A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Viszont azt hogy mibõl van el szoktam olvasni,ha ott a csomagolása elõttem,meg mennyi a tápértéke,és hasonló dolgokat😄 Csak nem érdekel😛 Pl elvileg 2 bikmek menü elég egy napra,annyi energia van benne.
Pacalpörkölt + Kenyér + Sör levezetésnek 1-2 francia krémes 😄
jó zsíros kaják power
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
sok mindent nem eszek meg,leginkább csak húst eszek
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
az a lényeg h finom legyen
párom is és én is bármennyit ehetünk bármibõl nem hízunk egy dekát se. lefekvés elõtt chips v süti simán becsúszik 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Szerencsére az elhízás veszélye nem fenyeget, így ha mekis kajához van kedvem akkor azt eszek, ha egy tál zöldséghez, akkor azt. Persze valamilyen szinten kicsit szem elõtt tartom, tehát nem eszek mindennap azért mekiben, próbálok rendesen reggelizni stb.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ehhez képest 60 kiló vagyok 😄 hol itt az igazság??? 😞((
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
és most épp egy csokit bontok <#finom>#finom>
Heti egyszer legalább eszek halat és fõzeléket, reggel-este viszonylag sok zöldséget, ebédre meg mindig mást.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Nagyjabbol otthon reggelizek majd a sulinal fast food es megvan igaz hogy nem egesseges de szarok ra az ien egessegre vigyazni kell evvel avval mert ebben abban van kancoregen(rakkelto)anyag.
LOOOL
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"azt eszem amit akarok és nem érdekel mibõl van és milyen a tápértéke"
Számomra ez a két kérdés ugyanaz. 😊
Nem számolgatok és nem nézem az összetételt.
De mivel azt eszem amit akarok, ezért meg is válogatom a cuccost.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem figyelgetem a kalóriákat, ha nappal eszem az nem érdekes, de nem vonom el magam a finom falatoktól😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nem mindent eszem meg, de nagyjából nem érdekel, hogy mibõl van, ha finom és szeretem.
Þór vígi þessi rúnar
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
'azmeg, egy "igazi" férfit mi érdekel (leginkább)?
ÉS MOST MINDENKI TEGYE A SZÍVÉRE A KEZÉT!
Csajok, kocsik, elektronika (ezalatt értem a TV-tõl a elektromos targoncát 😊), meg a piázás, bulizás... jah, meg a sport.
(és mielõtt rámakasztanád a "nah, ez is egy tirpák" jelzõt, én szeretek rengeteg mást is, amit sok férfi nem szeret: számítógép, konzol, mûvészet, zene (ezt a kedvenceim közé meg),filmek, könyvek, újságok, gazdaság, technika, stb...)
Szerintem természetes, hogy kivesézzük a témát.
Tiszteletem,
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
de elõtte vagy 6évig vezettem nélküle 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
itt az lesz, amit én akarok!!!4
Ennélfogva minden közlekedéssel kapcsolatos kérdés értelmét veszti. kthxbai
DFTBA ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
rutin hibátlan
forgalmi hibátlan.
2010 elején nagyoibb kategória
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Rutin: elsõre, tökéletesen
Forgalmi vizsga: elsõre, tökéletesen, 5 PERCES VIZSGA, 300 m egyenes út, egy sima parkolás (szerintem az oktatóm lezsírozta a vizsgabiztossal....."ügyes ez a srác, ne húzzuk az idõt!")
Ego, az van <#hawaii>#hawaii>
gamertag: kenobita