A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
amúgy ha van valakinek valami plusz ötlete akkor írjátok le nyugodtan, mert mindíg utólag van a nem tetszés, hogy mi maradt ki. vagy a panasztopikba is lehet ugyanezt
oks Skyline, derék vagy! xD
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amilyen értelmes megnyilvánulásokat szoktam olvasni tõled egyes topikokban,nem néznék ki belõled 7évesnél többet...
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Általános iskolai éveimet egy kísérleti osztályban töltöttem, egyharmadunk valamilyen fogyatékkal élt (többnyire kicsit bolond, túlmozgásos, mániás...). Nagyon természetes viszony alakult ki köztünk. És egy valamit megtanultam, semmit nem utálnak jobban a fogyatékkal élõ emberek, mint ha kiközösítik õket. És ha jól belegondlsz, az, hogy õket egy másik mércével méred még ilyen apróságokban is, hogy nevetsz-e rajtuk, vagy sem, az más az elsõ lépés a kiközösítés felé. Szóval tessék nyugodtan együtt nevetni a fogyatékosokkal, ha okot adnak rá, lehet velük beszélgetni is, barátkozni... ugyanolyan arányban lesznek köztük is seggfejek, és szimpatikusak, mint bármelyik másik társadalmi csoport között.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Viszont érdekes, voltunk az Ability parkban, ahol játékosan ki lehet próbálni milyen "visszamaradottnak" lenni és ott nem röhögtem egyik ilyen csókán se... pedig volt az aki rendszeresen odajött hozzánk, tolókocsiban egy autista fazon és tényleg vicces volt, de mégsem röhögtem, mert ott teljesen át tudtam érezni, amit éreztek... visszamaradottak, de mégis jól érzik magukat😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
de ha olyan társaságban vagyok, ahol röhögnek, ott én is röhögök rajtuk <#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha egyedül vagyok akkor észre se veszem,de ha ott van pár gyépés haverom akik folyamatosan nyomatják a hülyeséget,akkor eleve jó kedvem van,és ha még ilyet is látok aki úgy mozog mint egy robot,akkor nem tudom visszatartani 😄
Amúgy ritkán becsúszik, de nem szándékosan.
De egyedül nem nagyon,sajnálom õket
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
bár az utóbbi idõben láttam pár "timmy" szindrómás embert, nem volt rajtam a nevetés...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Általában ha nagyon viccesek próbálok elõttük nem nevetni , de van amikor ez nem sikerül <#smile>#smile>
khm...khm...
Házibuliba egyszer csúnyán beégtem...
Rap-Hiphop arcok , ennek megfelelõ zene szól, jön egy arc és ilyen össze vissza ujjakkal kalimpál nekem. odamegyek kellõképpen betompult aggyal: " Csááá lazák az ujjaid zsir vagy " stb. hasonló duma...
erre " Sajnos így születtem " én meg :C auf....
u dont have to listen anybody else but me
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ