127612
-
Sajnos még nem láttam, pedig jó lenne, érdekel a téma. -
Azt régen mindig néztem, jó volt :D -
fényes nappal ? :DD
nem hullócsillag volt az biztos.
sokkal gyorsabban ment mint egy repülő am -
nem lehet h hullócsillag volt? :D -
Sajnos még nem láttam, pedig jó lenne, érdekel a téma.
-
ba32107 #41312 Imádtam azt a sorozatot :D -
a megoldás: frizbi. :D -
Sajnos még nem láttam, pedig jó lenne, érdekel a téma.
Régen éjfél fele értem haza és láttam valami fényeset az égen.Aztán oda néztem mégegyszer és a szemem előtt tünt el,de olyan gyorsan azt se tudtam mi van.Ja és józan voltam :D -
voltunk ott -
feltételezem hogy az volt a focipályán álltam és megláttam egy szabályos kör alakú árnyékot viszonylag gyorsan haladni felnéztem az égre semmi körülnéztem semmi csak én meg a haverom -
-
Miért nem mindjárt SGA-s wormhole drive? :) -
Persze, és a többi állatot meg növényeket is ufók ültették 
-
Éljen a SLIDERS!!!
-
"az ember egy nálunk sokkal fejlettebb életforma kisérleteinek eredménye
inkább ez, mint holmi isten vagy evolúció"
Ez a 3 most miért zárná ki egymást?
Nem csak 3 dimenzióban lehet gondolkodni -
Mondod ezt a tudomány MAI állásának fényében...de ne akarj itt leragadni. ;) -
Térhajtómű? =) -
Lehet,hogy most még lehetetlen,de a SOHA szót felejtsd el.
Alig 250 éve, hogy Tudományos Akadémia nagy koponyái egyhangúlag kijelentették: a levegőnél nehezebb tárgy nem repülhet tartósan!
Aztán nézz fel az égre,a repülő tucatjai húzzák a kondenzcsíkokat...
Nem akarom ismételni magamat,de ne zárkózzatok el a tudomány fejlődésétől,ne ragadjatok le a mai elméleteknél... -
Nekem is van elméletem, mi van akkor, ha a jövőben feltalálják az időgépet, és azzal a jövőből jönnek ide vissza, csak addigra annyi evolúción megy keresztül az ember, hogy úgy néz ki ahogy. -
Rundstedt17 #41297 aha múltkor még az volt hogy nem iszol alkoholt:DDDD -
már láttam
elég sok UFO-s filmen túl vagyok már, undorító dögök mind -
100 évvel ezelőtt hitték volna az emberek,hogy mikrohullámmal fogjuk melegíteni a kaját? Emberi aggyal felfoghatatlan lett volna,most mégis egy hétköznapi dolog. Lehet kicsit sarkítok,de ne zárkózzatok el az elől,amit nem tanítanak az iskolában... -
Láttam, a héten harmadszorra, tegnap este legutóbb
a héten nem látok többet
[Bor és pálinkafesztivál van :|] -
extramagascsaj #41293 Hülyeség az egész, mese mint a Yeti meg az ilyenek. -
Láttam és szexeltem is vele. 
-
Sajnos még nem láttam, pedig jó lenne, érdekel a téma -
Egyszer láttam valami fényes gömb alakú szarságot menni az égen kurvagyorsan :D
komoly.
de hogy UFO volt e vagy nem azt nem tudom :/ -
ezért mondtam hogy ennyi erővel egy gömbvillám is ufo.. innentől fogva ilyenre használni értelmetlen
az meg hogy miért ne látogatnának ide.. Alig fejlődtünk ki a bolygón, ez nagyon csekély idő természetesen amellett, hogy az amúgyis töredék milliárdos eséllyel jönne létre másik faj (természetesen nem a közelünkben), ha meg létrejönne akkor - elég fejlettek lennének -e - egy jó ideje már (pár millió éve) keresnének -e - és még ezzel is reménytelennek tűnő valószínűséget kapsz vissza -
ok, csak ne azt hogy egyáltalán 500X jártak itt :) -
Láttam azt a dokumentumfilmet, szerintem jó volt :) -
2. -
2.
-
"emberi nevezhető bolygó-léptékben is technológiai civilizációnak" én ezt így azért nem jelenteném ki... ha most az űrkutatásra gondolsz akkor ez nem igaz, meg mondjuk sztem semmire nem igaz... bolygó-léptékben sztem 0-ák vagyunk...
am a kérdésre:
Láttam már. (kommentben, hogy mit és hol)
Van 1-2 haverom aki sztem UFO. Ja majd elfelejtettem ez a Cseh Csaba gyerek is UFO meg sztem MAMA2 is :D -
egy civilizáció ismerete alapján nem lehet általánosítani.
egyáltalán nem biztos, hogy másik civilizációk is elindulnak a technológiai civilizáció irányába, illetve elképzelhető, hogy a technológiai civilizáció, mint fejlődési lehetőség végén mindig azon civilizáció teljes pusztulása (vagy másféle civilizációvá változása) áll. így aztán elképzelhető, hogy többmillió civilizáció létezik, de egyik sem olyan fejlett technológiailag, hogy fel tudja fedezni a többieket. (mint ahogy a Földön sokmillió faj van, de csak az emberi nevezhető bolygó-léptékben is technológiai civilizációnak.) -
monnyuk ha elértük volna a fénysebességet akkor nemtudom miért nincs fent a youtubeon
-
mert túl sokszor látták a Támad a Mars!, és A függetlenség napja című filmeket. és köztudott, hogy "Han Solo a galaxis legvagányabb űrpilótája" (Star Trek kritikából kopizva), szóval ilyenek mellett csak rosszra számíthatunk.
-
100%-ig biztos vagyok benne, hogy van élet a földön kívül.
és abban is biztos vagyok, ha egy civilizáció olyan fejlett lesz, hogy képes akár a fénysebességgel is haladni, és netán meglátogatja a bolygónkat, akkor BIZTOSAN nem leigázni akarnak minket :DDDDD -
Rundstedt17 #41279 Ha még léteznek is,épp ez az nem tudnak ide jönni az kijelenthető egész biztosan,mivel áthatolhatatlan szakadékot képez a távolság -
szvsz ez idióta kérdés... -
Csak éppen hiába létezhet másol is élet (intelligens?) akkor mennyi az esélye, hogy éppen velünk egyidőben léteznek, ide is tudnak jöttni? Az univerzum hihetetlenül üres. Nagyon kis esély van, hogy véletlenszerűen rábökve egy pontra, hogy ott a nagy büdös semmin kívül van valami...