A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Na kíváncsi vagyok, hogy hány vészmadár jön majd...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mit értünk világháború alatt pontosan? Olyan nagyléptékû dolog, mint volt a II.Vh erõsen kizárt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

HUN Fittikém
Igen, sajnos a közeljövõben.

DJ Skyline
mmm, az mekkora zene. <#eljen> Redemption is jóa még

poppe
kell rmb - sping lossless? 24 megás szám 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

HöfEE
Kedveltségi sorrend:
Vocal Trance/Dance , Alt.Rock , Post Grunge, Metal , DnB, és néhány Hip-Hop/rap szám.
Szóval sok fajta zenét kedvelek 😄

Bulykin
hiphop,RnB,Rap-re nyomtam, de szívesen hallgatok még punkot,rockot és metal-t is😄
a reggae-t meg hiányolom a listából, a rap mellé befért volna😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Voldi
Mik ezek az irányzatok??

bardocz
Én megmondtam,hogy vótmá<#smile>
Ismételten felhívom a panaszkodók figyelmét, hogy hetekkel a kérdés elõtt kértük, hogy segítsetek összeállítani a válaszokat. Nem csináltatok semmit. Akkor most ne is szóljatok be.

bardocz
Metálban is tudnak lenni hatalmas különbségek,de amúgy egyetértek veled.Ami nem entergombos,azt hajlandó vagyok végighallgatni.Kivéve ha nagyon magas hangok vannak benne,mint pl egy hegedû.Szép,meg zene,meg minden,csak vááá,nekem nem jó😄
a volt szobatársam állandóan happy hardcoret hallgatott...annyi elég volt thx 😄

Rockynhooo
hát õõ fõleg oldszkul hiphoppot a 80as 90es évek amcsijábol , meg magyar undergroundot, meg kis dnb-t meg pár hc számot is szeretek 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Az emo meg a hc egy sokkal fontosabb és nagyobb múlttal rendelkezõ stílus, mint pl a Reggae, Grundge esetleg Glam, Ska,soul vagy mittudomén😄
Oké ezek közül is most vannak alfajok de könyörgöm azért az emo az már durva,hogy ott vanXD
Inkább lehettek volna csak a fõbb kategoriák oszt annyi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

<#eljen>

oliwwer
Punk, rock-ra szavaztam, csak az a hülye emo ne lenne ott 😄
Rock, Metal, HC, Dnb, Chillout

http://thenamelessphoto.com/

kulabácsi
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Benny04
Disco, Dance, Trance, House, Techno

milk41
Post-Hardcore a legjobb(pl:Enter Shikari)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

gercse
értem, igazad van
mondjuk én úgy fogtam fel a kérdést, hogy melyik mûfajt kedvelem a "legjobban"
szerintem mindenki, ha igazán átgondolja, tudja, hogy van egy stílus, amit a leginkább szeret

ergó én is hallgattam a nyáron igényes trance zenét, alter-t, a komolyzenét is szeretem, de legjobban a rock/metál/punk jön be

szerintem lehet rangsort állítani, legalábbis én tudok

engem pl feldob

ok nélküli vidámság rlz 😄
BaliBoy
Persze, egy stíluson belül is vannak különbözõ stílusok. De ezek azért némileg hasonlatosak, ugyanolyan hangszereken játszák õket, hasonló tempó, hasonló hangzás... stb. De pl egy Systemet nehezen lehet összahasonlítani mondjuk egy Sting-el, vagy Enyával.... Szerintem ilyen távolságokban kezdõdnek igazán a különbségek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kulabácsi
mert még nem hallottál igazán jót -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

trance, DnB, Breakbeat, Hiphop, Punk, orientális/meditációs, alternatív, underground, chillout, ska, reggae. Leggyakrabban ilyeneket szoktam.
Bandee1987
Sok fajtát kedvelek: fõleg a retrozenéket (70,80,90-es évek), klasszikus rockot. De igazából a többi mûfajból is van ami tetszik, csak elég kevés ilyen van.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Lullaby
Nem hallgatok zenét / sok fajtát kedvelek
ez miért van egyben?

Amúgy szinte mindenevõ vagyok.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

DJ Skyline
pedig az nem rossz, Blümchen és társai. 😄 én a magyar fosoktól kaptam agyrákot, UFO, Bizö Boyz, Shy Guys (és a többi 300 Kozsó által felfedezett kék osztriga alakulat), Bestiák, és a többi 1-2 albumos 3 évig ott voltunk a porondon ma már azt se tudja senki rólunk hogy élünk-e együttesek

jááj
a happy hadrcoreral engem a világból ki lehet üldözni olyan '90-es évek tinidisco feelingje van 😄😄😄

gercse
egy stílus is teljesen szerteágazhat....ettõl is szép

pl. Metálon belül rengeteg almûfaj van,
nem lehet egy kalap alávenni pl. A System-et a Metallicával, mindkettõt szeretem, mindkettõt teljesen másért szeretem

VRSDM
mindent hallgatok.

u dont have to listen anybody else but me

BaliBoy
Nem is tudod mennyire egyet értek ezzel. <#eljen><#eljen>

Nagyon sajnálom a többieket mert azt sem tudják milyen élményektõl fosztják meg saját magukat azzal, hogy bele kényszerítik magukat egy stílusba. (azért, hogy megfeleljenek valakinek, valaminek ???) Én nem is tudom elképzelni, hogy hogy hallgathat valaki csak egy fajta stílust. Nem unja meg?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kulabácsi
goa 4ever -.-
nameg freeform, happy hardcore

Hegi90
annyira idegesít, hogy mindig azt értettem: a 40 ribanc a 40 ribanc a 40 ribanc a nigger 😄😄😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

banok
rock, rap

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

poppe
techstep, nuskoal, minimáltechno.
itthon meg hiphop, downtempo, dub

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Hegi90
nem értek egyet a kategorizálásokkal, plusz az egyik kedvencem ki is hagytad 😞

szóval: Trance, Progressive, Hard Techno, HARDSYTLE (szerintem nem ismeritek, vagy keveritek, szal inkább adok linket 😄 link1 link2 )
DnB, Rave, néha egy kis rap (bár ez nem jellemzõ), aztán Punk, Rock, Metal, komolyzenék közül Chopin-t szoktam néha hallgatni, vagy valami más zongorajátékot, Jazz, éssss Industrial

szal.. van mibõl válogatni 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DJ Skyline
Dnb, Breakbeat

Hát nem tom, ebbõl sztem leginkább semilyen képet nem kapunk...

"Punk, Rock, Metal, HC, Emo"

Ezt meg pl ezt 1 kategóriába sorolni... hát 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Paulie
rock, metal, de klasszikus is jöhet meg pár alter is.

.

z99999
lounge mindennap

Pszt.

milk41
Punk, Rock, Metal, HC

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

tigeroo
hát jó de ez olyan minthogy

aki nem szereti a rockzenét az nemtudja mi a különbség a rock-metál-hc-punk között. pedig vannak apró különbségek

ugyanígy az electro oldalon (dance, disco, house,dnb, goa etc.)
Hát a felsoroltak közül nekem fogalmam sincs, hogy a következõ stílusok mit takarnak: rave, breakbeat, goa, HC, emo, alter, underground, chillout.

Valamit ötletem sincs, hogy mi a különbség a dance, disco és house között...

Tudatlan-e vagyok? 😄

tigeroo
emocore pl. bullet for my valentine, underoath
(poprock "nyálas" énekhang és hörgések)
Csuhai G
A felsoroltak közül Trance és Chillout.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Molnibalage
Nem értek a zenék kategorzálásához.

Gun's Roeses-tól Enyáig, zongoraszólótól kezdve a Linkit Parkig belefér sokminden. A '60-as évetõl kezdve is jöhet bármi. 2002 után viszont jószerivel semmi. Azóta rádiót sem hallagotk, amit viszont hallok az nagyrészt okádék.

az emok azért szomórúak mert azt hallgatják szóval annyira jó nem lehet...

Szabi84
egyébkén milyen az az emo zene?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

sok fajtát kedvelek , abszolút hangulat,társaság függõ...
persze metál, emo? kizárt 😊