127612
-
még nem láttam. de jólenne :D -
Ronny #41356 Rundstedt, neked túl sok szabadidőd van...:) -
Mint ahogy te azt feltételezed,hogy nincsenek...
-
Pedig nekem nagyon úgy tünik hogy te gondolkodsz úgy mint a középkorban tették az emberek... Semmi újat nem akarsz elfogadni, arra egyböl azt mondod hogy nem is létezik... -
Rundstedt17 #41353 miben hiszel még a kis zöld emberkéken,meg a félnótás észlelőikön kívül? -
Rundstedt17 #41352 néha azt hiszem hogy a középkorhoz képest az emberek semmit sem változtak...akkor boszorkányok most ufok.... -
ba32107 #41351 Te meg akkor bizonyítsd be egyértelműen, hogy nem léteznek ufók és az 51-es körzetben semmifelé ehhez kapcsolódó cucc nincs. -
Csak tudod több millió ember reprodukálható bizonyítékkal tudja bizonyítani, hogy NY léteik és ott járt. Az UFÓ észlelések ilyen szempontból a vicckategóriás esetek. -
Az, hogy titkos még nem jelenti, hogy földönkívűli... -
Rundstedt17 #41348 Tudod úgy működik a tudomány hogy egy állítást bizonyítani kell,nem pedig úgy hogy minden bizonyíték nélküli állítást elfogadunk amíg nem tudunk egyértelműen cáfolni,bár itt még az is fennt áll az esélye olyan kicsi a létezésüknek illetve hogy jártak itt,hogy az ötös lottó nyerési esélye ahhoz képest 100%-ék.... -
zöldike manó #41347 sajnos még nem, de érdekel a téma. Jó lenne látni egyet :) -
És akkor te honnan tudod hogy nem léteznek, ha ennyire biztosan állítod?
Nem ártana egy kicsit nagyobb látókör, nem gondolod? -
Rundstedt17 #41345 Bízonyítsd egyértelműen hogy léteznek,illetve hogy jártak itt az ufok,tudod-e vagy sem?Ha nem akkor csak feltételezés.... -
Tegyük fel nem voltál még New Yorkban. Honnan tudod hogy létezik, miközben nem voltál ott, nem láttad, nem tapasztaltad? Csak láttál a neten néhány képet, meg videót. Ha ezen az elven gondolkozunk, akkor igazából egy UFO sem több ennél. Ennyi erővel New York is csak egy trükkfelvétel amíg nem láttuk a két szemünkkel élőben. -
Tehát akinek nem földhözragadt gondolkodásmódja van, és el tudja képzelni, hogy a szinte végtelen univerzumban van rajtunk kivül értelmes élet, az csodabogár vagy ostoba.
I Got it!
.
.
Wait...WTF? -
Rundstedt17 #41342 jó higyjél a kis zöld lényekben én leszarom,de értelmes ember ilyet nem vesz be csak a csodabogár kockák,vagy akik ostobák. -
/OFF/
Nem lehetne valahogy megoldani hogy egyböl az új skin jöjjön be mikor benézek a topikba? Nem jó így, hogy mindig át kell váltani... -
5m0k3sh0w #41340 ezt már nem magyarázod ki, max magadnak -
Rundstedt17 #41339 miért hiszed hogy ufok mikor fegyvereket kisérleteznek ott?csak a tudatlan plebsnek találták ki az ufos tündérmesét:DDD -
Fbn Lx #41338 : ASDd
akkor mért hiszed el azt, hogy ott nincsenek földönkívüliek meg űrhajók? azt talán nem pont ők mondták, ha már a hiszékenységnél járunk?
ne vitázzunk ilyesmin, mert kurvára nem tudja senki. -
Rundstedt17 #41337 nem,de az emberek hiszékenységét a történelemben mindig kihasználták. -
Fbn Lx #41336 a republican space rangers ezt jobban kifejezi, mint én :D -
Ha jobban belegondolok minden nap látok, a tükörben... -
Fbn Lx #41334 egyáltalán honnan veszik egyesek, hogy bármiféle támadó vagy hatalmi célzattal jönnének?
nem lehetséges, hogy pusztán az emberi faj balfaszsága a belső harc és a háború, és hogy kevés rá az esély, hogy bármelyik más faj egyáltalán ismeri az ellenségeskedés vagy a gonoszság fogalmát? -
jártál már ott? -
DIESEL DOG #41332 Az UFO mint fogalom, szerintem egyértelmű mindenhol, mindenkinek... -
Fbn Lx #41331 földönkívüliek az asztronauták is, miután elhagyták a föld légkörét! vagy a csillagok is földönkívüliek.
minden szarba bele tudnak kötni, nyugi. -
Írd inkább UFO sofőrnek. -
Fbn Lx #41329 még nem láttam, de remélem még sokat fogok látni életemben. -
DIESEL DOG #41328 Ezt eddig is tudtam... :)
Akkor legközelebb csak a Te kedvedért azt fogom írni hogy "földön kívüliek"... -
#41247 meg #41271 -
Az U.F.O. az Unidentified Flying Object (vagyis Azonosítatlan Repülő Objektum) -
Rundstedt17 #41325 "mert az 51-es körzet nem legenda,hanem létezik,és ki az a bolond,aki nem létező dolognak építtet titkos bázist.."
ott kérlek szépen nem ufók vannak hanem amcsi titkos katonai kisérletek. -
DIESEL DOG #41324 Sajnos még nem láttam, pedig jó lenne, érdekel a téma...
Szerintem kell hogy legyenek UFO-k, már csak azért is mert egy ekkora világegyetemben az nem lehet hogy csak itt a Föld nevű bolygón van élet...
-
biztos vannak UFO-k,meg űrlények is,vagy valamik,és erre azért következtetek mert az 51-es körzet nem legenda,hanem létezik,és ki az a bolond,aki nem létező dolognak építtet titkos bázist...tuti vannak ott dolgok,csak nem kerülne napfényre nehogy pánik legyen...
sok dolog van,amit eltitkolnak...talán amit mi sejtünk,ők már évtizedek óta tudják... -
Láttam már. Pár éve este mentem hazafele és ilyen nagy nappalhoz közeli világosság lett hirtelen, felnéztem 1 csomó közeli pontból világító fényt láttam kb. 20-30 méterre a fejem fölött, halahonnan a közeli utcáknál és semmi hangja nem volt!! Egy pontban mozogtak a fények, szóval valami nagyobb dolgon voltak rajta. Hát nagyon beszartam, de hamar el is ment kb. felse fogtam mivan csak úgy eltünt.. Hazamentem háát mondták hogy jóvan :Dd De akkor úgy lezsibbadt a lábam meg mindenem majdnem behugyoztam az "idegtől"...
Mai napig nemtudom mivolt
Meg sokszor volt hogy sátorozáskor/horgászáskor láttunk ilyen mozgó valami fényességet az égbolton, bár az tuti műhold volt
Amúgy én hiszek bennük, mert azért minden kitalált dolognak van valóságalapja. Csak sokan elferdítik ezeket (ufo meg emberrablás, 51es körzet stb.) Sok ős civilizáció feljegyzéseiben találhatók utalások ilyen "égi emberekre". A bibliában is van (Illés szekere) -
clio1616v #41321 útálom minden ami űrhajó... -

-
-
Láttam. itt az öcsém...