127612
  • Fbn Lx
    az érdekes
    ahány ember, annyi szaglás
    így lehet legit az is, hogy én a pálinkákból többnyire trágyával felöntött cefrét érzek kiáramlani, ami a valamikor létező de immáron halott gyümölcs árnyékából is tartalmaz egy csípős fingnyit
  • Lacee86
    Nem is hallottam még csokipálinkáról, csak likőrről.
  • Blum
    Akkor biztos rossz az orrom.
  • hugopareiros
    igen igen
    érthető volt elsőre is csak én voltam diszlexiás, bocsesz érte
  • chhaya #119192
    Akkor pontosítok: a gyümölcs ízét nem érzem, csak magát a pálinkát, az alkoholt. Így oké? :D
  • COD Black Ops
    Kb 5x ittam életemben pálinkát. Ebből 4-et megbántam de egyszer ittam egy csokipálinkát az nagyon jól esett :)
  • hugopareiros
    "nem érzem az ízét" vs "ha az ízén túlteszem magam"

most érzed vagy nem érzed? :D
  • chhaya #119189
    Kellemes a hatása, ha az ízén túlteszem magam
  • videobaby
    akkor minek iszod?
  • chhaya #119187
    Alkalmanként, évente 2x kb.

Fogalmam sincs milyet, amit a többiek adnak. Ha nem ízlik, úgysem iszom meg.

Nem érzem az ízét, szóval nincs kedvencem. :D
  • Lacee86
    Hát házi pálinkának én még csak szagát éreztem idáig, nem is akármilyet sokszor... Bolti palackozottnak viszont már éreztem jó illatát, és ízét is. Valószínűleg az is közrejátszik, h annak nem derékszöghöz közeli a fokszáma. :D
  • milk4
    Rendes pálinkának nem szaga van, hanem illata. Csak a gyümölcs illatát érzed, ha rendes pálinkáról van szó.
  • Blum
    Alkalmankent.
    Mindegy.
    Nincs kedvenc.

Ha megkinalnak akkor becsuletbol megiszok egyet de tobbet nem. Engem kilehet vele kergetni a vilagbol mar a szagaval is. Inkabb maradok a sor/vodka-narancs/whiskey kombo egyikenel.
  • benőmenő
    Nem vagyok nagy pálinkás.
    Ennek ellenére volt már szerencsém műanyag flakont szétmaró házi vegyeshez, tisztán barack illatú házihoz, a körömlakklemosó ízű fütyülős málnához és az eddigi favorit vmi bolti szilva volt, ami kifejezetten ízlett, ami rövid italoknál baromi ritka.
  • Fbn Lx
    nincs kedvenc, talán az a műpálinka, a fütyülősnek az új íze, valami karamellás téma
    ebből is látszik, hogy amúgy nem szeretem a pálinkát, szóval azt a pálinkát szeretem, ami nem hasonlít túlzottan pálinkára
  • Lacee86
    Hát a CBA-snak lehet, h nincs, de azért vannak jó, minőségi pálinkák is. :)
  • clio1616v
    vizet iszom, a pálinkát ízlelgetem
  • clio1616v
    lazíts, nem kell mindent komolyan venni
  • Dean Winchester
    alkalmanként, házit
    nincs kedvenc

buli kedvéért iszok ha haverok vagy kollegák hoznak aztán "muszáj" inni :D
    amúgy utálom tehát ha vki megkínál akkor nem fogadom el.....
  • MR ME
    rendszeresen ha hozzá tudok jutni, csakis házi (a boltinak javarészt köze nincs a pálinkához...) és főleg körte, de sajnos állt szilva van legtöbbször
  • Jim Morrison
    Fahéjas-almás íz a kedvencem (illata is baromi jó), de csak kétszer volt alkalmam inni :( majd ha nem leszek lusta beírom gugliba... :/
  • SötétBarom
    Magamtól nem is ittam vagy 5 éve..
  • karajjj
    Én is mindig megfogadom, csak utána a rokonság nem így gondolja...
  • Lacee86
    Az a baj, mindig megfogadom, h soha többé nem iszom házi páleszt, és mégis mindig pórul járok. :(
  • Misuka963
    Csak családi ünnepségekkor.
  • SötétBarom
    Nyilván, pont ezért felesleges.
  • Molnibalage
    Simán. ;)
  • videobaby
    soha nem iszok páleszt.
  • Lacee86
    Tömény nélkül is kegyetlenül be lehet állni, az tuti. (Nem én voltam... )
  • SötétBarom
    Ha ünneplésre van ok, akkor szívesen megiszom egyet, de alapvetően még ha "inni" megyek sem fogyasztok töményet. Sör/bor tökéletesen kielégít bármilyen helyzetben. Esetleg egy jó cigi, ha nagyritkán úgy van.
  • Zoli007
    Nem fogyasztok. Mivel nincs szaglásom, ill. rohadt gyenge, ezért nem érzem az illatát, az íze meg szar. Sajnos pálinkás család vagyunk, úgyhogy néha muszáj innom, de inkább rumot vagy whiskyt iszok, ha töményre vágyom.
  • Molnibalage
    Nem szeretem. Ha iszok ritkán töményet, akkor Whiskey vagy Jager.
  • Lacee86
    Nem lehetne inkább a pálinkáról beszélni? :(
  • Molnibalage
    Hol általánosítottam?
  • predator1982
    te ugyanannyira általánosítasz mint az összes többi hülye, akkor ennek mi a végeredménye? jah hogy te is hülye vagy és ez statisztikailag is bizonyítható...erről ennyit
  • tigeroo
    nagyobb az esélye hogy Suarez harap meg mint egy cápa
  • Dzsini
  • Lacee86
    A vízisiklók pedig több ember halálát okozzák, mint a mérges kígyók, mivel az emberek szívinfarktust kapnak, ha meglátják őket. :D
  • Lacee86
  • EnxTheOne
    A tegnapi vitához:
    mivel off spoilerbe írom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem nagyon fontos a statisztika. Amióta olvastam hogy évente nagyságrendekkel több ember hal meg világszerte mogyoró miatt mint a cápáknak köszönhetően, azóta ha 200 méteres körzetemben mogyoró van elfog a halálfélelem :( Nem is értem hogy hogy árulhatnak ilyet a boltokban. Meg a méhek is furák. Azok is sokkal több embert ölnek meg mint a cápák, de méhet szinte bárki tarthat, cápát viszont nem :S Ez is különös, pedig jó lenne egy fehér cápa a kádba.