127612
-
dettó.
ha hidegebb idő lesz (október-novemberben), akkor jön a körszakáll -
és, mekkora köcsögség már, amikor valamelyik spanod kér vizet temeg töltesz neki vodkát :DDddd
vágod, jól meghúzza mert szomjas és nemis szagolja se semmi :D -
jelenleg borostás vagyok mert hetente csak egyszer van kedvem borotválkozni, de amúgy mindig simára borotválom -
Nincs, mert nem szeretem. -
Nekem jóformán naponta kellene borotválkozni, mert olyan gyorsan nő és baromi erős szálú. -
Nincs, mert nem szeretem / nem áll jól nekem
Soha nem is akartam, nem is akarok... -
Igen, mégpedig a következő típusú...
Kecskeszakáll, de még elég kezdeti stádiumban van:D -
ba32107 #39953 Na kb. olyan volt nekem is, mint a te fekete-fehér képeden, annál hosszabbat nem akarok :D De az full jól néz ki. Ezek szerint hajnyíróval érdemes az ilyet szinten tartani? -
nincs mert nem szeretem, nem áll jól
lány vagyok és van opció is kellett volna
-
Naná, hogy van. Szinte már családi hagyomány. :)
Az elmúlt 12 évben egyszer szedtem le, mert véletlenül elbambultam és belevágtam. -
A 3as verzióval rendelkezem :) -
Van távtartós arcborotva, de azt a hosszt már hajvágóval is lehet szintentartani, az jóval olcsóbb (főleg ha van otthon) :)
A hosszabb szakállat már aktívan karban kell tartani, ahogy a hajat is - mosni, tisztítani, fésülni és akár krémezni is, különben nagyon hamar töredezik és rendkívül igénytelenül néz ki (plusz beleragad az ebéd :D )
Az meg, hogy elkezd viszketni természetes, mert alatta a bőr nem szokott hozzá, hogy ilyen izék állnak ki belőle, és nem kap annyi levegőt - ezért kell ápolni. Pár nap és elmúlik, később pedig már nem fog viszketni mikor megnől. -
ba32107 #39948 Épp mostanában "kísérletezgetem" a témával. Meghagytam egy hétig, tök jól áll mindenki szerint, és nekem is tetszett. Csak a bajszomnál vágtam le. Viszont egy hét után már egyrészt nagyon szúr és viszket, másrészt megnőnek a szálak, és a jól kinézőből igénytelenbe megy át. Mivel lehetne azt megoldani, hogy tartsa a kb négynapos szintet? Villanyborotvához van ilyen "távtartó"? Most tudom hogy faszságot kérdezek, de eddig mindig hagyományos borotvát használtam. -
Nincs, mert nem szeretem / nem áll jól nekem -
Rundstedt17 #39946 max egy hétig lusta vok borotválkozni de az még csak nem nevezhető szakállnak -
Rundstedt17 #39945 nincs -
alapjába véve 1es mert lusta vagyok borotválkozni.
néha meg mókából 3-as.
de amúgy a hétköznapokon csumpira nyírom. -
nagyjából 4-es -
nem szeretem -
extramagascsaj #39941 Lány vagyok, szóval nincs -
5m0k3sh0w #39940 Nincs, mert nem szeretem
-
huntofa #39939 :DDDDDD Én is körbeszarom már a várost ahol élek.
-
úúúhhh hallodd...most hogy mondod ezt az elnyelőst áhhh, pedig erre sosem emlékszem, csak a helikopteresre másnap...nagyon szar érzés xD
nameg a dehidratáció, az se vmi kellemes, mennél inni, de annyira kivagy, hogy meg sem bírsz mozdulni az ágyban, másnap meg konkrrétan porzik a szád -
gecire örülünk neki! -
Mi a kedvenc alkoholos italod?
Abszolút nem fogyasztok alkoholt. 29 13.43%
Csak alkalom adtán ... 49 22.69%
Csak lazítós italokat ... 53 24.54%
Kimondottan ínyenc vagyok ... 8 3.7%
Egyszerűbb alkat vagyok .. 15 6.94%
Csak a rövidek. ... 20 9.26%
Bírom a piát ... 4 1.85%
Nekem tökmindegy ... 38 17.59%
216 szavazat, 13% antialkoholista volt pont 1 hete
most 245 szavazat, és 20,5% - ennyire mások szavaznak egy-egy alkalommal? (a többi arány is érdekes) -
inkább ne is mond.. előjönnek a régi "szép" emlékek.
most csak öt sört ittam, de húú.. régen ehhez még jött egy üveg pezsgő, nah az vert kenderbe.. meg a rum és csokilikör, sör meg vodka.
nem bírom már mint régen :| meg nem is kívánom
sok hülyeséget megcsináltunk haverokkal és semmire nem cserélném el azokat az estéket :) -
helikopter effektusnál csak a verem effektus a rosszabb...
mikor úgy érzed hogy elnyel az ágy :D
39932.szóval 3-4 sörtől erősen ittas vagy?! ha nem akkor nem vagy ittas. ha igen akkor meg hogyhogy nem csinálsz hülyeséget? -
nem akarok lefeküdni mert tudom, hogy forogni fog a világ :S -
"Erősen ittasan is többnyire normális, racionális maradok, nem csinálok hülyeséget."
Ez nálam kb 3-4 sört jelent, ettől senki nem csinál hülyeséget. -
nekem van egy fogadásom önmagam felé...
erről csak kevesen tudnak, de itt névtelenül nektek elmondom.
szóval megfogadtam hogy 20éves koromig muszáj lesz Fóton (ahol lakom) precízen rakni egy igazi szép barna magyaros SZART! a főút közepére.
és a para hogy nov.23án van a szülinapom, szóval szorít az idő : )
de nemhiszem hogy gondlesz. a rutinból hazafele a főúton pucérsprintek után szerintem ez nem okoz majd gondot :] -
Nem is gondoltam,hogy ennyi antialkoholista van itt.:) -
Mostmár nem iszom, ebben az évben pl még nem is ittam semmit.
Régebben volt 1 pár emlékezetesebb, még középiskolában. A legjobb az első volt. Az osztályom diszkót csinált, én és néhány cimborám voltunk az öltözőőrök, de hát én inkább elmentem inni a vagány cimborákkal. Volt némi vodka, volt némi vörösbor, és még hozzá egy kis pálinka is. Arra emlékszem, h egyik pillanatban az öltözőben még viszonylag normális vagyok, aztán az egyik cimbora beszólásán röhögőgörcsöt kaptam, és úgy maradtam pár percig. Aztán a következő az volt, h a táblához hozzávágtam 1 szappant, ami nem tudom minek volt ott, de jó ripityára tört. És utána már nem volt megállás. Minden csajnak udvaroltam aki bejött a kabátjáért. Levetkőztem félmeztelenre és feszítettem. (Ja utána volt 1 csaj akivel, ha találkoztam, mindig úgy nézett, a szeme majd kiesett :D) Emlékszem, h egy sráccal szóban összevitatkoztam, aztán elkergettem. Az osztályfőnökömnek már 2 gyereke van attól a tanárnőtől, akivel akkor összefogtam a kezüket, h legyen már köztük vmi.
És a legjobb az volt, amikor hétfőn reggel bementem a suliba, akkor az osztályom aki a tanterem előtt várakozott, kitörő tapssal fogadott, mert én, az osztály egyik legjobb tanulója jó műsort csináltam :) -
Nem iszom. -
extramagascsaj #39927 Erősen ittasan is többnyire normális, racionális maradok, nem csinálok hülyeséget. -
F1re #39926 azserossz :D:D -
:DDDDD
haverom: mentünk részegen az utcán , ő tolta a bicoját , bekanyarodnak rendőrök az utcába meglátja őket , bicot eldobja majd beugrik két virágágyás közé , összehuzza magát :D rendőrök oda szaladnak világítanak "megvagy" , haver feláll: "ipi apacs most ti jöttök"
-
F1re #39924 de akkor haverom reszeg beszolasa volt eddig a legnagyobb :D
kb 11 haverommal mentunk tolunk bulizni ejjel 1kor es utkozbe befarol elenk 1 rendor :D termeszetesen pont akkor amikor 1 vascsövet nyomot a haverom a kezembe :D 1bol eldobtam kerdeztek mivolt az mondtam semmi.. aztan kerdezik éjjel 1kor h hova megyünk :D erre haverom full részegen persze "Hát éppen azon gondolkozunk h könyvtárba v szinházba mennyünke" :D:D:D:D annyira sikitás volt :D -
bazee:DDD -
clio1616v #39922 nem iszok annyit soha semmilyen körülmények között -
omg :D:D::DD