A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetértek,a pálcika kölykök dumája
Ne ezzel az utcán mit csinálszal gyere, mert akkor ennyi erõvel leszúr az elsõ suhanc és akkor ennyi erõvel minek jársz küzdõsportra, ha úgy is leszúrhatnak... Akkor inkább ülj otthon, ugyan ott vagy... Egyébként te is a levegõbe beszélsz? Verekedtél már 100-120kg-os emberrel? Úgy mondod hogy a nagyobbak "gyengébbek, lassabbak" mintha naponta vernéd el õket... Az ilyen mondatok mint a tieid tipikusan a vézna 60kg-os emberek szájából szoktak hangzani akik irigykednek, hogy õk nem nõttek meg nagyobbra és ezt azzal kompenzálni, hogy kifogásokat és hibákat keresnek...
ezek szerint van tapasztalatod küzdõsportban, ez is elismerendõ. de harcban, és harcmûvészetben nincs, ezért állítottál butaságokat.
egyrészt a k1-rõl, és egyéb szabályrendszerekrõl nem beszélnék úgy, mint a valóságot jól tükrözõ szituációkról. Már csupán a nevükben is benne van. "SZABÁLYRENDSZEREK".
az utcán tudod, mit csinálhatsz a szabályrendszereddel?
egyrészt a k1-rõl, és egyéb szabályrendszerekrõl nem beszélnék úgy, mint a valóságot jól tükrözõ szituációkról. Már csupán a nevükben is benne van. "SZABÁLYRENDSZEREK".
az utcán tudod, mit csinálhatsz a szabályrendszereddel?
Jártál fél évig, nah bumm... Úgy mondom, mintha ez sok idõ lenne! Jah a nagyobb, kigyúrt emberek lassúak, és lomhát... Igaz van közel 100kg-os ütõerejük, elég ha egyszer eltalál, akkor ottmaradsz! Ez egyszerû fizika, minél nagyobb egy test súlya annál nagyobb erõt képes kifejteni... Nézd meg a nehézsúlyú bokszolókat, azok se lassúak... Vagy ott a K1 mit érnek a 60kg-os harcmûvészek? Kb. az elsõ menetbe ki KO-zák õket a 100-120 kilós állatok, Semmy Schilt és társai! <#nevetes1>#nevetes1> A ütéseket is jobban bírja egy nagyobb test mivel több rajta az izomréteg...
nem az számít hogy hova jár, hanem hogy milyen ésszel lett megáldva/nevelve.
u dont have to listen anybody else but me
Elég értelmetlen vita megy itt. Mindenkinek vannak elvei, és az ilyet általában az ember önmagával szemben is elvárja. Ergó akinek szempont a hûség az valószínûleg maga sem fogja megcsalni a barátnõjét. Ugyan ez az õszinteséggel. Szintén van mindenkinek értékrendje is, ergó mindenki tisztában van, hogy mely rétegnek felel meg igazán. Szerintem bukott ez az elmélet, hogy a férfiak mindent elvárnak a nõktõl. Férfiaknak is tenni kell azért, hogy megfeleljen egy nõnek.
Hol állítottam ezt abba a hozáxólásomba?
gondolj arra is, hogy nem csak az lehet jó tulajdonság, hogy valaki húdekigyúrt állat. ugyanezek a tulajdonságok érvényesülhetnek a férfi oldalról.
ez egy középkori baromság hogy csak a kétkezi munka érték.
ez egy középkori baromság hogy csak a kétkezi munka érték.
DFTBA ಠ_ಠ
Bizony.
Szomorú, hogy manapság már a rendes lányokat mesebeli királylányoknak hívjuk. De sajnos így van, ritkák eléggé. Amúgy szerintem egyáltalán nem nagy kritérium a normális belsõ, egy szolíd külsõvel, minde emellé egy kis értelem is, ahogy Fbn Lx is írta.
persze. megtanulni ütni egyharmad gyõzelem.
a gyõzelem második harmada pedig megtanulni megütni valakit.
a harmadik harmad pedig gyakorlás, kemény munka, foltozás.
a gyõzelem második harmada pedig megtanulni megütni valakit.
a harmadik harmad pedig gyakorlás, kemény munka, foltozás.
Szélsõséges fogalmazás..én is sarkíthatnék hogy te mesebeli királylányt akarsz..
nem értem miért kell olyan embereknek kánonba fújni a gyúrást, akik talán ki se próbálták.
gyúrás legfõbb célja az izomtömeg növelése, ha verekedni akarsz menj el küzdõ sportolni, ha pedig kitartás kell menj atlétikázni. Én spec gimi alatt gyúrtam, s marhára nem bántam meg. Vékony testalkatú voltam, s legalább jött egy kis erõ s tömeg is.
gyúrás legfõbb célja az izomtömeg növelése, ha verekedni akarsz menj el küzdõ sportolni, ha pedig kitartás kell menj atlétikázni. Én spec gimi alatt gyúrtam, s marhára nem bántam meg. Vékony testalkatú voltam, s legalább jött egy kis erõ s tömeg is.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Parasztlengõket eleve nem nevezném küzdésnek😊
Aki viszont rendes sport mellett gyúr,az tud jól küzdeni,mert olyan üt,mint amilyet egy ló rúg,az meg hatásos.
Aki viszont rendes sport mellett gyúr,az tud jól küzdeni,mert olyan üt,mint amilyet egy ló rúg,az meg hatásos.
Lustának lusta,de gyúrni soha nem fogok,kick-box meg most azért nem megy,mert majdnem eltörtem a lábfejem,aztán pihentetnem kell,az csak jövõhéttõl.Aztán remélem bírni fogja.Bicikli meg akkor fog menni,ha leesik a hó.Mást meg nem sportolok,majd ha haverom elkezd járni thai-box-ra,akkor azt kipróbálom,de más nagyon nem érdekel.
pontosan.
én is szeretnék eloszlatni egy hihetetlenül buta, de sajnos minden korszakot végigkísérõ tévhitet. de sajnos lehetetlen. mégpedig azt, hogy aki ki van gyúrva, nagydarab, izmos, magas, az jól küzd.
ez nem igaz.
én is szeretnék eloszlatni egy hihetetlenül buta, de sajnos minden korszakot végigkísérõ tévhitet. de sajnos lehetetlen. mégpedig azt, hogy aki ki van gyúrva, nagydarab, izmos, magas, az jól küzd.
ez nem igaz.
duma duma duma
lusta vagy...
lusta vagy...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A gyúrástól csak nagy izmaid lesznek,amik nem érnek semmit.Kurva sokra megy vele az ember,hogy ki tud nyomni 100 kilót,amikor olyan lassú,mint egy medve,és a 60 kilós harcmûvész körbetáncolja,és elveri.Ráadásul semmi állóképességed nem lesz belõle.
fikázol, de az, hogy te ennek fejében milyen szinten állsz magaddal, nem tartozik ide.
ok.
mellesleg akkora faszságot mondtál, hogy hihetetlen. Te nem tekinteted teljesen ALAP dolognak, hogy a párod tetsszen neked? ergo szép legyen.
nem tekinted alap dolognak, hogy értelmes legyen? ergo lehessen vele valamirõl érdemben beszélni.
nem tartod alap dolognak, hogy rendes legyen? ergo ne úgy basszon át, és szarjon le, ahogy tud.
Na az már igencsak probléma, ha számodra ezek a dolgok nem fontosak.
ilyen elvárásokhoz pedig hozzátartozik az, hogy én is kurvára normálisan kezelem a dolgot, és az általam elvárt dolgokat magamra nézve is alapnak tekintem.
Dehát baszod, ha számodra ez a néhány elvárás már a MAJDNEM TÖKÉLETES szintet jelöli... akkor gyanítom, hogy úgy is állsz a dolgokhoz.
ok.
mellesleg akkora faszságot mondtál, hogy hihetetlen. Te nem tekinteted teljesen ALAP dolognak, hogy a párod tetsszen neked? ergo szép legyen.
nem tekinted alap dolognak, hogy értelmes legyen? ergo lehessen vele valamirõl érdemben beszélni.
nem tartod alap dolognak, hogy rendes legyen? ergo ne úgy basszon át, és szarjon le, ahogy tud.
Na az már igencsak probléma, ha számodra ezek a dolgok nem fontosak.
ilyen elvárásokhoz pedig hozzátartozik az, hogy én is kurvára normálisan kezelem a dolgot, és az általam elvárt dolgokat magamra nézve is alapnak tekintem.
Dehát baszod, ha számodra ez a néhány elvárás már a MAJDNEM TÖKÉLETES szintet jelöli... akkor gyanítom, hogy úgy is állsz a dolgokhoz.
A másik oldal se jobb a kis pálcika soványok akik csak futni birnak de 1kg tól összeesnek.xóval maradjuk annyiban mind2nél van elrettentõ példa
Ahogy írtad, neked is vannak elvárásaid bõven.
Nem hiszem különben is azoknak általában csak a selejtje jut,feltételes módba írtam ha nem tûnt volna fel:"mi lenne ha.."
hozzáteszem, jártam fél évet kondiba, és ez elég is volt. nem nekem való.
ott is csak az haladt igazán, aki mindenféle kacsatápot szedett, nekem meg erre nincs szükségem.
alkatomból kifolyólag a gyors mozgást/reflexet megkövetelõ dolgokban vagyok jó, súlyemelésben egyáltalán.
mellesleg kung fuzom, és emiatt nem célszerû izomtömeget építenem. a gyúrással felépíthetõ izomtömeg - legfõképp a bicepszizom, mivel a feszessége egyfajta húzóerõt eredményez, ami egy ütésnél (egyenes ütésnél persze, nem boxolóhorognál) - negatívan hat sebességre, ütõerõre.
Még egy súlyos bizonyítékom van rá, hogy a gyúrás nem egyenlõ az erõ netovábbjával:
kérj meg egy nagy izomtömeggel rendelkezõ embert, hogy álljon fél lábon, a másik lábát húzza fel, úgy, hogy a combja párhuzamos legyen a földdel, a támasztó lábát enyhén rogyassza be, a kezeit pedig nyújtsa vízszintesen elõre, egyenesen - és tartsa ez az állást.
csinálja ezt legalább öt percig.
áh, kettõig nem fogja bírni.
bizonyám, aki gyúr, az izmainak azt a képességét fejleszti, amivel rövid idõintervallumon belül rövid idõre minél nagyobb súlyokat emelgethet.
mellesleg úgy látom nagyon úgy vettétek le, hogy sajnáltatom magam. pedig nincs miért, igazán. nem panaszkodom, mert szerencsés helyzetben vagyok. csak leírom azt, amit tapasztalok. ezt pedig tényleg úgy a legkönnyebb lereagálni, hogy a fejemhez vágod, hogy az én helyzetemet siratom.
Pedig egyszerûen csak fáj az, amit a korombeliekkel tapasztalok.
ott is csak az haladt igazán, aki mindenféle kacsatápot szedett, nekem meg erre nincs szükségem.
alkatomból kifolyólag a gyors mozgást/reflexet megkövetelõ dolgokban vagyok jó, súlyemelésben egyáltalán.
mellesleg kung fuzom, és emiatt nem célszerû izomtömeget építenem. a gyúrással felépíthetõ izomtömeg - legfõképp a bicepszizom, mivel a feszessége egyfajta húzóerõt eredményez, ami egy ütésnél (egyenes ütésnél persze, nem boxolóhorognál) - negatívan hat sebességre, ütõerõre.
Még egy súlyos bizonyítékom van rá, hogy a gyúrás nem egyenlõ az erõ netovábbjával:
kérj meg egy nagy izomtömeggel rendelkezõ embert, hogy álljon fél lábon, a másik lábát húzza fel, úgy, hogy a combja párhuzamos legyen a földdel, a támasztó lábát enyhén rogyassza be, a kezeit pedig nyújtsa vízszintesen elõre, egyenesen - és tartsa ez az állást.
csinálja ezt legalább öt percig.
áh, kettõig nem fogja bírni.
bizonyám, aki gyúr, az izmainak azt a képességét fejleszti, amivel rövid idõintervallumon belül rövid idõre minél nagyobb súlyokat emelgethet.
mellesleg úgy látom nagyon úgy vettétek le, hogy sajnáltatom magam. pedig nincs miért, igazán. nem panaszkodom, mert szerencsés helyzetben vagyok. csak leírom azt, amit tapasztalok. ezt pedig tényleg úgy a legkönnyebb lereagálni, hogy a fejemhez vágod, hogy az én helyzetemet siratom.
Pedig egyszerûen csak fáj az, amit a korombeliekkel tapasztalok.
Ez nem tartozik ide.itt az a kérdés hogy milyen jogon ez a sok elvárás?szép legyen,értelmes legyen,rendes legyen...igen az ilyenek tényleg ritkák,már majdnem tökéletes.ilyen elvárásokhoz gondolom hasonló kiváló tulajdonságokkal vagy megáldva...
Ki mondta hogy izmosak akarunk lenni? Leszarom az izombuzikat is, meg a nõiket is. Ne hidd azt, hogy mi azokat a csajokat akarjuk, akik ezekkel mászkálnak.
mit sportolsz?
minek kellene nektek olyan nõ,aki agyilag annyira nulla,h csak a külsõségekre ad? 😊
az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni...
az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni...
Na igen.és ha izomra is mennének?akkor nem pofázni kéne hanem tenni érte...jah az már nem menne neki?a csaj legyen ápolt csini,õ meg max ujjedzést tart...
"jelenlegi tapasztalataim szerint nem számít, sõt, még elõny is a lányok részérõl, ha a palijuk egy mûveletlen tapló paraszt, feltéve persze hogy van egy kis izomtömeg, meg pénz."
erre volt az IPM-ben egy tudományos cikk, amiben egy felmérés azt mutatta ki hogy a nõk inkább az intellektuálisabb férfit választják nem hogy hosszútávú kapcsolatra, hanem amit nem vártak a tudósok, hogy még egyéjszakás kalandra is, mint egy izompacsirtát
erre volt az IPM-ben egy tudományos cikk, amiben egy felmérés azt mutatta ki hogy a nõk inkább az intellektuálisabb férfit választják nem hogy hosszútávú kapcsolatra, hanem amit nem vártak a tudósok, hogy még egyéjszakás kalandra is, mint egy izompacsirtát
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Érdekesen állítod be magad:Szegény rendes jó kisfiú...gonosz számító ribancok...kár hogy ennek semmi valóságalapja
ok. idegesítõ vagy 😄ASd
mondom nézd meg a Kelly hõseit, fõleg a mit Donald Sutherland mond a szerelõjének
a pesszimisták egyébként szeretik azt mondani, hogy õk csak realisták, pedig nem
de mindezt ne vedd froclizásnak, nem annak szántam
a pesszimisták egyébként szeretik azt mondani, hogy õk csak realisták, pedig nem
de mindezt ne vedd froclizásnak, nem annak szántam
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ez az én szememet is xúrta 😄😄
xerintem valóxínlûleg kicsit több a tapaxtalata ezen a téren, mint neked. Soxor naivan állsz hozzá, és még elhixed azt, hogy a lányok többsége alapvetõen nem xámító ribanc.
Akiknek- ha nekünk csak arra van xükségünk hogy jól nézzenek ki legalább egy kicsit, és értelmesek legyenek - miért nem elég ennyi, mint nekünk.
Akiknek- ha nekünk csak arra van xükségünk hogy jól nézzenek ki legalább egy kicsit, és értelmesek legyenek - miért nem elég ennyi, mint nekünk.
realista vagyok, és mindig körbenézek.
te meg már megint kezded.
te meg már megint kezded.
Mibõl gondolod, hogy nem voltam hû sosem? Tán ismersz? 😊 Mondjuk nem sok kapcsolatom volt, de amikor volt, akkor meg sem fordult a fejemben, hogy most akkor valami rosszaságot kéne csinálni. Minek pedáloztam akkor az adott lányért? Nem az a fajta vagyok akinél pár hét egy kapcsolat, aztán keresi a következõt. 😊
Te sem voltál mindig hû szerintem...nem tom neked mi a megoldás..de az biztos hogy csak a top kell nekem soha nem adok le😄
Vannak vakok
100%-nak
Na jó, de a nõknek is vannak vetélytársaik, ha én hû tudok maradni, akkor a nõ miért nem? 😊 Vagy akkor mi a megoldás? Lejjebb vinni a mércét, és a bányarémek között keresni? Az ennyire ne süllyedjünk le.
Szívembõl szóltál:d
becsülöm hogy valakinek nem számít a külsõ de számomra ilyen nincs meg sztem férfitársaim 99,9%ának sem
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Értem.A gond az hogy minél többnek tetszik annál több a lehetséges vetélytárs...a nõnek meg annál nehezebb hûnek maradnia...
Ha maradunk a 100-ból x elven, akkor 100-ból kb 50 ( +/- pár ember) azt mondaná rá, hogy nem az esetem, a többi 50 meg hogy nekem tetszik. Magyarul nem ronda, de nem is egy marha szép, valahol a kettõ között.
Jah legyen toleráns😄