127612
  • BlackShadow
    Igen, több komoly barátom is van a másik nemből.

na nem rengeteg, négyen vannak, de még is több mint 1-2 :)
  • szjuca
    Akad 1-2. De azok igaziak.
  • Hegi90
    Akad egy-kettő.
  • LordVenom
    Barátnak nem nevezném, de haverok vannak.
  • BaliBoy
    Vagy csak simán hiba. :)
  • Molnibalage
    Szerintem egyszerűen nincs adat róla... Az hittem, hogy a Thule légibázis lehet, de az nincs kitakarva.
  • DJ Skyline
    gondolom erre gondol (mást nem találtam)
  • 89
    haverok
  • Molnibalage
    Sejtem, hogy mi lehet az. A koordinátákat esetleg megadnád?
  • DJ Skyline
    barát nincs, haverok vannak
  • tenkenorman
    látom szóba került az 51 körzet is. arról csak annyit szeretnék mondani hogy google earthon gond nélkül meglehet nézni, míg grönland közepén valami kivan cenzrűzva feketével. nyílván vagy orosz vagy amcsi létesítmény. szal ennyit az 51es körzetről
  • milk4
    Akad egy-kettő.
  • tenkenorman
    műszaki iskolába nem igen járnak csajok, csak felsőbb évfolyamban, akik ballagtak már. szal 60% fiú, és 40% lány akiket régóta ismerek
  • CopyKing92
    nekem szinte a 66% a lány barát/haver.
  • ba32107

Nem hiszek az igazi fiú-lány barátságban.
  • Unreal1942
    Egy mindenképpen. Haver több is.
  • MR ME
    igen, több komoly barátom is akad...
  • Carlos
    Akad egy-kettő.

• szucsy89
    persze, több is...
  • Molnibalage
    Akad.
  • A mindenes
    Akad egy-kettő.
  • zsutyesz
  • OrioN the S
    Akad egy-kettő. De kinek nem?!
  • Molnibalage
    Akárhány ember meg tudja ismételni hitelt érdemlően a te eljárásodat. A bizonyítási eljárások alapjaival sem vagy tisztában.
  • 89
    csak hogy te nem vagy nyitott
  • Fbn Lx
    nem biztos, hogy a legboldogabb, de kétségkívül a legeredményesebb.
    csak kérdés, hogy azokkal az esetleges eredményekkel átvágnak-e minket, vagy minden esetben jó szándékkal nevelni akarnak. Én az utóbbiban kételkedem.
    Aminek a forrásának a forrása nem ellenőrizhető, az számomra egyébként sem eredmény, csak erről van szó.
  • [HUN]FaTaL
    A skin jó lenne, persze az avatarok a régi módszerrel legyenek. Csak ez a bajom az új skinnel, amúgy rohadt jól néz ki.
  • Torry
    Esetleg az egész SG-re nem lehetne ráhúzni ennek a topic-nak a skinjét?
    Nagyon tetszik.
  • Rundstedt17
  • Aquir
    és egy racionális ember - aki tudja az esélyeket de nyitott marad esetleges eredményekkel kapcsolatban - a legboldogabb
  • Fbn Lx
    én nem hiszek dolgokban, hanem gondolkodok rajtuk

egy bigott hívő hitét majdnem annyira nehéz megingatni, mint egy ignoráns ember tudatát kitágítani.
  • Rundstedt17
    Nonszensz,mégis hogy lehet megcáfolni egy bigott hivő hitét?sehogysem.Ugyanúgy rádhagyom mint pár hete azokra akik szerint láthatatlanná válló illetve alakváltó hüllők a világ urai,hát igen sg-s színvonal.....
  • Fbn Lx
    a buddhisták legalább megmagyarázzák, hogy miért nem léteznek azok a dolgok, amikre ráfogják, hogy nem létezik

Nos akkor most bizonyítsd be, hogy miért is nem járhatott még a Földön soha földönkívüli, és magyarázd meg tudományosan, hogy miért elérhetetlen számukra a Föld.
  • Fbn Lx
    van a kertemben paradicsom.
    sajnos ha lefényképezem és felrakom netre, nem fogod elhinni, hogy az én kertemből van.
    A bizonyíték semmit nem határoz meg.
  • Fbn Lx
    igen, így működik a tudomány.
    1650-ben meg úgy működött a tudomány a Földön, hogy nem tudták vele bebizonyítani a váltóáram létezését. Ja de bocs, a tudomány az idő minden pontján minden kérdésben mérvadó.
  • Aquir
    egyébként is hülyeség ez. Nem kell akarni ahhoz hogy higgyél, hiszel azt kész b*meg :D
  • jackcsabi
    Volt egy idö mikor a túl sok cookie miatt nem müködtek rendesen bizonyos weblapok, azóta van így beállítva, na de akkor most átállítom, köszi :)
  • Aquir
    á, csak egy makett :|
  • DeerHunter01
  • DeerHunter01