A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ne gondolkozz, mert isten gondolkozik helyetted, minden el van rendelve, mert isten úgy akarta, isten úttyai kifürkészhetetlenek" - baromság.
Igy nevelnek a keresztények nem gondolkodó fanatikus zombikat.
(egyszer volt egy csajszi aki übervallásos volt és próbáltam khhmmm...lefektetni, majd kijelentette (fél év után) hogy házasságig no sex. Dobbantottam) <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
aki szerint legyen kötelezõ, az írassa a gyerekét vallásos iskolába, ott kötelezõ 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Errõl azért a tajvaniakat és a dél-koreai embereket is megkérdezném és még tudnék pár példát mondani..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Peral Harbour elõzményei a Surigao-szoros leírás elején. Nem rövid, de tanulságos.
pedig nyilván sokan vagyunk olyanok, akik szarunk a moderátorokra.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"elvagy szédülve a kurva anyád...nem tudsz más indokot de azér rajvoltál h kitiltottál😄 vagyis bocsi "bannoltál" kajakra raj vagy😄 majd belecsaphatsz ha megyek anyádat szénnékúrni..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mi átlagemberek tán tanultunk belõle, és meg is teszünk mindent, hogy elkerüljük.
Csak az a kár, hogy ilyen mértékû döntésekben az átlagembert leszarják.
Háború = profit. az elsõ világháborúban, a második világháborúban, a vietnámi háborúban és a "terrorizmus elleni" szent hadjáratban is ez a belépési tényezõ. Nem csoda, hogy az amcsik minden alkalommal saját polgáraik ezreit áldozták fel, hogy meglegyen a szükséges provokáció, a kellõ támogatottság, és mérhessék a válaszcsapást. Nem csoda, hogy szabályosan "tenyésztik" a nemzeti érzést, hogy meglegyen a szükséges reakció köznépi oldalról.
gyakorlatilag tényleges, fizikai fegyverekkel megvívott újabb világháborúra az esély tart a nullához. Fegyverekre csak a közel-keleten van szükség, nyilván csak azért, mert egyéb eszközökkel nem létesíthetõ szoros együttmûködés, vagy belpolitikai manipuláció.
De ha a dolgok logikus oldalát nézem, ez egy olyan "világháború" lesz, amirõl gyakorlatilag azt sem fogjuk tudni, hogy ezt éppen ténylegesen vívják.
szerintem kétesélyes. vagy globális mértékû pusztítás, vagy teljes globalizáció. Bár szerintem az utóbbira nagyobb az esély. Rádiófrekvenciás, esetleg implantált csipek, és gazdasági határok nélküli világ, meg demokratikus rabszolgaság.
Kedvenc moderátorod?
Opcióknak meg mehetnek õk, azért ennyi, mert õk a büntetõk, ergo, sajnos, ismertebbek (az inaktívokat kivettem):
1. Pedrohsi
2. Sir Quno Jedi
3. Tomsolo
4. PResident Evil
5.
6. Loál János
7. SHADOWEYES7
8. Hmuda
9. Monoton
10. Kandurex
11. St
12. Gabber_saviola
13. Efreet
14. Laalee
15. Pheel
16. Lteebee
17. Mortimer
de, ha többet is enged akkor mehet az egész banda xD
Vagy csak én nem értem, mit akarsz
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
egyszerûen csak szabályozzák a kitermelt mennyiséget. Kevesebb olajat termelnek -> hiánycikk, nagyobb az ára.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nézegettem a Tervezett kérdések gyûjtõhelyét, de ott túl sok opciót nem enged.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
bár ezt ki hiszi el?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.