A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Inkább nevezzük õket idegen civilizációknak. 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem. Azért nem lehet kötelezõ a hittan mert ... Például: belõlem vagy a gyerekembõl senki se akarjon hívõt csinálni; ez hittérítés, ehhez nincs joguk; stb.
ATEISTA POWER
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ez van, kurvuló világban élünk. azért jó ha van pár erkölcsi útmutatás a gyerekeknek szerintem.
(és ezt úgy mondom hogy a szüleim sem erõltették, nemvagyok lekomfirmálva se semmi)
A tanár soha sem sulykolta belénk azt, hogy márpedig Isten "létezik".
Amúgy a 2.ra nyomtam 😊.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Hmmm mondjuk némi alapmûveltséget lehetne belõle szerezni... szóval csak akkor lenne jó, ha nem úgy oktatnák, mint "ez igenis így történt", hanem "ez csak egy lehetséges változat".
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ki az az észlény aki ezt nem látja be? Mennyibe kerülne felhúzni egy egész várost? Ki állná a cehet? És aki nem akar menni?
Nonszensz az egész. Éppen errõl beszélek. Nem hittant kéne oktani kötelezõen amígy egyesek komolyan vesznek ekkora orbitális baromságot... Se tudás, se józan ész...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Apám repülõgépszerelõ, és így szinte egyenes ágon lettem én mérnök. El sem tudom mondani, hogy mennyi hasznos dolgot szedtem fel a HT által. Az emberek nagy része csak bambul, hogy miket tudok és milyen összefüggéseket ismerek. 😊
Soroljak még pár meredek példát?
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nem kell ekölcsi példa állításához feltétlenül vallás vagy hittan.
Þór vígi þessi rúnar
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ne legyen kötelezõ, nálunk anno általánosban aki akart az járt külön hittanra suli mellett, így mind a két fél akarata érvényesült. Aki ment ment, aki nem nem. Tényleg hittérítés lenne ha most kötelezõ lenne. És egyet értek poppe-val, aki nagyon téríteni akarja a gyerekét az írassa be vallásos iskolába, levan tudva.