127612
  • Molnibalage
    Nem lelkesedem a hitelért, de önerőből magyar fizetések mellett még, ha van feleséged / élettársad akkor is nehéz önerőből összehozni bármit hitel nélkül. Nem 50 éves koromra szeretnék saját lakást...
  • Dick Riddick
    Kettős a válaszom, mert saját ház a cél, de még a szülőkkel lakom.
    Mivel hitelellenes vagyok, a család pedig nem éppen vagyonos, marad az önerő, a családi támogatás pedig nem anyagiakban, hanem segítségben lesz. És jó is ez így.
  • LordVenom
    Már nem otthon élek, hanem...albérletben lakom.
  • sb1
    Még ha szülőkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre előre hitelekkel.

• tigerbácsi
    Már nem otthon élek, hanem ... egyik saját lakásban
  • ba32107
    Még van egy évem az egyetemből, addig itthon maradok. Utána (elméletileg) Pesten MSc, tehát kolesz vagy albérlet. Gyanítom hogy utána is albérletben maradok egy darabig.... hitelek eléggé taszítanak, pénzem / pénzünk nincs, szóval nem tudom hogyan lesz.
  • LoDMaSt
    Családi támogatással, de saját lakásba / házba költözöm. Erre nyomtam, mert valszeg ez lesz, de mostmég jó itthon, van 2.5 szobám, meghát elég drága fenntartani egy lakást.
  • DJ Skyline
    gyorsan beraktam egy már nem otthon élek lehetőséget. ezt valamiért elfelejtettem hozzáadni mikor beraktam a kérdést. akik már nem otthon élnek, azoktól elnézést.
  • immovable
    Ide tényleg nagyon kéne egy egyéb, meg egy, csak a szavazás állására vagyok kíváncsi gomb.
  • BaliBoy
    Épp aktuális a dolog. Hó végén dönteni kell, hogy mi legyen.
    Valszeg albi lesz, közben pedig saját lakás keresés szülői támogatással+önerő+hitelből.
    Szóval nem igazán van megfelelő válasz. Ráadásul ez nem menekülés a szülői házból mivel másik városba költözök.
  • zsutyesz
    Nem szavaztam: amikor Pestre költöztem 10 évvel ezelőtt, évekig albérletben laktam, először társultam lányokkal, majd a párommal kettesben. Tavaly májusban vettünk egy lakást, részben hitelből.

A szüleimmel nem volt gondom, nem menekültem otthonról.
  • immovable
    Nem szavaztam, nincs megfelelő opció nekem, kifejteni meg lusta vagyok.
  • szjuca
    Túl vagyok már mindenen, először albérlet volt, majd Anyukám segítségével vettem meg az első lakásom, amit azóta már kertes házra lecseréltünk. Hitelből. Most nyögjük. Nem szavaztam.
  • Molnibalage
    Valahol az első két válasz között. Nem akarom iszonyatos adósságokba vernui megam, de viszont mennék már otthonról el, de nagyon...

9 hónapja kezdtem dolgozni, ennyi idő alatt nem lehet elég pénzt összeszedni. Az albérlet egyedül iszonyatosan drága sajnos.
  • Dzsini
    egy kislány egyszer elsütötte a buszon az anyjának, hogy "látod, a bácsi is összefilcezte magát" :)
  • SimaSuna #41061
    még nincs de szeretnék...

1 kis szolidat vagy a vádlimra vagy a karomra
  • LordVenom
    "inkább tarka koszfoltoknak látom őket"

Na,ilyen szemszögből sem hallottam még véleményezni a tetkókat.
  • Fbn Lx
    ne vedd sértésnek, meg tudom hogy nem érdekel, de szerintem alapból szebb lennél, ha nem lenne ott a hátadon az a fekete cucc.
    valahogy nem illik oda :(
  • Fbn Lx
  • Doddy a düdő
    "tetoválások amúgy sem tetszenek, inkább tarka koszfoltoknak látom őket"

mert nem hordod a szemüvegedet =(
  • Fbn Lx
    egyébként nem tetováltatnék magamra, ahogy körülmetélést sem vállalnék be.
    semmit, ami örök érvényű, és visszavonhatatlanul elbassza a testemet.
    tetoválások amúgy sem tetszenek, inkább tarka koszfoltoknak látom őket, persze ez lehet, hogy az én "művészi érzékemet" minősíti, de akkor is. még soha nem láttam olyan tetoválást, amire azt mondtam, hogy ne ez egy emberi testen szép.
    amúgy tetováltasson, aki ezt szereti, nem nézek le senkit emiatt.
  • Fbn Lx
    na, miről szól.
  • BIZ0906
    Najó az nem rossz, de csak azt is könnyedén eltávolítható módszerrel :)
  • tommygear
    ilyen se volt még hogy valamelyikre senkise szavazzon :D
  • SHADOWEYES7
    Nem izgat a téma.
  • jackcsabi
    Hát mappából választott tetkó nem valami jó. Persze azok között is lehetnek jók, de ha saját maga találhatja ki az ember, az azért mégis csak más :)

(Most ahogy feljött ez a tetkó téma már még jobban megjött hozzá a kedvem hogy csináltassak, de várok még azért :S...)
  • extramagascsaj
    Van, szeretem, szerintem jó dolog
  • z99999
    nem is tudom, talán egyszer, de saját elképzelésből, nem vmi mappából...
  • BB7
    "Nincsen, és még nem döntöttem el, hogy legyen-e vagy sem."

Hát, nem bejövősek a tetoválások, fosok is a tűtől gyerekkorom óta, de manapság olyan jó is kocka tetkókat látok! [ASCII képek, s társaik...]
  • LordVenom
    Piros-zöld-csíkos. :)
  • bardocz
    Majd ha lesz egy bubum,és úgy érzem fel tudom tartani,akkor valahova az arcképét,vagy egy emblémát:-)
  • Diego85
    piros piros piros! :))
  • dartonita
    Akartam,de tul kommersz lett.Most mar a legcsirabb balfasz is befesti magat.Persze vannak kimondottan izgato noi valtozatok.
  • Trisztin
    Azért a szavazás eddig eredményét megnézve....
    0 (ejtsd nulla) szavazat, a "Van, de már nagyon megbántam, mert..." ... ez nem hóbort,mondjuk nem is 14évesen kell az embernek magára tetováltatni valamit/bármit..
    Én büszke vagyok a tetoválásomra,mert nem egy mappából választottam ki,és ez lesz mindenidők kedvenc karácsonyi ajándéka... (én szeretem,másokra meg teszek...)
  • jackcsabi
    Kékes zöldes zóna lesz :P
  • somdav95
    Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de nem is érdekelnek a tetkók)

• ba32107
    Humcsiból:
  • DIESEL DOG #41039
    Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de nem is érdekelnek a tetkók)
  • [HUN]FaTaL
    Én legalább nem flamelek a moditopicban. :D
  • CopyKing92
    3 Büntető pont