127612
-
hátha sznob -
Fbn Lx #41835 minek az, én most se szoktam -
és a seggit hogy törli ki? -
memé? egy lyuk a székre, és megoldva mint a máv vonatokon :Ddd -
ba32107 #41832 De csak a wc után -
az öltözködés lenne a legszarabb :( -
előbb utóbb de túllennék rajta
szal 2. -
Nem tudnék feljönni a lakásba,mert a liftbe nem fér el a tolókocsi. -
DIESEL DOG #41828 Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törődni, hogy így kell élnem tovább...
Ebbe igazából bele sem merek gondolni... -
Mert nem egy kibaxott közvélemény-kutatást csinálunk, hanem csak kíváncsiak vagyunk, hogy mások mit gondolnak egy-egy dologról. Hiteles válaszért, meg állj egy tükör elé, és kérdezd meg magadtól, hogy tényleg nincs jobb dolgod, mint 3hsz-ben kötözködni? -
elmeroggyant #41826 De gondolom te sem tudod megmondani, hogy erre miért kellett három hsz-t ellőnöd.
Ráadásul ha nem érdekel, minek írsz ide? Van temérdek topik. Csak találsz olyat, ami neked is megfelel.
Sokak válaszoltak. Azelőtt megszavazták, hogy ez legyen a kérdés. Ergo sokaknak nyilván tetszik. Hogy neked nem? Hát kellemetlen. :)
Ezek után érdekes kérdés lehet az is, hogy ki gyerekes és ki nem... -
Tehát fölösleges volt meg kérdezni, mert a válaszok nem lesznek hitelesek -
A kérdező komolysága onnan tudható meg, hogy erre a kérdésre senki nem tudja meg mondani a választ! -
Komolytalan 13 éves szintű gyerekes! -
ezt előre nem lehet szerintem megmondani hogy kerülsz e valaha tolószékbe vagy sem.
akármikor történhet baleset ami nem biztos hogy a te hibádból történik meg és ott a baj.
-
xxxpaulxxx #41821 Hozzászoknék valahogy... de ez nem fog bekövetkezni -
Elmenne az életkedvem is.
Bár sokunknak sztem most is olyan az élet mintha tolószékben élnénk: kockulás folyamatosan :DD -
Fbn Lx #41819 ja bocs, félreértelmeztem. tényleg nem tudnád felvenni a kutyapózt valszeg -
Fbn Lx #41818 dehogynem, rátámaszkodsz és vállból megtartod magad
-
Fbn Lx #41817 attól függ... ha azért kerülnék tolószékbe mert hiányzik egy lábam, vagy akár mindkettő, akkor valószínűleg akkorageci idegösszeroppanást kapnék.
valszeg gép előtt ülnék egész nap, és gyógyszereken élnék, mert nem lenne bátorságom megölni magam
ha szimplán lebénulnék, akkor meg egész nap újra járni tanulnék. és hinnék benne, hogy sikerül. és sikerülne is. -
kakilni? -
nem lehetne kutyapózban.. ooh nincs értelme... :( -
Az igazság az,hogy nem tudom ebbe a helyzetbe beleélni magam...most azt gondolom,hogy megállna az élet,és nem akarnék abban a helyzetben tovább élni,de ha megtörténne,lehet,hogy pár hónap után beletörődve próbálnám kihozni az életből,amit lehet...
Így nem nyomtam semmit... -
lol mit tudom én b+ szerecsére nem kerültem még ilyen helyzetbe, majd ha igen válaszolok -
Rundstedt17 #41812 Egyetértek,ezért is írtam nem történhet meg,értsd ilyenekre nem is gondolok...... -
Tuti összeroppannék elsőre, de idővel és segítséggel hozzá tudnék talán szokni. Viszont semmiképpen sem végeznék magammal. -
Nem tudom mi lenne, nem hiszem, hogy nagyon menne az élet. Már így se élhetek miképp kéne. Ha meg tolókocsiba kényszerülnék már az esélye is elszállna, hogy valaha úgy éljek. -
Ilyen egy sz*r kérdést...
(sry de ezt most őszintén gondolom - ilyenekkel inkább nem foglalkozik az ember amíg nem muszáj. Elég elborult elméje van annak aki ilyeneken töri a fejét.) -
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek -
fogalmam sincs... -
"a szeretteim segítségével bele tudnék törődni, hogy így kell élnem tovább" -
Cat 02 #41805 Kajak nekem is ez ugrott be, csak hát tisztálkodni kell ,meg egyéb dolgokat.
ChuckyHUN: kérdés h ő nem adná-e fel =\ -
Értem. -
én most kaptam ki először ilyet (másnak válaszolnak így), szóval érdekes volt:) -
fától nem látjuk az erdőt -
semmi, akinek eredetileg ment az törölte a hozzászólását -
? -
zotja #41799 erre nem tudtam választ adni :) nemtudom beleélni magam,hogy mi lenne -
Nem fejeznétek be végre?
-
én sorban válaszoltam a kérdésekre :)