A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is ott gyorsulok ha van kedvem stb. mivel üres.egyenes, széles, és 90ig van tábla. a fölött már amúgy sem húznak úgy igazán az átlagos autók így a gyorsulás nekem még hatalmas sebességszegéssel sem jár.
u dont have to listen anybody else but me
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
ha tehemtném csinálnám,de amúgy meg biztos h idegesítene ha forgalmas úton csinálnák(volt már ilyenre példa)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De nem hoztam fel neked, mert a való életben biztosan nem vagy ennyire negatív, ellenségeskedõ ember.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de láttam már VALÓDBAN jól küzdõket, és tudod, mi volt a közös bennük?
Szerények voltak.
szegénykém
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bazmeg, feldobod a napomat 😄
gumiharcos, szájkaratés.
meg agresszivitás is csõstül
pozitiv gondolatodat én még nem olvastam
van neked egyáltalán feleséged, és gyereked?
mert nekem nincs, de legalább távolról ismerem az empátiát, és van bennem némi igazságérzet.
Tehát, amint írod: nem ölnél meg: tehát én ölnélek meg téged.
Végre felfogtad.
Spread De Love!
van még kérdésed?
nagypofájú köcsög. hülyegyerek.
de engem felbasz, ha valaki úgy vezet, mint pepsi twist. mert ezek az emberek általában túlélik, másokat meg kinyírnak. és boldoggá teszi õket ez a tudat. Ileltve nem boldoggá, hanem önelégültté, hogy õk ilyen faszánykeményen vezetnek.
Mész a családdal a kis autóddal, szép feleségeddel, két gyerekeddel, és beléd jön 130-cal egy idióta nagypofájú senkiházi köcsög, aki látszólag nem tudja, mi fán terem a kresz.
Volt szakértõ, minden...
Pont az a 20 Km/h. Pont a fékútnál kurvára nem mind1 !
Az egész városban elenyészõ lenne a baleset, ha mindenki betartana mindent.
Meg van ez csinálva.
Tudod az egyetemen ez egy külön szak.
Ugye érted amit mondok ?
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign