A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Nem értelek, egyrészt nem névtelen, ki van írva az admin neve aki elutasította, másrészt mi a baj az indoklással? Elsõsorban olyan témákat keresünk, amihez mindenki hozzá tud szólni, amik gyakran megesnek az emberekkel, és tudnak róla mesélni, vagy van véleményük róla. A Te kérdésed szerintem pont olyan, amibõl nem sok történet született volna, ráadásul van már egy másik hasonló kérdés, így ha egyik bekerül, akkor a másikat is le lehet vele rendezni. Amúgy meg van legalább 60-70 kérdés ami várakozik, és népszerûség alapján kerülnek be, szóval igazából a nép akarata érvényesül. Mi csak felügyeljük, hogy ne legyen duplikáció, ne legyen olyan, ami nem megengedett, de általában átengedünk minden kérdést. Utána bekerül a többi közé, az adminok pedig folyamatosan pakolgatják befele õket. Elsõsorban azok a kérdések fognak bekerülni, amik a legnépszerûbbek. Van erre egy szûrõ, az elsõ pár oldalon vannak a nagyon népszerûek, azok közül szoktunk válogatni több szempontot is figyelembe véve. Olyanokra gondolok, hogy ha a napokban volt közlekedéses kérdés, akkor ne legyen ismét egy ilyen témakörû. Hol a gond?
Igazából az a baj a kérdésekkel h mindig újak vannak, régiek meg hiába jók, el vannak felejtve, és egyre csak hátrébb sodródnak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RoR zsozso
A tied én sem értem miért lett elutasítva...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Mike at home
én nemértem:
van egy bizottság mia mnid új érdést talál k? vagy a jónép találja ki a kérdéseket? ha a jónép, akkor minek errõl szvazni, ugyis az lesz,amit usrek kitalálnak

lásd enyém, ahogy elutasították, hogy a topik fele még szûz, holott, a topik szûz fele 12-13 éves kora óta napi szinten recskázik persze a névtelen elutasító akárkicsodával ezt nem lehet megbeszélni
de mindegy, gí adjon be az ember kérdéseket

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

cenobite
Mondjuk a "punk-rock-metal" elég tág fogalom. Mert itt a Sex Pistols-tól a Darkthrone-ig elég széles a paletta. Lehetne kicsit még bontani a palettát. Másrészt kismillió zenei stílus van még ezeken kívül. Bár ott az egyéb gomb... 😊

gamertag: kenobita

CopyKing92
vagy lehetne még zene is. pl Death Metál / Trash Metál / Nu Metal / XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
szex 😛

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

RoR zsozso
Az kb. olyan mint a dance.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Pepsi Twist
jókérdés 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Rockynhooo
mi a fasz az a hands up? :ASD:_ASD:

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

toysoldier
kimaradt a reggae

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

caseih9400
"Nem hallgatok zenét/sok fajtát kedvelek"

Tehát aki nem hallgat zenét az több mûfajt is szeret ?-.-

khm...khm...

RoR zsozso
Beküldve,ha valamit hiányoltok,vagy valami nem stimm,kiabáljatok,javítom 😄

caseih9400
akkor húzzál aludni 😊

khm...khm...

RoR zsozso
Ne ezt benéztem 😄
Mondtam má' fáradt vagyok 😄
Javítva:Elektronikus 😄

toysoldier
simán tüc-tüc-tüc
nem kell ezt túlvariálni

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Pepsi Twist
ááá elektromos XD

Pepsi Twist
tudom, csak baszogatásból mondom 😄 (de úgy elektronikus hogy a fülesen vagy a hangszóron jön keresztül 😄

FZoleee
igen, de elektronikusnak szokás nevezni...
Rockynhooo
elektromos -A:SD_:AS_D:_ASD:SAD_D:AS_D:AS

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Pepsi Twist
általában az összes zene elektromos amit hallgatsz 😄

FZoleee
elektromos <#idiota><#banplz>
RoR zsozso
Ja ok.
De szerintem akkor töredéke volt csak itt a mai fórumozóknak úgyhogy szerintem mehetne még egyszer...

caseih9400
"Elektronikus" omfg <#wow3> Ha már kérdést küldesz be akkor normális legyen..

khm...khm...

RoR zsozso
Úgy döntöttem most megcsinálom.
Szerintetek lehetne a Dance,Hands Up!,Trance,House,Techno,Progressive-t egyszerûen egy "Elektromos zene" kategóriába sorolni??
Vagy az túl tág fogalom??

Ability
Volt ilyen kérdés, kb. az 5. volt amikor indult az egész. Szerintem lehet újra...
sweech
elsõ kérdések egyike volt

FZoleee
Melyik stílus zenéjét szereted a legjobban?
Leírás:
Értelemszerûen amihez a legjobban kötõdsz, amilyen bulikba lejársz stb.

Disco-Trance-House-Techno-Dance
28.05%

Dnb-Rave-Breakbeat-Goa
4.88%

Hiphop-RnB-Rap
12.2%

Punk-Rock-Metal-HC-Emo
35.37%

Klasszikus-"Élõ hangszeres"8
4.88%

Alter-Underground Chillout
3.66%

Populáris
7.32%

Jazz
3.66%
Pepsi Twist
ok 😄 legalább a kocsiba fogsz tudni nyomatni valami olyat ami a pirosnál a szomszéd verdát szétrázza 😄

RoR zsozso
Alap,én is azokat hallgatom 😊

Pepsi Twist
Trance, Techno, Progressive ki ne maradjon kisfiam

RoR zsozso
Ok majd holnap,most fáradt vagyok...Igyekszem majd a lehetõ legtöbb zenei mûfajt felsorolni.

gercse
én nem szoktam figyelni a kérdéseket, de szerintem nem volt, mert akkro azt megjegyeztem volna(vagy lemaradtam róla eseteleg)
szóval küldjed csak 😄

RoR zsozso
Az engem is érdekelne.
Volt már ilyen kérdés??Mert ha nem akkor holnap lehet beküldök egyet...

Politika,történelem,kultúra,életmód,tudományos.
Nem idióta kérdéseket.De legfõképp ne autó motor,sport,informatika kérdéseket

gercse
Kultúra, politika, sport, szórakozás, tudományos eszmecsere
fõleg a zene érdekel, ki mit hallgat, mit szeret, kedvenc elõadók

politikán és történelmen kívül jöhet minden

broman191
bármilyet...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

😄_AS😄_
tugyiti
Az kérlek olyan hogy a politikai felsõ vezetés tudatosan szétbassza a gazdaságot.
Benny04
SzórakozásTudományos eszmecsereInformatika

banok
sport

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kas123
Szórakozás
Szerelem / erotika / szex
Tudományos eszmecsere
Autó / motor / közlekedés
Sport

szép volt<#eljen><#gonosz1>

RoR zsozso
Most nem az?? 😄DD

Ezt a kérdést nem értem

ha elõrevetíted a jövõt a jelenlegi igények alapján:
legális lesz kúrni bárhol, bárkivel, bármikor. sõt, az élet értelme is ez lesz <#idiota>
😄

a mai népet nem is érdekli másXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RoR zsozso
Tudják mi a jó <#idiota>