A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem érdekel, kivéve, ha felköltenek éjszaka
Takimate
Ha velem ütköznél száguldozásaid alkalmával, és hátul a 3 gyerekemen akár egy kis piros pöttyöt is felfedeznék az eset után, akkor ha ki tudok mászni a kocsiból Te bizony baszhatod.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Szabi84
Tavuillába 46 a megengedett sebesség, mióta Rossi megnyerte a vb-t😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

broman191
Hogyha több lenne a legális rendezvény akkor nem kellene illegálisan csinálni...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

sweech
fail

Pepsi Twist
tudom hogy bolond vagyok és van feleségem...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJKonya
és 200km/h-nál végzõdik..

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Rettenthető
Régi kép már, de az ilyen "tudok vezetni, engem semmi baj nem érhet" típusú hozzáállásról mindig ez jut eszembe:

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

DJKonya
kámikáze....ha ez neked megéri....van esetleg barátnõd/feleséged gyereked vagy akármid....szüleid élnek még........ pfffff bolond vagy komolyan már boccs

Pepsi Twist
tisztában vagyok minden veszéllyel és ismerem is a következményeit... de én akkor is csinálom és addig fogom csinálni míg ki nem nyír valaki vagy valami

DJKonya
"nyomjad neki már várják a veséd" kb.

Amúgy akármilyen jó vezetõ is lehet az ember, mindig akadhat olyan szituáció, hogy nem lehet elkerülni a balesetet. Pl nálunk történt: négyen jöttek haza egy gólyatáborból kocsival. Pia, fû mindegyikükben volt. Kanyarban átmentek szembesávba, neki a szembejövõ mercinek. Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem legalább ketten meghaltak a vétkes autóban. A merci megszolgálta a pénzét, tehát a vétlen sofõrnek semmi baja sem lett. DE! Szerencséje volt.....és nem õ volt a hibás. És nem tehetett ellene semmit. A seggfej, aki részegen és betépve vezet, õ tehetett róla. Erre mondom azt, amit apám szokott nekem: "Ütlek még a mentõben is!"

REPS0L
én a motoromról le is fogom szedni a hátsó lábtartókat, meg teszek a hátsóülésre egy üléstakarót, mert ismerem a beteg vezetési stílusom, és nem hiányzik hogy megdögöljön mögöttem valaki... Meg ugye úgy szokott ez lenni, hogy én mindig be vagyok öltözve, és ha megkér valaki hogy vigyem el valahova, akkor azon csak egy sisak van, semmi védelem.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DJKonya
azt kívánom kapjon el egyszer egy rendõr és vonja be életed végéig a jogsidat aztán mehetsz a trágyadombra a furikkal rallyzni

DJ Skyline
Szentendrén is egy hasonló történt.

DJKonya
de akkor is mi a faszé kell közúton versenyezni bazmeg? mennyél a rábaring-re vagy a hungaroring-re vagy az erdõbe de soha se tudhatod ki jön veled szembe aki szarul reagálja le a dolgot és õ hal meg a buziságod miatt vagy egszerûen te vagy akkora pancser hogy megölsz ártatlan embereket. Mert mindig az a vége hogy az ártatlan hal meg di inkább az ilyen faszok dögölnének meg mind...

szjuca
Szolnokon nemrég 2 fiatalka halt meg utasként, sofõr 2 hetes jogsival túlélte.

Pepsi Twist
sehova... fának...

DJ Skyline
de hova rohansz úgy igazából?

Pepsi Twist
<#idiota> amúgy ne hidd azt hogy need for speedezek... azért mert 90-es táblánál 130al megyek? haggyámá... ha esetleg 200al megyek akkor nekiszállok a fának

DJKonya
egyébként nincs értelme vitázni, mindenki olyan amilyen de majd ha egyszer elkapsz egy fát vagy valmit emlékezz rá mielõtt becsapódsz ha olyan jó reflexed van akkor a másodperc tört része alatt gondolj bele mit mondtunk mert lehet hogy nem lessz rá több esélyed

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

REPS0L
huh tényleg, bocsi :S

sweech
hogy van képed egy egyszerû vadászpilótához hasonlítani?

FZoleee
<#eljen>
Pepsi Twist
na de pl jeges úton nem megyek 100al... sem 50el jeges, útra nem is megyek... csak akkor ha nagyon muszáj...

Pepsi Twist
-.-'

DJKonya
hiába vagy te itt a schumaher ha vonat alá kerülsz az nem fogja azt mondani hogy jajj õt nem nyírom ki, a csúszós út sem válogat hiába vagy te akármilyen jó vezetõ ha ilyen nagy arcal és tempóval rámész egy jeges útra hiába van akármilyen reflexed....

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Pepsi Twist
hát 😄 ha 280al lelõnek a pályán akkor simán a hírekbe kerülök mert a rekorder valami 265 nem? 😄 az is vót a hírekbe 😄

REPS0L
jajhaggyadmármagad, tudtam én hogy pepsi ennél a kérdésnél kecykemény lesz. sok volt az nfs kisember.

"másodperc tört része alatt sikerült már nagyon sok balesetet elkerülnöm..." mint egy vadászpilóta _😄?AS_:SDA?_:SDA?-.sda

megjegyzem mi is szoktunk a kpba autókkal, motorokkal versenyezni este, mégse keménykedünk vele 😮

cenobite
Naponta szerintem több mint száz halálos baleset történik országszerte. Miért pont téged raknának be? Ahhoz valami extrát kell produkálnod! <#eplus2>

gamertag: kenobita

Pepsi Twist
figy mondom 😄 ha (HA) láttok a hírekbe akkor majd sírjatok 😄

Pepsi Twist
lehet... majd ha látsz a hírekbe akkor emlékezz rám 😊 bár sosem fogsz látni 😊

cenobite
Húúú, ha tudnád hány ilyet hallottam... 😞

Fbn Lx most biztos örül <#buck>

FZoleee
mindenki úgy gondolja általában, hogy az elmúlt x napban semmi bajom sem esett, ma se fog... azt egyszer a temetõben találja magát a föld alatt...
Pepsi Twist
ahhoz képest még mindig itt vagyok... és már jó pár éve így vezetek...

cenobite
Miért biztos? Vezetési stílusod alapján - amit itt leírtál eddig -, én speciel nem fogadnék rád.

Pepsi Twist
kevesebb lenne a büntetés 80al... <#idiota> meg mégiscsak akkor a papper a ladájával nem 30al megy hanem 50el...

FZoleee
az miért lenne jó, ha felemelnék a max. sebességet?
DJ Skyline
ha ezt megnézed, akkor láthatod hogy szinte mindenhol 50km/h a maximum városon belül. nagyon kevés az a hely ahol 50 fölé engedik a limitet.

Pepsi Twist
sztem nem fogok felkenõdni... sõt biztos...

FZoleee
kurvára nem balfasz, remélem egyszer felkenõdsz egy fára <#szomoru1>
Ellenzem az egészet
Igen varos kozt 70 el es mikor valaki lelep az atjarora szepen elgazoljak mi???....

Pepsi Twist
fõleg ez az 50-es tempó 4. sebessgébe se jó se 3. ba mert 3.ba túl magas a fordulat 4.-be meg túl alacsony ezáltal az autó fogyasztása sem ideális... meg ez az 50km/h séta semmi... nyugodtan lehetne 70es tábla mindenhol... mondjuk 50es táblánál így is 80al mennek (legalábbis itt) 70esnél meg gondolom 100al... mondjuk én mindig 100al megyek városba ha lehet vagy rámászok valakire és idegesítem 😄

Taranov
Szerintem nagyon zavarják a forgalmat a túl gyorsan és a túl lassan közlekedõk egyaránt.
Fel kéne venni egy normális tempót mindenkinek, ami nyilván nem 50 km/h, mert az a modern autókban úgy érzõdik, mint állnál.
A túl lassú vezetõk is sok galibát okoznak, mert elszáll a többiek agya tõlük.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pepsi Twist
tudom... hiszek neked... de én nem csak esténként száguldozok 😄 én nappal is 😄 <#idiota>

cenobite
Én elhiszem, és kívánom hogy ne is legyen soha baleseted.

De az ilyen száguldozással, minden egyes alkalommal kockáztatod, hogy ott maradsz (te, esetleg más, vagy mindketten). Szóval ne menjünk el abba az irányba, hogy tulajdonképpen jó dolog és helyes esténként félõrültként száguldozni a városban. Mert nem jó. Veszélyes.

Mint írtam ismertem ilyen "pro"-kat, több tíz éve vezetett, nagy vas volt alatta, esténként a laza 100+ km/h-s tempózások megvoltak, aztán hipp-hopp, egyszer csak ott maradt örökre egy oszlopra csavarodva. Nem egy ilyen van... És ez még a jobbik eset, amikor nem valaki mást nyír ki az idiótasága miatt.

Pepsi Twist
1x lehúzta a lökhárítóm valami hülye szõke pina... de akkor ott sem voltam a kocsinál...

Pepsi Twist
-.-' nem

tugyiti
beleszámoltad a dömpert is a játszin?