Mostmár nem iszom, ebben az évben pl még nem is ittam semmit.
Régebben volt 1 pár emlékezetesebb, még középiskolában. A legjobb az első volt. Az osztályom diszkót csinált, én és néhány cimborám voltunk az öltözőőrök, de hát én inkább elmentem inni a vagány cimborákkal. Volt némi vodka, volt némi vörösbor, és még hozzá egy kis pálinka is. Arra emlékszem, h egyik pillanatban az öltözőben még viszonylag normális vagyok, aztán az egyik cimbora beszólásán röhögőgörcsöt kaptam, és úgy maradtam pár percig. Aztán a következő az volt, h a táblához hozzávágtam 1 szappant, ami nem tudom minek volt ott, de jó ripityára tört. És utána már nem volt megállás. Minden csajnak udvaroltam aki bejött a kabátjáért. Levetkőztem félmeztelenre és feszítettem. (Ja utána volt 1 csaj akivel, ha találkoztam, mindig úgy nézett, a szeme majd kiesett :D) Emlékszem, h egy sráccal szóban összevitatkoztam, aztán elkergettem. Az osztályfőnökömnek már 2 gyereke van attól a tanárnőtől, akivel akkor összefogtam a kezüket, h legyen már köztük vmi.
És a legjobb az volt, amikor hétfőn reggel bementem a suliba, akkor az osztályom aki a tanterem előtt várakozott, kitörő tapssal fogadott, mert én, az osztály egyik legjobb tanulója jó műsort csináltam :)