A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atlagember
Azért ne, mert én például hívõ vagyok, de a saját vallásom szerint, ami nem egyezik egyik vallás tanításaival sem. Az egyházak pedig csak kisajátítják a vallást.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Magával az Istenhittel nincs probléma. De a hitgyülis, meg ilyen egyház olyan egyházas papokkal meg híveikkel van a probléma.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Hegi90
21. században vicc, hogy még mindig létezik egyház. Mondjuk az öregek sokmindent elhisznek...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

UFO= azonosítatlan repülõ tárgy!!!!!!!!!!!!!
Inkább nevezzük õket idegen civilizációknak. 😄

Higyj magadba kiválaxtott😄

Hiszem ha látom😄.plussz ufok alatt földön járt idegeneket értünk.

Ki mondta, hogy Én hiszek? Én magában az értelemben hiszek, és saját magamban.

Pepsi Twist
sztem léteznek... 1 elvet mondok... amilyen határtalan az ûr olyan határtalan más életformák kialakulása...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

De izé vagy hiszel az ufokban.nem léteznek.hülye mániákusok meséit bevetted öcsi😄

Pepsi Twist
de látod azt pl azért kék az ég...

Ha egyházról így beszélsz jobb ha nem hiszel😄

Valamiben hinni kell, valakire fogni kell de én ná ná.

Pepsi Twist
ufo biztos van...

poppe
menj ki a hidegbe, és lehelj egyet 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Rockynhooo
honnan tudod? akkor ennyi erõvel ufok sincsenek <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

FZoleee
nincs levegõ, nem látom
Pepsi Twist
ti még hisztek istenben lol... abban higgyetek amit láttok... mindenki minden marhaságot elhisz meg "hiszek istenben" szöveg van mikor semmi írásos emlék nincs róla se kép se semmi senki nem tud róla semmit... ergó nem is létezett nem is fog... ha meg kitaláció isten akkor gratulálok hogy 1 "mesében" hisztek...

Istenben lehet hinni. Az egyház pedig mocskos és büdös.

Pepsi Twist

Nem. Azért nem lehet kötelezõ a hittan mert ... Például: belõlem vagy a gyerekembõl senki se akarjon hívõt csinálni; ez hittérítés, ehhez nincs joguk; stb.

ATEISTA POWER

fery02
Helyette lettél inkább doomista. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tigeroo
énis a másodikra, de sajnálom az elkövetkezõ generációt, akiknek már nemlesz hittanuk

ez van, kurvuló világban élünk. azért jó ha van pár erkölcsi útmutatás a gyerekeknek szerintem.
(és ezt úgy mondom hogy a szüleim sem erõltették, nemvagyok lekomfirmálva se semmi)
kas123
Ahova én jártam ált isk-be, kötelezõ volt a hittan, de semmit nem változtatott rajtam. Semmi hittérítéses irányzata nem volt, inkább mint egy töri óra.
A tanár soha sem sulykolta belénk azt, hogy márpedig Isten "létezik".
Amúgy a 2.ra nyomtam 😊.

engem meg haverjaimat is elkuldtek hittanra állt iskbe de 3 hét után kirugtak 😄
ne legyen kötelezõ

Lullaby
Azért az durva hogy hittant osztályozzák és még meg is akar buktatni 0.o

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Rockynhooo
én tanultam hittant 8évig ... vmien szinten yo volt mert az alapmûveltségemet növelte viszont az hogy 8. osztály végén azzal fenyegetett a hittan tanár h megbuktat és azért nem lehetek középsulis... oo mondom ki vagy te :| de aztán szerencsére kettest megadta xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Doomista
5 évig voltam hittanos...és most ? mi elöny származott belöle ? egyszoval semmi. de még akkor se...csak tiszta idöpocsékolás volt az egész + rengeteg délutánomat elvett,amit jobb dologra is hasznosithattam volna.ennyi.köszöntem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

QuippeR
nem, de biztosítsanak lehetõséget (termet és akár hittantanárt) a hittantanulásra. emellett pedig ne keverjenek a tanárok anakronisztikus ateista-materialista szemléletû értékítéletet a történelemoktatásba.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lullaby
Ne legyen, épp ezért vannak vallásos iskolák így aki hisz benne, oda megy, aki nem, azt ne fárasszák feleslegesen.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Nincs is isten lól, akkor meg minek?

2. verzsön... nagyon nem szeretem a kereszténységeket... hagyjanak engem ezzel békén, aki hisz ebben, annak egészségére.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Molnibalage
Hát, az lehetséges. Csak éppen ti nem az írtátok, hogy az államigazgatást. Talán precízebben kéne fogalmazni. De ennek sem nagyon látom realitástá. 40 évig jó volt, most meg hirtelen nem? Érdekes... Még ez sem egy egyszerû mutatvány. Az NSZK kormányzat míg Bonn-ból Berlinbe költözött asszem 10 év volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

poppe
pl kémia helyett? 😄D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mersant
bazz, te beszelsz. 😄 nyilvan nem fizikailag viszik el a fovarost, hanem athelyezik az iranyitast es egyebb fontos dolgokat 1 masik varosba, ahol megvan a szukseges infrastruktura stb.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

chhaya
Ne. Aki akarja, az úgyis járatja a gyerekét hittanra.
Hmmm mondjuk némi alapmûveltséget lehetne belõle szerezni... szóval csak akkor lenne jó, ha nem úgy oktatnák, mint "ez igenis így történt", hanem "ez csak egy lehetséges változat".

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

DJ Skyline
én nem is vettem volna rossz néven, ha oktatták volna a haditechnikát a suliban. 😄 sõtt

zsutyesz
aki akar, az tanulja

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Molnibalage
Akkor mondjad, de az utóbbi 50-100 évbõl és milliós nagyváros léptékben kérném. Aki ezt a hülyeséget állítja az nincs magánál. Csernobil mellett Pripijaty kitelepítés rémlik? Az még csak egy 20 ezres kis városka volt és gyakorlatilag nem vihettek magukkal semmit. Az is elég necces volt. Ilyen nem hajtható végre ésszerû költésgeken belül.

Ki az az észlény aki ezt nem látja be? Mennyibe kerülne felhúzni egy egész várost? Ki állná a cehet? És aki nem akar menni?

Nonszensz az egész. Éppen errõl beszélek. Nem hittant kéne oktani kötelezõen amígy egyesek komolyan vesznek ekkora orbitális baromságot... Se tudás, se józan ész...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Sõt, a haditechnika is ennyi erõvel. Mindenféle mérnöki tudomány elõfordul benne, mûszaki emberekbõl hiány is van és különben is a népesség cirka 2/3-a természettudományos analfabéta. A 99,5%-a meg haditechnikai, de ehhez képes léptem nyomon beledumálnak minden hülyeségbe (lásd Zengõ) és osztják az észt.

Apám repülõgépszerelõ, és így szinte egyenes ágon lettem én mérnök. El sem tudom mondani, hogy mennyi hasznos dolgot szedtem fel a HT által. Az emberek nagy része csak bambul, hogy miket tudok és milyen összefüggéseket ismerek. 😊

Soroljak még pár meredek példát?

Az imák és az áldozatok hiábavalók.(Arisztotelész)

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Mersant
szamtalanszor elofordult a tortenelemben hogy "elkoltozott" a fovaros. athelyeztek a szekhelyuket mashova, ennyi.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Molnibalage
Ne legyen kötelezõ. Az egyház és az állam okkal lett szétválasztva bizonyos szinten a XIX. század végén.

Nem kell ekölcsi példa állításához feltétlenül vallás vagy hittan.

Molnibalage
Ezt a butaságot honnan vetted? A '70-es évek végén '80-as évek elején a fenyegetettség sokkal nagyobb volt és ez fel sen merült. Hogyan költöztetnéd el egész Párizst? Sehogy.

Carlos
Van benne igazság, szerencsére nem nagyon nézek tévét... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

poppe
biológia órán meg az ateizmust, darwinizmust erõltették ránk? <#hehe>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bens
félreértés ne essék, én se vagyok vallásos, de ha már agymosás, szted a reklámok, a filmek, és gyakorlatilag minden társadalmi inger amit egész nap kapsz, az nem agymosás? akkor már inkább azzal mossák ki az emberek agyát h "ha megdobnak kõvel dobj vissza kenyérrel..." mint azzal h igyál coca colát mert akkor te leszel a menõfaszagyerek sztem.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
most miért kell leírni ugyan azt ami fent van?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

nandorb
Nem. Azért nem lehet kötelezõ a hittan mert ... Például: belõlem vagy a gyerekembõl senki se akarjon hívõt csinálni; ez hittérítés, ehhez nincs joguk; stb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Darukezelő
Sakk szakkör is legyen kötelezõ akkor már, ártani nem árt alapon. 😊

Ne legyen kötelezõ, nálunk anno általánosban aki akart az járt külön hittanra suli mellett, így mind a két fél akarata érvényesült. Aki ment ment, aki nem nem. Tényleg hittérítés lenne ha most kötelezõ lenne. És egyet értek poppe-val, aki nagyon téríteni akarja a gyerekét az írassa be vallásos iskolába, levan tudva.