A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wink>#wink>
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Amúgy suliba általában (nem mindig hagyom magam😄 ) a tanárok irányítanak és ez nekem szar 😄
A haverokkal meg senki nem irányít senkit,nem úgy van hogy az egyik aszondja hogy menjünk be Pécsre akkor ugrik mindenki...
Együtt döntünk,ha mindannyian menni akarunk Pécsre (csak egy példa volt) akkor megyünk.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
amúgy meg nem érdekelnek.
nem vezetek.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
mai:
szeretem ha irányítanak, és nem is csinálok se többet, se kevesebbet, mint amit mondanak 😊 esténként meg nem nekem lesz rémálmom, h jaj hnap mi lesz, ill a felelõsség se engem terhel
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
am a mai kérdésre:
2-3 között
van amikor hagyom h irányítsanak, de néha ez irritál, és a magam kezébe veszem a dolgokat 😊
pred
pred
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Érdemes elgondolkozni rajta.
Bárszék-közgazdaságtan, avagy ki állja a cehhet?
Tételezzük föl, hogy 10 ember minden nap elmegy sörözni és összesen 100 dollárt fizetnek a végén. Ha úgy fizetnének a sörükért ahogy most adót fizetünk, valahogy így nézne ki:
Az elsõ 4 ember ( a legszegényebbek) nem fizetnének semmit.
Az ötödik 1 dollárt fizetne.
A hatodik 3 dollárt fizetne.
A hetedik 7 dollárt fizetne.
A nyolcadik 12 dollárt fizetne.
A kilencedik 18 dollárt fizetne.
A tizedik (a leggazdagabb) 59 dollárt fizetne.
Ebben maradtak, és a tíz ember minden nap boldogan sörözött egészen addig amíg a bár tulajdonosa kedvezményt nem adott nekik. "Mivel Ti régi, jó vásárlók vagytok mától olcsóbban adom nektek a sört 20 dollárral." Onnantól a sör a 10 ember számára csak 80 dollárba került. A csapat továbbra is ugyanúgy szeretett volna fizetni a sörért ahogyan adót fizettek, ami azt jelenti, az elsõ 4 embert a változás nem érintette - Õk továbbra is ingyen ittak. De mi legyen a másik 6 emberrel - a fizetõ vendégekkel? Hogyan tudják elosztani a 20 dollár engedményt, hogy mindenki elégedett legyen?
Kiszámolták, hogy 20 dollár 6 részre osztva 3,33. Ha ekkora részt levonnának mindenki számlájából akkor az ötödiknek és a hatodiknak sem kellene fizetni a sörért. Ezért a bár tulajdonosa azt javasolta, hogy az lenne igazságos, ha mindenkinek a részébõl körülbelül ugyanakkora százalékot vonnának le, és tett egy javaslatot, hogy ez hogy nézne ki. Így:
Az ötödik ahogy az elsõ 4 semmit se fizetne – 100% megtakarítás.
A hatodik 2 dollárt fizetne 3 helyett – 33% megtakarítás.
A hetedik 5 dollárt fizetne 7 helyett – 28% megtakarítás.
A nyolcadik 9 dollárt fizetne 12 helyett – 25% megtakarítás.
A kilencedik 14 dollárt fizetne 18 helyett – 22% megtakarítás.
A tizedik (a leggazdagabb) 49 dollárt fizetne 59 helyett – 16% megtakarítás.
Mind a 6 ember jobban járt a korábbi állapothoz képest és az elsõ 4 továbbra is ingyen ivott. Amikor kimentek a bárból az emberek elkezdték összehasonlítgatni a megtakarításukat.
- Én csak egy dollárt kaptam a 20 dolláros engedménybõl – mondta a hatodik – õ pedig 10-et mutatott a tizedik emberre.
- Ez igaz! - kiáltotta a hetedik. Miért kap õ 10-et mikor én csak kettõt? A gazdagok kapják az összes kedvezményt!
- Várjunk csak - kiabált az elsõ négy kórusban – mi nem kaptunk semmit! A rendszer diszkriminálja a szegényeket!
A kilenc ember körülvette a tizediket és elverték.
A következõ este csak kilencen jöttek el sörözni, leültek és a tizedik nélkül itták a söröket. Amikor a fizetésre került a sor rájöttek valami fontosra. Még együtt se volt annyi pénzük, hogy a számla felét kifizessék! Ez az ahogy az adórendszer mûködik. Az emberek akik a legmagasabb adókat fizetik kapják a legnagyobb kedvezményeket az adókedvezményeknél. Ha túladóztatják és támadják õket azért mert túlságosan gazdagok egyszer csak nem lesznek köztünk többet. Sõt elõfordulhat, hogy külföldön fognak inni, ahol a légkör barátságosabb.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Szeretem, ha konkrétan megmondják, mi a dolgom, mikorra kell megtennem. Így tudok a leghatékonyabban dolgozni.
Haveroknál nincs konkrét irányító ember, közösen csinálunk mindent.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Diszpecser vagyok a Volannal<#zavart1>#zavart1>
http://gaborszantai.co.uk/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A vilag fejlettebb reszeben egyszeruen senkinek, semmi koze nincs ahhoz, hogy a masik milyen anyagi haterrel rendelkezik es azt mire forditja.
http://gaborszantai.co.uk/
Amúgy meg a boldogság nem a pénztõl függ, de kétségtelen, hogy ha nincs elég, akkor az megkesertheti az életet. És sajnos akármennyi van, az sosem elég. Akinek meg nagyon sok, azoknak meg már sajnos nem számítanak az emberi értékek és itt a fõ baj.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de azért költhetnének egy picit rám is.
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Részemrõl a téma lezárva.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ