A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
se koccanás semmi ilyen... semmi...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
több mint 14 éve vezetek és még 1x sem volt balesetem...

Pepsi Twist
másodperc tört része alatt sikerült már nagyon sok balesetet elkerülnöm... mindössze józan ésszel kell gondolkozni és nem "SATUFÉK ÉS BECSUKOM A SZEMEM VÁÁÁÁ" van hanem ésszel...

cenobite
Hát, ha ilyen tempónál (mondjuk legyen 100 km/h, az nem sok) lakott területen elcsapsz egy bicajost, nem hiszem, hogy számítana, hogy ivott -e vagy sem, ugyanis nagy valószínûséggel ott halna meg rögtön. Te viszont vásárolhatod a vazelint, mert kalickába mész. Lehet hogy megéri, nem tudom.

És hidd el, nem számít, hogy milyen régóta ûzöd az ipart. A másodperc tört része alatt adódhat olyan szituáció, aminek halál a vége.

gamertag: kenobita

kas123
én meg elvenném tõled a jogsit, és még kerékpárra se ülhetnél

Pl. toled azonnal elvennem....😉

En meg csak olyannak adnek konyvet aki tud is vezetni es nem csak ugy csinal mintha tudna...sok tudatlan autos...

Pepsi Twist
hát én már elég régóta ûzöm az ipart... és még semmi ilyen baleset nem volt... ha meg részeg biciklis kerül az útra akkor õ lesz a hibás... mivel részeg volt... igaz én is mert én meg gyorsan hajtottam...

a biciklisekre vissza térve... pl abszolút KRESZ-hez kötném a biciklizést... csak olyan biciklizhet akinek van KRESZ vizsgája

cenobite
Még hajnali 2kor is eléd kerülhet egy kóbor biciklis, részeg fazon buliból támolyog haza, robogós, stb... Nem tudod kiszámítani.
Addig jó móka így nídforszpídezni lakott területen, míg tényleg ki nem nyír valakit az illetõ. Jobb esetben saját magát.

Pepsi Twist
hát hajnal 2kor nem hiszem hogy 1-2 kis kölyök rohangál az utcán

cenobite
Az milyen jó lehet, amikor véletlenül 1-2 kiskölyök kiszalad eléd 140-nél, te meg átmész rajtuk mint a huzat, miközben vagy 3 felé szakadnak.

Rockynhooo
gecire nem érdekel az egész 😄 sztem szar számomra semmit nem adna..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nem érdekel...

Pepsi Twist
persze hogy nem arról van szó... az elhagyatott út is jó de az utcába is szoktak jók lenni csak az utcával az a baj hogy valami balfasz mindig kihívja a rendõröket

Pepsi Twist
1 komplett banda összegyûl aztán lehet csapatni 😊 csak cinkes mikor valaki kijön elénk miközbe nagyba nyomjuk neki... és elég meleg helyzet...

Itt szerintem nem arról van szó, hogy a pirostól pirosig az autók közt szlalomoznak az emberek, mint a filmekben.....ami én voltam, az olyan volt, hogy egy elhagyatott úton, éjszaka felálltak az emberek. Volt figyelõember mindkét oldalon, ha jött egy autó leállították õket, és félreálltak. Teljesen biztonságos volt. Baleset csak akkor lehetett volna, ha valaki az autó elé ugrik.

Így: Szerintem jó móka, de én csak nézem.

Taranov
Egyébként tényleg nagy feeling, egyszer egy jobbkezes utcából jöttem ki (azaz nekem volt elsõbbségem, a kolléga szemszögébõl volt jobbkéz), bár azért 130 nem volt.
Õ persze nem figyelt, ahogy ez a jobbkezeknél lenni szokott.
Izgultam, hogy túlélem-e.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pepsi Twist
másik utcából*

Pepsi Twist
Szerintem jó móka, én is részt veszek benne.

Sztem gecijó 😄 mikor mész az utcába 130al és kivág eléd 1 másik verda az utcából 😄 akkor van helyzet 😄

Molnibalage
Agyonlõni a sok barmot. Van versenyopálya ott szórakozzon más életével és ott zajongjon a hülye barom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

QuippeR
ellenzem, mert más tulajdonával és életével játszanak. béreljenek ki egy tetves versenypályát, ahol tényleg csak önmagukat tudják kinyírni, és akár még támogatom is õket.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Picar77
Szerintem jó móka, de én csak nézem.

()() (^^)

kas123
azt írtam hogy csak így állnék a gyorsulási versenyek mellett, ergó ellenzem az illegálisat <#idiota>

cenobite
"Mi a véleményed az illegális gyorsulási versenyekrõl?"

Amit Te írsz, az már legális, van is ilyen elég sok országszerte.

kas123
Úgy állnék a gyorsulási versenyek mellett, ha normálisan csinálnák. Le lenne kerítve egy hosszabb út és ott nyomatnák, nem veszélyeztetve a többi embert.

mehet, csak ne résztvevõ sérüljön, haljon meg....
ilyen pedig nincs, szal baracska, szegedi csillagba velük

birdo
Jó móka....részt is vennék.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

chhaya
nem érdekel.
az õ dolguk, csinálják.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

2.

cenobite
"Nem érdekel"-re nyomtam.
Ismertem olyanokat, akik ilyen "mókában" haltak meg. Nem tudom sajnálni õket...

caseih9400
Szerintem nem túl jó dolog, de ha õk csinálni akarják akkor csinálni is fogják...

igazából én leszarom hogy mit csinálnak , ha megakarnak halni akkor úgyis fogják csinálni 😊

khm...khm...

CoolX
detto

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

nandorb
de ha volna kocsim akkor ez:Szerintem jó móka, én is részt veszek benne.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Szerintem jó móka, de én csak nézem.

NEOreg3
nem érdekel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bogyoka
Jó ötlet, tetszik. Valószínûleg mennék.

Ideje lenne személyesen az arcokat megismerni és engem is legalább megismernének😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Benny04
Hidegen hagyna a dolog, nem mennék.

kulabácsi
moszkva tér nem elég nagy? 😮 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

komolyan??? : O
nekem van egy ismerõsöm, aki Miskolci.
úgy hallottam, vannak lábujjai
NEOreg3
leszünk barátok?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
az igen

bbb007
én miskolci vagyok

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

NeverwinterKING
hát h hol legyen találkozó, vagy ha sokan jönnének akkor vmi nagyobb hely kell amit már le kell foglalni stb...

\"You are fucking crazy people!\"

nandorb
Ha nincs messze, és ráérek, akkor elmennék.

kulabácsi
mit kell ezen többet szervezni? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NeverwinterKING
ez amolyan kula féle megoldás😄D

\"You are fucking crazy people!\"

nem fog menni, Moszkva nekem elég messze van innen :-|
Rockynhooo
<#banplz>

kulabácsi
én megszervezem, pénteken este 8kor moszkva tér, ottlegyetek -.-

Rockynhooo
szervezzetek már megen 😄