127612
-
Inkább a szülőkkel lakom még egy darabig...
Sajnos láttam épp elég olyan embert, akinek vissza kellett költöznie szülőkhöz, mert az albérletet nem bírta anyagilag (a költség nőtt, de a fizetése nem)...
Kicsit off
A hitelekkel kapcsolatban kérdeztem egy autókereskedést 2 éve, hogy mégis a vásárlók kb. hány százaléka vásárol hitelre.
Lehet csak számomra, de kiábrándító volt: ~70%.
És ezek 10 éves futamidejűek.
Ezek kapcsán kíváncsi lennék, hogy lakáshitelt vajon mennyien vehetnek fel.
on -
most azonnal hagyjátok ezt abba, különben elkezdem osztogatni a büntetőpontokat.
nincs "de még" és nincs "csak még". bármilyen, a témában ezentúl elkövetett hozzászólás büntetést kap. ha anyázni akarjátok egymást, ott a privát üzenet.
(az értetetlenkedők ugyanúgy megkapják) -
Rundstedt17 #41194 Törtek zúztak azok ok nélkül,csak ürügy volt,magyarkodó csőcselék. -
"De amíg a komcsizók törnek-zúznak...."
most körülbelül 1000 főről beszélünk, akik valami miatt törtek-zúztak (fránya memóriám...valami 4 évnyi semmittevés volt a téma) -
Rundstedt17 #41192 Igen,vagy egyik vagy másik,vége van,mostantól mindenki magára van utalva az államtól ne várjon senki segítséget....deh mégis tüntetnek..... -
Ez is igaz. De amíg a komcsizók törnek-zúznak....
Egyébként meglátásom szerint az az egyik nagy baj itthon, hogy a vad kapitalizmus keveredik a szocializmus maradványaival/örökségével. A lehető legrosszabb párosítás. -
hát nemtom...szerintem így 2009-ben Magyarországon egy nyilvános pártrendezvényen az internacionálé eléneklése elég bizarr dolog -
másik oldalon is ugyanúgy megy a fasisztázás/nácizás...érdekes dolgok mehetnek végbe az emberek fejében mindkét oldalon -
Rundstedt17 #41188 Aki nincs velük az ellenük.vagy büdös komcsiznak vagy zsidóznak. -
Rundstedt17 #41187 "képviselik a kommunizmus eszméjét, akik még mindig bársonyszékekben ücsörögnek és keveslik a képviselői fizetéseket, miközben egyre több a nyomorgó ember"
valóban ?érdekes tekintettel arra hogy állami tulajdon már lassan nem is lesz,és ne mondd hogy ne adják el mert az büdös kommunista dolog:D -
Rundstedt17 #41186 Jó ez elméletben.De gyakorlatot nézzük már. -
Te összekevered az adatok hamisítását a statisztikával. A statiszika az adatra épül. Ha jó az adat, akkor a statisztika is jó. -
A második bekezdésbe belekötnék. Nemcsak azokat kommunistázzák le. Mindenkit lekommunistáznak aki nem vallja a nézeteiket. -
Rá kéne ébrednetek így felnőtt fejjel, hogy kommunizmus NEM LÉTEZIK! megvalósíthatatlan, ugyanúgy mint a teljes demokrácia, soha nem lesz egyenlőség az emberek között itt a Földön
Azért kommunistáznak a "nagymagyarok" mert azok képviselték/képviselik a kommunizmus eszméjét, akik még mindig bársonyszékekben ücsörögnek és keveslik a képviselői fizetéseket, miközben egyre több a nyomorgó ember -
Rundstedt17 #41182 viszont ami érdekes ugyanakkor hogy nagy magyarok és büdös komcsizók is egyben,illetve ivászatban verhetetlenek. -
Mégis azért skandálnak sokszor a Kossuth téren. Közben mindenkit lekommunistáznak csak azt nem veszik észre, hogy ők képviselik legjobban a szocializmus eszméit. ('mindent' ingyen, 'mindent' támogatni... stb.) -
5m0k3sh0w #41180 az egyik most miami-ban él a családjával valami tengerparti lakásban. magyarországon pincér volt. azt nem tudom az usa-ban mit dolgozik -
5m0k3sh0w #41179 beszéltem magyarokkal akik kiköltöztek, és ők azt mondják hogy jobb.
de te biztos jobban tudod.. -
Hidd el,így fogom,lehet itt bármi:D Kommunizmusról valamiért még csak nagyapám mondott jókat.És valamiért az összes többinek nem tetszik. -
Rundstedt17 #41177 Amúgy majd meglátjuk mi lesz később akkor is így fogod gondolni:DDD -
Rundstedt17 #41176 Kína már csak nevében kommunista. -
Akkor az épüljön az igazságra,de én inkább élek olyan hazug kapitalizmusban ami itt van,mint mondjuk az igazságos Észak-koreában,vagy kínában:D -
Rundstedt17 #41174 köszönöm
-
A spenót olyan mint a sült máj. Nem szeretem. -
Rundstedt17 #41172 Mert a statisztika szent és sérthetetlen és hamisíthatatlan? 
-
A statisztika olyan, mint a bikini. Sokat megmutat, de a lényeget elrejti. :D -
Rundstedt17 #41170 Ezt azért nem jelenteném ki. -
Csak ez hülyeség, a tudatlan ember mondja azt, hogy a statisztika hazugság. -
Pont mint a kommunizmus:D -
Rundstedt17 #41167 hú kicsit meglepő ez a tájékozatlanság
.
én inkább Churchill más mondását emelném ki ami jellemzi az általa védett kapitalizmust:"Van a kis hazugság, a közepes hazugság, a nagy hazugság meg a statisztika."
vagy "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam".
Ez jellemzi az egész kapitalizmust,hazugságra épül....
-
Nem, az Chamberlain volt. -
Cat 02 #41165 Nem ő az aki azt mondta h "Megmentettem Európát egy újabb világháborútól" miután területek adott Hitlernek ? (Szudéta vidéket talán) -
jah a potsdami konferenciára gondoltam, de benéztem, sorry :Dd -
Rundstedt17 #41163 Miféle alternatív történelmet tanulsz?:DDD
1,antant első világháborúba volt elnevezés
2,a szovjetek szabadították fel magyarországot nem a szövetségesek
3,ha a churchill ostoba balkános tervére gondolsz azt hamar feladták -
hát, ilyet konkrétan nem hiszem, hogy mondtak - legalábbis a legutóbbi filozófia/államelmélet kurzusokról nem emlékszem rá :) -
történetesen az ő parancsára engedték át a felszabadító antant csapatok mo-t a szovjeteknek
...
-
Rundstedt17 #41160 Amúgy meg ki ez a Churchill nekünk magyaroknak?nem sok....
-
Jó neked. Hogyan csináltad? -
Cat 02 #41158 Görögök meg azt mondták, h az abszolutizmus a legjobb, nabumm :) -
Cat 02 #41157 Amcsik úgy átlagban hülyék (bár lehet csak sztereotípia) és ott a hitelek úgy tolják, h ha tőlünk veszed fel, adunk pénzt ingyen a bútoraidra...