127612
-
Mission accomplished! Elég szar beállítás amúgy magunk között szólva. Mitől félsz? :D -
Mozillát használok, lehet hogy a sütikhez van közé a dolognak? Csak mert úgy van beállítva, hogy amíg ki nem lépek a Mozillából addig jegyzi csak meg öket. -
Sajnos még nem láttam, pedig jó lenne, érdekel a téma.
Szerintem ha az univerzum végtelen, akkor 100%, hogy még legalább egy értelmes fajnak élnie kell, ha nagyon messze, de akkor is. -
Láttam már és nagyon hangosan horkolnak. -
Meg kéne jegyeznie. Ha nem teszi, akkor ez valamilyen böngésző beállítás. -
FAIL -
Azoknak akik kételkednek:
:)))))
(remélem senki nem szíjja mellre, a képen Mulder és Scully látható :P ) -
Azt se lehet bizonyítani, hogy léteznek(amíg nem mutat nekem valaki akár egy halott példányt is:p) és azt se, hogy nem léteznek(ehhez meg már fel kéne fedeznünk a galaxis nagy részét). Szóval ez örök vita marad, vagy legalábbis addig amíg Star Trek/Star Wars korba nem lépünk. :p
I WANT TO BELIEVE! -
Végül is igazad van. Az ember is szeret a hülyéken rögöhni. Itt van belőle bőven. -
mert éppen a Földi kiruccanás van az utazási irodáikban főcímlapon -
Miért ne? -
Az USA költségvetési tételében van ilyen kiadás. Ha nem hiszed, járj utána. -
Ő nem írt ilyet te nagyokos, egyáltalán ne, tekinti különlegesnek. Ő pusztán a számok alapján godolkozik és éppen ebből jön le, hogy ha olyan sok világ van akkor az idegeneket - ha léteznek és el is tudnak ide jönni - miért pont mi érdekelnénk? -
Rundstedt17 #41383 ok..... -
A félek túlzás de kicsit aggódom. :) -
Rundstedt17 #41381 ugyanolyan bizonyíték van rá mint az ufokra semmilyen.csakhogy nem én hoztam fel hanem ufóhivő aki:"biztos vannak UFO-k,meg űrlények is,vagy valamik,és erre azért következtetek mert az 51-es körzet nem legenda,hanem létezik,és ki az a bolond,aki nem létező dolognak építtet titkos bázist.".szóval ilyen alapon mondhatom azt hogy fegyvereket fejlesztenek.magyarán ez a egész semmit sem ér mert a hivők nem tudják bizonyítani létezésüket csak kitalált elméletekkel,amiknek többsége nevetséges -
5m0k3sh0w #41380 valami bizonyítékot mutass hogy fegyvereket fejlesztenek az 51es körzetben. thx -
miért fura? bármi lehetséges -
Rundstedt17 #41378 érdekes hely az sg 2 héttel ezelőtt még azzal estek nekem hogy milyen alapon zárom ki a hüllőemberek létezését,logikád alapján bármi létezhet bármi megtörténhet kicsit fura.....:D -
woooow...kétszer van #41373...az UFO-k figyelik a fórumot és hekkelik a rendszert xD -
Kettő #41373-as hozzászólás van. :) -
Coco #41375 a koreaiak mondták -
Rundstedt17 #41374 
-
Mert ő még nem tanulta ezt a teknikát.
-
Feltételezni sokmindent tudok. Pl. hogy holnap megjönnek a lantlények és hülyéket esznek és benzint pisálnak. Csak ettől még nem lesz igaz... -
miért ne juthatnának el? -
Rundstedt17 #41371 Hányszor írjam még le a mai kérdés az ufo észlelésekhez kapcsolódik,amik mint tudjuk hatalmas baromság több ezer példa van rá.....
Az most hol érinti a te életed ha vannak de nem tudnak ide eljutni??????? -
Rundstedt17 #41370 Mai kérdés?Láttál-e már UFO-t?.
Ehhez a kérdéshez max annyi kapcsolódik hogy járhattak -e itt inteligens lények?NEM jártak!
De az már 20-szor le lett írva hogy létezhetnek CSAK IDE NEM JUTHATNAK EL.tetszik érteni???
-
ez olyan mintha azt mondanád hogy senki sem nyer a lottón (pedig valaki megnyeri, mégha szinte 0 az esélye hogy bejön)
nagyobb valószínüséggel van a földön kívül élet, mintsem csak mi élnénk itt egyedül szerintem -
Szerinted ha van még valahol intelligens lény, akkor az mindjárt járt a Földön, gratz. -
És neked van bizonyítékod?
Én nem mondtam hogy járt idegen, sőt szinte biztos vagyok benne, hogy nem, de bármi elképzelhető. Én azt mondtam, hogy nem hiszem, hogy az ember az egyedüli inteligens lény az univerzumban, ennyi. -
szektás...mert nem hiszem,hogy ebben a giga univerzumban egyedül élünk emberek... 
higyjél helyesen: higgyél
-
Rundstedt17 #41365 Mert?Te eddig semmivel sem tudtad alátámasztani amit állítasz csak lehet elképzelhető stb...és ez szerinted elegendő?mikor az esélye szinte nulla,és még bizonyítékod sincs.... -
Rundstedt17 #41364 Kérlek mondd már el hogy miféle bizonyíték alapján hiszel idegen lényekbe akik jártak itt:D... -
Eddig is tudtam, hogy ostoba vagy, de ez a hozzászólásod egy hatalmas LOL:D -
Szerintem meg, aki szerint az ember és a Föld különleges a végtelen univerzumban, az borzalmasan szűklátókörű / földhözragadt. Vagy ostoba. Ki mondta hogy zöld lényekben kell hinni? -
Rundstedt17 #41361 nekem mindegy higyjél bennük...mint vmi szektás.... -
Rundstedt17 #41360 hol votál kis malac? 
-
Rundstedt17 #41359 alreg vagy,xevasz mama2
-
5m0k3sh0w #41358 ásd már el magad!