem, hogy ezekből a könyvekből világsikert lehet képernyőre vinni, de pont egy ilyen középszerű sorozat formájában? Miért van erre rákattanva mindenki, a könyv helyett?
  • Freeda Krueger
    Egyetlen részt sem láttam,de nem is érdekelt.
  • molnibalage83
    Új szavazás.
  • Lacee86
    Tarthatnék, de nem akarok. 27 m2-es garzonban lakom, ide hova hozzak állatot. Majd ha egyszer netán lesz udvaros házam, akkor oda tervezek egy kutyát.
  • Zephyr Retiring
    Mindegy a sorrend, hiszen úgyis mindkettő lesz majd idővel. Vagy nem?
  • molnibalage83
    Hétfőn Game of Thrones vagy egy környezetvédelmibb jellegű kérdés legyen?
  • Calver
    macska, 12 kilónyi maine coon boldog tulajdonosa vagyok, egy közel másfél éves, gigantikus kislány és egy 10 hónapos (már biológiailag nem) tökös jószág formájában. bónuszként jár hozzájuk az a szuperképesség, hogy az ember képtelenné válik belőni egy macska életkorát ("jajj de aranyos kiscica!"), mivel kétszer-háromszor akkorák, mint egy normális házimacska.
  • Zephyr Retiring
    Kutyát, macskát jelöltem.
    Van, de nem szeretnék opció is kimaradt :)

Magyarázat: nagylány sok éve (úgy 8) hazahozott egy pici kutyulit, majd nem sokra rá egy még icipicibb cicuskát.
    Ahogy az lenni szokott, a kis kedvencek nagy, folyton éhes dögök lettek, nagylány is elköltözött már, kutyu-cicu páros meg maradtak apuci és anyuci nyakán :)

Viccet félretéve, azért időközben megszerettem a "kis" dögöket...(de ide többé nem jön másik háziállat, ha ezek kimúlnak egyszer)
    Az tuti ;)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.04.13. 19:55:21
  • Dzsini
    ... én meg többször jártam békát menteni (éjszaka járőröztünk autóút mentén, és a túloldalra készülő békákat begyűjtöttük, biztonságban áthordtuk a túloldalra).

Igaz nem is lettem igazi modern programozó. Talán pont ezért :)
  • Fbn Lx
    egy igazi modern programozó sosem vállalna be egy ilyen természetközeli élményt, mint megfogni egy békát.
    pfejj, de undorítóak. és régen tele volt velük a kisváros ahol laktam, ha éjszaka esett az eső. Olyankor magas térdemeléssel mentem haza, nehogy a bokámnak ugorjanak
  • Renegade
    nem segít :D

de értem :)
  • Dzsini
    Minden viccet valaki valamikor először hall :) De (ez) a vicc ettől nem lesz új.
  • Renegade
    basszus, te aztán tudod, hogy, hogyan kell letörni az ember lelkesedését
  • Dzsini
    egy újszülöttnek... :)
  • Renegade
    wow, rég hallottam új viccet :)

mondjuk borzasztó, de akkor is :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2019.04.11. 16:49:35
  • Renegade
    ha már háziállat, gondolom, mindenkinek megvan a Lassie hazatér:

Szóval, már etetve volt a kis bicebóca, de még nem volt befogadva, amikor elvitték messzire, pár hét után nem visszajött o0?
    Ez amúgy roppant érdekes, mert azt mondják, hogy a macskák helyhez ragaszkodnak, de nem egy olyan embert ismerek, akik vitték költözésnél a cicákat, aztán eszük ágában nem volt visszamenniük...a macskáknak, nem az embereknek. :)
  • molnibalage83
    A programozó megy haza éjjel a munkahelyéről, amikor elé kerül egy kicsi béka és kiabálni kezd:
    - Programozó! Programozó! Én egy elvarázsolt, szépséges királykisasszony vagyok, akit egy gonosz boszorka változtatott át! Csókolj meg, akkor visszaváltozom bűbájos királylánnyá!
    - Hö-hö. - mondja a programozó, és zsebre teszi a békát. A buszon egyszer csak hallja, hogy a béka mocorog a zsebében, hát kiveszi:
    - Programozó! Programozó! Csókolj meg, meglátod, szép királyleánnyá változom, utána a tiéd leszek!
    - Hö-hö.
    - Neee, várj még! Mondd már meg, miért nem akarod, hogy visszaváltozzam királyleánnyá, és a tiéd legyek?
    - Tudod, királylány, rengeteg a munkám, stresszben élek, alig vagyok otthon, egy csaj csak púp lenne a hátamon. De egy beszélő béka - hö-hö - az menő.
  • Fbn Lx
    halakkal próbálkoztam gyerekkoromban, de még az ő tartásukhoz szükséges időhöz sincs kedvem, szóval igényesebbel semmiképp sem foglalkoznék. bár egy gekkót szeretnék esetleg, az kibaszott menő
  • Freeda Krueger
    Az egyik csak félig az enyém. :)
  • molnibalage83
    1,5?
  • Freeda Krueger
    Lehet és van is,1,5 macska :)
  • Musachy
    Egy kutya, egy papagáj. Meg van még sok madár, bogár, pók, gyík meg kígyó (sikló) is a birtokon. Igaz utóbbiak önként...
  • ToxiMaxi
    Mióta meghalt a kutyánk azóta nincs. Egy darabig nem is lesz, majd ha a gyerek akar egyet, akkor lesz újra. Nagy öröm a kutya, de rosszabbul viseltem az elvesztését, mint egyes családtagok halálát.
  • molnibalage83
    Upsz, erre nem is gondoltam.
  • Renegade
    kimaradt, a nem szeretnék, de lett :)

az egyik szomszéd nem fordít nagy (semmilyen) figyelmet az épp aktuális macskája ivartalanítására, így egyszer csak megjelent a kertemben egy törött lábú kiscica, én meg megszántam, szóval lett egy macskám
  • molnibalage83
    Új szavazás.
  • Renegade
    wow, ha nem jutok tojáshoz, akkor nálam, kis túlzással elvonási tünetek vannak :)
    heti 4 tojás alatt rosszul érzem magamat :)
  • Zoli007
    Nem tudom, nem érdekel, házi tojást eszek.
  • Fbn Lx
    nem tudom, én pár éve amikor először olvastam ezekről a számokról megnézegettem a spárban párat különböző dobozokban, és úgy emlékszem hogy hármast nem láttam, mert úgy emlékszem hogy nyugtáztam hogy oké, nemszarminden. De lehet, hogy csak konfabulálom. Az utóbbi néhány hónapban nem sok tojást ettem.
    Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2019.04.04. 21:08:31
  • Lacee86
    Nem tudtam, megnéztem, de hogy őszinte legyen, nem fogom ezután sem nézegetni ezt, mint ahogy eddig sem tettem.
  • Renegade
    izé, 0 vagy 3, sem egyest, sem kettest nem láttam eddig itthon (külföld országra nem emlékszem tojás ügyben)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2019.04.03. 20:15:30
  • Renegade
    akkor te külföldi vagy, mert nálunk (Auchan, Lidl, Aldi) a kettes az nem játszik, ha van is ilyen, az külföldre megy :)...vagy vidéki, vagy tudod, melyik "nénit" kell leszólítani a piacon :)
    Nyitván, van 0 meg egyes, csak az picit drágább, de kettes valahogy nincsen o0
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2019.04.03. 20:08:40
  • Fbn Lx
    ja, én a hármasról annyit láttam, hogy ketreces, nem volt ennyire deszkriptív. Egyébként emlékeim szerint a "nem bio" tojások amiket látni szoktam, néha egyesek, sokszor kettesek, de hármast még nem láttam élőben.
  • Renegade
    "3 – ipari körülmények között tartott tyúkok, csőrlevágott állatok, vegyszeres táppal és gyógyszerekkel etetve", de mint kiderült, ha nem vágják le másfél évesen (az, az a kor, amikor már nem éri meg tartani, mert ki tojták magukat) és odaadják őket (?azokat?) egy farmra, akkor regenerálódnak és még sok évig élnek. Sőt, ez a hanyatló nyugaton már sok helyen tiltott...mármint a kis ketrec, csonkolás, ilyesmi).

Nyilván ez a fajta állat tartás igaz a többire is (kisbárány, kismalac, uszony nélküli cápa, ilyesmi).
    Én igyekszem megfizetni a "jól tartott míg meg nem halt" állatokat, de nem mindig jön ki a matek :(.