127612
  • Rettenthető
    Inkább a szülőkkel lakom még egy darabig...

Sajnos láttam épp elég olyan embert, akinek vissza kellett költöznie szülőkhöz, mert az albérletet nem bírta anyagilag (a költség nőtt, de a fizetése nem)...

Kicsit off

A hitelekkel kapcsolatban kérdeztem egy autókereskedést 2 éve, hogy mégis a vásárlók kb. hány százaléka vásárol hitelre.
    Lehet csak számomra, de kiábrándító volt: ~70%.
    És ezek 10 éves futamidejűek.
    Ezek kapcsán kíváncsi lennék, hogy lakáshitelt vajon mennyien vehetnek fel.

on
  • Efreet
    most azonnal hagyjátok ezt abba, különben elkezdem osztogatni a büntetőpontokat.

nincs "de még" és nincs "csak még". bármilyen, a témában ezentúl elkövetett hozzászólás büntetést kap. ha anyázni akarjátok egymást, ott a privát üzenet.

(az értetetlenkedők ugyanúgy megkapják)
  • Rundstedt17
    Törtek zúztak azok ok nélkül,csak ürügy volt,magyarkodó csőcselék.
  • 89
    "De amíg a komcsizók törnek-zúznak...."

most körülbelül 1000 főről beszélünk, akik valami miatt törtek-zúztak (fránya memóriám...valami 4 évnyi semmittevés volt a téma)
  • Rundstedt17
    Igen,vagy egyik vagy másik,vége van,mostantól mindenki magára van utalva az államtól ne várjon senki segítséget....deh mégis tüntetnek.....
  • BaliBoy
    Ez is igaz. De amíg a komcsizók törnek-zúznak....

Egyébként meglátásom szerint az az egyik nagy baj itthon, hogy a vad kapitalizmus keveredik a szocializmus maradványaival/örökségével. A lehető legrosszabb párosítás.
  • 89
    hát nemtom...szerintem így 2009-ben Magyarországon egy nyilvános pártrendezvényen az internacionálé eléneklése elég bizarr dolog
  • 89
    másik oldalon is ugyanúgy megy a fasisztázás/nácizás...érdekes dolgok mehetnek végbe az emberek fejében mindkét oldalon
  • Rundstedt17
    Aki nincs velük az ellenük.vagy büdös komcsiznak vagy zsidóznak.
  • Rundstedt17
    "képviselik a kommunizmus eszméjét, akik még mindig bársonyszékekben ücsörögnek és keveslik a képviselői fizetéseket, miközben egyre több a nyomorgó ember"
    valóban ?érdekes tekintettel arra hogy állami tulajdon már lassan nem is lesz,és ne mondd hogy ne adják el mert az büdös kommunista dolog:D
  • Rundstedt17
    Jó ez elméletben.De gyakorlatot nézzük már.
  • Molnibalage
    Te összekevered az adatok hamisítását a statisztikával. A statiszika az adatra épül. Ha jó az adat, akkor a statisztika is jó.
  • BaliBoy
    A második bekezdésbe belekötnék. Nemcsak azokat kommunistázzák le. Mindenkit lekommunistáznak aki nem vallja a nézeteiket.
  • 89
    Rá kéne ébrednetek így felnőtt fejjel, hogy kommunizmus NEM LÉTEZIK! megvalósíthatatlan, ugyanúgy mint a teljes demokrácia, soha nem lesz egyenlőség az emberek között itt a Földön

Azért kommunistáznak a "nagymagyarok" mert azok képviselték/képviselik a kommunizmus eszméjét, akik még mindig bársonyszékekben ücsörögnek és keveslik a képviselői fizetéseket, miközben egyre több a nyomorgó ember
  • Rundstedt17
    viszont ami érdekes ugyanakkor hogy nagy magyarok és büdös komcsizók is egyben,illetve ivászatban verhetetlenek.
  • BaliBoy
    Mégis azért skandálnak sokszor a Kossuth téren. Közben mindenkit lekommunistáznak csak azt nem veszik észre, hogy ők képviselik legjobban a szocializmus eszméit. ('mindent' ingyen, 'mindent' támogatni... stb.)
  • 5m0k3sh0w
    az egyik most miami-ban él a családjával valami tengerparti lakásban. magyarországon pincér volt. azt nem tudom az usa-ban mit dolgozik
  • 5m0k3sh0w
    beszéltem magyarokkal akik kiköltöztek, és ők azt mondják hogy jobb.
    de te biztos jobban tudod..
  • bardocz
    Hidd el,így fogom,lehet itt bármi:D Kommunizmusról valamiért még csak nagyapám mondott jókat.És valamiért az összes többinek nem tetszik.
  • Rundstedt17
    Amúgy majd meglátjuk mi lesz később akkor is így fogod gondolni:DDD
  • Rundstedt17
    Kína már csak nevében kommunista.
  • bardocz
    Akkor az épüljön az igazságra,de én inkább élek olyan hazug kapitalizmusban ami itt van,mint mondjuk az igazságos Észak-koreában,vagy kínában:D
  • Rundstedt17
    köszönöm
  • Kicsikiraly
    A spenót olyan mint a sült máj. Nem szeretem.
  • Rundstedt17
    Mert a statisztika szent és sérthetetlen és hamisíthatatlan?
  • immovable
    A statisztika olyan, mint a bikini. Sokat megmutat, de a lényeget elrejti. :D
  • Rundstedt17
    Ezt azért nem jelenteném ki.
  • Molnibalage
    Csak ez hülyeség, a tudatlan ember mondja azt, hogy a statisztika hazugság.
  • bardocz
    Pont mint a kommunizmus:D
  • Rundstedt17
    hú kicsit meglepő ez a tájékozatlanság.
    én inkább Churchill más mondását emelném ki ami jellemzi az általa védett kapitalizmust:"Van a kis hazugság, a közepes hazugság, a nagy hazugság meg a statisztika."
    vagy "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam".
    Ez jellemzi az egész kapitalizmust,hazugságra épül....
  • Molnibalage
    Nem, az Chamberlain volt.
  • Cat 02 #41165
    Nem ő az aki azt mondta h "Megmentettem Európát egy újabb világháborútól" miután területek adott Hitlernek ? (Szudéta vidéket talán)
  • tigeroo
    jah a potsdami konferenciára gondoltam, de benéztem, sorry :Dd
  • Rundstedt17
    Miféle alternatív történelmet tanulsz?:DDD
    1,antant első világháborúba volt elnevezés
    2,a szovjetek szabadították fel magyarországot nem a szövetségesek
    3,ha a churchill ostoba balkános tervére gondolsz azt hamar feladták
  • Dzsini
    hát, ilyet konkrétan nem hiszem, hogy mondtak - legalábbis a legutóbbi filozófia/államelmélet kurzusokról nem emlékszem rá :)
  • tigeroo
    történetesen az ő parancsára engedték át a felszabadító antant csapatok mo-t a szovjeteknek...
  • Rundstedt17
    Amúgy meg ki ez a Churchill nekünk magyaroknak?nem sok....
  • Molnibalage
    Jó neked. Hogyan csináltad?
  • Cat 02 #41158
    Görögök meg azt mondták, h az abszolutizmus a legjobb, nabumm :)
  • Cat 02 #41157
    Amcsik úgy átlagban hülyék (bár lehet csak sztereotípia) és ott a hitelek úgy tolják, h ha tőlünk veszed fel, adunk pénzt ingyen a bútoraidra...