A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha a bloggereket, szeretik a lányok, akkor blogger vagyok!
Olvasok csak, nem írok 😊
Ezeket olvasom:
comment:com
Sorozatjunkie
Rossz PC Játékok
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Nem tudom mi abban a jó hogy mások életét olvasom...Van nekem saját,azt "olvasom" 😄
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Rap blog
Sorozatjunkie
Filmbuzi
Videodrome
rosszpcjátékok
yummie
még1yard-t is szoktam néha.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://legiero.blog.hu/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
na ilyet ne tegyetek soha!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem az én világom
pl Rossz pc játékok, optikai csalódás blog...stb
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
másokét meg nem olvasom
respect to the man in the ice cream van
"ma recskáztam"
"ma bebasztam mint állat"
hogy élõ-élettelen ezen rugozzón?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sokan azt hiszik, hogy egy blog csak egy ember mindennapjairól szólhat csak, pedig nagyon nem így van és sok példát tudnék is erre pl. van sok fotó, rajz, szakmai és egyéb blog is.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
http://gaborszantai.co.uk/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nem nagyon érdekel kivel mi történik, ha mégis megkérdezem tõle msn-en XD
()() (^^)
Nagyon ritkán írok egyet-egyet egy másik fórumon, de nem mondhatom magam bloggernek.😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nem tudom mi jó abban hogy egy másik ember mindennapjait olvassák...-.-
khm...khm...
a rosszpcjátékok szerintem nem az.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
amúgy kifejezetten optimista vagyok. Legalábbis ismerõsi körömet tekintve nagyjából én tudok a legoptimistább lenni. Vannak félelmeim, de azokat most hagyjuk.
Talán azért tûnök pesszimistának, mert bármilyen témáról legyen szó, megpróbálom egy másik megvilágításból értelmezni, esetleg kötözködök.
Azáltal, hogy én leírom a véleményem, amit pesszimistának minõsítetek, többnyire csak azért, mert sok mindennel nem értek egyet, ti elolvassátok, beleköttök, esetleg lebasztok, amire én megint válaszolok. És ezáltal az én gondolkodásom is fejlõdik, meg a tiétek is.
Azért, mert elmondom a véleményem, amirõl úgy érzem, takarja a realitást, nem vagyok pesszimista, és kötözködõs. Egyszerûen csak az a véleményem, hogy rózsaszín ködben, mosollyal - azaz optimistán - nem lehet egy témát elõre vinni. Mert most mondhatnám mondjuk azt, hogy:
-GYORSULÁSI VERSENY! TÖK COOOL! A BOKÁMRA ÉLVEZEK HA FELMORDUL EGY TUNINGOS VERDA!!! Mert az király. Azért.
Bár,még csak néztem 1-2x mert még sejogsim, se kocsim😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
u dont have to listen anybody else but me
Tény hogy idegesítõ a sok versenyzõ akik a tizenegynéhány éves fullbiztonságos gépcsodával próbálnak minden lehetõséget kihasználni sajnos sok esetben nem vidáman ér véget a mókájuk ,de mi mit tehetünk ellene...