A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
Fót-on például van szeméttelep. északpest elég nagy hányadát hordják ide, 2/1 mellett van, elhagyatott út, csak a szemetesautók járnak arra, hétvégén azok nem járnak = ? üres útszakasz, ott szoktak gyorsulni, engem nem zavarnak, másokat sem, mivel forgalom semmi nincsen arra, két szélén az útnak jó pár száz hektár mezõ van, így legrosszabb esetben egymást tudják összetörni, nézõk nem szoktak kijárni csak versenyzõk haveri kör, így nincs az a para sem hogy valaki az út szélén áll stb.

én is ott gyorsulok ha van kedvem stb. mivel üres.egyenes, széles, és 90ig van tábla. a fölött már amúgy sem húznak úgy igazán az átlagos autók így a gyorsulás nekem még hatalmas sebességszegéssel sem jár.

u dont have to listen anybody else but me

Szabi84
Persze! Nem járunk ugyanazokba a topikiba! Én csak azt mondom amit eddig olvastam!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Miért ne lenne? Én emlékszem bõven poénos hozzászólására, röhögtem is rajtuk. Általában érdekes dolgokat fûz a témához, és jól írja le, legtöbbször egyet szoktam érteni vele. Nem vettem észre, hogy pesszimista lenne a hozzáállása.

Szabi84
rosszul fogalmaznék?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hegi90
mi poénos abban, amit leírt?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szabi84
Teljesen egyet értek veled már épp én is kérdezni akartam tõle hogy miért ilyen pesszimista az összes hozzászólása! Pedig nem tûnik hülyegyereknek, mindenrõl megvan a vélemyéne amit normálisan meg is fogalmaz, de semmi poénkodás vagy vidámság nincs benne!

Nem érdekel...

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Jól kinézõs, de nem szoktam ilyet nézni és nem is fogom csinálni😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Netgear
jóaz, csak mindenki vigyázzon magára, és másokra!

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

bardocz
Azért függ attól,hogy hogyan van bonyolítva az egész.Ha illegális,de meg van szervezve akkor már jóval kisebb az esély a balesetre,mintha csak pár idióta száguldozik.
milk41
Ellenzem az egészet

ha tehemtném csinálnám,de amúgy meg biztos h idegesítene ha forgalmas úton csinálnák(volt már ilyenre példa)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Mike at home
pedig soxor elõfordul

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Még nem láttam ilyet,csak legálisat,de talán majd sikerül beülnöm egy Porsche 911 turboba.
én sem láttam még soha, hogy helyeseltél volna, hogy valakinek igazat adsz, vagy hogy megjelensz, és az elkövetkezendõ órákban még mindig nincs vita, és nézeteltérések.
De nem hoztam fel neked, mert a való életben biztosan nem vagy ennyire negatív, ellenségeskedõ ember.
Mike at home
de egyébként tényleg egy ártatlan kérdés volt, én még sosem láttam hogy vmivel elégedett lettél volna, vagy vminek örültél 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pepsi Twist
lehet

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

jobbnak látom, ha nem hadakozok a levegõbe.
szerencsére még nem.
de láttam már VALÓDBAN jól küzdõket, és tudod, mi volt a közös bennük?
Szerények voltak.
Mike at home
Takimate vs. Pepsi - amikor két monitorvitéz összecsap 😊

sweech
😄d

Takimate
ebben a sztoriban én vagyok a jó és te vagy a rossz..
szegénykém

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Pepsi Twist
szted szájkaratézok? akkor még nem láttál

Mike at home
egyszerüen megint hörögtél valamin, a sajátos stílusodban, erre kérdeztem, hogy van olyan dolog ami nem bassza fel az agyad, mert én ilyennel eddig nem találkoztam

Legalább többet nem kell tõled tartani az utakon.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pepsi Twist
<#sniffles>

😄ASDASd
bazmeg, feldobod a napomat 😄

gumiharcos, szájkaratés.
Takimate
nem mert én

Pepsi Twist
eltörném mind2 lábát aztán már nem pofáz 😄

Mike at home
igazságérzet az van, jó nagy adag
meg agresszivitás is csõstül

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DJ Skyline
igazad van, az "megoldaná" a problémát <#idiota>

ha már itt tartunk, Mike. Most õszintén, van valami, amibe úgy érzed, nem kell belekötnöd? :]
Mike at home
lehet hogy van, de ezekrõl itt az sg-n nem nagyon beszélsz, mint örök elégedtlen
pozitiv gondolatodat én még nem olvastam

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

mellesleg eléggé gyépésnek kell lenni ahhoz, hogy valaki belekössön abba, hogy önbíráskodok a nagyképû közúti családgyilkosok fölött. igen, nagyon könyörtelen vagyok ám.
van neked egyáltalán feleséged, és gyereked?
mert nekem nincs, de legalább távolról ismerem az empátiát, és van bennem némi igazságérzet.
Pepsi Twist
nem ölnélek meg csak mozgásképtelenné tennélek... vagy leütnélek

Takimate
így-így... csak egyikünknek.
Tehát, amint írod: nem ölnél meg: tehát én ölnélek meg téged.
Végre felfogtad.

N1ggA
Egyéb: Nem láttam még ilyet, nem is érdekel, de tõlem nyugodtan csinálják, jó móka lehet...

Spread De Love!

van.
van még kérdésed?
Mike at home
most õszintén, van valami ami téged nem basz fel?

:AS_D:ASd

nagypofájú köcsög. hülyegyerek.
DJ Skyline
igazából mire fel? mert nem szabálytalankodsz? jó most ez úgy hangzik tõlem mintha valami 70 éves tata lennék, de most igazából hova siessek. itt Budapesten teljesen felesleges nyomni a gázt, mert vagy belefutsz egy torlódásba, vagy pedig egy piros lámpába.

hát azért a több száz szerencsére túlzás, nem maradna itthon ember 😄

de engem felbasz, ha valaki úgy vezet, mint pepsi twist. mert ezek az emberek általában túlélik, másokat meg kinyírnak. és boldoggá teszi õket ez a tudat. Ileltve nem boldoggá, hanem önelégültté, hogy õk ilyen faszánykeményen vezetnek.
Mész a családdal a kis autóddal, szép feleségeddel, két gyerekeddel, és beléd jön 130-cal egy idióta nagypofájú senkiházi köcsög, aki látszólag nem tudja, mi fán terem a kresz.
Pepsi Twist
ja valszeg nekem, de nem ölnélek meg mert akkor ki vigyázna a gyerekeidre?

Takimate
csak az egyikünknek lenne tárgyalás

Goruck
nem biztos
(mármint hogy érti)

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Pepsi Twist
értemén de leszarom... amíg van autó addig gyorshajtó is van mindig...

Takimate
Ha nem hagyom figyelmen kívül az ötvenes táblát az árpád hídról lefelé jövet, akkor pont nem megyek bele az elémszabálytalankodó piroson kanyarodó nõbe és a lányába.
Volt szakértõ, minden...
Pont az a 20 Km/h. Pont a fékútnál kurvára nem mind1 !
Az egész városban elenyészõ lenne a baleset, ha mindenki betartana mindent.
Meg van ez csinálva.
Tudod az egyetemen ez egy külön szak.
Ugye érted amit mondok ?

Pepsi Twist
próbálkozni szabad

Goruck
én amikor vadiúj volt a jogsim - most lesz fél éves - úgy idegesítettem a faszkalapokat, hogy 30as táblánál 28al mentem<#idiota> és nemtudtak megelõzni, dudáltak, villogtak...

hát ha neked csak ennyi az igényed, és számodra is csak ez számít, akkor sajnálni tudlak.
Goruck
már megbocsáss, de ez szerintem hülyeség....ennek a lényege az hogy illegális...