127612
-
elmeroggyant #41796 "De tudtam, csak új információ merült fel."
1. Lehet, hogy előbb össze kellett volna gyűjteni az infót, és csak utána írni. Gondolom olvtársunk ezt nehezményezte.
2. Elég lett volna eleve csak ennyit írnod. A többi körítés kár volt. -
De tudtam, csak új információ merült fel. Érthető? Logikailag helytelen az a megfogalmazásod, hogy két ellentétes hozzászólás esetén nem tudja az illető minden esetben, hogy tudja mit akar írni vagy sem. -
elmeroggyant #41794 "Kicsit" zavaros a megfogalmazásod, de megpróbálom kihámozni a lényeget.
Tehát azt írod, hogy tudtad mit akarsz írni. Meg azt is, hogy inkább megváltoztattad, hogy ne ütközzön egy korábban írt hsz-eddel.
Namármost ha a két tartalom ellentétes egymással, akkor eredetileg mégsem tudtad, hogy mit is akarsz írni.
Ha meg nem üti egymást a kettő, akkor minek változtattad meg és törölted a régit? -
Tudom mit akartam írni. Mivel találtam is okot, nem pazaroltam még egy hozzászólást a feleslegesre, hanem kitöröltem, hogy ne válaszoljanak rá úgy, hogy mikor frissítenek látják hogy hopp egyszer csak átírtam, akkor meg még nagyobb hunyó vagyok mi? ;) Úgy látszik gondolkodni neked luxus, nem nekem :)
na kifejtettem a lényeget, innentől vagyunk kvittek -
Az életem többé már nem ér semmit, inkább végzek magammal, mintsem egy székből nézzem végig ahogy mások vígan élnek
jelen helyzetemben el sem tudnám képzelni, hogy így folytassam a jelenlegi életem. mindentől meg kéne válnom amit eddig csináltam/csinálok és ezt nagyon nem akarom. mivel mindenből a legjobbat akarom kihozni, és ahoz tartani is magamat inkább dögöljek bele abba a balesetbe.
így is azt vallom, h éljek minden napot úgy, h megérje, h felkeltem .. ha 1x ez nem történik meg, akkor ennyi volt, egy jót éltem :) -
az élet megy tovább...
a kezem nem bénult le, ugyanúgy tudok kockulni
-
elmeroggyant #41790 "inkább gondold át mit akarsz írni" - "nem szükséges amikor tudom"
"Újra végigolvasva találtam is okot miért nem lenne kimondhatatlanul nehéz megtenni."
Érdekes... -
első -
Már csak azért is tévedés, mivel épp az előbb mondtam el az ellenkezőjét. :)
Újra végigolvasva találtam is okot miért nem lenne kimondhatatlanul nehéz megtenni. (ezt írtam le) -
elmeroggyant #41787 Akkor miért változtatsz rajta utólag? Mégsem tudtad? -
aha, oké -
nem szükséges amikor tudom -
inkább gondold át mit akarsz írni -
a pontosításért meg kell hozni az áldozatot, én megteszem
-
no shit Sherlock
-
olyan jó, hogy aquir folyamatosan módosítgatja meg törölgeti a hozzászólásait:) -
O RLY nem bénulsz le teljesen a kezeddel még azt csinálhatsz amit akarsz -
#41777 -
Először:
Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törődni, hogy így kell élnem tovább.
Utána, ha minden jól megy:
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek.
Betyár nehéz lenne, az biztos. Szerintem képes lennék túltenni magam a nehezén, de adja az ég hogy soha ne legyen rá szükség.
-
-
o rly? -
még egy okkal több lenne az öngyilkossághoz
csak már sokkal nehezebb lenne kivitelezni -
fogalmam sincs, ebbe pont nem tudom beleképzelni magam. -
extramagascsaj #41773 naponta eszembe jut kb ez a téma mostanság...mivel a síneken át közlekedek -
Hydroceph #41772 Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törődni, hogy így kell élnem tovább. -
Ezt előre eltudjátok dönteni?
"Depis leszek... ááá mégsem, inkább optimista..." :) -
Ha van rá esély h felépülhetek akkor az első... ha nincs rá esély akkor meg nem tudom... -
első -
extramagascsaj #41768 Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törődni, hogy így kell élnem tovább
-
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek
Van a szüleimen és a testvéremen kívül EGY ember aki miatt érdemes lenne nem feladni :) -
Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törődni, hogy így kell élnem tovább. -
Az élet megy tovább...gyúrnék a paralimpiára -
Katarina 60 #41764 Idegösszeomlást kapnék de a szeretteim segítségével talán tovább tudnék élni.De ha úgy érezném hogy nagy teher vagyok a számukra,akkor valószínű végeznék magammal.Tehát úgy a második és a harmadik válasz közt.A másodikra nyomtam,de ki tudja ? -
Az életem többé már nem ér semmit, inkább végzek magammal, mintsem egy székből nézzem végig ahogy mások vígan élnek -
Rundstedt17 #41762 nem történhet meg. -
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek -
clio1616v #41760 megtanulnám használni a tolókocsit -
Valahol az első kettő között. A kérdés abbó la szempontból pontatlan, hogy nem definiálja a bénulás / sérülés nagyságát. Nyak alatt béna vagy? Vagy "csak" csípő alatt? Vagy esetleg baleset miatt egyik láb tőből a másik nagyrészt hiányzik, stb...
-
Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törődni, hogy így kell élnem tovább -
pista89 #41757 Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törődni, hogy így kell élnem tovább.