A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nem....agymosás...
"ne gondolkozz, mert isten gondolkozik helyetted, minden el van rendelve, mert isten úgy akarta, isten úttyai kifürkészhetetlenek" - baromság.
Igy nevelnek a keresztények nem gondolkodó fanatikus zombikat.

(egyszer volt egy csajszi aki übervallásos volt és próbáltam khhmmm...lefektetni, majd kijelentette (fél év után) hogy házasságig no sex. Dobbantottam) <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Igen. Azért mert ....ártani nem árt...

poppe
nálunk volt hittan középiskolában, és nem volt vele semmi gond (persze akkor utáltam). szerencsére a vallásosságot nem erõltették, úgyhogy fõleg csak viták voltak egész órán, plusz némi alapvetõ mûveltséget azért lehet szerezni...

aki szerint legyen kötelezõ, az írassa a gyerekét vallásos iskolába, ott kötelezõ 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

HUN Fittikém
magasról leszarom hogy mi legyen a hittannal= nemszavazok.

Fordítva. Dél-Kórea pl el akarja költöztetni a fõvárosát mert közel van a határhoz...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Molnibalage
Gondolom csak viccelsz. Az északi haderõ számszerûleg kétszerese a délinek úgy, hogy õk feleannyian vannak...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A dél koreaik folyamatosan fenyegetik észak koreát...

Molnibalage
"Fegyverekre csak a közel-keleten van szükség"

Errõl azért a tajvaniakat és a dél-koreai embereket is megkérdezném és még tudnék pár példát mondani..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Vietnám esetén hol vannak az ezrek a provokációra? Eh..

Peral Harbour elõzményei a Surigao-szoros leírás elején. Nem rövid, de tanulságos.

cenobite
LOL! Modi akarok lenni! 😄

gamertag: kenobita

még csak beküldési szinten van, de már mindenki a moderátorokról beszél.
pedig nyilván sokan vagyunk olyanok, akik szarunk a moderátorokra.
nandorb
nyissa neki topikot es irj is bele ien huzzatos pm-eket😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ability
Kandurex: Az ötletes oldalon korlátlan mennyiségben lehet opciókat hozzáadni. A kérdéshez: szerintem arról kellene szavazni, hogy kit NEM kedvelsz a moderátorok közül, mert valószínûleg a legnagyobb népszerûséget a sokak által nem túl igazságosnak vélt pontokkal vívjátok ki. Szerintem aki normális, az észreveszi, hogy szükség van rátok, és becsülni kellene a munkátokat, de ilyen értelemben ugyan olyanok vagytok, mint a többi "jófej" fórumozó. Viszont ha arról van szó, hogy ki mennyire igazságos, és ki mennyire él vissza a hatalmával, akkor sokkal markánsabb vélemények bukkannak fel. Illetve ezzel akkor bevonhatnánk egy olyan témát is, hogy mindenki sztorizgat arról, hogy vele milyen igazságtalanság történt. Lehetne beszélgetni is a témáról. A szavazásba a legnépszerûbb modikat kellene betenni, akiket tényleg sok kritika éri. Maga a szavazásnál pedig korlátlanul lehet minden opcióra szavazni, és mindenki azt jelölné, hogy melyik modi munkájával van problémája, rossz tapasztalata.
Kandurex
pl:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"elvagy szédülve a kurva anyád...nem tudsz más indokot de azér rajvoltál h kitiltottál😄 vagyis bocsi "bannoltál" kajakra raj vagy😄 majd belecsaphatsz ha megyek anyádat szénnékúrni..."

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szerintem ez a legbutább válasz.
mi átlagemberek tán tanultunk belõle, és meg is teszünk mindent, hogy elkerüljük.
Csak az a kár, hogy ilyen mértékû döntésekben az átlagembert leszarják.
Háború = profit. az elsõ világháborúban, a második világháborúban, a vietnámi háborúban és a "terrorizmus elleni" szent hadjáratban is ez a belépési tényezõ. Nem csoda, hogy az amcsik minden alkalommal saját polgáraik ezreit áldozták fel, hogy meglegyen a szükséges provokáció, a kellõ támogatottság, és mérhessék a válaszcsapást. Nem csoda, hogy szabályosan "tenyésztik" a nemzeti érzést, hogy meglegyen a szükséges reakció köznépi oldalról.
gyakorlatilag tényleges, fizikai fegyverekkel megvívott újabb világháborúra az esély tart a nullához. Fegyverekre csak a közel-keleten van szükség, nyilván csak azért, mert egyéb eszközökkel nem létesíthetõ szoros együttmûködés, vagy belpolitikai manipuláció.
birdo
jah...érdekes privik...

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

nandorb
lol,idez egyet

Kandurex
Csak egy ötlet, jól jönne valami visszajelzés az userektõl, nem csak a napi 1-2 privát, hogy anyámba meg hasonló helyekre tegyem a pontjaimat 😊

DJ Skyline
rákérdeztem Abilitynél hogy mi a helyzet, majd reagál valamit. 😊

és a géza?

Az a baj amúgy, hogy túl sok a válaszlehetõség, nagyon aprózódik. Szerintem sokan nem is ismerik a modikat (én pl csak 2-3-at ismerek). De azért küldjétek be, majd lesz vele valami.

DJ Skyline
egyetlen egy baj hogy nagyon sok a válaszlehetõség, de szerintem megbeszéljük Ability-vel. egy napig kilehet bírni hogy egy kicsivel többet kell görgetni az üzenetbeviteli mezõhöz. 😊

amúgy szerintem marha nagy rá az esély, hogy lesz.
De ha a dolgok logikus oldalát nézem, ez egy olyan "világháború" lesz, amirõl gyakorlatilag azt sem fogjuk tudni, hogy ezt éppen ténylegesen vívják.
szerintem kétesélyes. vagy globális mértékû pusztítás, vagy teljes globalizáció. Bár szerintem az utóbbira nagyobb az esély. Rádiófrekvenciás, esetleg implantált csipek, és gazdasági határok nélküli világ, meg demokratikus rabszolgaság.
Kandurex
õõõ,

Kedvenc moderátorod?

Opcióknak meg mehetnek õk, azért ennyi, mert õk a büntetõk, ergo, sajnos, ismertebbek (az inaktívokat kivettem):

1. Pedrohsi
2. Sir Quno Jedi
3. Tomsolo
4. PResident Evil
5. Cifu
6. Loál János
7. SHADOWEYES7
8. Hmuda
9. Monoton
10. Kandurex
11. St
12. Gabber_saviola
13. Efreet
14. Laalee
15. Pheel
16. Lteebee
17. Mortimer

de, ha többet is enged akkor mehet az egész banda xD

DJ Skyline
hát, ha elkalandozunk a poszt apokaliptikus / nukleáris fantázia világba, akkor igen. 😊 bár kövekkel azért túlzás, de biztos nem lesz akkora fegyverarzenál mint most. de persze ez csak fikció, hogy a valóságban mi lesz...egyelõre még egy III. világháborúra sincs jel. apróbb háborúk meg mindíg is voltak a világban.

Én most kapásból hozzáadtam 31 válaszlehetõséget, és engedte, úgyhogy valamit nagyon elrontottál 😄

Vagy csak én nem értem, mit akarsz

DJ Skyline
ha leírod konkrétan a kérdést, lehetõségeket, akkor bemásolgatom oda

nandorb
Es szt. lesz 4.vilaghaboru???Meg igaz az hogy benne mar kovekkel fogunk dobalozni???

Kandurex
Éppen ez - az, hogy azt mondja, túl sokat akarok hozzáadni :/ na, mindegy, akinek van kedve dobja be az ötletet a tervezettbe, köszi!

az olajkészlet nem fogy annyira, olyan 20-30 évig simán elég.
egyszerûen csak szabályozzák a kitermelt mennyiséget. Kevesebb olajat termelnek -> hiánycikk, nagyobb az ára.
Molnibalage
Mi lehet egy világháborúhoz hasonlóan szörnyû? Nem nagyon van ötletem. A pestisjárvány és a spanyolnáthán kívûl nem sok dolog ölt meg annyi embert olyan rövid idõ alatt, mint egy világháború..

Molnibalage
Nevetni fogsz, technikai akadálya elvileg nincs. Félig-meddig csak elhatározás kérdése. Persze komoly következményei lennének még egy próbálkozának is és ninsc is értelme.

Annyi opciót adsz hozzá, amennyit szeretnél, csak mindig nyomd meg a nagy zöld + jelet.

Molnibalage
Idióták. Mert akkor vajon mi a jó isten tart karban az a sok technikus aki a Minuitmen rakétákban levõ robbanófejekkel foglalkozik és az oroszoknál szintén. Nagy az Isten állatkerje sajnos.

Kandurex
ez megnyugtató <#vigyor2>

NEOreg3
én téged szeretlek a legjobban!!!!!!!!!!!!!!!<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szabi84
😄 nekem is van egy olyan érzésem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ha világháború nem is de valami hasonló szörnyû dolog biztosan

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nem is rossz...csak utána gyanus,h sok lenne a büntipont,ban stb.

David2
nekünk csak akkor lesz, ha ránk dobják

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Kandurex
Kíváncsi lennék egy felmérésre, kedvenc moderátorod, vagy utált, passz 😊

Nézegettem a Tervezett kérdések gyûjtõhelyét, de ott túl sok opciót nem enged.

Nekem van <#buck>

Szabi84
Nekünk is kéne egy atombomba!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nekem mindegy, ha ott lesz Jack Bauer

Sajnos kabzsik a nagyhatalmak, és elõbb vagy utóbb valakinek eldurran az agya, és nyomja a gombot.
Rage47
engem nem játékoztattak errõl<#idiota>
Pepsi Twist
Állítólag úgy van, hogy senkinek nincs atombombája illetve az emberiséget úgy tájékoztatták, hogy senkinek nincs a tulajdonában atomfegyver.

bár ezt ki hiszi el?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Molnibalage
Ezt meg hogyan érted? Az 1967-es atomsorompó szerzõdés miatt vannak hivatalos és jogilag nem deklarált atomhatalmak.

Pepsi Twist
"elvileg" senkinek nincs atomja 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

NEOreg3
jó lenne egy kis atomot kapni az arcomba😮

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(