A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Vocal Trance/Dance , Alt.Rock , Post Grunge, Metal , DnB, és néhány Hip-Hop/rap szám.
Szóval sok fajta zenét kedvelek 😄
a reggae-t meg hiányolom a listából, a rap mellé befért volna😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Oké ezek közül is most vannak alfajok de könyörgöm azért az emo az már durva,hogy ott vanXD
Inkább lehettek volna csak a fõbb kategoriák oszt annyi😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://thenamelessphoto.com/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
mondjuk én úgy fogtam fel a kérdést, hogy melyik mûfajt kedvelem a "legjobban"
szerintem mindenki, ha igazán átgondolja, tudja, hogy van egy stílus, amit a leginkább szeret
ergó én is hallgattam a nyáron igényes trance zenét, alter-t, a komolyzenét is szeretem, de legjobban a rock/metál/punk jön be
szerintem lehet rangsort állítani, legalábbis én tudok
ok nélküli vidámság rlz 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ez miért van egyben?
Amúgy szinte mindenevõ vagyok.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
a happy hadrcoreral engem a világból ki lehet üldözni olyan '90-es évek tinidisco feelingje van 😄😄😄
pl. Metálon belül rengeteg almûfaj van,
nem lehet egy kalap alávenni pl. A System-et a Metallicával, mindkettõt szeretem, mindkettõt teljesen másért szeretem
Nagyon sajnálom a többieket mert azt sem tudják milyen élményektõl fosztják meg saját magukat azzal, hogy bele kényszerítik magukat egy stílusba. (azért, hogy megfeleljenek valakinek, valaminek ???) Én nem is tudom elképzelni, hogy hogy hallgathat valaki csak egy fajta stílust. Nem unja meg?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nameg freeform, happy hardcore
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
itthon meg hiphop, downtempo, dub
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
szóval: Trance, Progressive, Hard Techno, HARDSYTLE (szerintem nem ismeritek, vagy keveritek, szal inkább adok linket 😄 link1 link2 )
DnB, Rave, néha egy kis rap (bár ez nem jellemzõ), aztán Punk, Rock, Metal, komolyzenék közül Chopin-t szoktam néha hallgatni, vagy valami más zongorajátékot, Jazz, éssss Industrial
szal.. van mibõl válogatni 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
aki nem szereti a rockzenét az nemtudja mi a különbség a rock-metál-hc-punk között. pedig vannak apró különbségek
ugyanígy az electro oldalon (dance, disco, house,dnb, goa etc.)
Valamit ötletem sincs, hogy mi a különbség a dance, disco és house között...
Tudatlan-e vagyok? 😄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Gun's Roeses-tól Enyáig, zongoraszólótól kezdve a Linkit Parkig belefér sokminden. A '60-as évetõl kezdve is jöhet bármi. 2002 után viszont jószerivel semmi. Azóta rádiót sem hallagotk, amit viszont hallok az nagyrészt okádék.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
persze metál, emo? kizárt 😊