A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
mi az a blog.
de ha a bloggereket, szeretik a lányok, akkor blogger vagyok!
FZoleee
te se olvastál még blogot sose, nem csak olyan blog van, ami az emberek mindennapjairól szól 😄DD

Olvasok csak, nem írok 😊
Ezeket olvasom:
comment:com
Sorozatjunkie
Rossz PC Játékok
neked is ment

Nem írok blogot és nem szoktam olvasni.

milk41

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

HöfEE
Én is csak olvasok.

Subba
belsoseg
Bombagyar
logout

RoR zsozso
Igen,azért tettem idézõjelbe 😊

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

predator1982
azt éled nem?:-)

pred

RoR zsozso
Se nem írok,se nem olvasok.

Nem tudom mi abban a jó hogy mások életét olvasom...Van nekem saját,azt "olvasom" 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

sweech
csak olvasom:

- filmbuzi
- rpcj

Benny04

PrisonMan
sorozatjunkie
filmbuzi
asva.info
napiszar

LasDen
csak olvasom õket:
Rap blog
Sorozatjunkie
Filmbuzi
Videodrome
rosszpcjátékok
yummie
még1yard-t is szoktam néha.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DJ RX7

:3

Molnibalage
Csak néhányat, olyannak aminek van értelme én nem is igazán blog...

http://legiero.blog.hu/

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hegi90
nekem is.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mike at home
meg egyszer elolvastam egy rákos kiscsaj blogját
na ilyet ne tegyetek soha!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

predator1982
én nem is olvasom, és nem is érdekel

pred

Én a failblogot szoktam nézni. Meg a bombagyáron volt egyszer egy jó cikk, azt elolvastam.

Rockynhooo
sztem fasság ez a blogos téma de kb havonta egyszer elvolvasom egy egy csajét xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ok

Mike at home
no igen, ott volt pl. Bénike, fél esgé rajta röhögött, mondjuk meg is érdemelte, igazi kis plázapicsa (volt), fiú létére

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Megnéztem, csak nem válaszoltam mert nem tudtam mit 😄
Nem az én világom

ment a pm

joshua

Kurvára nem érdekelnek😄

Linkt

NEm írok blogot, de olvasok
pl Rossz pc játékok, optikai csalódás blog...stb

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Blogolok...de nem a napi teendõimet,és egyebeket nyomok be,hanem a verseimet,stb.

másokét meg nem olvasom

cement
hat pedig van olyan buzi aki olvassa... van akit erdekel mit csinalt a masik egesz nap, bar nem tudom kit... valoszinu azt aki a nyomorult valosagshowkat is nezi. szar az elete es abban eli ki magat hogy masok eletet bamulja

respect to the man in the ice cream van

Mike at home
mondjuk mai napig nem értem, minek blogot irni (persze ez így nem igaz, tematikus blogot igen) de mondjuk naplószerüt:

"ma recskáztam"
"ma bebasztam mint állat"

hogy élõ-élettelen ezen rugozzón?

Adam II
Azért hiszik ezt sokan mert van sok magamutogató barom aki azt hiszi mindenkit érdekel a neten, hogy mennyit és hol hányt hétvégén és ezért készít egy blogot mert az olyan király.

kulabácsi
nem írok, de olvasom...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lullaby
Írok is, olvasok is.

Sokan azt hiszik, hogy egy blog csak egy ember mindennapjairól szólhat csak, pedig nagyon nem így van és sok példát tudnék is erre pl. van sok fotó, rajz, szakmai és egyéb blog is.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

nem irok, de nehany ertelmesebbet olvasok...

http://gaborszantai.co.uk/

Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Picar77

nem nagyon érdekel kivel mi történik, ha mégis megkérdezem tõle msn-en XD

()() (^^)

DJ Skyline
többen mondták hogy írjak blogot, mert nem tudom. de szerintem pont leszarja a fél világ hogy mi történik velem. 😄

DJ Skyline
nem írom, nem olvasom

bogyoka
nem írok és nem szoktam olvasni.

Nagyon ritkán írok egyet-egyet egy másik fórumon, de nem mondhatom magam bloggernek.😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

caseih9400

Nem tudom mi jó abban hogy egy másik ember mindennapjait olvassák...-.-

khm...khm...

NEOreg3
nem írok és nem szoktam olvasni.

a rosszpcjátékok szerintem nem az.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Benny04
Nem tudom, még nem láttam ilyet.sajna :c

Szabi84
Értem én, csak ezt vettem észre! Itt többnyire csak a hsz-ekre alapoz az ember, semmi több!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

hazajövök este, benézek, és rólam megy a vita 😄
amúgy kifejezetten optimista vagyok. Legalábbis ismerõsi körömet tekintve nagyjából én tudok a legoptimistább lenni. Vannak félelmeim, de azokat most hagyjuk.
Talán azért tûnök pesszimistának, mert bármilyen témáról legyen szó, megpróbálom egy másik megvilágításból értelmezni, esetleg kötözködök.
Azáltal, hogy én leírom a véleményem, amit pesszimistának minõsítetek, többnyire csak azért, mert sok mindennel nem értek egyet, ti elolvassátok, beleköttök, esetleg lebasztok, amire én megint válaszolok. És ezáltal az én gondolkodásom is fejlõdik, meg a tiétek is.
Azért, mert elmondom a véleményem, amirõl úgy érzem, takarja a realitást, nem vagyok pesszimista, és kötözködõs. Egyszerûen csak az a véleményem, hogy rózsaszín ködben, mosollyal - azaz optimistán - nem lehet egy témát elõre vinni. Mert most mondhatnám mondjuk azt, hogy:
-GYORSULÁSI VERSENY! TÖK COOOL! A BOKÁMRA ÉLVEZEK HA FELMORDUL EGY TUNINGOS VERDA!!! Mert az király. Azért.
solo
Qurvajómóka😊
Bár,még csak néztem 1-2x mert még sejogsim, se kocsim😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

RoR zsozso
Jó móka,néztem egy-kettõt,és majd csinálni is akarom 😄

Szabi84
Discovery-n is volt ilyen mûsor! Mutatták benne a japánokat ahogy kopott gumikkal driftelnek fel-le a szerpentineken, persze néha szemben a forgalommal, autók között cikázva, na ez a merészség! Persze jön a közeg gyorsan lelécelnek! Ez olyan mint a falfirkálás addig "buli" amíg illegális!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

VRSDM
de pl. külsõ váci út-on kifejezetten idegesít, normálisan autózna az ember hazafele és a fiatalok felelõtlenül centikre a többiektõl száguldoznak. na az fatális büntetés!

u dont have to listen anybody else but me

Egyéb.
Tény hogy idegesítõ a sok versenyzõ akik a tizenegynéhány éves fullbiztonságos gépcsodával próbálnak minden lehetõséget kihasználni sajnos sok esetben nem vidáman ér véget a mókájuk ,de mi mit tehetünk ellene...