A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
ja kajálás közbe mindig a kólát olvasom ha egyedül vok 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én a sörnek szoktam olvasgatni az összetevõit amikor rohadtul unatkozom a kocsmában

bardocz
Amúgy meg nem érdekel mi az,ha finom megeszem.Mekis kajával is úgy vagyok,hogy hülye fog elhízni tõle,de nem én.ÉS mivel finom,hát néha eszek olyat is.Kocsmázás után a legjobb😄
Viszont azt hogy mibõl van el szoktam olvasni,ha ott a csomagolása elõttem,meg mennyi a tápértéke,és hasonló dolgokat😄 Csak nem érdekel😛 Pl elvileg 2 bikmek menü elég egy napra,annyi energia van benne.
bardocz
Reggelire pont szénhidrátban dús kaját kéne enni.
kas123
A holnapi kérdés jó lesz 😄, sajna lesz pár sztorim 😄.

Pepsi Twist
Azt eszem amit akarok és nem érdekel mibõl van vagy milyen a tápértéke.

Pacalpörkölt + Kenyér + Sör levezetésnek 1-2 francia krémes 😄

jó zsíros kaják power

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk41

sok mindent nem eszek meg,leginkább csak húst eszek

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

DJ Skyline
amit akarok, ha úgy tartja kedvünk akkor haveromnál hajnali kettõkor sültkrumpli és rántotthús sütés gazdagon 😄 nem vagyok én sem egy elhízós fajta, most úgy elvagyok 85-90 kg között, hol így hol úgy. aztán lehet 110 vagyok, hónapok óta nem mértem magam 😄D

poppe
az a lényeg h finom legyen
párom is és én is bármennyit ehetünk bármibõl nem hízunk egy dekát se. lefekvés elõtt chips v süti simán becsúszik 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Lullaby

Szerencsére az elhízás veszélye nem fenyeget, így ha mekis kajához van kedvem akkor azt eszek, ha egy tál zöldséghez, akkor azt. Persze valamilyen szinten kicsit szem elõtt tartom, tehát nem eszek mindennap azért mekiben, próbálok rendesen reggelizni stb.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

3Error
úgyis elüt busz... <#zavart2><#zavart1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hegi90
ja és suliba kajáltam minden szart, meg otthon is reggeliztem.

ehhez képest 60 kiló vagyok 😄 hol itt az igazság??? 😞((

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
most ettem két marék tepertõt. jó zsírosat. még a bõre is rajta volt.
és most épp egy csokit bontok <#finom>

SötétBarom
Nem nézegetek összetevõket, viszont tudatosan táplálkozom. (nagyjából, azér néha-néha becsúszik egy meki 😄D)

Heti egyszer legalább eszek halat és fõzeléket, reggel-este viszonylag sok zöldséget, ebédre meg mindig mást.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ChaosTeam
Én nem táplálkozok "tudatosan", de megnézem mi az összetétel, mert van, amit nem ehetek 😊
birdo
Válogatós vagyok... és nem érdekel a tápérték... ha csokitorta...akkor csokitorta ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

HöfEE
Így van!

Fabio Capello
nem számolgatok és nem nézem az összetételt de megválogatom mit eszek

nandorb

Nagyjabbol otthon reggelizek majd a sulinal fast food es megvan igaz hogy nem egesseges de szarok ra az ien egessegre vigyazni kell evvel avval mert ebben abban van kancoregen(rakkelto)anyag.

LOOOL

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

0Fritz0
"nem számolgatok és nem nézem az összetételt de megválogatom mit eszek"
"azt eszem amit akarok és nem érdekel mibõl van és milyen a tápértéke"

Számomra ez a két kérdés ugyanaz. 😊
Nem számolgatok és nem nézem az összetételt.
De mivel azt eszem amit akarok, ezért meg is válogatom a cuccost.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

cenobite
Dettó.

gamertag: kenobita

HUN Fittikém
Azt eszem amit akarok és nem érdekel mibõl van és milyen a tápérték.

bogyoka
azt eszem amit akarok és nem érdekel mibõl van és milyen a tápértéke

Nem figyelgetem a kalóriákat, ha nappal eszem az nem érdekes, de nem vonom el magam a finom falatoktól😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Carlos
azt eszem amit akarok és nem érdekel mibõl van és milyen a tápértéke

Nem mindent eszem meg, de nagyjából nem érdekel, hogy mibõl van, ha finom és szeretem.

Þór vígi þessi rúnar

chhaya
Nem számolgatok semmit, de az összetevõket meg szoktam nézni, és ha túl sok mesterséges (vagy mérgezõ) anyag van benne, akkor inkább nem kell.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

3Error
(ha hölgy vagy ne olvasd tovább)

'azmeg, egy "igazi" férfit mi érdekel (leginkább)?
ÉS MOST MINDENKI TEGYE A SZÍVÉRE A KEZÉT!
Csajok, kocsik, elektronika (ezalatt értem a TV-tõl a elektromos targoncát 😊), meg a piázás, bulizás... jah, meg a sport.

(és mielõtt rámakasztanád a "nah, ez is egy tirpák" jelzõt, én szeretek rengeteg mást is, amit sok férfi nem szeret: számítógép, konzol, mûvészet, zene (ezt a kedvenceim közé meg),filmek, könyvek, újságok, gazdaság, technika, stb...)

Szerintem természetes, hogy kivesézzük a témát.
Tiszteletem,

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
ismerõs... nálam is pont így volt... <#eplus2>

MaSzKa
1-re meglett a jogsim

de elõtte vagy 6évig vezettem nélküle 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

broman191
Nem próbáltam még, de elsõre muszáj lesz, ha nem leégtem...<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nézd sokakat nem érdekel sokféle kérdés. Én pl eléggé leszarom a komoly, vitás kérdéseket, mégse ugatok róla. Nehogymár nem bírsz ki egy napot, amikor nem vitázhatsz.

Már elegem van a közlekedés témából.itt mindenki autó mániákus vagy mi?a lehetõ legérdektelenebb xámomra.

de engem nem érdekel.
itt az lesz, amit én akarok!!!4
DJ Skyline
a vezetni tudók még mindíg többen vannak 😊 és szerintem nem függ össze a vezetni tudás és a vélemény alkotás 😊 vártam már mikor jössz a nem tetszésedel 😄 sajnos nem a te szájízed szerint rakjuk be a kérdéseket, másokra is kell gondolni, eléggé jól elbeszélgettek azért itt a népek, egyelõre csak neked nem tetszett a dolog (már megint). de megnyugtatlak, lesz még közlekedéses kérdés a késõbbiekben. 😊 mint ahogy az összes többi kategóriából

Sátán ték volt

A legutóbbi kb 1 hónapja volt, és ahhoz képest a nap alatt összegyûlt kb 100 hsz és pár sztori, úgyhogy kussolj! 😄

négykézláb
:ads
Még nem tanultam vezetni. 91 44.61%

Ennélfogva minden közlekedéssel kapcsolatos kérdés értelmét veszti. kthxbai
MÁR MEGINT KÖZLEKEDÉS <<333 <#wow2>
Pepsi Twist
köszi maradok az autónál 😊

és a buszsofõrbácsi jóhaver

Kicsikiraly
van egy ilyen izé amit kitaláltak, lehet hogy hallottál már róla, Tömegközlekedésnek hívják. ilyen jármûvek, van például olyan, ami hasonló egy autóhoz, csak nagyobb, több hely van benne, és azon több ember utazik egyszerre, és aki vezeti az pénzt kap érte. aki meg menni szeretne vele az pedig vesz jegyet/bérletet. izgalmas dolog, próbáld majd ki 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Sajnos nem. De bátyám igen, és néha azért vezetem 😊

Pepsi Twist
nekem is hasonló volt az eset... csak nekem aludt a vizsgabiztos 😄 1 óráig majd felébredt 😄 oké köszönöm...

ChuckyHUN
Kreszvizsga: 3 hibapont
rutin hibátlan
forgalmi hibátlan.

2010 elején nagyoibb kategória

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

DJ Skyline
és legalább ВАЗ-2107-tel tolod? 😄

Kreszvizsga: elsõre, két hibapont (egy rakás balfasszal jártam egy csoportba........volt, hogy valaki még nem is lapozott, én már beadtam a vizsgalapot. Háromnegyedük megbukott.)

Rutin: elsõre, tökéletesen

Forgalmi vizsga: elsõre, tökéletesen, 5 PERCES VIZSGA, 300 m egyenes út, egy sima parkolás (szerintem az oktatóm lezsírozta a vizsgabiztossal....."ügyes ez a srác, ne húzzuk az idõt!")

Ego, az van <#hawaii>

cenobite
Egyszer meghúztak forgalomban. Másodjára - mikor sokkal bénább voltam - átmentem. Hulyekocsogok!

gamertag: kenobita

NEOreg3
igen-igen iylesmikre gondoltam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(