127612
-
Rundstedt17 #41116 Vicc,de nem tehetsz semmit,szinte már zsarolás,nem fizetsz annyit?Akkor nincs hol aludnod....
És milyen pofátlanul drága ráadásul?minőség sehol,szarnak ránk,de fizetni azt kell rendesen... -
Rundstedt17 #41115 bár aggodalomra semmi ok,sokan meg vannak győződve itt arról hogy jó úton haladunk:DDD.... -
tom235 #41114 Végülis nem a lakás drága, csak a fizetés kevés
-
clio1616v #41113 pont inkább hogy családi fészekben akarok lenni a párommal -
Nem az a baj, hogy drága a lakás, az a baj, hogy az albérlet pofátlanul drága és legtöbbször a nagy bödüs semmire! 100 éves lakás 30 éve nem látott nagyobb felúítást egy gyors festésen kívvűl és ezért kér el 40-70 ropit + rezsit. Mi ez, ha nem vicc a javából?
További gond itthon, hogy sokszor az új házak is olyan minőségban készülnek, hogy legszívesebben agyonverné az ember a vállalkozót aki építette. -
Rundstedt17 #41111 Ebben a kapitalista szemét rendszerben egy saját lakás a többségnek csak egy távoli álom én sem vagyok ez alól kivétel.Nézzük csak:
1,Lakás nem gond a társadalom 1-2%-énak akik gazdagnak születtek,apuci megveszi nekik
2,A szerencsésebbek dolgozhatnak egy évtizeden át és meglesz a lakás 30-40 éves korukra addig a szülőknél........
3,A többség hitelt vesz fel a kisebb részük tudja törleszteni 40-50 éves korukra meg is lesz,a nagyobb rész nem tudja kifizetni és szinte földönfutóvá válik
4,Albérlet a fizetés jelentős része arra így stagnálás,vagy ha szülők segítenek hosszú évek után összejön a lakásra
stb... -
Balfaszvagy, apám csóró geci ^^
Az máskérdés, hogy mutter orvos, de ez nem azt jelenti, hogy én nem dolgozok nyáron..
De te meg megint fölöslegesen ugacc arról amit nemtudsz... -
Fbn Lx #41109 mivel apád gazdag, úgysem érted meg. -
Szerintem 7 most már 8 ból minimum 4-5 ilyen vicces gyerek, a többi, hát, őket lehet sajnálni, de innen mit tudonk tenni?:S
Amúgy meg, nemtudom elképzelni, hogy lenne olyan szülő, aki 18-9 éves kölkét kiteszi, hogy haggyál a picsába, nagykorúvagy, keress melót, házat-.-2 -
mondjuk akik nem szarják a pénzt otthon, és/vagy emellett a szülők sem nagyon nézik jó szemmel hogy otthon vakarják a töküket... -
"Ha minden így halad, még megeshet, hogy hajléktalan leszek. 7"
Ki volt az a 7 idióta?: D
Amúgy.Még nem tudom, távol vagyok még ettől a dologtól.
16 vagyok, még van 2-3 évem gondolkodni ezen.. -
saját lakásra soha a büdös életben nem lesz péntem, szal...
Irány az albérlet, amiből ugyan nehéz a havi költségek miatt kitörni, de nincs más választás. -
Fbn Lx #41104 Ha minden így halad, még megeshet, hogy hajléktalan leszek / Fasz tudja miből, de egyetem után saját lakásba költözöm
a kettő között! -
Katarina 60 #41103 Már nem otthon élek,hanem saját tehermentes családi házba. -
A gond az, hogy ha gáz van az albiból kiköltözöl, de ha bukod a házat akkor buksz mindent. Hát nagyon nem mindegy... -
Családi támogatással, de saját lakásba / házba költözöm.
2 éve nem lakok már otthon (: -
a bank visszaveszi a lakást, levonja az általuk meghatározott értékét a kölcsönből, amit neked adott, a maradékkal pedig a bíróságra megy. -
Meg önrész is kell, ami adott esetben nem is kevés. -
hát ja..meg úgy tudom a hitelhez is azért felkell mutatni egy bizonyos %-át a lakás árának (ami több millió is lehet, azért nemsok embernek van ennyi megtakarítása dugiban a kanapé alatt) -
Szerezz nekem fizethető hitelt,és már megyek is,itthagyom az albérletet! ;) -
Durva erre még nem is gondoltam hogy mi lesz. Előbb elvégzem az egyetemet (mármint előbb vegyenek fel), utána meglátjuk. Amíg egyedül vagyok, vagy max. 1 nővel ketten, addig tuti nem veszek nagyobb lakást, max. egy kisebbet, viszonylag rövid futamidejű törlesztéssel. -
Még ha szülőkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre előre hitelekkel.
Igazából még nem tudom, még az is lehet hogy hajléktalan leszek, sosem lehet tudni. -
tom235 #41094 Akkor lelépsz külföldre és kész. A bank meg visszaveszi a lakást, ennyi. Baliboynak igaza van. -
én spec nem akarok éveken keresztül hitelt fizetni úgy, h lehet 2 év múlva otthagynám azt a lakást, mert esetleg lelépek külföldre -
Nem értelek titeket ezzel a nagy albi őrülettel. Nem jobb ha már azt a pénzt amit kifizettek albira, inkább a hitelre törlesztésére fizetitek?? Ráadásul saját lakásba is lehet albérlőt fogadni aki nektek fog fizetni... -
Irány az albérlet, amiből ugyan nehéz a havi költségek miatt kitörni, de nincs más választás és/vagy egyéb ok.
köv szemesztert külföldön töltöm, utána, ha hazajövök melókeresés, és, ha van vmi egyből albi haverokkal :) -
Én Monoron lakom:P
Nézd itt 10-12 millától már van kertes ház, bár 15-20 milla körül már lehet kapni szép nagy házakat:P
Mondjuk, inkább hazaadok pénzt, minthogy albérletre költsem aminek sok értelme nincs... esetleg, ha olyan "álommeló" találna be akkor lehetne saját ház felé kacsingatni:P
Bár a legjobb megoldás pénzes csajszival összeállni:D:D:d -
nem szeretek itthon lenni, de ez van, hitelt nem veszek fel az biztos, ha esetleg olyan melót találnék amiből megadatik az a lehetőség h elköltözzek albiba akkor már csomagolok is, de eddig erre nem sok esélyt látok, szal döglöm itthon, jól megvagyok így is -
Mi ugy oldjuk meg ,hogy eladjuk a mostanit es abbol faterek siman vesznek egy kertest Pest kornyeken (monor,rackeve,stb..),en meg maradok itt Pesten valami 1,5-2 szobas kecoba. Mas megoldas nincs... Es a seggem a foldhoz verem ,hogy megadatik ez a lehetoseg...
Csak eleg nehez eladni :S mar majdnem egy eve aruljuk... -
Még ha szülőkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre előre hitelekkel. -
Még ha szülőkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre előre hitelekkel.
-
Már nem otthon élek, hanem...(kommentben kifejtem)
Fateromék a szomszédaim. -
Ma házat venni, persze. Egyrészt a hitel, ami felemészti az egész életed, másrészt önerőből és/vagy családi segítséggel pedig szintén lehetetlen összedobni egy házra. Marad az albérlet, és várni egy jó munkalehetőséget, akár külföldön, akár belföldön. :/ -
Egyenlőre munka nélkül vagyok,nincs is kilátásba semmi ezért erre nyomtam:
Ha minden így halad, még megeshet, hogy hajléktalan leszek.
Persze bármikor jöhet valami,most is az újságot lesem.:) -
a szülői fészekben mindig van hely számomra, ettől független majd alakul valahogy. albérletbe semmi pénzért nem megyek. majd a párommal közösen összedobva próbálunk valamit. de ma ... :C lehetetlen kb. -
ahogy elnézem életem végéig a szüleimnél fogok lakni
persze az sem kizárt hogy kiraknak, akkor meg egyértelműen hajléktalan leszek
mellesleg kurvára nincs kedvem egy saját házhoz -
Családi támogatással, de saját lakásba / házba költözöm. -
aug vége szeptember eleje irány Pestre albérlet... egyelőre nicns jobb de úgyis nagy világjáró akarok lenni így nem akarok sátrat verni egyelőre :) esetleg ha vkinek kell albérlő társ szóljon
-
Én több,mint 10 éve lakok albérletben várva az önerő összeszedésére...de jövőre megpróbálunk hitelt felvenni a menyasszonyommal,mert az önerőre még pár évtizedet várhatnék... -
Még nem tudom, távol vagyok még ettől a dologtól.
4-5 múlva felköltözök majd pestre, addig ráérek még ezzel foglalkozni.