A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már ha eljutok odáig
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bicajozás kapcsán: A legjobb a téli bicaj😄 Persze csak amíg nem vizes és jeges a hó.... viszont friss havon kurvajó bicajozni😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
elég a családba egy jogsi, pláne h kocsi egy sincs egyelõre 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
mondjuk aki most akarja elkezdeni annak talán vannak vmi akciók.
pl vp-ben van 1pár
+vmi kis protekció se rossz ienkor a fizetésnél 😛😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
én is tudtam már vezetni...mégis megbuktam 😄 ez nem ezen múlik...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
DFTBA ಠ_ಠ
xD nekem speciel nagyon nehéz volt rászokni a "hivatalos" kormány fogásra meg hogy nem padlógáz meg szlalom a nagy forgalomba meg hogy 50el menni mindenhol -.-'
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Számszerint 3-szor forgalomból kis hibák miatt. KRESZ elsõre ment <#bee1>#bee1>
nem is feltételeztem,h azért kellett, mert bénáztál...😉
kresz tanfolyam + vizsga: 30e
Eü vizsga + tanfolyam: 7e
forgalmi+rutin: 30 óra alapvezetés * 2,5e + a 2 vizsga, 3e
~110e mostanság ha minden elsõre megvan
2005-ben csináltam meg